Minä ja pikkupingviinit

11.03.2014

Eilen esittelin asuja, ja nyt ovat vuorossa meidän kaksi ihanaa pientä neitiämme jotka niin hienosti jaksoivat pitkän päivän studiolla. Me päätettiin Heidin kanssa yksissä tuumin, että fiksuinta on ottaa mun ja lasten yhteiskuvat heti ekana alta pois, jotta sen jälkeen lapset voivat rentoutua ja hengata ihan rauhassa, kun mun asuja kuvataan. Tämä järjestely toimi mielestäni hyvin, ja tytöt jaksoivat keskittyä yllättävän kivasti vaikka aluksi oli pieniä hankaluuksia saada ikiliikkujia pysymään paikoillaan.

Tiara etenkin taisi oikein innostua kamerasta hetken aikaa siihen totuteltuaan, kun Heidi sai niin söpöjä hymyjä tallennettua. Välillä vaadittiin vähän äidin kutituksia ja välillä elefanttimarssia taustamusiikiksi, mutta loppupeleissä kaikki sujui tosi kivasti ja mä oon supertyytyväinen kuviin. Ainoa mikä harmittaa se että kivoja kuvia on niin paljon etten tiedä mitkä niistä valitsisin kehystettäväksi meidän seinälle. Saa auttaa, jos löytyy näiden kuvien joukosta joku extrakiva kuva joka ansaitsisi paikan kehyksissä enemmän kuin muut, koska mä kärsin hurjista valinnanvaikeuksista!

IMG_8263_JPEGx IMG_8280_JPEGx IMG_8292_JPEGx IMG_8313_JPEGx IMG_8363_JPEGx IMG_8364_JPEGxIMG_8358_JPEGx IMG_8328_JPEGxMä eilen kirjoittelin fb-sivujen puolella, että tosiaan mulla jatkuu flunssa edelleenkin. Lääkärissäkin kävin, mutta kuulemma vain seuraillaan, sillä tämän hetken flunssavirukset voivat kestää jopa kolme viikkoa, yök! Toivottavasti jossain vaiheessa tämä menisi ohi, olen nimittäin jo unohtanut miltä tuntuu aamulla herätä siihen että on hyvä fiilis kylmän hien ja kurkkukivun sijaan. Onneksi sentään tytöt ja Otto on terveenä, ja munkin olo helpottaa aina iltaa kohti kun on juonut pari kuppia lämmintä teetä.

Huomenna tulossa ihonhoitojuttuja joita lupailin, ja illalla suuntaan erääseen kivaan tapahtumaan johon liittyy sekä suklaa, että alusvaatteet, mikä kuulostaa hyvältä ainakin mun korvaan. Muuta en oikeastaan vielä tiedäkään, mutta kerron lisää heti kun tiedän! Ihanaa tiistai-iltaa ja huomista päivää kaikille♥


72 Responses to “Minä ja pikkupingviinit”

  1. hölölölö sanoo:

    Ensimmäinen ja viimeinen ovat parhaat! 🙂

  2. utep sanoo:

    Eka tai tokavika!

  3. Emilia sanoo:

    Oi että tuo viimeinen kuva on aivan ihana! <3 Myös nuo kuvat on ihania missä olet vain sinä ja Zelda. Mutta jos joku pitäisi seinälle kehystää, niin ehdottomasti viimeinen! 🙂

  4. - sanoo:

    No en yhtään ihmettele, että on valinnanvaikeus!! 😀 Joka kerta kun selasin alaspäin uuteen kuvaan, aattelin että tämä!! Ja sitten tuli seuraava kuva ja olin ihan et eikun tämä!! Haha 😀 Mut ensimmäinen kuva, missä istut tytöt sylissä on kyllä jotenkin erityisen kaunis kuva teistä! 🙂 Pidin myös noista, missä olet Zeldan kanssa kahdestaan, mutta varmasti olisi kiva kehystää kuva, missä on molemmat tytöt mukana.

  5. Maiju sanoo:

    Tuo toisiks alimmainen kuva on mun lemppari!
    Aivan ihana:)

  6. nens sanoo:

    Toisiksviimenen on paras 🙂

  7. maiju sanoo:

    Laittaisin jomman kumman kahdesta viimeisestä kuvasta, vaikka kaikki kuvat onkin ihania 🙂

  8. Aivan ihania kuvia 🙂 ja sie iina, oot niin kaunis o: <3

    Mutta mutta musta parhaat kuvat on toka ja toisiks viimeinen 🙂

  9. Rouseliini sanoo:

    Eka ja vika

  10. Pilvi sanoo:

    Voi että te ootte kauniita <3

  11. Rosa sanoo:

    Tokavika on mun lemppari! Tosin kaikki kuvat on ihania, ei ihmekkään että on valinnanvaikeuksia :–)!

