Mustaa nahkaa ja farkkua

16.09.2013

En kyllä ymmärrä miten ihmeessä olen saanut näin ihania ja upeita ihmisiä ympärilleni, jotka jaksavat aina ilahduttaa ja piristää niin arkea kuin juhlaakin. Me juhlittiin lauantaina myös mun synttäreitäni ja tarkoituksena oli lähteä ihan kunnolla juhlimaan. Mutta mä en sitten lähtenytkään minnekään kun tuntui että en vaan pysty jättämään Zeldaa vaikka tiedän että hän olisi pärjännyt Oton kanssa ihan hyvin kotona.  Me oltiin sitten meillä vaan ja istuttiin iltaa rauhallisissa tunnelmissa jutellen ja herkutellen. Onneksi mun ystävät ymmärtävät että mä oon vähän tälläinen mammautunut (hahha, mullehan ei koskaan pitänyt käydä niin) ja antavat mun rauhassa valmistaa itseäni siihen suureen kotoa poistumiseen!

Tiara oli innoissaan kun oli paljon leikkikavereita ja Zelda oli ihmeissään kun oli niin paljon ihmisiä. Molemmat neidit simahtivat ihan ennätysaikaisin yöunille ja nukkuivat aamyhdeksään, eli vissiin oli jännittävä päivä. Neitien nukahdettua me vielä jatkettiin jutustelua ja kakutkin saatiin tuhottua melkein kokonaan, oli kyllä ihana päivä. Jätin aivan tietoisesti kameran kokonaan rauhaan Tiaran synttäreiden jälkeen, halusin kerrankin nauttia juhlafiiliksestä ihan oikeasti enkä puoliksi linssin läpi. Oli mukavaa vaihtelua unohtaa kamera ja keskittyä hetkeen, sai vapaasti näyttää tyhmältä ja istua röhnöttää sohvalla mahdollisimman mukavasti eikä mahdollisimman kuvauksellisesti.

Meillä oli tosi hauskaa ja mun ihanat ystävät toivat mulle myös aivan ihania synttärilahjoja vaikka en edes odottanut mitään! Mulle tuli niin hyvä mieli kaikista ihanista korteista joita he olivat kirjoittaneet ja kyllä mun kaverit tuntevat mut ja mun tyylin kun jokainen lahja osui ja upposi.

IMG_3363x IMG_3367x IMG_3378xSain mun ystäviltä pari pulloa skumppaa, lahjakortin Zaraan, kosmetiikkaa ja kolme ihanaa kaulakorua. Mä tykkään ihan hirmuisesti noista kaikista kaulakoruista ja tuo Guessin koru on sellainen mitä olen katsellut jo pidempään. Kiitos ihanat murut, olette parhaita! Zara on mun lempikauppa Suomessa ja kävinkin heti vähän ostostelemassa lahjakortilla eilen. Tarkoituksena oli löytää päällepantavaa meidän blogiäititapaamiseen joka on myöhemmin tällä viikolla ja onnistuin osittain. Yläosa jäi uupumaan kun ei ollut mun kokoa yhdestä ihanasta topista, saa nähdä mitä keksin sitten yläosaksi. Mutta mukaan tarttuivat maailman ihanimmat mustat tikatut nilkkurit ja aivan mielettömän ihanat biker-tyyliset tekonahkaleggingsit.

IMG_3407x IMG_3431x IMG_3438x IMG_3448xOutfit / Farkkupaita Gina Tricot ostettu 2010 / Bikerleggingsit ZARA / Nilkkurit ZARA / Käsikoru Lindex

Mä oon unohtanut tuon mun farkkupaidan taas kaappiin lojumaan pitkäksi aikaa, aina syksyisin keksin sen uudelleen! Se on ollut mun syyssuosikki jo vuosia, tykkään noista vähän hienostuneisuutta farkkuun tuovista helmiäisnapeista. Vajaamittaiset leggingsit ovat aivan ihanat ja menevät kivasti myös ballerinojen kanssa vielä näin alkusyksystä. Ovat muuten mukavimmat ”nahkahousut” joita olen ikinä kokeillut nimim. muistan ala-astevuosien superhiostavan nahkahousumuodin ja kauhulla (en kaiholla) muistelen sitä aina joskus.

