Sananen sieltä, toinen täältä

08.07.2014

Tänään mä teen vähän erilaisen postauksen, sillä viime päivinä on tapahtunut paljon kaikkea hauskaa, mistä haluan kertoa! En kuitenkaan halua jaaritella kolmen kilometrin mittaista peruskuulumispostausta, joten siksi kerron tänään meidän tekemisistä tässä muodossa.

Viime päivinä ollaan..

.. Oltu isoimmissa ja hienoimmissa ristiäisissä ever. Tunnelma oli kuin amerikkalaisista häistä, ja tämä siis vain positiivisessa mielessä. Alkoi omat hikiset olkkariristiäiset tuntumaan vähän kotikutoiselta, mutta mikäs siinä, hauskat ristiäiset oli meilläkin molemmilla tytöillä, ja nautittiin näiden suurten juhlien tunnelmasta täysin rinnoin.

IMG_8685 IMG_8729.. Käyty kävelyllä tyttöjen kanssa ihmettelemässä valkoposkihanhia, jotka olivat kuulemma kaikki hanhivauvoja, ja vain yksi oli emo, Tiaran mukaan.

.. Käyty puistossa leikkimässä, ja ihmetelty miten Zelda pääsee jo melkein kiipeämään koko pikkuliukumäen väärinpäin ylös. Eli siis sitä mäkeä pitkin, ei portaita. Missä vaiheessa Zelda lakkasi olemasta sylivauva???

IMG_8806.. Saatu Zelda luopumaan tutista, vahingossa. Day 2 ilman tuttia menossa, ja kertaakaan ei ole kysellyt perään. Hän tosiaan onnistui itse hukkaamaan tuttinsa ennen eilisiä päiväunia, ja joutui nukahtamaan ilman sitä päikkäreille. Nukahtaminen kävi kädenkäänteessä, joten vaikka tutti löytyikin, päätettiin olla antamatta sitä enää. Ja ei ole neiti kysellyt tutin perään sen koommin, eikä se ole vaikuttanut nukahtamiseen millään tavalla. Eli taas oli vaikeampaa vanhemmille kuin lapselle tämä siirtymävaihe, kuten tavallista, haha!

.. Säikähdetty, kun Zelda päätti kompastua tyynyyn ja lyödä otsansa barbin koirankoppiin. Onneksi siitä ei tullut kuin pieni naarmu, eikä se tunnu Zeldaa haittaavan, mutta ainahan sitä vanhempana säikähtää kun jotain pientäkin sattuu!

.. Syöty ihania kesäherkkuja, kuten mansikoita ja vaniljajätskiä, ja maisteltu Oton kokkauksia tomaatti-kesäkurpitsa-pesto-mozzarellavuuasta nuudeliwokkiin. Reseptejä tulossa pian!

.. Kärsitty, tai no minä olen kärsinyt kauhean 24h migreenin. Vielä aamulla kun tänään heräsin, tuntui että en olisi halunnut herätä ollenkaan, kun päätä jomotti niin hulluna ja oli hirveän valonarat silmät. Mutta päätin että en suostu kärsimään tätä päivää, ja skarppasin ja menin suihkuun, ja jossain vaiheessa kesken kävelymatkan Korkeasaareen särky sitten helpotti, ja nyt on vihdoin ihan hyvä fiilis.

.. Buukattu yhdelle päivälle neljä menoa, kun lomalla ei pahemmin tule kalenteria käytettyä. Mä ajattelin koko viime viikon, että meillä ei ole tällä viikolla mitään erityistä tekemistä, ja onnistuin sopimaan keskiviikolle neljän kaverin kanssa treffit. Yhdet jouduin perumaan, tai no siirtämään, mutta huomenna on tulossa kiireinen päivä siis. Loppuviikko varmaankin vain öllötellään rannalla sitten. Ihana kuitenkin nähdä kavereita, niin läheltä kuin kauempaakin!

