Ilta-auringossa

14.06.2015

Eilen nautittiin ihan uskomattoman ihanasta säästä illalla, ja lähdettiin ulos. Napattiin tytöille pyörät mukaan, iskettiin jalkaan uudet sandaalit ja päähän uudet lätsät ja done, valmiita. Ihan parasta, ei ulkovaaterumbaa ei mitään, sen kun vaan lähtee ovesta ulos. Löysin tytöille uudet hauskat korvalliset olkihatut Tigerista, ja  kesäsandaalit Zarasta. Tai no Tiara löysi oikeastaan nuo ihanat hatut, ja mäkin sitten ihastuin niihin. Hintaa oli yhdellä hatulla neljä euroa, eli ei todellakaan paha, nuo olkihatut kun ainakin meillä tuppaa olemaan sellaisia yhden kesän ihmeitä.

Itselleni löysin torstaina hassun jäätelöteepaidan H&M:ltä. Otto osti aiemmin samana päivänä itselleen jätskiteepaidan, ja sitten kun näin tuon niin mun oli pakko vain ostaa se itselleni. Voidaan sitten koko perhe samistella joku päivä jätskipaidoissa, kun tytöiltä sellaiset on löytyneet jo pidemmän aikaa. Ehkä vähän huvittavaa, mutta kesällä saa ottaa rennosti ja tehdä hupsujakin juttuja, tytöt ainakin on ylpeitä kun meillä on kaikilla nyt ”samanlaiset” paidat.

Tytöt pyöräilivät aivan onnessaan ulkona ja mä sain napattua kauniissa ilta-auringossa heistä muutaman kuvan. Viihdyttiin ulkona pitkään ja käveltiin kaikessa rauhassa takaisin kotiin ja iltapalalle. Tyttöjen mentyä nukkumaan me katsottiin Oton ja Emmiksen kanssa vielä leffaa ja laitettiin iltapalaa.

Nämä neljä päivää on olleet ihanat, mulla on niin hyvä mieli ja hyvä olo, ja ollaan myös nukuttu ihan superhyvin koko perhe. Eilen aamulla heräsin pirteänä jo aamuseitsemältä ihan yksin, ja join kaikessa rauhassa kahvia auringonpaisteessa. Sain olla yksin hereillä yli tunnin ennen kuin lapset heräsivät. Tänään taas kävi sitten toinen ääripää, heräsin aamulla ja olo oli levännyt, kuin olisi nukkunut kaikki kevään univelat pois. Ajattelin että kello on varmaan kahdeksan, mutta se olikin melkein puoli kymmenen! En voinut uskoa silmiäni kun katsoin kelloa, ja tytöt nukkuivat vielä, vaikka menivät illalla jo ennen yhdeksää nukkumaan. Toivottavasti tämä enteilee sitä että kesälomallakin olisi luvassa muutama tällainen aamu.

Toisaalta tykkään kuitenkin hirveästi herätä aikaisin, silloin ehtii tehdä enemmän päivän aikana ja pääsee ajoissa liikkeelle. Tämä sunnuntai on tuntunut jotenkin oudon lyhyeltä kun heräsi pari tuntia normaalia myöhemmin, mutta eipä se mitään haittaa. Emmis lähti tänään takaisin kotiin, ja meille jäi kauhea ikävä, mutta oli niin ihanaa viettää aikaa yhdessä. Pitää varmaan alkaa suunnittelemaan Rovaniemen reissua tyttöjen kanssa joskus lähitulevaisuudessa, samalla kun moikataan kummitätiä voitaisiin vaikka käydä Napapiirillä ja Santa Parkissa.Kiitos vielä Emmikselle ihanasta pitkästä viikonlopusta<3

Juhlittiin tänään vähän etukäteen Oton huomisia synttäreitä kakun ja lahjan merkeissä, ja niistä lisää luvassa huomenna, tein nimittäin aika herkkua kakkua vaikka itse sanonkin!

