Voi juku

08.04.2015

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Loman jälkeen on viikko lähtenyt vauhdilla käyntiin kun huomenna on jo torstai, mitä ihmettä? Viikko on ollut yllätyksiä ja ihania asioita täynnä, ja fiilis on ihan loistava. Ollaan oltu paljon ulkona, ja nautittu auringosta. Tytöt ovat olleet päiväkodissa ja me töissä, ihan sitä perus arkea kuitenkin kaiken ihanan keskellä. Päiväkodissakin on sujunut mukavasti vaikka pääsiäinen aiheuttikin tavallista pidemmän tauon päiväkotipäiviin. Mä en oikein tiedä edes mitä sanoa! Pää on jotenkin ihan pyörällä, koska Otto. Tuntuu hullulta, että Oton eilinen Tissikriisi-postaus levisi niin laajasti ja leviää edelleen. Mutta mä olen ylpeä mun miehestä, ja myös kiitollinen kaikille teille kauniista sanoista. Te olette ihania, kannustavia, upeita ja piristätte aina päivää!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Takki on jotenkin ihan tyhjä, mulla oli niin paljon ajatuksia mutta nyt istun tässä ja tuijotan näyttöä enkä saa mitään muuta suusta ulos kuin hömelön virneen kun tuijotan söpöjä kuvia meidän tytöistä. On ne vaan aika ihania tyttöjä, joista mä olen maailman kiitollisin ja onnellisin. Toinen on oppinut keittämään äidille kahvit Dolce Gustolla, ja toinen puhua pälpättää niin että ei saa suunvuoroa. Hyödyllisiä taitoja molemmat, ja kompensoivat toisiaan. Toisen keittämä kahvi herättää kun pitää yrittää pysyä toisen juttujen perässä, kätevää!

Me tehtiin maanantaina yli kahden tunnin lenkki tyttöjen kanssa auringossa. Istutiin merenrannassa, käytiin padolla kävelemässä ja katsomassa meidän vanhaa kotia jossa asuttiin Tiaran vauva-aikana. Niin paljon ihania muistoja, niin paljon naurua ja toisaalta myös ylpeyttä siitä miten pitkälle siitä kaksiosta, rikkinäisellä pyykinpesukoneella varustetusta nuoren perheen ensimmäisestä asunnosta, on päästy. Oton kanssa muisteltiin miten onnellisia me oltiin meidän ekasta yhteisestä asunnosta, miten isoja mullistuksia me koettiin siellä. Me oltiin siellä niin onnellisia, vaikka olikin se rikkinäinen pesukone. Mutta se oli oma rikkinäinen pesukone, ja oma koti, jossa asui meidän oma pieni perhe.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vaikka nykyään asiat on huomattavasti paremmin kuin siellä, ja edelleen on oma koti, ihan ehjällä pesukoneella varustettuna, tulee sillä vanhalla kodilla olemaan aina erityinen paikka mun sydämessä. Ja musta on ihanaa, että aina kun huristellaan siitä bussilla ohi, tai käydään kävelyllä lasten kanssa, isompi tunnistaa jo ”äiti tuossa talossa me asuttiin kun minä olin vauva!”.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Meidän nostalgialenkki huipentui kevään ensimmäisiin ulkona nautiskeltuihin jätskeihin, kun pysähdyttiin vanhan kodin lähellä Mäkissä. Daim Mcflurry keväisessä auringossa oman perheen kanssa maistui niin pirun hyvälle, rakkaudelle, lämmölle ja noh sille Daimille, Daim on mun lemppari ja näytti maistuvan naperoillekin. Tulee hyvä mieli kun muistelee maanantaita, eipä voi kovin monena viikkona vuodessa sanoa näin, heh.

Viikonloppu koittaa jo ihan pian ja meillä on edessä ainakin vierailu lapsimessuilla, sekä tyttöjen pikkupikkuserkun ensimmäiset synttärijuhlat. En melkein malta odottaa, kaikkea kivaa tekemistä! Oletteko te menossa lapsimessuille käymään?

Ihanaa huomista torstaipäivää ja hyvää yötä teille kaikille <3

 


24 Responses to “Voi juku”

 1. napin sanoo:

  Ihana postaus! Sain itsekin pienen nostalgiaruiskeen, sillä tuossa viimeisessä kuvassa näkyy taustalla mun vanha koti <3 Ensimmäinen oma koti, jonka ikkuinoista avautui mäkkärimasema. Hih.

 2. kaisla sanoo:

  Oon tosi onnellinen sun puolesta. Olet kyllä ansainnut tuon kaiken hyvän 🙂

 3. roosa sanoo:

  Ihana hyvänmielenpostaus 🙂 terkkuja Kanadasta!