  12. K sanoo:

    tokavika ehdottomasti kehyksiin! 🙂

  13. Petra sanoo:

    Oi vitsit,ensimmäinen,neljäs,viides ja vika on kyllä ihan parhaita! Toki muutkin on ihania<3 mut noista välitty kyllä mulle sellanen aidosti iloinen ja rakastava fiilis :)<3

  14. Hanna sanoo:

    Kaikki kuvat aivan upeita!:) Mutta ton tokavikan kehystäisin ! 🙂

  15. Mary sanoo:

    Voisitko tehdä postauksen siitä miten teet tion ihanan kiharakampauksen? 🙂

  16. Milla sanoo:

    Moikka! Musta toi ensimmäinen kuva on tosi ihana kun se ei ole niin ”muodollinen” vaan sellainen luonnollinen 🙂 Ja sitten tuo tokavika on kanssa tosi kiva!

  17. Janni sanoo:

    Mun lemppari on ehkä toinen ylhäältä! Mutta myös Heidin blogissa oleva kuva teistä on aivan ihana ja vaan nämä ja sen kuvan nähneenä valitsisin varmaan sen!

  18. Umpsit sanoo:

    Minusta 2, 4 ja 7 parhaat kuvat teistä, kaikki kyllä todella hienoja! 🙂

  19. sara sanoo:

    Ihania kuvia 🙂 tytöt kaikissa kuvissa niin oman näköisiä. Eka oli mun mielestä paras, ja se missä tytöt ei kato kameraan, niin siinä on jotain ”jännitystä”.

  20. karo sanoo:

    tokavika ehdottomasti ja eka!! :—)

  21. nuuppaa sanoo:

    Eka ja vika parhaat!:) muutkin kyllä ihania…

    Mullakin oli vähän aika sitten flussavirus, jokatoinen päivä saattoi olla kuumetta, nenätukossa tai/ja pää täynnä räkää tai kaikki samaan aikaan. Pari päivää oli välissä että ei ollut mitään kunnes taas räkää ja kuumetta tuli ja tuli ja tuli…. Ainakun luulin että olisin terve niiin taas joku noista tuli takasin ja oli kyllä niin rasittavaa! Kesti se varmaan neljä viikkoa, ja lääkärissäkin sanottiin vaan että lepo auttaa niin yritä nyt levätä!:)

  22. Helmiina sanoo:

    Ensimmäinen ja toisiks viiminen nous mun lemppareiks, noita muita hyviä kuvia tietenkään unohtamatta kuitenkaan!!
    Ja mietin tässä, että lakkaankohan koskaan kadehtimasta sun suoraa ja valkoista hammasrivistöä! Oot niin kaunis, ja kauniit hampaat ja aito hymy tuplaa koko paketin!

  23. Katarooma sanoo:

    Kaks alinta on parhaat. Niin seesteisiä kuvia!

  24. Julia sanoo:

    Mun lemppareita on toi ihan ensimmäinen, ja sit toi ensimmäinen sun ja Zeldan kuva ja sitten tuo toisiksi viimeisin kuva:)

  25. Viivi sanoo:

    En kestä. I-h-a-n-i-a. Tokavika ehdottomasti paras, ei vitsit miten kauniit silmät teillä kaikilla on!

  26. Ewlina sanoo:

    Toisiks alimmainen on ihana! Olin ihan että ”vau” kun näin kuvan, ootte kaikki niin nättinä. 🙂

  27. marsa sanoo:

    Tossa toiseks alimmaisessa kuvassa Zeldan asennosta ja ilmeestä tulee mieleen sellanen suojeleva ”Rauhottukaa nyt äiti ja Tipa, mä hoidan tän tilanteen”, toi käsi joka tulee tohon Tiaran eteen tuo vaan sellasen mielikuvan 😀 Ihania kuvia! Ite tykkäsin eniten ylimmästä, alimmasta seisomiskuvasta missä Tiaralla on niin söpö pikkunen hymy ja sit just tosta kuvasta mistä jo aiemmin puhuin 🙂

  28. Helena sanoo:

    Mun lempparit on eka ja vika mut kehyksiin laittaisin ehdottomasti ekan koska siinä on vähän sellasta leikkisyyttäkin 🙂 eikä oo niin muodollinen!

