Viidakkobileet

19.04.2015

Nyt on viidakkosynttärit ohitse ja voi vitsi miten meillä oli kivaa! Melkein kaikki kutsutut pääsivät paikalle, ja me saatiin kerrankin kaikki ajoissa valmiiksi vaikka nämä oli ekat teemasynttärit jotka olen ikinä järkännyt. Tytöt olivat aivan pähkinöinä vieraista, viidakkoasuistaan ja tietenkin tarjottavista. Neiti päivänsankari pukeutui tiikeriksi ja Tiaralla oli söpö elefanttiasu.

Meidän viidakkobileiden viidakkoisuus jäi ehkä vähän pieneksi muun paitsi tarjottavien osalta, mutta ainakin lapsilla oli hauskaa asuissaan, ja osa vieraistakin oli panostanut oikein kunnolla. Mä koristelin meidän liitutaulun ja ruuat yritin suunnitella mahdollisimman viidakkoisiksi. Niistä on tulossa oma erillinen postauksensa ensi viikon aikana, mutta kaikkein suurin lemppari itse kakun lisäksi olivat ehdottomasti banaanitikkarit, jotka oli yllättävän helppo tehdä. Synttärikakusta kiitokset vielä mun ystävälle Inalle, joka leipoi aivan ihanan ja herkullisen kakun.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Koristeiksi me ostettiin muovieläimiä, erilaisia coctailtikkuja Tigerista viidakkotyylisinä, värikkäitä kartonkeja joista askarreltiin kirjaimia, sekä erilaisia ilmapalloja. Lasten asut mä ostin Butterick’sista, missä valikoima oli oikein hyvä. Pienten lasten asujakin oli monen monta erilaista ja meinasi oikein iskeä valinnanvaikeus. Mun valinnat taisivat osua oikeaan, koska kummallekaan ei tullut kilpailua siitä että kumpi saisi jommankumman asun, vaan molemmat nappasivat heti itselleen omansa ja olivat niistä innoissaan.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Lapset touhusivat kavereidensa kanssa koko iltapäivän ja loppuillasta alkoi tulla jo pienoinen iltavilli. Pääasia että kaikilla oli hauskaa! Zelda sai aivan ihania lahjoja, joista suuret kiitokset kaikille! Iltasaduksi luettiin tänään kummisedältä saatu Lilla Spöket Laban -kirja, joka tulikin tosi tarpeeseen, koska meillä on ruotsinkieliset vähän isompien naperoiden kirjat ollut tosi vähissä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Aikamoinen hulinaviikonloppu takana, ja vielä yksi hulinaviikonloppu edessä, ennenkuin rauhoitutaan vapun viettoon. Meillä vapusta taitaa tulla aikalailla viime vuoden tyylinen, piknikkiä lasten kanssa, keskellä olkkarin lattiaa tai sään salliessa vaikka Espan puistossa. Nyt kuitenkin vielä muutama synttärikuva, ennenkuin me aletaan siirtyä takaisin arjen pariin täältä juhlahumusta.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kiitos vielä kaikille vieraille ja kaikille teille ihanille jotka olette onnitelleet Zeldaa tällä viikolla! Ja vielä kerran onnittelut meidän pienelle prinsessalle <3

Ihanaa alkavaa viikkoa ja hyvää yötä!


16 Responses to “Viidakkobileet”

 1. anna sanoo:

  Ihanat asut ja tarjoilut! Meilläkin juhlittiin tänään, kylläkin 5-vuotiasta. Juhlat olivat sisäleikkipuistossa. Pääsipä itse helpolla ja kivaa oli :)

  • Iina Hyttinen sanoo:

   Vooi kiitos paljon<3 Ja voi teilläkin oli varmasti ihanat juhlat, ja tuo on kyllä kiva että voi nykyään järjestää niin helposti muuallakin kuin kotona :)!

 2. :( sanoo:

  No höh miksei vanhemmilla ollut teemaan sopivat vaatteet?

  • Iina Hyttinen sanoo:

   Mä olen kyllä valmis panostamaan synttäreihin rahallisesti paljonkin, mutta jos olisin ostanut meille vanhemmillekin jotkut eläinasut olisi pelkkiin naamiaisasuihin mennyt melkein 200 euroa mikä mun mielestä on vähän liikaa :D Mulla oli hienot arskat ja Otto oli Otto, lapset olivat enemmän kuin tyytyväisiä ja sehän on tärkeintä, eikö? ;)

 3. Minävaan sanoo:

  Oi, teillä on ollut varmaan tosi ihanat juhlat! Söpöt tiikeri ja elefantti teillä siellä juhlimassa ja noi tarjoilut… Yritä nyt tässä pysyä taas ruodussa, kun tollasia kuvia kattoo, nam :D

