Meidän tavallinen päivä

27.11.2014

…kuvina. Tänään oli sellainen sopiva päivä että muistin kuvata melkein kaiken mitä tehtiin, joten ajattelin toteuttaa pitkästä aikaa päivä kuvina -postauksen. Me herättiin aamulla puoli tuntia ennen kerhon alkua, koska olin unissani onnistunut sammuttamaan herätyskellon ja lapset heräsivät vasta puoli yhdeksältä. Aamutoimet suoritettiin siis aikamoisessa kiireessä, mutta ehdittiin kuin ehdittiinkin kerhoon ajoissa. Tuosta ensimmäisestä puolituntisesta ei liiemmin ole kuvia, mutta loppupäivästä onneksi on!

9.15 Oltiin Zeldan kanssa kahdestaan kotona, siivottiin, leikittiin leipomista ja höpötettiin muuten vain. Valmistelin myös päivällä julkaisemaani postausta samalla un Zelda leikki duploilla. Ihanan rento aamupäivä!

P1010628x P1010629x P1010643x11.30 haettiin esikoinen kerhosta, leikittiin vielä hetki ulkona ja ihmeteltiin pientä lumikasaa, minkä jälkeen tultiin kotiin lounastelemaan eilisen jämiä.

P1010660x P1010674x13.00 Zelda meni päiväunille, ja sillä aikaa mä hoidin muutaman työpuhelun ja sähköpostin, ja Tiara leikki Barbien pikkutavaroilla. Juteltiin myös kerhopäivästä ja leikeistä ja soiteltiin yhdessä Tiaran kummitädille Netalle.

P1010682x P1010689x14.30 Zelda heräsi päiväunilta ilmeisesti vähän kesken kun oli vielä niin uninen ja harmissaan herätessään, mutta ei enää halunnut nukkua uudelleen. Päikkäriajan jälkeen mulla tulikin jo vähän hoppu kun piti valmistautua illan menoon, mutta sain onneksi kaiken valmiiksi. Tytöt leikkivät ja söivät välipalaa siinä, ja pian Ottokin tuli jo töistä kotiin. (tässä välissä ilmeisesti unohdin kameran olemassaolon).

P1010686x16.30 lähdin kohti Itäkeskusta ja Itiksen Ur&Penn -myymälää, jossa oli tänään blogi-ilta. Tapasin siellä paljon tuttuja ja tutustuin ihaniin koruihin ja kelloihin. Mukaan lähti tapahtumasta saadulla lahjakortilla muutamia ihanuuksia, ja yksi aivan hömppäjuttu, joka oli vaan pakko ottaa, nimittäin selfie-stick. Voin kertoa että myöhemmin illalla Otto hihitteli mulle, kun en tajunnut kääntää tikun päässä olevaa puhelinta niin että kuvan saisi oikeasti otettua kauempaa, vaan yritin ottaa kuvaa samalla tavalla kuin pelkällä puhelimella. Okei, vaikea selittää. Todettakoon vaan että herra sai hyvät naurut mun blondiuden kustannuksella.

P1010695x P1010699x P1010701x18.30 Otto ja lapset tulivat mua vastaan, ja mentiin yhdessä ostamaan vähän täydennystä jääkaappiin kun maito ja leivänpäälliset olivat loppu. Ostin myös itselleni iltapalaksi pakastepizzaa pitkästä aikaa, en nimittäin kerennyt syömään ennenkuin lähdin ja Otto oli syönyt lasten kanssa sillä aikaa kun en ollut kotona. Lapset tutkivat korupussukkaa ja olivat haltioissaan uusista pompuloista, ihanat. Mä tuunasin pizzan kasviksilla ja Otto pyöräytti mulle superhyvän salaatinkastikkeen! Otto on meidän kastikemestari, se vaan osaa sekoittaa ihan täydellisellä suhteella punaviinietikan, öljyn, hunajan, sinapin ja mausteet.

P1010709x P1010724x P1010730x P1010733x19.30 Pian olikin jo lasten iltapala-aika, ja ihastelin ylpeänä kuinka Zelda on viimein oppinut syömään lusikalla niin että lusikka pysyy oikein päin melkein kokoajan. Pitkään ollaan harjoiteltu ja nyt se alkaa sujua. Iltapalan jälkeen neidit kävivät iltapesulla, sitten Otto luki iltasaduksi Minttu Karkaa -kirjaa, minkä jälkeen tytöt antoivat toisilleen ja meille hyvänyön halit ja pusut, ja alkoivat koisimaan. Fb-tykkääjät lukivatkin jo, että Zelda ei ihan heti nukahtanut kun sängyssä laulatti, mutta nyt ovat molemmat tuhisseet jo pitkän tovin.

P1010738x P1010753xNyt mä kömmin Oton kainaloon täältä sohvan toisesta nurkasta johon oon jumahtanut, ja voisin juoda vielä kupillisen kaakaota, kun alkoi tekemään mieli pitkästä aikaa! Edit: Otto kömpikin mun kainaloon tuolta ennenkuin ehdin julkaista, hahaa ihana!

Hyvää yötä ihanat, ja mieletöntä huomenna alkavaa viikonloppua!<3


12 Responses to “Meidän tavallinen päivä”

 1. Mary sanoo:

  hei! miten usein yleensä käyt itiksessä? asun ihan lähellä ni olis kiva jos joskus satuttais törmäämään 🙂

 2. Hanna sanoo:

  Olisin kysynyt tosta Sheinsidestä kokemuksia, oletko tilannut ja millainen palvelu/tilausnopeus on? Ihana tuo takki ja pohdinkin, että uskaltaisinko tilata sen.. Onko sulla S-koko siinä? Kiitti jo etukäteen! 🙂

  • Iina sanoo:

   Moikka! Mä en oo itse tilannut sieltä, oon ainoastaan heidän kanssa yhteistyössä, joten en oo kokeillut sellaista normaalia tilaamista koskaan. Mun paketeissa kestää se 3-4vkoa saapua, joskus kauemminkin. Mulla on S-koko ja se on vähän ehkä reilu mutta takin malli on onneksi sellanen että ei haittaa :)!

 3. annikki sanoo:

  Ihanania kuvia, ja edellinenki oli tosi kiva! Oot huippu jatka samaa maalliin ! 🙂

 4. Annina sanoo:

  Tulin tästä kirjoituksesta niin hyvälle mielelle 🙂 Mistä olet hankkinut nuo lastenhuoneen mustavalkoiset lelupussukat?

 5. Oona sanoo:

  Hei nyt tarvis apua! ostin kans ur&pennistä selfietikun, mutta missä tässä on se laukasunappi? muissa tikuissa mitä oon käyttäny ni se on ollu tossa tikun päässä mutta enkö vaan osaa käyttää o.o t. toinen blondi

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.