Askel eteenpäin

25.12.2014

Huh, mistähän sitä aloittaisi. Nyt ei ole luvassa joulukuulumisia, vaikka niitä olisikin hauska kirjoittaa, nyt on luvassa uutisia joita olen pantannut sisälläni pienen ikuisuuden, omaten päivä päivältä kasvaneen halun huutaa ja kiljua koko maailmalle mitä on tapahtumassa. Salailu on rankkaa, etenkin jos on tälläinen hätähousu kuin minä. Mutta tänään mä saan viimein kertoa!

Joku teistä ehti jo ehkä lukea että Kideblogit lopettaa toimintansa vuoden vaihteessa. Tämä päätös oli yhteinen ja pitkään harkittu. En missään nimessä koe tehneeni virhettä, kun valitsin Kideblogit niin pitkään kaiken muun ohi. Tämä tie piti katsoa loppuun, ja nähdä mitä siitä tulee. Olen oppinut paljon, kun olen saanut olla mukana pyörittämässä meidän pientä portaalia, mutta kieltämättä olen kaivannut myös askelta uusien haasteiden suuntaan. Tänä vuonna on tuntunut, että junnaan paikallani, kun kaikki muut menevät eteenpäin.

lolhhshsjKideblogit oli mun blogikotina kaksi vuotta, ja sinä aikana olen oppinut blogimaailmasta ihan älyttömästi. Ensin bloggaajana, ja sitten myös itse osakkaana. Osakkuus kuitenkin otti enemmän kuin antoi, vaikka hienolta kuulostikin.  Tätä hommaa on tehty rakkaudella ja antaumuksella, mutta kun kaikilla on pulaa ajasta ja voimavaroista, ei se yksinkertaisesti enää riitä. On aika priorisoida, ja mä valitsen mun blogin.

Tammikuun 12. päivä mä siirryn takaisin ”pelkäksi” bloggaajaksi ja aloitan kirjoittamisen osoitteessa butimahumannotasandwich.indiedays.com

Mä olen helpottunut ja ihan sanoinkuvaamattoman innoissani muutosta. On mieletöntä päästä Indiedaysille, monien ystävieni ja huippubloggaajien joukkoon. Indiedays on tullut tutuksi vuosien aikana erilaisten tapahtumien ja tietysti myös ystävieni kautta, ja en voisi kyllä kuvitella parempaa tulevaa blogikotia itselleni. Indiedaysin sivuilla julkaistiin tiedote mun siirrosta jo viime viikon perjantaina, ja sen jälkeen muutama teistä on muuttoni jo huomannutkin, ja asiasta kysellyt. Mä pahoittelen, etten aiemmin voinut ottaa kantaa asiaan vaikka se jo julkista tietoa olikin.

P1012024xxxxxUskon, että Indiedaysin upeassa ja kannustavassa ympäristössä mulla on mahdollisuus viedä blogia taas isompi askel eteenpäin. Siellä on mahdollisuus kasvaa ja kehittyä jatkuvasti, ja takana on kokenut ja osaava porukka. Tämän vuoden olen pyörittänyt sekä blogia, että ollut mukana portaalin pyörityksessä ja silti olen rutistanut ulos enemmän postauksia kuin koskaan aiemmin. Toivon siis, että se aika jota nyt jää blogille enemmän, näkyy myös postauksissa ja blogin laadussa positiivisesti!

Uskon myös, että tämän muuton myötä mun stressitaakka pienenee aimo annoksen, ja mulle jää aikaa myös itselleni perhearjen pyörityksen ja blogihommien lisäksi, ja se jos mikä on tavoittelemisen arvoista. Blogin kannalta muutto on toivottavasti teidänkin mielestä ainoastaan positiivinen juttu. Jos meininki johonkin suuntaan muuttuu blogissa, niin toivottavasti vielä laadukkaampaan. Omasta kynästäni en ole luopumassa, päinvastoin, musta tuntuu että tämän pitkän salailun jälkeen mä voin vihdoinkin kirjoittaa taas vapaasti ja toteuttaa itseäni.

Mä haluan kiittää teitä kaikkia siitä, että olette pysyneet mukana nämä vuodet. Teidän ansiosta mä olen tässä nyt, parin viikon päässä erään pitkäaikaisen haaveeni toteutumisesta. Toivottavasti te kaikki seuraatte perässä myös uuteen osoitteeseen! Merkitkää kirjanmerkkeihin butimahumannotasandwich.indiedays.com sillä 12.1. tulee nopeammin kuin uskoisikaan!

P1012026xSinne asti kuulumiset löytyvät edelleen täältä, ja tietenkin facebook-sivuja ja instagramia seuraamalla pysytte aina kartalla, sillä muistuttelen muutosta niissä aivan varmasti. Kiitos myös jokaiselle Kidebloggaajalle näistä vuosista, vertaistuesta, myöhäisillan syvällisistä keskusteluista ja kaikesta mitä olen teiltä oppinut. Meillä oli hieno porukka loppuun asti <3

Aivan ihanaa joulupäivää kaikille, mä kirjoitan teille joulukuulumisia mahdollisimman pian, kunhan olen ensin sulatellut tätä aihetta hetken itse, ja saanut joulujutut purkkiin.


