Ulkona auringossa

02.03.2014

Eilen ehdittiin nauttia ulkona upeasta auringonpaisteesta ja keväisestä fiiliksestä, ennenkuin Zeldan flunssa iski mulle ja tuo jäätävä lumisade alkoi. Oli ihanaa mennä puistoon koko perheen voimin ja päästää Zeldakin maahan mönkimään ja tutkimaan, kun toinen oli vihdoinkin parantunut. Tiara kiipeili ja juoksi onnesta soikeana liukumäen ja karusellin väliä edestakaisin ja aina mäkeä laskiessaan sanoi että ”lasken vielä yhden kerran!” mihin mä totesin että hän saa laskea vaikka sata kertaa jos haluaa.

Jossain vaiheessa Tipa sitten kyllästyi touhuamiseen, ja lähdettiin kotia kohti. Meillä kävi eilen tyttöjen kummit kylässä, ja herkuteltiin kinkkupaprikapiirakalla jota valmistin extempore mitäkaapistalöytyy -reseptillä. Katsottiin yhdessä häävideon blogiversiota joka alkaa olla jo aika moneen kertaan katseltu, ja höpöteltiin niitä näitä. Tiara muisti sanoa kummisedälleen ”Wadap?” niinkuin oli haaveillut koko viikon tekevänsä, ja kummisetä taisi olla iloinen.

IMG_6269x IMG_6273 IMG_6333 IMG_6342 IMG_6344 IMG_6355x IMG_6384 IMG_6420xKäytiin torstaina uuteen blogikotiin muuttaneen kollegani Annan kanssa Republic of Communicationsin avajaisissa pyörähtämässä, mistä sain mukaani pari kassillista Cubuksen vaatteita, mahan täydeltä herkkuja, ja monta kivaa ideaa tulevalle keväälle, jotka liittyvät blogiin sekä teihin huipputyyppeihin siellä ruudun takana. Mutta nämä ideat ovat vasta suunnitteluasteella, kerron niistä lisää kunhan on lisää kerrottavaa, sekä kysyn myös teidän lukijoiden toiveita!

Mä toivon että tämä flunssa helpottaisi pian, sillä mulla on  kiireinen viikko tulossa. Normaalin perhearjen lisäksi on haastattelua, kuvauksia ja tilaisuuksia missä haluaisin käydä. Ensi viikko tulee olemaan myös jännittävä muutenkin blogini kannalta, sillä ensi viikolla saan viimein kertoa jotain sellaista mistä olen iloinen, yllättynyt ja ylpeä. Tässä on kuitenkin vielä eilinen päivän asu.

IMG_6241x IMG_6261x IMG_6266x IMG_6288x IMG_6305x IMG_6315xTakki Sheinside* / Neule Cubus* / Farkut Dr. Denim / Kengät Nike / Laukku Michael Kors / Huivi Gina Tricot / Korvakorut Cubus* / Aurinkolasit Glitter*

* saatu blogiyhteistyön kautta

Mä oon niin kiitollinen ja onnellinen teidän kauniista kommenteista, joita meidän häävideopostaukseen laitoitte! Ihanaa, että tykkäsitte videosta, mun mielestä oli huippua antaa edes pieni pala meidän tärkeästä päivästä myös teille, koska te kaikki lukijat olette olleet vahvasti mukana hääjännityksessä mun blogin kautta, ja olen saanut teiltä tukea ja inspiraatiota. Kiitos♥

Illemmalla tulossa juttua taannoisesta Vauva -lehden artikkelista, jota on toivottu blogiin. Ihanaa sunnuntaipäivää kaikille!♥


No Responses to “Ulkona auringossa”

 1. nelly sanoo:

  Iina oot todella kaunis ja tykkään seurata tätä sun blogia , mistä ostat sun kaikki vaatteet ne on niin IHANIA <3

 2. utep sanoo:

  Mistä nuo Tiaran aurinkolasit on? Ne on ihanat! :)

 3. Nami sanoo:

  Ompas ihanan pirteäm värinen tuo sun neule :) Sopii sulle tosi hyvin! Ja voi että noita tyttöjä! Miten hurmaavia molemmat neidit. Onko tytöillä uudet haalarit vai enkö vaan ole ennen huomannut? :) Ihanaa sunnuntaipäivää teidän perheelle! :)

  • Iina sanoo:

   Voi kiitos hurjasti!♥ Mäkin oon hastunut pinkkiin! Haalarit on vanhat molemmilla, Tipalla viime talven Molo Kids ja Zeldalla Tipan vanha Jonathan :D Mukavaa viikkoa sinulel!

