Long bob & lukijatarjous

07.07.2014

Moikka! Pahoittelut pitkäksi venähtäneestä tauosta, on vaan ollut niin kiireistä ensin eilisten ristiäisten kanssa, ja tänään sitten koko päivä kampaajalla. Iltapäivän ja illan mä olen kärsinyt migreenistä, joten pahoittelut jos teksti vähän takkuaa. En ensin tajunnut kyseessä olevan migreeni, kun tavalliset näköoireet puuttuivat, mutta pitkäkestoinen päänsärky ja nämä muut oireet puhuvat kyllä migreenin puolesta. Tällä hetkellä juon viidettä lasia vettä 20min sisään, ja tuntuu että kieli on ihan hiekkapaperia vaikka maha on niin täynnä vettä, ettei kohta mahdu enää. Ihanat migreenin jälkioireet, ah! Mä kerron kuitenkin lisää kuulumisia myöhemmin, sillä tämä postaus on pyhitetty täysin mun uudistuneelle kuontalolle, jota osa teistä kävikin kommentoimassa jo Instagramissa.

Muistatteko ihanan Veeran, joka teki mun hääkampauksen? Veera on nyt palannut takaisin Suomeen maskeerauskoulusta ulkomailta, ja aloittaa työt virallisesti ensi viikon maanantaina parturi-kampaaja-maskeeraajana Hair & Make-up room Kamidassa, Helsingin Kalevankadulla. Mä otin tänään varaslähdön, ja kävin yhteistyön merkeissä Veeran käsittelyssä, enkä voisi olla tyytyväisempi.

Sovittiin tämä kampaamoaika jo reilu kuukausi sitten, kun Veera oli vielä reissun päällä, ja mä olen odottanut tätä päivää kuin kuuta nousevaa. Aloin selaamaan pinterestiä, hiussivustoja, lookbookia, instagramia ja kaikkia muita mahdollisia inspiraationlähteitä jo silloin kuukausi sitten, ja viime viikolla vielä musta tuntui etten tiedä yhtään mitä haluan tehdä tukalleni. Sitten kuitenkin törmäsin Pinterestissä ihan täydelliseen longbobiin, lobiin, eli pitkään polkkaan, malliin joka mulla on ollut aiemminkin, ja jota moni teistä lukijoistakin suositteli mulle.

ennenxLähtötilannehan oli siis se, etten ollut käynyt kampaajalla kolmeen vuoteen. Mun hiuksia ei myöskään oltu leikattu kolmeen vuoteen, ja raskaudenjälkeisen hiustenlähdön, ankaran vaalentamisen ja pidennysten säännöllisen käytön vuoksi tukka oli huonossa kunnossa, erittäin epätasaisen mittainen ja katkeillut sieltä sun täältä. Ei mikään varsinainen blogitukka, vaan karu todellisuus hiuslisäkkeiden alla. Polkkamitta oli mun hiusten kannalta tosi hyvä vaihtoehto, saatiin kaikki huonot latvat leikattua pois, ja tästä on helppo sitten kasvattaakin jos siltä tuntuu.

Epäröin polkkamittaa aluksi, sillä olin niin kiintynyt pitkiin hiuksiini (=pidennyksiin). Tajusin kuitenkin, että eihän se polkkamitta sitä tarkoita, ettenkö voisi vielä joskus käyttää pidennyksiäkin, jos siltä tuntuu. Polkkapituus piilottaa vielä ihan nätisti pidennykset sekaansa, jos joskus juhliin vaikka haluaa näyttävämpää kampausta laittaa. Arkeen polkka on kuitenkin täydellinen, helppo, näyttävä ja skarppi. Ja todella muuntautumiskykyinen! Tykkään myös siitä, miten kevyt polkka on näin kesähelteellä, ja miten kivasti se jättää tilaa asuille, kun ei roiku pitkät lärpäkkeet siinä vaatteiden päällä.

