Viimeiset tunnelmat ennen lähtöä

21.07.2014

Enää (erittäin lyhyet) yöunet ja ollaan jo lentokentällä lähtötunnelmissa, iiiiiik! Tänään ollaan yritetty tehdä tyttöjen kanssa kaikkea ekstrakivaa, käytiin rannalla uimassa, ja jopa minä heitin talviturkin! Lisäksi ollaan rakennettu seitsemän eriväristä legotaloa, syöty Tiaran valitsemaa ruokaa (pizzaa), käyty kirjastossa lainaamassa uusia iltasatuja mummulle luettavaksi ja köllötelty ja völlötelty yhdessä kaikki muu aika. Tiaran kanssa juteltiin muutamaan otteeseen, että äiti ja isi lähtee matkalle kahdeksi yöksi, ja Tiara selitti innoissaan kuinka hän hoitaa Zeldaa mummun kanssa. Varmasti tytöt pärjäävät hyvin!

Haikea olo tuli silti, kun laitettiin tytöt nukkumaan ja sanottiin hyvät yöt vielä. Annoin molemmille varmaan miljoona pusua ja halia, eikä tehnyt mieli sulkea lastenhuoneen ovea perässään, vaan jäädä sinne vaan koko yöksi. En voi väittää etteikö viime viikon hirveä tragedia Ukrainassa olisi saanut mua vähän pelkäämään lentämistä. Me ei onneksi lennetä läheltäkään mitään konfliktialueita, mutta silti mielessä pyörii kaikenlaista. Mutta ei se mitään auta että murehtii etukäteen, pitää vaan ottaa rennosti ja toivoa parasta.

DMK_2881 DMK_2942 DMK_2973Kuvat: DMK Photography

Sain tänään muutaman maistiaiskuvan viimeviikon valokuvauksista, jotka siis voitin palkinnoksi helmikuisissa Wedding Blog Awardseissa. Valokuvat on ottanut Domi DMK Photographysta, ja täytyy sanoa että en voisi olla tyytyväisempi näihin kuviin joita olen jo saanut nähdä. Odotan innolla lisää kuvia! Kuvaukset olivat rennot lifestyletyyliset kuvaukset, vailla mitään pönötystä ja mentiin ihan täysin lasten ehdoilla. Lopuksi otettiin vielä musta jonkinverran yksityiskuvia, joille tulee toivottavasti olemaan vielä enemmänkin käyttöä täällä blogin puolella lähiviikkoina! Muita valokuvia tulen myös esittelemään, kunhan saan ne itselleni.

Mulla on pää ihan pyörällä kun on niin paljon mielessä, ja nyt on pakko alkaa pakkaamaan kun ei olla sitä vielä ehditty tekemään. Kaikki muu on onneksi tsekattu valmiiksi, Tv-torniliput ostettuna etukäteen, reitti hotellille katsottuna ja pitkä lista vierailukohteita osoitteineen tulostettuna. En yksinkertaisesti ehtinyt tänään tekemään enää matkasuunnitelmalistaa, mutta uskoisin että hyödyllisempi on postaus matkan jälkeen Berliinin nähtävyyksistä, eikö!

Ihanaa viikkoa kaikille! Blogi hiljenee nyt perjantaihin asti, koska nyt mä vietän mun hurjan kolmen päivän blogiloman, hyvällä omallatunnolla. Nauttikaa upeista säistä kun ne kerrankin hellivät meitä suomalaisia! Instagram päivittyy vaikka blogi hiljeneekin, eli siellä voi seurata mua @iinalaura ja Ottoa @akkavalta!