  29. Emmye sanoo:

    Oih! Ihania kuvia!!
    Ymmärrän, miksi on vaikea valita. Yksi suosikeista on ensimmäinen kuva, jossa olet Zeldan kanssa kaksin.

    Voi olla, että mulla on mennyt joku postaus ohi, mutta tykkäsittekö hotellista? Tarkoitan siis Katajanokan vankilahotellia. Me oltiin siellä kanssa hääyö ja ollaan joku lähiviikonloppu menossa vaihteeksi sinne.

  30. Jelena sanoo:

    Mun mielestä kehyksiin pitäisi ehdottomasti laittaa toi ensimmäinen kuva! <3
    Se on mukavan rento ja älyttömän kiva!! Toinen suosikki oli toisiks viimenen kuva 🙂

  31. Suvi sanoo:

    1 ja 5 kuvat ovat parhaat, ehdottomasti! 🙂

  32. Jez sanoo:

    Tämä kommentti ei nyt liity tähän postaukseen, mutta ajattelin viimeinkin kommentoida.
    Upeaa, on ensimmäinen sana, joka mieleeni tulee blogistasi. Löysin blogisi sattumalta vasta tämä vuoden alusta, enkä edes tiedä miksi avasin blogisi ja aloitin tätä lukemaan. En koskaa aikaisemminkaan ole lukenut kenenkään blogia ja lapset ja lapsiperheen arki eivät vielä ole elämässäni ajankohtaisia. Mutta luettuani ensimmäisiä tekstejäsi, olin heti koukussa. 🙂 Pakko sanoa, että kirjoittaminen kuten myös blogisi ovat kehittyneet huimasti alkuun verraten, ainoastaan parempaan. Tekstiäsi lukee mielellään. Kirjoitat myös monipuolisesti ja kiinnostavasti asioista. Ja Iina, sinä olet mielettömän kaunis ja tyylikäs nainen. Pidän siitä, että esittelet myös vaatteita ja tyyliäsi täällä. On ihailtavaa mitä kaikkea olet jo kerenny tuohon ikään mennessä 🙂 (kaksi lasta yms.)
    Kaikkea hyvää sinulle ja perheellesi!
    Lisäksi haluaisin kysyä vielä tuosta Sheinsidesta. Kuinka nopea toimitus on ja onko palauttaminen helppoa jos vaate ei olekaan hyvä ?

    • Iina sanoo:

      Voi vitsit mua harmittaa kun on kestänyt näin pitkään vastailla kommentteihin, hävettää oikein! Mutta kiitoksia ihan hurjan paljon sun kauniista sanoista! Ihana kuulla että blogini on mielestäsi kehittynyt, eikä pelkästään junnannut paikoillaan 🙂 Mä tykkään kovasti vaatejutuista ja rakastan kirjoittaa tyylistä, joten erityisesti mieltä lämmittää se että niistä kirjoituksista pidät 🙂 Tunnen itseni tosi etuoikeutetuksi siitä, että tykästyit juuri mun blogiin vaikket muuten niin blogeja luekaan, kiitos vielä ihan hirmuisesti!♥

      Sheinside on tosiaan vain mun yhteistyökumppani, eli itse en ole sieltä tilannut mitään ja bloggaajien paketit toimitetaan sillä ”paremmalla” maksullisella toimituksella, UPS tuo ne suoraan kotiovelle. Eli se normi toimitusaika saattaa olla paljon pidempi (mulle joku 2-3 vkoa) ja palautuksesta mulla ei ole mitään tietoa valitettavasti 🙁 Kannattaa googletella, varmasti löytyy käyttökokemuksia muilta suomalaisilta jotka on tilanneet itse!

      Kaikkea hyvää myös sinulle, ja toivottavasti pysyt jatkossakin mukana!♥

  33. Jarno sanoo:

    Miten sä vaan aina joka viikko vaan kaunistut entisestään? Ihan oikeasti 😀 Oon aina että wtf 😀 Siis ei silleen, etteetkö aina olis ollut, mutta u know mitä meinaan 😀

  34. Kaisa sanoo:

    Ensimmäinen kuva on täydellinen<3 Ehdoton lemppari!! Siitä paistaa niin ilo ja rakkaus läpi. <3

  35. roosa sanoo:

    Eka on näistä kivoin 🙂 en ymmärrä missä vaiheessa Zeldasta on kasvanut jo noin iso tyttö!