Laitettiin Veeran kanssa sekä mun omaan tukkaan, että pidennyksiin nyt 7.- ja 8. sävyillä raitoja, eli kylmää vaaleanruskeaa, mun oman luonnollisen hiusvärin sävyistä. Raitoja laitettiin todella maltillisesti, mutta tarkoitus on raidoittaa lisää tässä syksyn mittaan vähän tummemmaksi, kunhan mun juurikasvu kasvaa vähän lisää esille, ja siihen saa sitten taas vaaleampaa raitaa. Eli tavoitteena on sellainen luonnollinen blondi-vaaleanruskeasekoitus. Hyvä että lähdettiin hitaasti liikkeelle tummentamisen kanssa, mulla on nimittäin totuttelua tähän lyhyempään malliinkin senverran, että on kiva ettei muutosta tullut liian radikaalisti.

jälkeenSävyttämisen ja hiustenleikkauksen jälkeen Veera väänsi mun tukkaan ihanat surffilaineet suoristusraudalla, tekniikalla jollaista en ollut ikinä ennen nähnyt. Jos vain nyt osaan tehdä laineet samalla tekniikalla itsekin, niin voin laittaa videota tänne blogin puolelle, sillä näistä tuli niin paljon kivemmat kuin perus suoristusrautakiharoista, että olen ihan myyty! Veera myös teki mulle ihanan meikin, joka kuitenkin lähti pois kun migreenin ansiosta mun vasen silmä valui vettä muutaman tunnin ajan. Yritin matkia sitten itse Veeran meikkiä että sain kuvat otettua kun vesi lakkasi valumasta, mutta eihän siitä tullut yhtä hieno. Kannattaa siis käydä itse testaamassa Veeran taitoja, niitä nimittäin löytyy!

IMG_8875x IMG_8914x IMG_8916xKamida sijaitsee keskustan tuntumassa, Kampin ja Hietalahden torin läheisyydessä, osoitteessa Kalevankatu 47 ja on ihanan valoisa ja kotoisa, avara kampaamo. Me kehiteltiin Veeran kanssa teille lukijatarjous, eli mun blogin lukijat saavat nyt elokuun loppuun asti kaikista väri+leikkaus -paketeista 10 euron alennuksen, ja alennuksen saa mainitsemalla mun blogin nimen. Veera tosiaan aloittaa ensi maanantaina, mutta aikoja voi varata vaikka heti.

Yhteistyössä Hair & Make-up room Kamida.

Mitäs tykkäätte muutoksesta? Hitti vai huti? Ihanaa alkanutta viikkoa kaikille, ja hyvää yötä!

PS: ”Kivat” rusketusrajat jäi eilen ristiäisiin puetusta kotelomekosta, en tiennyt että mäkin voin ruskettua näin reippaasti! Ihana kesä<3


89 Responses to “Long bob & lukijatarjous”

 1. Sanna sanoo:

  Ihana tukka !

 2. Jenni sanoo:

  Oiiii, tosi hyvännäkönen tukka! Sopii mielettömän hyvin! 🙂 Oot muutenkin kaunis kun mikä!

 3. elisa sanoo:

  siis vautsi mikä lady ! sä oot niin kuuma kahden lapsen äiti <3 ihana iina!

 4. Laura sanoo:

  Aivan ihanat noi sun hiukset, sopii kyllä älyttömän hyvin.. Oot niin kovin kaunis ♥

 5. Emilia sanoo:

  Aivan ihana tukka! Tykkään! 🙂

 6. empampa sanoo:

  Ihanasti sopii sulle kyllä, varsinki väri on tosi jees ! 🙂 eikä varmaa mikää oo mukavampaa ku saada kaikki huonot latvat pois, olo on sen jälkeen aivan niinku uudesti syntyny!

 7. Melina / Minishow sanoo:

  Wautsi, näyttää Iina sairaan hyvältä! Vähän itelläkin polttelis lyhyt tukka, mut en uskaltanut viime kampaajakäynnillä :). Ehkä joskus sit…

 8. sipa sanoo:

  Tuo lyhyt tukka sopii sulle aivan hirmusen ihanasti! Ja varsinki noi laineet tekee niin näyttävän ja arvokkaan näkösen, ei toki sillä ettet muuten olis, mutta mun mielestä lyhyt sopii parhaiten =)

 9. Erika sanoo:

  Näytät paljon ”aikuisemmalla” ja naisellisemmalta heti noitten lyhyiden hiusten kanssa 🙂 ja noi laineet on ihanat! Oot upea! <3

 10. iinahanna sanoo:

  Hitsi, nuo hiukset kyllä sopii sulle ihan mielettömän hyvin !!