 4. Enni sanoo:

  Mun oli vaan pakko tulla kertomaan että sun blogista on tosi lyhyessä ajassa tullu mun ehdoton suosikki! :) kirjoitin itsekin pientä n. 200lukijan lifestyle blogia ja seurasin aktiivisesti muita blogeja vielä hetki sitten, mutta jokin aika sitten laitoin blogin jäihin ja huomaamattani lopetin myös muiden blogien lukemisen.. Nyt oon lukenut sun blogia ja täytyy sanoa että tää on pitkästä aikaa melkeimpä ainut blogi josta jaksan joka kerta lukea myös tekstit, en vaan kattoa kuvia :) ja ehkäpä oon saanu sun blogin avulla intoa jatkaa myös oman pikkublogin parissa puuhastelua!

 5. M sanoo:

  tälleen ihan aiheesta poikkeava kysymys, puhuuko tiara oton kanssa ruotsia vai ihan suomea? :)

 6. Nelli sanoo:

  Niin suloset tytöt ja niin sädehtivän kaunis äiti, vau! Ihanan keväinen postaus :)

 7. ninnika sanoo:

  Ihanat tytöt ja ihana perhe :)
  Voisitko tehdä postauksen häälahjoista? Mitä saitte ja huomenlahjoista kans? Mitä sait ja mitäs Otto tykkäsi sun lahjasta?
  Ja millaiset hääruuat teillä oli?

  Terkkuja kesämorsian 2015 :)

  • Iina sanoo:

   Voi kiitos paljon!♥ Voin mä tehdä ja aionkin tehdä, on vaan ollut niin paljon tässä että en ole ehtinyt hääjuttuja päivittää hetkeen! Tsemppiä hääjärjestelyihin :)!

 8. kk sanoo:

  Sulla on ihana tyyli!!

 9. pimpelipom sanoo:

  minkä biisin tahtiin tanssitte häätanssin? :)

 10. Demi sanoo:

  HEI APUA OLISIT VOINU VAROTTAA!! Tai ainakin laittaa videon kuvaukseen, ettei sitä saa katsoa julkisella paikalla! Istun junassa ja vollotan täällä… Enkä edes tunne sua tai sun perhettä. Aivan ihana häävideo, tai ainakin osa siitä. En osaa sanoa edes mitään. I H A N A !!

 11. noora sanoo:

  Oletpa kauniina ja asukin on nätti. :) Niin ja jälleen on hurjan kivoja kuvia lapsista. Zelda on niin mainio näky haalarissa ja aurinkolaseissa. :D Ja Tipa on niin suloinen! Toivottavasti se kurja flunssa menee ohi pian!

  • Iina sanoo:

   Voi kiitos paljon!♥♥ Zelda oli kyllä huippu lasit päässä! Kurja flunssa kiusaa edelleen, ärsyttää kun olisi niin paljon kivempi pirteänä porskuttaa menemään :D mutta kyllä se tästä!

 12. krista sanoo:

  Ihanan värinen neule sinulla ja tuo zeldan haalari on kivan näköinen :) mistä ostat tytöille aurinkolasit?

 13. Laura sanoo:

  Ihana asu! rakastuin tohon neuleesee :)

 14. Elisabet sanoo:

  Ihan älyttömän kaunis oot! :) Tuo viimeinen kuva, vau. En vaan käsitä, et miten sä aina noin hyvännäköisenä oot! Neule on niin kivan pirtsakka tähän kevääseen (oho, se tosiaan tais hävitä johonkin lumen sekaan..) Paranemisia sulle ihana<3

  • Iina sanoo:

   Voi kiitos hurjasti♥♥ :) Mä rakastan tota neuletta, piristää ja on keväinen vaikka lumet ja vedet sateleekin kokoajan :D Toivottavasti ärsyttävä flunssa lähtee pian! Mukavaa viikkoa teille :)!♥

 15. M sanoo:

  Pliiiis hanki tytöille kunnon aurinkolasit! Kun ainakin noi Tiaran lasit näyttää joltain pilipalikamalta, toivottavasti olen väärässä!:)

 16. AnnaMaria sanoo:

  Toi takki on kyl hieno ja tuo neuleen väri on tosi raikas ja sopii sulle noiden vaaleiden hiusten kanssa :) Oot kyl nätti, toivottavasti flunssa menee pian ohi.

  Mistä muuten tuo Tiaralla oleva vaalea kaulahuivi on?

 17. Nimetön sanoo:

  sä oikeesti kuvittelit että noi kengät jotenkin sopii tohon asuun?

 18. mmia sanoo:

  eiiikä säkin käytät tota hirveetä yhdistelmää: lenkkikenkiä ja kunnon vaatteita.. ei vaan iske muhun millään lailla! näyttää niinku ois unohtunu väärät kengät. tiedän että on nyt muodissa mutta hyihyi.

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.