THE hääkuvat

07.03.2014

Mä olen aika paljon jakanut täällä jo meidän hääkuvia, kuvia itse juhlista siis. Nyt olemme kuitenkin viimein saaneet viimeisetkin hääkuvat, joukossa sekä potrettikuvat että kovasti odotetut photobooth -kuvat ja ajattelin vielä viimeisen kerran fiilistellä häitä tämän blogin puolella! Kuten kaikki aiempia hääkuvapostauksia lukeneet tietävät, meidän häämme kuvasi Täydenkuunkuva. Täydenkuunkuvan Reetta ja Niko ottivat muhun yhteyttä jo kesällä, hyviä hääkuvaajia kysellessäni, ja me innostuttiin heistä heti. Se mitä Täydenkuunkuva korostaa erityisesti on että kuvat suunnitellaan aina hääparin toiveiden mukaan, ja näin meni ehdottomasti meilläkin.

Tuoreessa muistissa on edelleen elokuinen suunnittelupalaveri, missä läppä lensi ja omenapiirakka maistui (oliko mulla joskus oikeasti aikaa leipoa???). Löydettiin nopeasti yhteinen sävel siitä mitä me kuvilta toivotaan, ja hyvä fiilis vahvistui tammikuussa pidettyjen, mahtavasti sujuneiden boudoir -kuvausten jälkeen. Täydenkuunkuva tekee hääkuvauksen lisäksi siis pre- ja post wedding -kuvauksia, joihin boudoir -kuvaus kuuluu. Myös vauva – ja lapsikuvaus on Täydenkuunkuvan alaa, ja Reetan ja Nikon voi tilata vaikka ikuistamaan ristiäiset tai muut perhejuhlat kauniisti ja persoonallisesti. Mua harmittaa ettei tiedetty tästä jo Zeldan ristiäisten aikaan, puhumattakaan Tiaran ristiäisistä joissa mä en ollut vielä löytänyt järjestelmäkamerasta edes tarkennustoimintoa.

Me haluttiin ikuistaa hääpäivä alusta loppuun, ja valitsimme siksi dokumentaarisen häävalokuvauksen. Reetta ja Niko saapuivat meille jo aikaisin aamulla kuvaamaan häätohinoita, ja seurasivat mukana aina pikkutunneille saakka. Musta on ihanaa että meillä on kuvia mun aamuisesta, meikittömästä naamasta (joka sinällään ei ole mitenkään ruusuisen kaunis, mutta kuuluu asiaan) aina sinne asti kun alettiin tilailemaan taksia hotellille hääjuhlien jälkeen.

59_haavalokuvaaja_dokumentaarinen_haakuvaus_taydenkuun_kuva © Täydenkuunkuva108_haavalokuvaaja_dokumentaarinen_haakuvaus_taydenkuun_kuva © Täydenkuunkuva116_haavalokuvaaja_dokumentaarinen_haakuvaus_taydenkuun_kuva(1) © Täydenkuunkuva120_haavalokuvaaja_dokumentaarinen_haakuvaus_taydenkuun_kuva © Täydenkuunkuva130_haavalokuvaaja_dokumentaarinen_haakuvaus_taydenkuun_kuva (33)© Täydenkuunkuva 241_haavalokuvaaja_dokumentaarinen_haakuvaus_taydenkuun_kuva © Täydenkuunkuva259_haavalokuvaaja_dokumentaarinen_haakuvaus_taydenkuun_kuva© Täydenkuunkuva 262_haavalokuvaaja_dokumentaarinen_haakuvaus_taydenkuun_kuva© Täydenkuunkuva

Olennaisena osana hääkuvausta ovat tietenkin ne potrettikuvat. Potrettikuvista meillä oli kovat suunnitelmat, jotka kuitenkin hääpäivänä osoittautuivat toteuttamiskelvottomiksi. Mun hääpuku olisi yksinkertaisesti mennyt täysin pilalle siinä loskassa ja räntäsateessa, eikä me mitenkään voitu ottaa kuvia ulkona niinkuin toivoimme. Se harmittaa mua edelleen todella paljon, vaikka otetuista kuvista pidänkin. Tämä oli kuitenkin riski jonka me tietoisesti otimme valitessamme talvihäät.