  36. Sofia sanoo:

    Ensimmäinen on aivan ihana, sen laittaisin kehyksiin 🙂 myös kuvat, joissa olet vain Zeldan kanssa ovat suloisia sekä tokavika kuva on myös yksi lemppari 🙂 kaikki on kyllä hyvin onnistuneita!

  37. Jenna sanoo:

    Ääh, miten ihania nää kaikki kuvat on! Mutta mun lempparit on toi eka ja vika, ihanat! 🙂 Ja toi naurukuva Heidin blogin puolella on I-H-A-N-A!! Siinä kuvassa on ihan loistava fiilis :—)

  38. Primrose sanoo:

    Ehdottomasti eka! Siinä on ihanan aito ja iloinen tunnelma, joka jää usein puuttumaan noista perinteisistä poseerauskuvista.

  39. Nelli sanoo:

    Voi ei miten ihania kuvia! Toi sun ja Zeldan kuvien jälkeinen on ehkä mun lemppari, oot mielettömän kaunis ja jotenkin äidillinen ylpeys näkyy siitä ihanasti 🙂 Ja tytöt on niin ihania söpöissä pingviinivaatteissaan!

  40. Heidi sanoo:

    Tuo kuva jossa olet tyttöjen kanssa ja katsot alaspäin ja toisiksi viimeinen! Aaww

  41. st.brigitten sanoo:

    Ihania kuvia! 🙂 Antaako Tiara pitää mitään pinnejä tai ponnareita vai kiskooko irti? Näyttää olevan niin pitkä tuo etutukka, että sopis varmasti joku kiva ”kampaus” Tiaralle 🙂 Mun mielestä toi alimmainen on kyllä ehdottomasti kaikkista kivoin kuva! Ja onpa teillä muuten kaikilla siniset silmät! 😀

    • Iina sanoo:

      Joskus antaa pitää ja joskus kiskoo pois, tiedäthän nämä ailahtelevaiset kaksivuotiaat 😉 Kiitoksia paljon!♥ Meillä on koko perheellä Ottoa myöten tismalleen samaa sävyä silmät, se on hassua 😀

  42. Nami sanoo:

    Millä värillä oot värjänny hiukset? Entä miten ylläpidät tota ihanan vaaleaa sävyä? Mulla on blondit kanssa mut haluisim näistä samanväriset kuin sulla enkä keltasia 🙁 oisko sulla suositella tuotteita ja/tai väriä? 🙂

  43. Milla sanoo:

    Ihania kuvia ♥

    Kehystäisin jommankumman kahdesta viimesimmästä 🙂
    Eka on myös aivan mainio 😀

  44. Mira sanoo:

    tokavika! 🙂

  45. Annika sanoo:

    Susta on kuoriutunut niin upea kaunotar! Muistan sut Oulun lyskasta ja en olisi ikinä, ikinä uskonut sulle näin upeaa tulevaisuutta. Annat paljon ajattelemisen aiheita ja olen sinun kirjoitustesi perusteella pystynyt muokkaamaan etenkin omaa parisuhdettani ja käyttäytymistä lähimmäisiä kohtaan positiivisemmaksi ja ymmärtäväisemmäksi. Vasta nyt näitä kuvia katsellessa kolahti, kuinka paljon olet muuttunut. Upeaa, kerrassaan upeaa.

    • Iina sanoo:

      Voi hurja, mikä kommentti! Tulipa ihan uskomattoman hyvä fiilis sun sanoista, kiitos todella paljon 🙂 Kieltämättä olinhan mä aika hukassa vielä lyska-aikoina, silloin mun äitikin oli aika sairas ja en oikein tiennyt mitä haluan elämälläni tehdä, mutta onneksi löysin Oton ja sain uuden suunnan elämälle 🙂 Kaikkea hyvää sinulle ja ihana kuulla että mun blogista on ollut jopa konkreettista hyötyä, wau :)! Aurinkoista kevättä!

  46. Pihla sanoo:

    Mun lemppari on toi toka vika koska siinä te kaikki katotte kameraan ja siinä välittyy muutenki tosi hyvä fiilis 🙂

  47. Kaksi viimeistä on mun mielestä ihanimmat. 🙂

  48. sugarapple sanoo:

    Toka ja vika kuvat on parhaita! Jompi kumpi niistä seinälle 🙂 Tai molemmat!

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.