34 Responses to “Askel eteenpäin”

 1. Avatar Varpu sanoo:

  Onnea siirtymisestä! Kideblogit on ollut ihanan sympaattinen portaali, jota kyllä tulee ikävä, mutta eteenpäin meneminen on luonnollista.

  Myönnän että uutinen sai kyllä ensin surun itselle, koska monet omat entiset lemppariblogit blogit ovat niin muuttuneet indiedaysissa samanlaisiksi samoja kamppiksia pyörittäviksi massablogeiksi joihin en ole sen jälkeen enää palannut. Mutta sinuun ja sinun blogiisi kuitenkin luotan että siinä säilyy se jokin mikä on saanut minut lähes alusta asti seuraamaan :)
  Jännittävän mahtavaa vuotta 2015!

  • Iina Iina sanoo:

   Kiitoksia hurjasti <3 Kyllä mullakin tulee ikävä tätä kotoisuutta täällä, mutta uskon että uudella blogikodilla on paljon tarjottavaa enkä ehdi kauan ikävöimään! :D En mä usko että mun blogi muuttuu, portaalissahan sitä on ennenkin oltu ja täällä on aina ollut kamppiksia, niitä tulee olemaan jatkossakin, mutta olen tarkka siitä mihin lähden mukaan :). IHanaa uutta vuotta sinullekin<3

 2. Varmasti mukana seuraan ja onnea siulle ja Otolle kummallekin uuteen blogikotiin :)!

 3. Avatar Alisa sanoo:

  Voih, ID ei kyllä ole lemppareitani, mutta onnea silti askeleesta eteenpäin :) Toivottavasti sun blogissa säilyisi vielä vähän sitä tietynlaista harrastelijamaisuutta, liian ammattimaiset blogit tuntuvat niin kylmiltä, että monesti just nimenomaan blogin siirtyessä Indiedaysille on pikkuhiljaa blogin lukeminen jäänyt. En oikein osaa eritellä syytä? Ehkäpä just sellainen kylmyys mikä tulee liian täydellisestä blogista. Elämän maku katoaa?

  No mutta, ei synkistellä turhaan etukäteen! Toivottavasti sun blogille ei käy näin :) Onnea vielä!

  • Iina Iina sanoo:

   Mä uskon että oli mun blogi missä tahansa, se on just tälläinen kuin nytkin, mun näköinen ja kaukana täydellisestä, mä en oo täydellinen enkä koskaan pyri täydellisyyteen! :D Kiitos paljon<3

 4. Avatar sofia sanoo:

  Onnea muuttoon :) parasta tässä lienee se että blogia voi lukea mobiiliversiona :)

 5. Avatar Minävaan sanoo:

  Voi onnea muutosta uuteen blogikotiin :) Pyörin tuossa itsekin yksin päivä netissä ja silmään osui tuo tiedote ja ihmettelinkin, että onko mulla mennyt nyt jotain ohi. Sitä ei kyllä sun blogin kohdalla melkein koskaan tapahdu, kun luen aina niin tarkkaan, joten oli selattava kaikki uusimmat postaukset oikein tarkkaan… mutta nyt selkis! :D

  Tsemppiä jatkoon, toivottavasti pidät uudessa blogikodissasikin omasta tyylistäsi kiinni, tällaisesta aidosta, ihanalla ja ainoastaan hyvällä tavalla höpsöstä tyylistäsi. Täällä sun kirjoituksissa on aina ollut niin lämmin tunnelma, että lukeminen on ollut nautinnollista. Siksi toivon, että jatkat samaan malliin. Uudistukset tuo tietenkin silloin tällöin raikkautta, mutta se perusydin saisi olla tällainen samainen rento ja lämmin. Ja tietenkin uskon, että pidätkin tyylisi, olethan sä jo monta vuotta pitänyt :)

  • Iina Iina sanoo:

   Kiitos paljon kauniista sanoista<3 Hahaa ihana kuulla että luet tarkkaan! :D Ja kyllä aion pitää kiinni juuri tästä tyylistä, ulkoasu voi muuttua mutta jutut pysyy samana, höperönä ja iloisena! :D Oikein ihanaa uutta vuotta<3

 6. Avatar Minni sanoo:

  Upea, sädehtivän kaunis Iina <3 paljon onnea sinulle ja kaikkea hyvää perheellesi ja sinulle niin blogimaailmassa kuin elämässä muutenkin <3

 7. Avatar Linkku sanoo:

  Oon tosi ilonen sun puolesta, onneks olkoon blogimuutosta! <3 varmasti pysyn mukana :)

 8. Avatar Tiia sanoo:

  Onnee Iina, olet kyllä blogillas ansainnut päästä eteenpäin. Ja mukana tullaan! <3
  Toivottavasti blogi pysyy muuton jälkeen yhtä aitoja ja positiivisena, siis sun näköisenä.
  Tsemppiä uusiin haasteisiin!
  T.Tiia

 9. Avatar nimimerkki sanoo:

  Kuka voitti kahvikoneen ja muut palkinnot?:)

 10. Avatar Mertsi sanoo:

  Alisa pukikin tuossa kolmannessa kommentissa omatkin ajatukseni hyvin sanoiksi. Mäkään en oikein pidä ID:stä ja kaikki hyvät blogit on menneet rutkasti alaspäin siitä, mistä itse tykkään, kun ovat sinne siirtyneet. Toivottavasti sun blogin kohdalla ei kuitenkaan käy niin ja aion kyllä siirtyä seuraamaan uuteen osoitteeseen. :) Tärkeintä on, että olet itse tyytyväinen ja pääset uusien ”haasteiden” pariin! Onnittelut!