Potrettikuvat otettiin lopulta hotellillamme, Bestwestern hotelli Katajanokalla, makeissa ja rajuissa vankilamaisemissa. Mun mielestä vankilan portaat loivat kivaa kontrastia mun höttöiselle puvulle, ja miljöö oli ihan huippu vaikka se ei mukulakivinen, talvinen bulevardi ollutkaan. En voi sanoa etteikö mua harmittaisi se että emme päässeet ulos kuvaamaan, mutta sen voin sanoa että kuvat onnistuivat kuitenkin mielestäni niin hyvin kuin toteutuneilla olosuhteilla oli mahdollista.

448_haavalokuvaaja_dokumentaarinen_haakuvaus_taydenkuun_kuva© Täydenkuunkuva 452_haavalokuvaaja_dokumentaarinen_haakuvaus_taydenkuun_kuva© Täydenkuunkuva 454_haavalokuvaaja_dokumentaarinen_haakuvaus_taydenkuun_kuva© Täydenkuunkuva 460_haavalokuvaaja_dokumentaarinen_haakuvaus_taydenkuun_kuva © Täydenkuunkuva461_haavalokuvaaja_dokumentaarinen_haakuvaus_taydenkuun_kuva© Täydenkuunkuva 465_haavalokuvaaja_dokumentaarinen_haakuvaus_taydenkuun_kuva© Täydenkuunkuva

467_haavalokuvaaja_dokumentaarinen_haakuvaus_taydenkuun_kuva© Täydenkuunkuva

Mun mielestä noi meidän perhekuvat on niin ihania, Tipa ja Zelda olivat universumin suloisimmat kukkaistytöt! Kuvista välittyy mielestäni se rakkaus mitä meidän hääpäivä oli tupaten täynnä. Rakkauskuvista onkin hyvä siirtyä lopuksi vielä niihin photobooth -kuviin, joista tuli tosi hauskoja! Mä oon niin iloinen ja tyytyväinen siihen että photobooth oli menestys ja kaikki kävivät meidän isovanhempia myöten kuvattavana ja lähtivät iloisena mukaan. Meillä on photobooth -kuvia iso liuta, mutta en uskalla jakaa niistä kuin muutaman, sillä en ole ehtinyt kysymään kaikilta lupaa kuvien julkaisuun.

386_haavalokuvaaja_dokumentaarinen_haakuvaus_taydenkuun_kuva © Täydenkuunkuva399_haavalokuvaaja_dokumentaarinen_haakuvaus_taydenkuun_kuva© Täydenkuunkuva 429_haavalokuvaaja_dokumentaarinen_haakuvaus_taydenkuun_kuva © Täydenkuunkuva432_haavalokuvaaja_dokumentaarinen_haakuvaus_taydenkuun_kuva© Täydenkuunkuva 438_haavalokuvaaja_dokumentaarinen_haakuvaus_taydenkuun_kuva© Täydenkuunkuva

But I’m a human not a sandwichin viimeisen hääpostauksen myötä mä haluan kiittää etenkin Täydenkuunkuvaa siitä että he ikuistivat meidän häät juuri sellaisina kuin ne olivat ja juuri sellaisina kuin me halutaan ne muistaakin. Rentoina, hauskoina, iloisina ja rakkaudentäyteisinä. Lisäksi haluan kiittää teitä lukijoita loputtomasta tuestanne, uskomattoman kauniista sanoistanne ja siitä, että olette eläneet mukana meidän onnessamme. Kiitos tuhannesti!

Hääblogin puolelle tulee vielä muutama postaus hääjuttuja, koruista, kiitoskorteista ja muista asioista joita en vielä ole ehtinyt esittelemään, ennenkuin hääblogi jää historiaan ja sulautuu osaksi tätä päätoimista blogiani. Eli hääpostaukset eivät häviä mihinkään, vaan tulevat jatkossa sitten löytymään täältä hääblogi -tunnisteen alta.

Hyvää yötä ja ihanaa viikonloppua kaikille!♥


No Responses to “THE hääkuvat”

 1. Avatar Julia sanoo:

  Ihania kuvia <3 Ja kyllä nuo perhekuvat <3 Pakko sanoa että vähä häiritsi joissain noissa kuvissa kun tuo sun kimppukin on valkonen, niin sekottuu tuohon sun mekkoon :/ tai kun eka katoin että pidit kännykkää kädessä kun en tajunnut että se olikin kimpun varsi :D Mutta ihania kuvia silti <3
  Ja nuo photo booth kuvat on ihan huippuja!! :D

 2. Avatar Laura sanoo:

  Eikäääää! Ihania kuvia <3.<3!!! Varsinki noi sun ja oton kuvat ja teidän perhekuvat! Näytätte niiiiiiiiiin onnellisilta! Kaunis olet :)!

