Nukkumatilanteen päivitystä ja arvonnan voittaja

26.05.2014

Eilinen yhtäaikaa nukkumaan laittaminen sujui hyvin, mutta tänään meni vielä paremmin, jes! Laitettiin tytöt tasan kahdeksalta sänkyyn, Tiara nukahti heti. Zelda nukahti siitä kymmenen minuutin kuluttua, hetken yksin höpöteltyään ja ongittuaan potkuautonsa jollain ihmeen kepulikonstilla kiinni pinnasänkyyn sitä soitellakseen. Hieman nauratti kun yhtäkkiä alkoi tutut pimputukset kuulumaan, en vaan ymmärrä miten se sai sen ongittua, ilmeisesti käsivarsi saa kilometrin lisäpituutta kun on tärkeitä juttuja tavoiteltavana.

Mutta pääasia että sujui kivasti, toivottavasti tämä nyt vain jatkuu tästä eteenpäinkin näin helposti. Iltasatuhetki pitää vain jotenkin rauhoittaa, sillä ennen se on mennyt niin että makoilen Tipan kanssa rauhassa sängyssä ja luetaan kirja, ja sitten vielä vähän jutellaan päivän tapahtumista ennen hyvänyöntoivotuksia. Tänään se meni niin että istuttiin sängyllä ja Zelda kiipeili meidän päälle ja yritti istua kirjan päälle, syödä sitä ja repiä siitä sivuja irti.

IMG_5077IMG_5084xZelda on meidän pikku täystuho neiti, no ei vaan ihana touhukas pieni. Haluan kuitenkin ehdottomasti rauhallisen iltasatuhetken, ja antaa Tipalle täyden huomion vielä ennen nukkumaanmenoa, mitähän me keksittäisiin ratkaisuksi? Zelda kun ei koskaan ole ollut mikään rauhallinen satujen kuuntelija niinkuin isosiskonsa. En kuitenkaan haluaisi erottaa tyttöjä eri iltatoimiin juuri ennen nukkumaanmenoa, koska he kuitenkin jäävät yhdessä sinne nukkumaan. Miten teillä laitetaan samassa huoneessa nukkuvat sisarukset nukkumaan?

Tänään on ollut ihanan rauhallinen päivä kotona, pyykkikorin ahkera tyhjentäminen oli päivän agenda ja nyt, viisi koneellista myöhemmin, alkaa näyttää jo aika hyvältä. Huomenna odottaakin sitten pyykkien viikkaus kaappiin, se on se puoli mikä ei niin miellytä pyykinpesussa. Lajittelu on hauskaa, Tiara aina auttaa mua, ja Zelda ”auttaa” mua, mutta viikkausvaiheessa Zelda haluaa aina pukea kaikki kuivat vaatteet päälleen, mikä vähän vaikeuttaa puuhaa. Mutta ei se ole niin justiinsa, onhan se  nyt mahdottoman söpöä kun toinen pukee mun sortsit päähänsä ja toistelee hymyssä suin ”kauiii, kauiii (=kaunis)”.

IMG_5099 IMG_5113x IMG_5122Pyykkipäivän lisäksi me ulkoiltiin ja kokkailtiin, niin perus maanantai kuin voi vain olla. Mä niin nautin tästä kiireettömästä kotona oleilusta, aivan ihanaa! Tiara valitsi itse tänään vaatteensa, tänään kun kuulemma oli prinsessapäivä ja päälle piti saada rimpsua ja röyhelöä. Kauppareissulla neiti pääsi kauppakeskuksen tärisevään leikkiautoon ja se oli Tiaran ja (Oton) mielestä ihan huisin hauskaa!

IMG_5130 IMG_5131 IMG_5134Zelda meidän pikku mansikka.. Vai tomaatti? Ei osata päättää kumpi. Mutta syötävän söpö hattu joka tapauksessa, eikö vain!

