Lapsille uutta

26.07.2014

Löydettiin Berliinistä vaikka mitä kivaa lapsille, vaikka jouduttiinkin jättämään osa siellä päässä ostamatta, kun ei vaan mahtunut laukkuihin enempää. 8kg käsimatkatavaran painoraja ei antanut niin paljoa tilaa shoppailulle kun oltaisiin toivottu, joten eilen me piipahdettiin vielä Itiksen Zarassa ostamassa ne jutut, mitä Berliiniin jäi painorajan takia. Näillä helteillä ei lasten päällä oikein voi syksyvaatteita kuvata, joten kuvattiin vaan paidat ja yhdet kengät tämän aamun koiranlenkitys-puistoreissulla. Mutta eivätköhän loputkin vaatteet tule syksyn aikana näkymään täällä tyttöjen päällä, niin saa paremmin kuvan siitä miltä ne näyttävät!

Tiara tarvitsee elokuussa alkavaan kerhoonsa mukavia trikoovaatteita, sekä tietysti myös laadukkaat ulkovaatteet ja -kengät. Niitä en kuitenkaan uskaltanut sovittamatta ostaa, eivätkä kaikki syksyn uudet ulkovaatemallistot ole vielä edes tulleet myyntiin, ne jäivät vielä ostamatta, kun odotellaan uutuuksia. Mutta pehmeitä ja mukavia vaatteita löytyi, sekä parempia arkivaatteita ja -kenkiä jotka siis haettiin eilen sieltä Zarasta, ja päästiin sovittamaankin ne ennen ostoa.

Kaikki vaatteet ostettiin joko Zarasta tai Primarkista, sillä niistä löytyi eniten kaikkea kivaa. Ostin tytöille sekä samanlaisia mutta eri värisiä, että täysin omanlaisiaan vaatteita. Paidat ja mekot menevät molemmilla neideillä, mutta farkut, pipot ja kengät ostettiin molemmille omat, kun pituuseroa ja päänympärysmitan eroa on vielä reippaasti. Tiara halusi ehdottomasti ottaa oman laukkunsa mukaan ulos ja luopui siitä kivien ja käpyjen keräyksen ajaksi vain taitavalla suostuttelulla.

IMG_0751x IMG_0756x IMG_0766x IMG_0783xTyttöjen paidat Primark, Tiaran kengät Zara.

IMG_0824x IMG_0835x IMG_0845x IMG_0848x IMG_0861xIMG_0825x IMG_0850xMun ykkössuosikkeja on kengät ja pipot, ne on vaan niiiiiiin ihanat, enkä malta odottaa että pääsen pukemaan ne tytöille. Pipot ovat muuten poikien puolelta, tyttöjen puolelta löytyi vain pitsikuvioisia neulepipoja, joita en halunnut ostaa vaikka ihan söpöjä ovatkin. Näissä on paljon enemmän asennetta!

Nyt mä lähden tyhjentämään astianpesukonetta ja kolistelemaan, toivoen että Zelda herää ääniin, sillä tarkoituksena olisi piipahtaa vielä Skideillä festareilla ennenkuin ne kolmelta loppuvat. Zeldan päiväuniaika osuu juuri huonosti 10-15 olevien festareiden kannalta, kun se on yleensä klo 11.30-13.30. Ei kauheasti jätä tilaa festaroinnille, ja liian aikaiset tai liian myöhäiset päikkärit eivät myöskään ole hyvä juttu. Mutta pidetään peukkuja! Tulkaa nykäisemään hihasta jos bongaatte meidät sieltä!

Illemmalla luvassa megapostaus Berliinistä! Ihanaa lauantaipäivää kaikille<3


12 Responses to “Lapsille uutta”

  1. Emilia sanoo:

    Voi mitkä neidit! Tiara näyttää niin vanhalta laukkunsa kanssa 😀 Noi pipot on kyllä suloiset!

  2. joanna sanoo:

    Zelda on jo niin iso!:) mikä on tytön pituus? Meillä kotona samanikäinen tyttö:)

  3. mamma11 sanoo:

    minkälaiseen kerhoon tiara menee?

  4. Natali sanoo:

    Omg!! You have two most cutest little girls ever! 🙂

    http://lartoffashion.blogspot.com

  5. Laura sanoo:

    Onko se painoraja tosiaan vaan 8 kiloa o: lennän jouluna britteihin ja mun äiti oli jostain booking comin tyyliseltä sivulta tulostanut lapun missä sanottiin, että käsimatkatavara laukku saa painaa yli 10 kiloa, en muista tarkalleen sitä painoa. Ja sit siinä oli ne laukkujen mitat, että minkä kokonen laukku hyväksytään käsimatkatavarana

  6. Iina sanoo:

    Mietin, että miten teillä ei ollut kuin käsimatkatavarat mutta lensitte ilmeisesti jollakin muulla kuin Airberlinillä? Heillä olis saanut myös 20kg matkalaukut ruumaan 🙂 Ja mua niin paljon harmitti sillonko oltiin Berliinissä, että jätin monet jutut ostamatta, kun luulin, että laukku painaa jo 20kg.. Mutta lopulta se painoi vaan 12kg 😀 Kyllä siinä asemalla harmitti 😀

    • Iina sanoo:

      Joo me lennettiin airbaltcilla jonka säännöt on ihan omaa luokkaansa 😀 Mullakin on käynyt noin että oon luullut että laukku painaa hulluna vaikka ei ollut lähelläkään painorajaa, se on ärsyttävää :D!

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.