 3. Avatar emma sanoo:

  Sulla on aivan ihana blogi! :) rakastan sun tyyliä kirjottaa, se on jotenki tosi sujuvaa ja helppo lukuista.
  Ja kaikki kuvat on tosi hyviä, niin sisällöltään kuin laadultaan.! Varsinkin nää Täydenkuun kuvat :D
  Mä vaan rakastan tätä blogia ja sun postaukset ei ikinä oo tylsiä! Vaikka näitä hää postauksia on paljon, niitä jaksaa aina lukea! On mahtavaa kun saa fiilistellä mahtavien kuvien kera sun häitä! Joten kuvia ja postauksia lisää ♥ ja paljon

  • Iina Iina sanoo:

   Voi kiitos ihan hirmuisen paljon, ihanaa kuulla!♥ :) Täydenkuunkuvan kuvat on kyllä munkin mielestä upeita, mutta ihanaa että tykkäät mun amatööri-räpöstyskuvistakin :D Mahtavaa ja aurinkoista kevättä sinulle♥

 4. Avatar Mirka sanoo:

  Ootte kyllä valinneet kuvaajat aivan oikein. Harmittaa ihan *ruma sana* paljon, etten palkannut itse samoja tyyppejä kuvaamaan ristiäisiä… Mutta ehkä mennään joskus naimisiin ja silloin tiedän, keneen otan yhteyttä!

  Kuvien valo ja tunnelma on aivan ihana! Häistä saa tosi lämminhenkisen vaikutelman kuvien kautta :)

 5. Avatar Kaisla sanoo:

  Oi vitsi noi potrettikuvat onnistu tosi hyvin – ihan turhaan jännitettiin! ; D Oot niin kaunis, iinaseni ♥

 6. Avatar tuua. sanoo:

  Jos jotain muuttaisin meidän häistä, olisi se valokuvaus. En kadu, mutta jos pystyisin tekemään nyt toisin, tekisin! Tulevat hääparit, panostakaa valokuvaukseen!! :)

  Ps. Kerro tuolle ensimmäisen photobooth-kuvan tummahiuksiselle tyypille terveisiä, että maailman hienoin mekko!! <3 niin upea!

  • Iina Iina sanoo:

   Valokuvaus on kyllä se joka kruunasi meidän hääpäivän, videoita unohtamatta, itsekin suosittelen panostamaan siihen, mutta ihan varmasti teillä oli upea hääpäivä vaikka ei valokuvia tässä mittakaavassa olisikaan! :D

   Neten mekko oli kyllä aivan ihana, mäkin ihastelin sitä! Täytyy sanoa terkut :)!

 7. Avatar tjaah... sanoo:

  toi kimppukuva oli kyllä outo, katoin että mitä mikrofonia se näyttää. oliko tää kuvaaja joku harjottelija vai? aika outoja kuvia, mut mä oonki perinteinen ihminen.

 8. Avatar Päivi sanoo:

  huoh ihmeellisiä kommentteja… musta tuo kimppu näkyy selkeesti, ei muistuta puhelinta mistään kohdin (minkälaisia puhelimia ihmisillä on?) ja kuvat ovat selvästi ammattilaisten käsialaa. photobooth oli hauska, se tuntuu olevan nykyään aikamoinen trendi hääjuhlissa :) mua kiinnostais tietää että kuinka monta vierasta teidän juhliin saapui? tää tieto on varmaan ollut jo jossain mutta en oo onnistunut vielä bongaamaan sitä tietoa :D

  • Iina Iina sanoo:

   Mäkin ehkä vähän ihmettelin joitain kommentteja, mutta noh ihmiset näkevät mitä näkevät, ainahan sitä löytää virheitä kun etsimällä etsii ;) Photobooth oli kyllä tosi kiva ja kaikki tykkäsivät! Meillä oli lopulta n. 85 vierasta paikalla, alunperin suunnitelmana oli 80, kutsuttuja oli lähemmäs sata ja lopulta tosiaan se 85 :)!