Meillä alkaa nyt viimeinen kunnon arkiviikko ennen Oton kesälomaa ja juhannusta, ja mä uskon että tästä viikosta tulee ihan huippu. Neljä päivää ja sitten lomaillaan yhdessä koko perhe. Ihanaa sunnuntai-iltaa kaikille ja hyvää yötä <3


20 Responses to “Ilta-auringossa”

 1. Teidän muksut on NIIIIIIIIIIN söpöjä ja iloisia! Aina tulee hyvä mieli, kun katselee sun kuvia 🙂 Kiitos muuten hurrrrjan paljon viikon arkiruoka- sarjasta! Olin sivuuttanut siihen liittyvät postaukset suoraan tähän asti. Viime viikolla kurkkasin kuitenkin muutaman reseptin ja heti piti päästä testaamaan. Tein kesäkurpitsalasagnea, joka oli namia, mutta niin juustoista. Toivottavasti jaat herkkuohjeita jatkossakin!

  • Iina Hyttinen sanoo:

   Voi vitsi miten ihana kommentti, kiitos hurjasti <3 ihana kuulla että tulee hyvä mieli ja että arkiruokapostauksista on iloa! 🙂 Pitää tehdä niitä ehdottomasti jatkossakin! Aivan ihanaa kesää sinne ja kiitos vielä <3

 2. Nora sanoo:

  Zeldalla on niin kiva asu, että voisin jopa varastaa sen tyylin itelleni. Kiitos inspiraatiosta, hehhee!

 3. Carola sanoo:

  Oli ihan pakko kommentoida, kun teidän tytöt on niin hurmaavia ja kuvauksellisia, mutta ei liene sattumaa, kun olet itsekin niin mahtava tyyppi:) Kiitos Iina ihanan aidosta blogistasi!

 4. Tanja sanoo:

  Aivan ihana tuo alin kuva, ihan kuin suoraan jostain pyörämainoksesta! Teidän tytöt on kyllä niin valloittavia :3

 5. Jassu sanoo:

  Kiva raikas postaus jälleen kerran. Harmi kyllä, ettet vastaile kaikkiin kommentteihin esim odotan edelleen vastausta 3.6.-postauksen kysymykseen.

  • Iina Hyttinen sanoo:

   Kiitos paljon<3 Mä en valitettavasti vaan ehdi vastata kaikkiin kommentteihin niin nopeasti kuin haluaisin! Anteeksi! Mutta käyn heti tsekkaamassa sun kommentin ja vastaan 🙂

 6. Sophh sanoo:

  Mikä on toi järjettömän siistin värinen huulipuna? Käy sulle ihan älyttömän hyvin!

 7. Linkku sanoo:

  Kuulostaapa kivoilta tuommoset arjen pienet ilot, toivottavasti teille on ihana kesä tulossa 🙂 Ja voi noita tyttöjä, en kestä miten nätit asut! Erityisesti rakastuin noihin peplumpaitoihin, ihanaa että niitä tehdään noin pienille! Ihan omiaan tuo malli tuommoisille söpöille pikkutylleröisille 😀

  • Iina Hyttinen sanoo:

   Voi kiitos hurjasti :)! Ja musta on kyllä hauskaa kans että pienille löytyy noita peplumeita ja muita isompien trendimalleja ja -kuoseja, mutta kuitenkin lapsille sopivaan tyyliin :)!

 8. Heidi sanoo:

  Älkää käykö Santa Parkissa, se on tosi kallis siihen nähden mitä siellä on. Kaveri on töissä siellä eikä silti suosittele 😀 parempi paikka olis vaikka Arktikum, siellä on kaikkea jännää ja poikaystävän vanhemmatki oli positiivisesti yllättyneitä kun kävivät Rovaniemellä 🙂

 9. Elina sanoo:

  Mie suosittelen myös Arktikumia ennemmin kuin Santaparkia, tai vaikka Ranuan eläinpuistoa. 😀 Pajakylä itessään on kyllä ihan kiva.

  Mutta ihania kuvia ja söpöt tytöt, tervetuloa Rovaniemelle! 🙂

 10. Maiju sanoo:

  Munkin piti tulla sanomaan samaa kun joku toinen, että ihana kuva tuo viimeinen Zeldan kuva! Kannattaa ehdottomasti lähettää, jos tulee joku sopiva kuvakilpailu kohdalle 😉

 11. Heppa tyttö ihastunut sanoo:

  Moikka! Mä oon ihastunut ja se kuva kun sä olit napa paidassa sain idean et mäkin voisin pukea napapaidan kun meen mun ihastuksen luo. c:

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.