Mulla oli 3. luokan koulukuvassa viininpunaiset trumpettimalliset nahkahousut jotka tyylikkäästi yhdistin mustaan läpinäkyvään paitaan jonka päälle oli puettu farkkutoppi. Sen lisäksi että toivon näyttäväni tässä asussa vähän paremmalta kuin kolmannella luokalla, ovat nämä leggingsit paksua ja napakkaa trikoota takaosasta, eli todella mukavat jalassa. Mutta nähtävästi olen uskonut nahan ja farkun liittoon jo yhdeksänvuotiaana ja uskon vieläkin. Mitä mieltä te olette? Sopivatko nahka ja farkku yhteen? Tikkitakki oli mun toinen ala-asteen toinen hyvin mieleenjäänyt vaate niiden nahkahousujen (ja monien muiden) lisäksi, mutta niistä en vielä ole innostunut uudelleen. Tikkaukset nilkkureissa sensijaan näyttävät musta tosi kivalta ja erilaiselta.

Mitä vaatteita tai asusteita teillä on jäänyt mieleen omasta lapsuudesta / nuoruudesta? Muistaako kukaan tikkitakkia? Kuinka monella oli nahkahousut vuonna 2000?


23 Responses to “Mustaa nahkaa ja farkkua”

  1. Jensku sanoo:

    Oot niin upee oikeesti! En kestä 😀 Toivottavasti määkin voisin joskus saada kaks yhtä ihanaa lasta kun sulla ja Otolla on ja olla edes puoliks yhtä kaunis kun sinä… 🙂 Oliko sulla muuten ikään nuorempana vauvakuumetta kun mulla on kauhee vauvakuume ja oon vasta 16 vuotta 😀

  2. Jarno sanoo:

    Niin makee kokonaisuus! Kohta irtoaa nuppi, koska täällä ei ole Zaraa 😀 oon kuolannu sieltä nettikaupasta kaikkea mahtavaa, :DDD Ne ei vaan toimita Suomeen.

  3. Karo sanoo:

    Iina näytät niin upealta ! noi biljoonan euron jalat, i want!:( <3

  4. Umpsit sanoo:

    Hyvältä näyttää! 🙂

  5. tintti sanoo:

    Kokeile joskus jättää ylin/pari ylintä nappia auki noissa napitettavissa paidoissa? En tiiä miks, mutta mua vähän häiritsee kun on ylös asti napitettu. Kokeile mun mieliks 🙂 Ja sitte siihen joku lyhyempi koru/ketju joka jää ihoa vasten eli ei tule paidan päälle. Kiva asu joka tapauksessa!

    • Iina sanoo:

      Kyllä mulla usein on silleenkin, ehkä ei oo vaan hetkeen ollut sellaista asukuvaa täällä 🙂 Se vaan on nyt hetken aikaa ollut muodissa että paita napitetaan ylös asti ja mun mielestä se näyttää kivalta, siksi usein pidän niin!

  6. Jaana sanoo:

    Ihanat kengät 🙂 näytät todella hyvältä!

  7. Johanna sanoo:

    Mulla ei ollu nahkahousuja, mutta trumpettimalliset,kirkkaanoranssit vakosamettihousut kylläkin.. hrrrrrrr… 😀

  8. minnis sanoo:

    itse katoin myös nilkkureita ja veivät mun sydämen<3 En vaan keksinyt mitään käyttöä nyt että olisin raaskinut ostaa mutta toisaalta, voisinhan mä nyt myöhäiseksi synttärilahjaksi itselleni ostaa 😉 :D!

    ja joo..en halua muistella mitään 3lk-8lk tyylejä! HYIHYIHYI! 😀 oli siinä vielä muutamia vuosia ja tulee varmasti edelleen semmosia aikoja jolloin en ole ajatellut ihan normaalisti 😀 Mutta toivotaan että ne jää minimiin 😀