24 Responses to “Viimeiset tunnelmat ennen lähtöä”

 1. jonu sanoo:

  Ihanaa häämatkaa! Nauttikaa, olette sen ansainneet. 🙂

 2. Umpsit sanoo:

  Ihanaa reissua, nauttikaa! 🙂

 3. jellu sanoo:

  Upeita kuvia! Ja nauttikaa häämatkasta! <3

 4. M sanoo:

  Nauttikaa shoppailusta ja kahdenkeskisestä ajasta ja kaikesta muusta kivasta. Kyllä ne tytöt pärjää mummunsa kanssa kotona, teillä on niin lyhyt reissukin. 🙂 Ihanaa lomaa vielä♥

 5. RK sanoo:

  Ois ollu vielä kivampi toi perhekuva, jos ranta ois ollut tyhjä muista! 🙂

  • Iina sanoo:

   No niin olis mutta milläpä taiot tyhjän kauniin hiekkarannan 29 asteen helteellä sellaiseen aikaan että lapset ovat vielä pirteinä ja hyväntuulisina hereillä? 🙂

 6. Jarno sanoo:

  Oaoa! Vähän ihania kuvia. Ja oikein rentouttavaa ja kivaa matkaa teille! Nauttikaa ♥

 7. Kaisla sanoo:

  Aivan ihania kuvia♥
  Nauttikaa matkasta – ootte ansainnu sen!
  Tuu kuitenkin pian takasi, että voit kertoo tei reissusta. Puspus♥

 8. st.brigitten sanoo:

  Ihanaa matkaa teille, nauttikaa ainutlaatuisesta tilaisuudesta <3

 9. Elisabet sanoo:

  Huippua matkaa teille! oltiin melkein ainoat siellä. 😀

 10. Elisabet sanoo:

  Siis ei voi olla todellista, että mun kommentissa näkyy vaan eka lause ja vika. Mutta joo, jos näin nyt oikeasti on niin: Huippua matkaa teille!oltiin melkein ainoat siellä. 😀
  Plääh, nyt sit saa onnistua tämän lähetys.

  • Elisabet sanoo:

   Ah, joo. Jospa nyt kolmas kerta toden sanoisi. Ei varmaan epäselväks jäänyt, että mahtia matkaa toivottelin, mutta tarkoitus oli kertoa vielä, että kiitos sun kertomien hyvien kokemusten me käytiin tsekkaamassa Aurinkolahden ranta ekaa kertaa, kun oltiin reissaamassa Helsingissä. 🙂 Oli siisti paikka, mutta ei niin aurinkoinen ilma->oltiin melkein ainoat. Noh, ainakin meidän tytsy tykkäs viilettää siellä. 😀 On muuten niin rasittavaa kirjotella koko ajan samaa kommenttia, blaah.

   • Iina sanoo:

    Voiei on kyllä varmana rasittavaa kun ei toimi kommentointi oikein :(( Mut kiva että kävitte tsekkaa Aurinkolahden rannan, se on aivan ihana!! Viime päivinä ollut niin täynnä ettei kävelemään meinaa mahtua :DD Ja kiitos paljon, meidän matka oli kyllä ihan kymppi plus! Ihania kesäpäiviä teille<3

 11. 101Dalmatialaista sanoo:

  Oijoi aivan ihania kuvia! 🙂

 12. mimi sanoo:

  Ei kovin ammattimaista bloggausta kun et reissusi ajaksi postauksia ajastanut. Ärsyttävää kun niin kovaan ääneen hehkutetaanvkuinka tämä on työtä ja koko elämä suurinpiirtein, mutta kuitenkik kommenttiboksi retuperällä ja lähdetään (blogi) matkalle ja jätetään ns. työt tekemättä. huoh toivon jotain vastausta/ kommenttia tähän.

  • Iina sanoo:

   Minä en ole koskaan kutsunut bloggaamista työkseni tai koko elämäkseni, oletkohan lukenut jotain toista blogia ja mennyt nyt vahingossa sekaisin? Mä työskentelen Kideblogien mediamyynnissä, sitä kutsun työksi. Bloggaaminen on enemmän osa-aikapuuhaa, ja mielestäni olen kyllä ansainnut vuoden sisään yhden kolmen päivän tauon, ihan ilman ajastuksia. Matka ei ollut blogimatka, vaan täysin omakustanteinen reissu, ihmeellisiä oletuksia teet kyllä. Siinäpä sinulle vastaus. 🙂

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.