 11. vilmulii sanoo:

  EI HERRANJESTAS MITEN IHANAT!! Noi sopii sulle ihan täydellisesti, palaan vaan koko ajan noihin kuviin kattoo sua kun oot niin upee! Oon oikeesti melkein sanaton, noi hiukset on niiiin megaupeetäydelliset 😮 Sun kauneuskin jotenkin triplaantui noitten hiusten myötä!

  Oon ite nyt puolisen vuotta harkinnu ihan vakavasti näitten mun pitkien hiusten leikkaamista just tollasen ylikasvaneen polkan mittaiseks, mutta en millään raaski ja uskalla! Mulla on huomenna kampaaja aamupäivällä, niin saa sit nähä repäsenkö ja tuun polkkatukkaisena kotiin 🙂 Mut pakko vielä ylistää sun hiuksia, teit kyllä niin oikeen päätöksen leikatessas ne!

  • Iina sanoo:

   Aww voi kiitos, oot ihana! Niin kauniisti sanottu!<3 Hei ja sun on pakko tulla kertoon mulle että repäsitkö 😀 Polkka on kyllä jees, mutta niin on pitkätkin hiukset :D!

 12. minävain. sanoo:

  Nuo on ihan mahtavat! Sopii sulle paremmin kuin hyvin! 🙂

 13. juulis sanoo:

  Teijän perheen tytöillä on nuo ihanat suuret possket! :D♥ mutta sopii hiukseg tpso hyvin!

 14. elsi sanoo:

  VAU, aivan mielettömän upea, tuo hiustyyli on ku tehty sulle!

 15. st.brigitten sanoo:

  Voi Iina, miten kaunis olet! Toi tukka sopii sulle ihan mielettömän upeasti 🙂 Mä kans oon aikeissa leikkauttaa longbobin kunhan mun personal kampaajani tulee tänne Rolloon (=mun sisko:D). Surffilaineista tutorialia kehiin vain, haluan itsekin kokeille 🙂

  • Iina sanoo:

   Haha ihana kun sulla on noin läheinen personal kampaaja, voit varmasti luottaa että tulee priima jälkeä joka kerta 😉 Kiitos paljon<3 Long bob on kyllä helppo, mutta näyttävä leikkaus!

 16. Emilia sanoo:

  Voi apua!!!!! Noi on niiin ihanat ja sopii sulle tositosi hyvin! <3 Mä arvasin sen 😉 mä itekin leikkasin kuukausi sitten lyhyet hiukset ja en oo kyllä katunut päivääkään! Varsinkin näi kesällä nää on niin paljon kevyemmäy ja kivemmat eikä hiosta niin paljoa! Ja näihin saa ihan sikamakeen näyttävät kiharat! Linkkaisin kuvan blogiini mutta se on ollut jäissä jo muutaman kuukauden.. ehkä mä vielä joskus…

  • Iina sanoo:

   Voi kiitos hurjasti<3 🙂 Se on niin totta, että nää on kesällä ihan loistavat kun ei hiosta yhtään! Ja voi vitsit, no jos joskus pelastat blogin jäistä niin tule linkkaamaan :)!! Ihanaa kesää sinulle<3

 17. Milja sanoo:

  WAU!! Toi tukka on ihan täydellinen, varsinkin kiharrettuna. Tuli noista kuvista ihan mieleen Ashley Benson, joka on mun mielestä yks maailman kauneimmista naisista, joten ota toi kohteliaisuutena! Tutoriaalia noista lainesta odottelen innolla, pakko kai mennä etsimään Youtubesta jonkilaista videota 😀 Itse pätkäisin tammikuussa alaselkään asti ulottuvan reuhkani just tollaseen mittaan kuin sulla nyt on. Pitkä tukka alkoi pidemmän päälle ahdistaa, ja kun huomasin pitäväni sitä enemmän muiden takia kuin itseni, varasin ajan kampaajalle seuraavalle päivälle, ja napsautin poikki 😀 Vaikka pitkä tukka sai paljon kehuja, viihdyn silti paremmin tässä lyhyemmässä. Paljon helpompi ja kevyempi 🙂