  9. Niiinaa sanoo:

    Kuinka monta kertaa olet käynyt ”lapsivapailla” reissuilla? Etkai monestikaan?
    On hyvä kuunnella itseään, mutta kannattaa myös muistaa että saattaa olla vielä vaikeampaa irtautua lapsesta – tai lapsen sinusta, jos ei totu olemaan ilman sinua.
    Nimim. Hirveän ujo ja epäitsenäinen lapsi, kun äiti ei raaskinut edes kerhoon laittaa.. kun mentiin vieraille, äiti joutui puhumaan puolestani, olin äidin selän takana koko sukulaisreissut. Tietenkään ei pidä yleistää, enkä tarkoita, että lasta pitäisi repiä irti äidistä – kerroin vain näkökulman.
    Usein se on vaan ”meidän äitien korvien välissä”, se ettei voi jättää lasta toiselle, edes omalle miehelle hoitoon.
    Itsekin olisin halunnut olla aina lapseni lähellä mutta jouduin tilanteiden pakottamana laittamaan hänet jo 1,5 v:nä hoitoon ja lähtemään töihin.
    Kipeää se teki!
    Mutta lapsestani on sen ansiosta kasvanut hyvin sosiaalinen, reipas ja eri porukoihin sopeutuva pikkumies! Itse olin aivan päinvastainen ja aivan shokissa kun olin yhden yön äidistä erossa, kun äiti lähti viihteelle kerran vuodessa – jos sitäkään.
    Ole onnellinen, että kuitenkin joka päivä saatte olla porukassa ja ei tarvitse laittaa lasta hoitoon vakituisesti mihinkään, yksi vapaailta ei tee pahaa kenellekkään! 🙂
    Tsemppiä päätöksiin ja hienoa, että tiedät itse milloin pystyt lähtemään ”tuulettumaan” ja milloin aika ei vielä ole kypsä!

    • Iina sanoo:

      Kyllä mä olen käynyt lapsivapailla reissuilla ja Tiara on tosi sosiaalinen ja viihtyy hoidossakin oikein hyvin, mutta mun mielestä alle puolivuotiasta ei tarvitse kovin usein jättää vielä hoitoon eikä sen ikäisen tarvitse hoitoon tottuakaan! Siksi olen siis nyt ollut aika paljon kotona, kun Zelda on ollut niin pieni 🙂 Tiara taas käy joskus leikkimässä kaverin luona ilman muakin ja monesti on ollut mummunsa kanssa hoidossa 🙂 Varmasti ei yksi vapaailta tee mitään pahaa ja siksi olen lähdössä lauantaina blogiäitien tapaamiseen! Lapset kyllä pärjäävät Oton kanssa, kuten sanoinkin mutta mulle on itselle vaikeaa luopua 😀

      Kiitos paljon sulle kommentista, nyt en pode niin huonoa omaatuntoa tulevasta reissusta! 😀 Mukavaa syksyä!

  10. diudiu sanoo:

    IHANAT kengät <3

  11. myyy sanoo:

    Sun jalat näyttää ihan USKOMATTOMAN hyviltä! Kuuma mutsi <3

  12. ac sanoo:

    Ei jumaleissön tota sun kroppaa nainen!! Ihan täydellinen tiimalasi! Ja musta toi asu on tosi kiva 🙂 Mullakin on ollut mielessä joittenkin nahkapöksyjen ostaminen, nyt syksyllä se vois olla paikallaan.

    Mulla on jäänyt mieleen jostain 3-4 luokan luokkakuvasta vaan mieleen vaaleanpunaiset ihme trumpettihousut, jotka oli jotain outoa kahisevaa kangasta. Niiden kanssa mulla oli valkoinen tiukka toppi. Ei siinä muuten mitään, mutta kun olin silloin aika pullukka, niin housut painuu mahan alapuolelle ja toppi on noussut ylöspäin, eli mulla vilkkuu siinä maha ihan kuin jollain rekkakuskilla :DD Sitä kuvaa on muutamat kerrat naurettu.. 😀

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.