 11. Avatar st.brigitten sanoo:

  Voi noita kuvia, oot niin upea <3 Onnea uusiin tuuliin! Tottakai seuraan mukana, vaikkei ID jostain syystä portaalina ole minua vakuuttanut (vielä).

 12. Avatar hennnaerika sanoo:

  Moi, puhuuko otto vielä lapsille ruotsia? :) et ole pitkään aikaan kirjoitellut kaksikielisyydestä, ja olisi tosi kiva kuulla miten teillä sujuu sen kanssa, esim. Tiarakin kun puhuu jo paljon ja sujuvasti, niin miten tiaran ruotsi sujuu? :) iloista joulun aikaa teille koko perheelle <3 :)

  • Iina Iina sanoo:

   Moikka! Täytyy ottaa tätäkin asiaa taas esille, jotenkin en vaan oo kokenut enää että se ois mun heiniä kirjoittaa siitä, kun Otollakin on oma blogi ja hänen ja lasten juttuhan se on! :D Mutta kiitos toiveesta! Ihanaa uutta vuotta sinulle<3

 13. Avatar e sanoo:

  Onnea uuten blogikotiin!
  Satunnaisesti lueskelen aina blogiasi ja voi miten ihania pienet tyttösi ovat!
  Selasin sattumalta ihan blogisi ensimmäisiin postauksiin ja jösses, olet kyllä Iina aikuistunut hurjasti parissa vuodessa niin ulkonäöltäsi, mutta myös kirjoitustyyliltäsi! Olet kyllä nyt niin kaunis ja raikkaan näköinen! :)

  • Iina Iina sanoo:

   Voi kiitos ihan hurjan paljon sun kauniista sanoistasi <3 Kiva kuulla että muutosta on tapahtunut positiiviseen suuntaan! Ihanaa uutta vuotta, toivottavasti pysyt menossa mukana jatkossakin täällä! :)

 14. Avatar Kat sanoo:

  Mä aloin postausta lukemaan ja ehdin jo säikähtää että lopetat, mutta onneksi et (joo ei pidä tehdä liian hätäisiä johtopäätöksiä ;D ). Aion varmasti seurata myös jatkossa ja toivon myös että pidät ihanat höpsöilyt mukana blogissa. Oot syksyn mittaan monesti kirjotellut stressistä ja mahdottomasta kiireestä, toivottavasti muuton myötä helpottaa jonkin verran. Kideblogit on ollut symppis kokonaisuus ja on sääli että lopettaa, mutta kaikella on aikansa. Oot varmasti oppinut tooooosi paljon näinä parina vuotena. Onnea ja kaikkea hyvää tulevaan! <3

  Ps pääseekö vanhoja postauksia lukemaan vielä muuton jälkeen?

  • Iina Iina sanoo:

   Hahaa joo en lopeta, en missään nimessä! Kiitos hurjasti ja ihana kuulla että seuraat mukana! <3 Mä toivon myös, että stressi ja kiire helpottavat muuton myötä, kun saa stressata taas ''vain omasta puolestaan'' :D Kyllä mä olen täällä oppinut hurjan paljon! Vanhoja postauksia pääsee kyllä lukemaan ihan normaalisti jatkossakin, kaikki muuttavat mun mukana uuteen osoitteeseen :)! IHanaa uutta vuotta sinulle ja kiitos vielä<3

 15. Avatar henu sanoo:

  Jospa kyseinen id olisi ottanut jo opikseen vanhoista virheistään
  ja tapa toimia olisi muuttunut. :) Minä ainakin liputan päätöksesi puolesta :)

 16. Avatar Elisabet sanoo:

  Onnea uusille tuulille! Täällä kyllä mukana pysytään<3

 17. Avatar Nimetön sanoo:

  Tuli kyllä vähän melankolinen tai nostalginen olo kun tätä postausta luki! Vastahan koko kidet tuli ihan uutena juttuna, voi hitsi :( Mutta niin, tsemppiä uusiin tuuliin ja kiitokset vielä mahtavasta kide-portaalista, joka oli aina ihan suosikkini raikkaan ja selkeän mutta kuitenkin jotenkin lämpimän ulkoasun ja sisällön vuoksi (:

  • Iina Iina sanoo:

   Voi kiitoksia hurjan paljon<3 Joo, nostalgiaa oli ilmassa kun tätä postausta rustasin, nämä kaksi vuotta menivät ihan hurjaa vauhtia! Ihanaa uutta vuotta sinulle<3

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.