 9. Avatar heidi sanoo:

  Oi että! Ekaa kertaa kommentoin ja nyt oli pakko, koska on niin onnistuneita ja kauniita hääkuvia! :) Näyttää olevan vielä monenlaisia kuvia ja kuviin oli saatu iso annos myös iloa ja hauskuutta. Näitä kelpaa katella jälkeenpäin, kun tosiaan tuosta isosta päivästä ne kuvat tuo niitä ihania muistoja mieleen. :)

 10. Avatar Maatuska sanoo:

  Ihania kuvia. Tietenkin kuvat Bulevardilla olis olleet miljöön puolesta parempia, mutta ei noissa ole mitään hävettävää. Sä oot kyllä ihan tosi paljon samannäköinen, kun sun äiti. Ja zelda myös. :)

 11. Avatar Anneriini sanoo:

  Ihan mielettömän ihania ja tunnelmallisia kuvia! Ymmärrettävän harmilloista, ettette päässeet ulos kuvailemaan, mutta toisaalta Suomen kesäkin on usein niin sateinen, että olisi silloinkin voinut jäädä sisäkuvailuksi! :) Joka tapauksessa ihania muistoja koko päivästä, ja photo booth on ihan mahtava idea! :D

  • Iina Iina sanoo:

   Voi kiitos paljon!♥ harmittaa se että ei päästy ulos kuvaamaan, mutta olet oikeassa; näin olisi voinut käydä milloin tahansa :D eikä kannata jäädä harmittelemaan!

 12. Avatar Minnis sanoo:

  Jäin taas tuijottamaan näitä kuvia :D Oot niin jumalaisen kaunis! Miten susta onkaan tullut noin kuningatar! Niin ihania kuvia<3 Ja noi perhepotretit on niin kauniita myös ja ihana toi Zeldan panta ku pienellä ei paljoo hiuksia vielä ole :')<3 Niin suloiset lapset!

 13. Avatar espe sanoo:

  Aivan mielettöman upeita kuvia ja olette todella kaunis ja ihana perhe! <3 Onnea vielä hirmusen paljon! Perhekuvat on syötävän sulosia, mutta hieman pisti silmään noi hätäpostumistie kyltit :D Mut siis olette todella ihania! Sen verran haluaisin kysyä, että miten toteutitte ton photo boothin? Oliko siellä joku koko ajan kuvaamassa, vai vaan osan aikaa illasta?

  • Iina Iina sanoo:

   Kiitos hirmuisesti♥♥ Kauniita sanoja! Hätäpoistumistiekyltit kyllä pistää mullakin silmään mutta eipä niitä saanut irroitettua kuvauksen ajaksi niin näillä mennään :D Photobooth oli auki reilun tunnin ajan illalla, minkä aikana kuvaaja oli pisteellä kokoajan ja kaikki halukkaat saivat käydä kuvattavana :)!

 14. Avatar Laura sanoo:

  Aivan upeita kuvia ♥

 15. Avatar Annika sanoo:

  Harmi tosiaan kun tämä Suomen ilmasto on niin arvaamaton..Jotenkin olisin niin nähnyt sut jossain ihanan talvisessa maisemassa ja se ois jotenkin sopinut tähän sun hienosti alkaneeseen vuoteen, että oisit osallistunut ja voittanut sen Iltalehden kaunein talvimorsian kilpailun..Mutta siis hienoja nämäkin ovat! Ja mun mielestä tuo valkoinen kimppu on hieno :)

  • Iina Iina sanoo:

   No sanopa muuta! Mutta ehkä tämä on se yksi negatiivinen asia, jonka ansiosta meidän häät oli muuten täydelliset :D Ja voin elää sen kanssa ettei meistä ole talvisia kuvia, mut jos häät ois olleet ihan pyllystä mutta kuvat täydellisessä talvimaisemassa, mua harmittaisi paljon enemmän :D Kiitos paljon♥

 16. Avatar Umpsit sanoo:

  Ihanat nuo teidän perhekuvat! :’)

 17. Avatar Kirsi sanoo:

  Tilannekuvat ja photoboothkuvat on onnistuneimpia. Potretit on taustaltaan turhan sekaisia, kuvat on jotenkin aika levottoman oloisia ja henkilöt häviävät taustan sekamelskaan. Ja tosiaan, minunkin silmään kimppu häviää kuvista ja tumma varsi pistää ikävävsti silmään.

  Mutta anyway, varmasti teille rakkaita muistoja :)

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.