.. Harmiteltu Mörkön vointia, kun Mörkö kävi eilen eläinlääkärin kontrollissa. Koiraherra on kärsinyt sydänviasta jo pari vuotta, ja nyt alkaa näyttää siltä että sydän ei kestä enää kauan, kuulemma parhaassa tapauksessa ”jopa” ensi kesään. Surettaa ihan hirmuisesti, mutta onneksi saadaan Mörkö taas pian tänne meille ja voidaan rapsutella ja halia ja viettää sen kanssa aikaa. En uskalla, enkä halua ajatella sen pidemmälle, kuin että päivä kerrallaan.

.. Ihasteltu eläimiä Korkeasaaressa lasten kanssa. Zeldaan tekivät suurimman vaikutuksen kaikki isot eläimet visenteistä kameleihin, Tipa taas ihastui kaloihin. Mun suosikkeja olivat vekkulit mangustit!

korkeasaari1 korkeasaari2.. Ostettu kesän ensimmäiset pehmikset, ja valutettu ne käsille, ilman paperia tietysti. Pehmis suli tällä säällä vähän turhan nopeasti mun makuun, mutta ai että se maistui herkulta!

.. Ostettu Korkeasaaresta kaksi uutta perheenjäsentä, pehmoleluleopardi ja -papukaija, joista leopardi on kuulemma tyttö ja sai nimen Isla. Tiara valitsi siskolleen pehmoksi papukaijan, ja reiluna isosiskona yritti valita koko kaupan pienimmän pehmolelun, mutta mä sitten sanoin että kyllä Zeldallekin otetaan yhtä iso papukaija kuin hänen leopardinsa on. Miten tämä sisarusten sortaminen alkaa jo näin pienenä, hahah!

IMG_9003..Hihitelty Tipan sanoille ja sanavalinnoille. Mun lemppareita on ”lempisuosikki”, ”pölliäinen” ja ”makee”.

.. Hihitelty Zeldan omille sanoille. Iltapala on ”ipa”, puhelimeen huudetaan ”moi hatawatawata”. Sisko on ”hikkoo” ja kaikkein parasta on tökätä isiä nenään ja huutaa ”piiiiip!”.

IMG_9187 IMG_9221xIhana viikon aloitus kauniissa kesäsäässä, ja vaikka viikkoon on mahtunut murhettakin, mä uskon että loppuviikosta tulee vielä parempi! Ihanaa huomista keskiviikkopäivää kaikille, ja kiitos ihanista kommenteista hiuspostaukseen, musta tuntuu kuin uudesti syntyneeltä tämän kuontalon kanssa, ja olo on höyhenen kevyt!

Mitä teille kuuluu? Onko postaustoiveita, erityisesti mielipidepostauksia olisi hauska kirjoittaa nyt kun on aikaa paneutua!


10 Responses to “Sananen sieltä, toinen täältä”

  1. Jenna sanoo:

    Kivan erilainen postaus! Ihania kuvia jälleen tytöistä:)

  2. helia sanoo:

    ahhahhaahha ”moi hatawatawata” <3

  3. empampa sanoo:

    Jes ruokapostausta ootellessa <3 Haluaisin hulluna itekin Korkeasaareen, mutta täältä Oulusta ei ihan vaan iltapäiväreissulle lähetä 😀 Ehkäpä ens kesänä sitte !

  4. Umpsit sanoo:

    Mukavia puuhasteluja teillä 🙂 Ja hyvä Zelda, haha 😀 Jäikin edelliseen postaukseen kommentoimatta, etyä tosi hyvin käy sinulle lyhyemmät hiukset, ja ne laineet! 🙂

  5. Ida sanoo:

    Tee se kiharavideo perjantaihin mennessä, lauantaina meno häihin nii olis kiva nähdä miten tommoset saa aikaan. 🙂

    • Iina sanoo:

      Voi vitsit, en taida ehtiä tehdä siihen mennessä 🙁 Mutta sitä rautaa silleen vain käännellään, ei pyöritetä tukkaa ympäri, vaan otetaan aina hiusta sinne väliin se osio, käännetään ympäri, sit siirrytään alaspäin ja käännetaan toiseen suuntaan ympäri sitä alempaa kohtaa :DD tosi sekava selitys, näytän sit videolla paremmin!!

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.