  • Iina sanoo:

   Voi kiitos hurjasti<3 Oli pakko käydä katsomaan miltä Ashley Benson näyttää ja vitsit mikä kaunotar, oon ihan häkeltynyt sun sanoista! 😀 Mä kokeilin tänään kihartaa sillä tekniikalla, ja en mä ihan toivoton ollut, toivottavasti saisin pian jonkin fiksun videon kuvattua! 🙂 Polkka on kyllä ihanan kevyt ja helppo, varmasti oli oikea ratkaisu kun se tuntuu susta itsestä hyvältä :)! Ihania kesäpäiviä sulle<3

 18. Olivia sanoo:

  Mää en kestä tuo tukka on niiiin söpö!!! 😀 ♥

 19. N23 sanoo:

  Ihanat hiukset, sopii tosi hyvin! 🙂

 20. sonja sanoo:

  VAUTSIVAU – aivan älyttömän upeat! Just tollaisen pituuden kuvittelinkin sulle sopivan kun joskus sillon alkukesästä linkkailin sulle jotain hiuskuvia. Ja niin kuin jotkut tuolla sanoi, noi todella saa sut näyttämään aikuismaisemmalta ja taas vaan kauniimmalta, aivan samaa mieltä oon noista kehuista!:) Tekisi itselläkin mieli leikata vielä iiihan vähäsen lyhyemmät, hiuskateus iskee muhun todella helposti ja nyt taas:D

  • Iina sanoo:

   Kiitos paljon niistä sun kuvista, ne toimivat mulle suurena inspiraation lähteenä :)! Ja kiitos vielä sun kauniista sanoistakin<3 Mullekin iskee usein hiuskateus, tai hiusinspiraatio, se kuulostaa kivemmalta :DD haha!

 21. Henna sanoo:

  Oot upea. 🙂

 22. jonu sanoo:

  tosi kiva tukka! kesäksi ihanan kevyt 🙂

 23. Jonna sanoo:

  EIKÄ noi on ihanat!! Siis tää lisäs vaa omaa kuumetta tuohon polkkatukkaa, voi ei.. Just kun on saanut puoleen selkään ylettyvät hiukset jota oon aina halunnut, voi ei, voi ei… 😀 Sopii siulle tosi hyvi 🙂

  • Iina sanoo:

   Voi kiitos hurjasti<3 Älä leikkaa, mä kasvattaisin nää heti puoleen selkään jos mulla kasvais, vaan ei kasva 😀 Mut nää on kyllä ihanat, leikkaa vaan jos siltä tuntuu, varmasti sopis hyvin! 🙂

 24. Julia sanoo:

  Aivan kertakaikkisen upeat hiukset!

 25. titti sanoo:

  Todella upeat hiukset, sopii sulle erittäin hyvin! 🙂 Näytät tosi kauniille. Paljon paremmin sopii mielestäni tämä look kuin aiemmat pidennykset. Ihan täydelliset! 🙂

 26. Katarooma sanoo:

  Upeat hiusket sulla nyt!

 27. Kisu sanoo:

  Ihanat, ihanat, ihanat! Olin yksi niistä joka sinulle polkkaa suositteli, ja arvasin ettei olisi huti 🙂 noi laineet on tosi kivat, sopii sulle hyvin!

 28. V sanoo:

  Oletko kuullut Flip-in/Halo -pidennyksistä? Ne vaikuttavat nimittäin huomattavasti paremmalta ratkaisulta hiusten kannalta kuin klipsit tai liima! Niissä on siiman varaan ommeltu kiinni lisäkkeet, ja pidennys laitetaan päähän yhdessä osassa ja kammataan alle jääviä hiuksia päälle ja that’s it. Koko hommaan menee yhteensä minuutti, ja netissä on paljon tutoriaaleja kyseisten pidennysten tekemiseen, jos ei halua suoraan niitä jostakin ostaa. Suosittelen tutkimaan! 🙂

  • Iina sanoo:

   Olen kuullut, mutta en ole ottanut tarkemmin selvää! pitäisi varmaan, kaikkia muita pidennysten muotoja olenkin jo ehtinyt kokeilemaan ompelupidennyksistä teippeihin, klipseistä sinetteihin ja kaikkea siltä väliltä 😀 Kiitos vinkistä!