  Ja haha, tuli tosta kirjasta mieleen, että käyn suomenruotsalaisessa perheessä hoitamassa lapsia ja siellä 2 veelle toi Lapanen on ihan hitti! Aina ”Laban, Laban, Laban, titta Laban”. Eli taitaa olla hyvä hahmo tuo pieni kummitus :D

  Paljon onnea vielä ihanalle Zeldalle :)

  • Iina Hyttinen sanoo:

   No oli kyllä hauskat juhlat! Kiitoksia kovasti <3 Ja voi Laban se on kyllä joo meilläkin ihan hitti, jo pienestä asti ollaan niitä ihan vauvojen Laban-kuvakirjoja luettu :D Onhan se nyt ihan hirmuisen söpö pikku lapanen<3 Kiitoksia vielä!

 4. Paprika sanoo:

  Onnea Zeldalle! :) Meillä juhlitaan 2-vuotista sitten kesäkuussa (tai ehkä vasta heinäkuussa) varmaan sirkusteemalla! Tässä ihan kutkutteleen suunnittelemaan jo :D

 5. Anne sanoo:

  Vielä vähän myöhäiset onnittelut Zeldalle! Synttärijuhlat näyttää olleen tosi kivat ja kaikki herkut ihanan kekseliäitä ja silti simppeleitä. Mitä kaikkea tuossa coctailtikkupallossa on? Harmi ettei oo omia lapsia, ni en pääse näpertelemään, omille 24-vuotissynttäreille ei ehkä ihan enää kehtaa…
  Ja ihan huikeet aurinkolasit sulla! :’D

  • Iina Hyttinen sanoo:

   Voi kiitoksia paljon<3 Coctailtikuissa oli itseasiassa kiinni vaan poppiksia, niitä minikokoisia melkein-kananugetteja :D Mutta niihinhän olis hyvin voinut laittaa viinirypäleitä, juustoa, nakkeja ja vaikka mitä seuraksi! :) JA hei todellakin kehtaat, varmana vieraat tykkäis!! :D

 6. Tiia sanoo:

  Vitsi miten ihanan näköiset juhlat! Odotan kyllä innolla sitä ruokapostausta, nuo herkut näyttää niin hyviltä! Tollaset teemajuhlat on aina niin kivoja, meidän äiti järjesti meille aina ihan mahtavia teemasynttäreitä ja niistä onkin parhaat muistot :)

  • Iina Hyttinen sanoo:

   Voi kiitoksia hurjasti <3 :) Oli kyllä hyviä sapuskoita vaikka itse sanonkin! Pitää jatkossakin järjestää teemajuhlia, nämä tosiaan oli mun ekat mutta nälkä kasvaa syödessä, ehkä ensi kerralla voisi sen koko teemankin tuoda vähän suuremmassa määrin esille ;D

 7. Anneh sanoo:

  Heippa!

  Piti alkaa ihan asiasta tähden kommentoimaan, että kuin hienon näköset pippalot teillä siellä on! Ihanaa, oikiasti että jossakin perheessä vietetään vielä tuollaisia normaaleita synttäreitä, kotona, naamiaispuvuissa ja ruokana on herkkuja! Olen totaalisen kyllästynyt tuttujeni lasten syntymäpäiviin kun ne laidasta lukien järjestetään jossakin HopLopissa tai vastaavassa, ruokana on jotakin perkeleen porkkanatikkuja ja raakakakkuja, lapsilla on päällä niin hienot vaatteet että leikkiminen on kielletty ja lahjat on niin kalliita, että omaa lahjaa joutuu häpeämään, se kun on juurikin jokin normaali lelu kuten kuorma-auto hiekkaleikkeihin! Mahtavaa, että teidän lapset saa nauttia synttäreistä kuten kuuluu !

  • Iina Hyttinen sanoo:

   Voi kiitoksia aivan hurjan paljon<3 :D Mä en koskaan pitänyt lapsena omia synttäreitäni muualla kuin kotona/kotitalon kerhohuoneella, niin se tuntuu jotenkin vaan kaikkein luontevimmalta vaihtoehdolta meille :D Jokainen juhlii tyylillään, me ollaan tämmösiä taviksia, haha :D! Tietty jos lapset joskus haluavat jotain hienompaa niin voidaan yhdessä miettiä miten toteutetaan sitten, mutta toistaiseksi meidän parhaat juhlat syntyy ihan vaan kotona :D

 8. Meppe sanoo:

  Ihanan näköiset synttärit ja suloinen sankari tiikeriasussaan! Mutta mistä on nuo niken lenkkarit ? :) etsin meidän samanikäiselle pojalle..

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.