Kuvia meidän synttärisankarista

16.04.2015

Tänään yritettiin ottaa vähän 2-vuotiskuvia Zeldasta päivällä, ja muutaman kivan kuvan sainkin otettua. Neidillä oli aika meiningit päällä niin jäi kuvailut vähän lyhyeksi tänään, mutta pitää kokeilla myöhemmin jos saataisiin vaikka ulkona otettua kauniita kuvia kun ilmat vähän lämpenevät. Me ostettiin Zeldalle Zarasta keltainen synttärimekko, joka tosin ei tule neidin päälle sunnuntaina, sillä viidakkobileet vaativat viidakkoasut. Mutta ihana keltainen mekko on täydellinen etenkin kun ilmat lämpenevät, ja sopii Zeldalle mun mielestä tosi hyvin. Ihana oranssi kukkapanta löytyi H&M:ltä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Zeldan kanssa pitää olla actionia kun ottaa kuvia, muuten hän ei pysy paikoillaan edes sitä hetkeä kun kamera tarkentaa ottaakseen ensimmäistä kuvaa, ja siksi hän saikin esitellä uutta kuormuriaan ja heitteli innoissaan keltaista pikkumyypalloa joka me ostettiin jo Tiaran vauva-aikana. Pikkumyypallo on edelleen molempien lemppari jolla pelataan jalkapalloa ja jota syötellään innoissaan.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tytöt tuntuvat olevan viidakkoteemasta innoissaan, ja laskevat öitä siihen että on aika juhlia. Musta on ihanaa miten innoissaan Tiara on siskonsa juhlista, ja miten tärkeää hänellekin on että pikkusiskolle tulee kivat synttärit.  Mäkin olen kyllä ihan into piukassa, ja päässä pursuilee kivoja ja helppoja ideoita, jotka ajattelin jakaa teidänkin kanssanne kunhan juhlat ovat ohi, jos joku muukin sattuisi haluamaan järjestää pirskeitä samalla teemalla. Meidän keittiö on tällä hetkellä täynnä banaaneja, koska viidakko. Löysin muuten tosi söpöt asut tytöille eilen Butterick’sista kun oltiin keskustassa työlounaalla, eivätkä tytöt malta odottaa että saavat pukeutua niihin.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ollaan tehty vähän muitakin synttäriostoksia ja ostosteltu myös Oton kanssa ensi viikon gaalaa varten tänään, joten ainakin uusia päivän asuja ja/tai ostospostausta on pian luvassa! Mä löysin jo itselleni mekon johon olen supertyytyväinen, ja muutenkin gaalalook alkaa jo hahmottua. Tällä kertaa mennään aika rennolla meiningillä, mutta vielä en ole päättänyt ihan kokonaan että kuinka rennolla, saa nähdä mihin tässä vielä päädytään! Mä sain tänään kuulla että ollaan molemmat Oton kanssa omissa kategorioissamme viiden parhaan joukossa tällä hetkellä, joten ihan hirmuisen suuret kiitokset teille kaikille jotka olette käyneet äänestämässä! Äänestysaikaa on vielä muutama päivä jäljellä, joten jos haluatte ja jaksatte niin käykää ihmeessä äänestämässä jos ette vielä ole käyneet. Otto löytyy Vuoden blogitulokas-sarjasta ja minä olen ehdolla Luonnollisen upea -sarjassa. Kiitos vielä hurjasti, meidän molempien puolesta.

Loppuviikosta luvassa siis tietenkin synttärijuttuja, mutta myös pientä katsausta äitienpäivälahjaideoihin, sekä katsausta #oikeanainen -haasteeseen, johon on tullut ihan hurja määrä osallistujia! Kiitos ihan mielettömän paljon kaikille teille osallistumisesta<3 Hyvää yötä ihanat!


12 Responses to “Kuvia meidän synttärisankarista”

  1. Juulia sanoo:

    Myöhästyneet onnittelut pikkuneidille! <3
    Tosi ihana tuo mekko 🙂

  2. Hilkku sanoo:

    Viimeisessä kuvassa erityisesti ihan ilmetty äitinsä! Kaunis kaunis tyttö siis, onnea hurjasti vielä synttärisankarille! :’)

  3. Jellu sanoo:

    kaunis pieni neiti! <3

  4. Kia sanoo:

    Komppaan yllä olevaa kommenttia, Zelda tosissaan on ihan ilmetty äitinsä tossa vikassa kuvassa! Muutenkin ihania otoksia oot saanu kuvattua <3 ps. Molemmille äänet annettu 🙂

  5. lillamy sanoo:

    Ihana kaksivuotias Zelda <3 Mekko on kauniin tyttömäinen ja hempeä, ja niin "ison tytön" mekko 🙂

  6. essi sanoo:

    Oi, ihana mekko ja panta! Onnea Zeldalle!!!! Täällä ootetaan kans jo innolla viidakkobileitä (tai siis viidakkopostausta) 😉

  7. s sanoo:

    aivan ihana pikkuneiti! Teidän molemmista tytöistä kasvaa kyllä varsinaisia kaunottaria!! 🙂

  8. Milla sanoo:

    Aivan ihania kuvia, vitsit miten suloinen Zelda on pantoineen päivineen! 🙂 Onnea Zeldalle hurjan paljon!

  9. ellu sanoo:

    Ihana Zelda ja aivan ihanat vaatteet ja asusteet! 🙂 Onnea onnea!!!

  10. Laura sanoo:

    Herranjestas miten Zelda on kaunis! Kun söpö vauvanpyöreys alkaa hävitä, neidistähän on kuoriutunut sellainen kaunotar että, erityisesti viimeisessä kuvassa! Siitä tuli ihan mieleen, että Zelda näyttää ihan miniversiolta siitä näyttelijästä joka näyttelee Alisonia Pretty Little Liarsissa, tuo keltainen mekko ehkä vaikuttaa 😀

  11. Hemuli sanoo:

    Voi miten kaunis, pieni synttärisankari 🙂 <3

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.