 29. V sanoo:

  Ainiin, unohtui vielä äskeiseen kommenttiin lisätä, että nuo sinun uudet hiukset ovat ihan uskomattoman kauniit!

 30. Mymmyryy sanoo:

  Mulla samanpituiset mutta en näytä ollenkaan noin.. miten sen nyt sanois..WAU!!!! Iina, näytät älyttömän hyvältä 🙂

  Itse leikkautin hiukseni tytön ollessa pieni kun tuntui että pitkät hiukset oli aina tiellä.

  Toivottavasti saadaan kuvaa kiharoiden tekemisestä 😉

  • Iina sanoo:

   No hei nää olikin kampaajan laittamat 😀 En mä itse saa niitä noin hyvin!! 😀 Mut kiitos hurjan paljon<3 Mä laitan ehdottomasti videota, tänään jo vähän kokeilin ja ei se niin vaikeaa ollut! 😀

 31. jaanh sanoo:

  Kiitos inspiraatiosta! Leikkasin heti aamutuimaan pitkät hiukset polkaksi. Rahaa kampaamoon ei ole, mutta itse osaan. 🙂

 32. Petra sanoo:

  Tuo uusi lookki on paljon raikkaampi, kuin raskaat pidennykset, oot paljon aikuisemmankin näköinen! Sopii sulle tosi hyvin 🙂

 33. Mira nda sanoo:

  Vau! Onpas upea. Sopii ihan uskomattoman hyvin sulle ja todella kaunis olet. 🙂
  Munkin tekisi mieli tehdä hiuksille jotain radikaalia!

 34. tanttu sanoo:

  Ihanat hiukset!

 35. maiju sanoo:

  Mielettömän ihanat hiukset, sopii sulle tosi hyvin! :>

 36. Amanda sanoo:

  Aivan upeat hiukset! Etenkin noiden kiharoiden kanssa! 🙂

 37. Noora sanoo:

  ihanaihana tukka!

 38. Sarianna sanoo:

  Oi jehna, miten kiva tuosta tukasta tuli!! 🙂

 39. Mauu sanoo:

  VAU! Täydellinen kesätukka, tosi fresh ja näytät aivan upeelta! 🙂

 40. Linkku sanoo:

  Todella kauniit ja upeat hiukset! 🙂 Sopii sulle ihan mielettömän hyvin kyllä.

 41. Rode sanoo:

  Vau, kivat kiharat! Itsellä on hieman pidempi tukka, mutta normit suoristusrautakiharat saa mut näyttämään ihan futismammalta. Haluaisin ehdottomasti saada videota näitten kiharoiden teosta!

 42. Tytti sanoo:

  Todella upeat hiukset! Sopii hyvin! 🙂

 43. Annu. sanoo:

  Aivan ihanat hiukset! Suosittelen kyllä jatkossakin sulle lyhyttä, soppii erittäin hyvin. 🙂 Itekin aion laittaa syksyllä taas polkaksi, ai että odotan innolla. Kesä saa mennä pitkällä letillä, että saa hikiset hiukset niskasta nutturalle haha.

  • Iina sanoo:

   Voi kiitos hurjasti<3 Polkka on kyllä niin helppo! Ja joo kesällä on kiva kyllä laittaa pitkä tukka vaan nutturalle, mut mulla on just sen verran pitkä tää polkkakin, että saa vielä nutturalle 😀

 44. Sippi sanoo:

  Sopii! Tekee vähän aikuisemman vaikutelman, mutta ei huonolla tavalla! 🙂

 45. Nimetön sanoo:

  mistä sait tuon pitsi jutun? 🙂

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.