 4. Zara sanoo:

  Näistä sun postauksista tulee aina niin hyvä mieli, ja muistaa taas itekin arvostaa kaikkea sitä mitä on elämäänsä saanut. 🙂 Sulla on aivan huippu elämänasenne, joten ei ihmekään että oot päässyt elämässä noin pitkälle ja varmasti tuut vielä vaikka mitä saavuttamaan.
  Ihana nähdä, että on tuollaisia ihmisiä olemassa, jotka tosiaan osaa elää hetkessä ja arvostaa kaikkea sitä mitä on elämässään saanut!
  Sulla on huippuperhe ja oot aivan ihana 🙂
  Älä koskaan muutu <3

  • Iina Hyttinen sanoo:

   Voi kiitos, ihan mielettömän kauniisti sanottu ja aivan ihana kuulla<3 🙂 En ees tiiä mitä sanoa, muuta kuin että piristit mun päivää kyllä ihan superisti ja on ihan huippua että olet tuota mieltä!! Mä yritän pysyä omana itsenäni nyt ja aina 😀 AIvan ihanaa kevättä sinne ja kiitos vielä<3

 5. Ninni sanoo:

  Ihana postaus ja mahtavia kuvia!!! Me ollaan just tulossa Helsinkiä kohti ja lapsimessuilla olis tarkoitus käydä. Laittelin muuten sulle viestiä facessa..:)

 6. Suvi sanoo:

  Voi, miten kaunis kirjoitus <3 Ihan nousi kyyneleet silmiin. Sinulla on asenne kohdillaan. Olen seurannut blogiasi vasta vähän aikaa, mutta olen täysin koukussa 😉 Positiivisuutesi vaikuttaa ja tarttuu joka kerta.

  Hei, älä koskaan ikinä muutu!

  • Iina Hyttinen sanoo:

   Voi ihana sinä, kiitoksia ihan hurjasti <3 Tosi kiva kuulla että tykkäät ja etenkin että saat täältä hyvää mieltä, en mä enempää voisi edes toivoa :)! Ihanaa ja aurinkoista kevättä sinne<3

 7. Katriina sanoo:

  Täällä myös tippa linssissä! :’) Ihana mies ja lapset sinulla <3 Itsekin kerron aina esikoiselle (2v), kun mennään meidän vanhan kodin ohi 🙂 Esikoinen on selvästi hämillään, miten hän on voinut asua noin "kookeella" (kerrostalossa) 😀 <3
  Ja kiitos vastauksestasi, kun kysyin niistä v2013 kuvista! 🙂

  • Iina Hyttinen sanoo:

   Voi kiitos paljon, ja niin on kyllä<3 Hahah voi ihana, kerrostalot on kyllä varmasti korkeita jos muistaa asuneensa vain maan tasalla :D! Ja eipä mitään, toivottavasti nyt näkyy kun pitäis olla korjattu :)!

 8. essi sanoo:

  Lässynlässynlää, ei mulla taaskaan oo muuta sanottavaa ku että ihania kuvia! Kävinki Oton blogissa ekaa kertaa kommentoimassa, sitä Oton tissikriisiä vai mite se meni ;D Oot niin upea nainen ja sulla on upea mies!
  Teiän tytöt on niiiin sulosia, ja puet niitä tosi ihanasti! Ulkovaatteetki ihan vimpan päälle 😉 🙂

  • Iina Hyttinen sanoo:

   Hahah 😀 Voi kiitoksia ihan hirmuisen paljon<3 Mulla on kyllä ihana perhe! JA kiva että oot kommentoinut Otollekin, Otto on ihana! Terkkuja tytöiltä ja ihanaa aurinkoista kevättä :)!

 9. Ella sanoo:

  Heippa!

  Oon seuraillut sua vuosien varrella milloin missäkin, irc-galleria-ajoista lähtien. Ihan huippua nähdä, kuinka susta on kasvanut noin kaunis, itsevarma ja ihana aikuinen ja rakastava äiti teidän lapsille. Ei voi kuin ihailla! 🙂

 10. Pita sanoo:

  Oton tissipostaus oli kyllä aika hyvä! Sai naureskella kunnolla, syvin tarkoitus tekstillä olikin ihan vakava. 🙂

  Ihanat maisemat näissä kuvissa! Kyllä kelpais lenkkeillä. Mä voin niin samaistua noihin fiilikseen mitä puhuit teidän ensimmäisestä yhteisestä kämpästä. On ihanaa muistella vanhoja juttuja. Me muutettiin mun miehen kanssa ekaan yhteiseen kämppään reilu kolme vuotta sitten. Se oli pieni yksiö ja vaikka vähän ahdas, niin rakas. Myös nykyinen hieman isompi kämppä on ihana, on siinä ekassa omassa asunnossa aina omat fiiliksensä.

  Aurinkoista ja kivaa kevättä teille!

  • Iina Hyttinen sanoo:

   Se oli kyllä huippu 😀 ei voi kuin olla ylpeä <3 Ja joo se on oikeesti ihana muistella niitä alkuaikoja ja eka oma asunto jättää aina omat muistonsa 😀 Aurinkoista ja kivaa kevättä sinnekin, ja kiitoksia hurjasti<3

 11. Juulia sanoo:

  Mahtavat kuvat!
  Täällä kans mennyt viikko todella nopeaa. Nopeampaa kuin ikinä ennen! Oltu kaikki niin hyvällä tuulella ja touhuttu vaikka mitä! 🙂

 12. AnnaR sanoo:

  Hauska kurkkija teidän Zeldanne tossa ekassa kuvassa, suloinen 🙂

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.