Oral-B White Pro 7000 testissä

07.11.2014

Muutama viikko sitten kerroin teille olevani mukana Oral-B:n kampanjassa, ja saaneeni kokeiluun Oral-B:n uuden älyhammasharjan, White Pro 7000 -mallisen ihmevekottimen, joka antaa palautetta mun hampaiden harjaamisesta Oral-B appin avulla. Muutaman viikon käytön jälkeen olen kokeillut harjan jokaista kuutta eri ohjelmaa, ja saanut aika hyvän tuntuman harjan käyttöön. Olen kokeillut myös erilaisia harjaspäitä, ja löytänyt oman suosikkini.

IMG_9250xOlin tottunut sähköhammasharjan käyttöön jo aiemman sähköhammasharjani kautta, mutta olihan se perusmalli kuitenkin ihan eri maata kuin tämä. Oral-B White Pro 7000:n tuntuma on paljon pehmeämpi, ja sillä on melkeinpä mahdotonta harjata liian kovaa. Siinä missä muissa testaamissani sähköhammasharjoissa saa oikeasti painaa kovaa ennenkuin harja muistuttaa että hei, ei noin kovaa, Pro 7000 ilmoittaa siitä jo silloin kun en itse sitä vielä edes tunne, juuri niinkuin kuuluukin. Mulla on jo kiillevaurioita hammasrautojen seurauksena, en halua niitä enää lisää siksi että pesen hampaita liian kovaa.

oralbwhitepro7000Pro 7000:n akku kestää todella hyvin, akku kesti yli kaksi viikkoa yhdellä latauksella. Mulla loppui akku juuri kun oltiin laivaristeilyllä (onneksi vasta tokana iltana), ja huomasin heti kun pesin harjalla käsivoimin, miten paljon se sähköhammasharjan käyttö oikeasti vaikuttaa. Seuraavana aamuna mulla oli afta poskessa, ja jo pitkään puhkeamassa olleen viisaudenhampaan kohdalta kovilla oleva ien oli tosi arka. Nyt kun olen taas päässyt harjaamaan kunnolla, on suukin terve ja kivuton. En mä tiedä olenko sitten itse niin surkea harjaaja omin voimin, vai onko sähköhammasharjat vaan oikeasti niin hurjan paljon parempia, mutta fakta on se, että mun suulle sähköhammasharja on ehdottomasti se paras valinta.

Erilaisista testiin saamistani harjaspäistä uusi CrossAction on mun lemppari. Se tuntuu sopivan tehokkaalta, ei liian pehmeältä eikä liian kovalta. Se myös tuntuu putsaavan hammasvälit hyvin, mikä on myös mun ongelmakohta hampaanhoidossa. Mulle tulee herkästi hammaskiveä hammasväleihin, ja olen yrittänyt viimeisimmän, melkein vuoden takaisen, hammaskivenpoiston jälkeen pitää erityisen hyvin huolta siitä, ettei sitä pääse enää kertymään. Kampanjan tiimoilta hammaslääkärissä käytyäni sain onneksi tietää, että hammaskiveä ei ole tullut ollenkaan tämän vuoden aikana.

IMG_1271xParasta sähköhammasharjassa on kaikkien näiden muiden hyvien ominaisuuksien lisäksi se, että sen mukana tulee kätevä matkakotelo, johon saa kaksi harjaspäätä mukaan. Aiemmin en viitsinyt ottaa sähköhammasharjaa matkoille mukaan, koska sitä oli hankala kuljettaa. Nyt sujautan vaan harjan rungon ja harjaspään koteloon, ja ne pysyvät siellä ehjänä ja puhtaana. Yhden huonon puolen mä keksin, hammasharjan lataustelakassa on liian lyhyt johto. Sitä ei saa vessassa mihinkään tasolle, jos laittaa johdon seinään. Olenkin päätynyt siis pitämään harjaa latauksessa aina keittiössä. Ei ehkä niin esteettistä, mutta siinä johto yltää hyvin. Tai sitten meillä on vaan vessassa pistorasiat liian korkealla!

IMG_1296xWhite Pro 7000:ssa on kuusi erilaista harjausohjelmaa: päivittäinen puhdistus, sekä syväpuhdistus, pehmeä, kiillottava ja ikeniä hoitava asetus sekä kielenpuhdistus, jotka ovat hyödyllisiä aina silloin tällöin käytettäväksi, ja ne myös tuovat vaihtelua  tasaisen puuduttavaan joka-aamuiseen ja -iltaiseen rutiiniin. Harjan mukana tulevat neljä erilaista harjaspäätä on hyvä testata ja kokeilla mikä on niistä itselle se kaikkein paras. Myös eri ohjelmien käyttöön on kätevää käyttää eri harjaspäitä.

Yhteistyössä Oral-B.

Seuraava kampanjapostaus varmasti ilahduttaa teitä, sillä Oral-B tarjoaa teille myös arvonnan, jossa voi voittaa omakseen Oral-B White Pro 7000 -sähköhammasharjan, uusia CrossAction -harjaspäitä, sekä Oral-B:n hammastahnoja. Postaus ilmestyy lähiaikoina, harjanhan voi antaa vaikka sopivasti joululahjaksi joko itselleen tai rakkailleen!

Kivaa päivää kaikille <3


5 Responses to “Oral-B White Pro 7000 testissä”

 1. Avatar Paprika sanoo:

  Sähköhammasharjoissa on aina liian lyhyt johto :(

 2. Avatar Joopatijoo sanoo:

  Onhan nuo uusimmat ”äly”sähköhammasharjat varmasti hyviä, en sitä kiistä, mutta mielestäni hampaiden harjauksesta on tehty jo vähän liian suurta rakettitiedettä rahastuksen maku suussa. Kuka oikeasti maksaa 150€ (tai en tiedä liioittelenko nyt, mutta kyllä nuo kalliimpien harjijen hinnat yli 100 eurossa pyörivät) hammasharjasta, kun yli puolet halvemmalla saa sen perusmallin tai muutamalla eurolla marketista tavallisen hammasharjan. Itse olen ainakin tämän 22 vuotta saanut pidettyä hampaani täysin kunnossa tavallisella 40€ sähköhammasharjalla, joten ei todellakaan tulisi mieleeni laittaa rahaa tuollaiseen, nykyajan elektroniikkakin kun tunnetusti hajoaa muutamien käyttövuosien perästä. Mutta jokainen tietysti tyylillään, ehkä nämä voi jollekin hieman ongelmallisemmin kunnossapidettävän purukaluston omaavalle olla ihan hyviä :)

  • Iina Iina sanoo:

   Mulla itselläni on ollut paljon ongelmia suunhoidossa, mulla on tosi pieni suu ja taustalla pitkä oikomishoito ja hampaiden poistoa ja muuta, eli mulla ei tavallinen harja pääse läheskään kaikkiin paikkoihin mihin pitäisi. Ymmärrän tuonkin näkökulman, ei sitä tarpeellisuutta osaa itse ajatella, jos ei itsellä sitä tarvetta ole :)! Ihanaa että saat nauttia hyvistä hampaista!

 3. […] mukana tulee myös Crossaction-harjaspääpakkaus, sekä Oral-B:n hammastahnoja. Olen kertonutkin itse harjasta, sekä sen kanssa yhdessä käytettävästä älypuhelinsovelluksesta kattavasti jo kahdessa […]

Kommentoi