Huomenna ilma kylmenee, mikä ehkä vähän syö tätä kesäfiilistä, mutta onneksi meille on piristystä luvassa kun suunnataan tyttöjen kanssa iltapäivällä katsastamaan Gina Tricotin kesäuutuuksia Katajanokalle. Keskiviikkona on luvassa vielä lisäpiristystä, kun pääsen juhlimaan Coca-Cola Lightin pippaloihin ja katsastamaan upean Rock the Ballet’n, kuten myös yksi onnellinen teistä ystävänsä kanssa!

Varoitusaika on todella lyhyt, joten odotan nopeaa vastausta sähköpostitse osoitteeseen couturecouture (at) windowslive.com että saadaan hommat rullaamaan! Arvonnan voittajaksi arpoutui Oonaelina. Onnea voittajalle, ja tervetuloa juhlimaan avecin kanssa!

voittajaIhanaa maanantai-iltaa kaikille! Huomenna on luvassa arvontaa ja vähän hiuskriiseilyä!


14 Responses to “Nukkumatilanteen päivitystä ja arvonnan voittaja”

 1. Avatar Sonja sanoo:

  Heh, meillä taisi muistaakseni olla sama potkuauto kuin teilläkin ja olen miettinyt ihan samaa, miten hemmetissä ne kädet ylettyy kaivamaan sen jostain todella pitkältä? Samaa pimputusta rupesin minäkin kuuntelemaan n. puoli tuntia nukkumaan menin jälkeen, eipä siellä mitään nukuttu, vaan kolisteltiin sen auton kanssa :D

  • Iina Iina sanoo:

   Hahahahhaa :DDD Se oli niin huvittavaa! Toi on joku taikapotkuauto kun se maagisesti lähestyy lasten pinnasänkyjä kun ne yrittää nukkua :D

 2. Avatar Petra sanoo:

  Ei kokemusta oo kahden lapsen iltapuuhista, mutta onnistuisko tuohon iltasadun lukuhetkeen semmoinen, että luette tyttöjen huoneessa, mutta laitattekin Zeldan jo omaan sänkyynsä? Mä tein niin pojan kanssa, kun halusin iltasadun meidän rutiineihin, mutta hän ei ois malttanut millään kuunnella/olla paikoillaan ja sylistäkin rimpuili pois, omassa pinnasängyssään oli pakko vaan olla ja kuunnella ;D Nykyään hän ihan vaatii iltasatua ja myös kuuntelee sen nätisti paikoillaan sylissä, ikää 1v. 10kk :)

  • Iina Iina sanoo:

   Kiitos neuvosta, otimme siitä vaarin ja nykyään iltasatuhetket on rauhallisia! Ihan paras neuvo, oltais oltu pulassa ilman sua kun ollaan nähtävästi itse niin tampioita ettei keksitty :DD!!

 3. Avatar rakkaudenpuolestapuhuja sanoo:

  Toi oton ilme kun se katsoo lastaan ! <3 kyllä rakkauden näkee!

 4. Avatar Puuterisulka sanoo:

  On niin hassua kuinka Tiara on ihan Oton näköinen ja Zelda sun! Ja nuo tyttöjen vaatteet olivat ihan älyttömän söpöt, ihana prinsessa Tiara :)

  • Iina Iina sanoo:

   Haha eiks ookkin, sen huomaa niin selkeästi kumpi on kumman näkönen! :) Tipa on ihana prinsessa<3

 5. Avatar Tiina sanoo:

  Olis kiva taas kuulla mietteitä videolla. :)

 6. Avatar Hanne sanoo:

  Mitä kokoa nuo Zeldan cienta tossut ovat? Tarkemmin, että onko noissa kengissä normaalia pienemmät/suuremmat koot kun sellaiset olisi meillekkin hankintalistalla :)

  • Iina Iina sanoo:

   Zeldalla on tosi pieni jalka, noi on kokoa 20 kun en uskaltanut ottaa kokoa 19 että jää kunnolla kasvunvaraa, mut edelleen parin kuukauden jälkeen noi on vähän reilut :D

Kommentoi