Hello Oulu

30.06.2015

Tänään sitten aamulla lähdettiin kohti Oulua 6.30 junalla. Junamatka sujui yllättävän hyvin, kuten myös matka juna-asemalle bussilla ja metrolla, kolmen matkalaukun ja kahden mukulan kanssa, ilman rattaita. Mua jännitti etukäteen miten me ehditään junaan ja herätäänkö edes aamulla tarpeeksi ajoissa, mutta onneksi kaikki sujui paremmin kuin hyvin suhteellisen lyhyistä yöunista huolimatta. 11 herätystä aamulla riitti ja päästiin ylös.

Matkustettiin viimeksi pidempi matka junalla lasten kanssa viime kesänä, ja silloin matka meni ihan kivasti vaikka molemmat neidit olivatkin aika väsyneitä ja kaipasivat loppumatkasta jo enemmän viihdytystä että pysyivät paikoillaan. Tänään molemmat istuivat tosi nätisti melkein loppuun asti, viimeiset puoli tuntia nuoremmassa neidissä oli jo aistittavissa  pientä turhautumista ja hän ei oikein olisi halunnut enää istuskella, mutta käytiin sitten pienellä kävelyllä, tutkittiin mun sormuksia ja keksittiin Minion-pehmolelusta tarinoita. Se auttoi ja lopulta oltiin sitten perillä yhden maissa.

Tytöt ovat leikkineet koko loppupäivän mun tädin pihalla mun serkkujen ja Armas-koiran kanssa, pomppineet trampoliinilla ja keinuneet. Mun mummu ja pappakin kävivät jo moikkaamassa meitä ja ylihuomenna mennään mummolaan kunnolla kyläilemään. Molemmat tytöt olivat niin poikki illalla että meidän saunareissun jälkeen Zelda nukahti sohvalle (onneksi vasta iltapalan jälkeen), ja Tiarakin nukahti jo reilusti ennen kahdeksaa. Aika ihanaa, ei selkeästi vaatinutkaan Ruotsin loman jälkeen rytmit sen suurempia korjausliikkeitä, tämä pieni shokkiherätyspäivä teki tehtävänsä ja nyt on taas normaali unirytmi.

Täällä on niin rentoa ja rauhallista, ja ihana nähdä kaikkia! Äidin Armas-chihuvauva oli kuin olikin kasvanut ihan hulluna, en ollut tunnistaa sitä isoa pojankloppia joka mua pomppi innoissaan vastaan. Ihan hassua miten Armaksen tiikeriraidallinen turkki näyttää vaalentuneen tosi paljon ja raidat ovat tulleet selkeämmin esiin. Pikkuhauveli näyttää oikeastikin ihan tiikeriltä.

Nyt ajateltiin viettää vähän leffailtaa Oton, mun tädin ja mun tädin miehen kanssa, ja huomenna menen käymään päiväksi meidän Oulun toimistolle. Ihan parasta olla täällä taas, mulla oli niin ikävä Oulua ja kaikkia rakkaita tyyppejä. Hauskaa tiistai-iltaa kaikille <3


5 Responses to “Hello Oulu”

 1. hulamaja sanoo:

  Tervetuloa ouluun tää on kyllä ihana kaupunki!

  Tuli mieleeni, että onkohan sinulle Mary Kay tuttu ihonhoitotuote- ja kosmetiikkamerkki? Olen MK:n itsenäinen ihonhoitokonsultti ja ajattelin olisitkohan ollut kiinnostunut putsari+kosteutus -testereistä? 🙂

  Ihanaa Oulun reissua teille!

 2. Sophh sanoo:

  Hui, onpas teillä pitkä junamatka takana! Mielenkiinnosta kysynkin, oletteko koskaan miettineet lentämistä?
  Itse lennän OUL-HKI n. kerran kuukaudessa ja melkein aina siellä näkee pikku nassikoita aikuisten matkassa!

 3. Caelia sanoo:

  Meillä on tuommoinen samanlainen tiikeri-chihu, tosin vähän tummemmalla värityksellä 🙂
  Tuota väriä ei niin usein näe, tätä ennen olen bongannut vain yhden!

  Mukavaa kesän jatkoa!

 4. ellu sanoo:

  Menittekö siis pendolinolla?
  Eikö intercity olisi lapsille vähän kivempi? 😉
  Mietin myös, että Helsinki-Oulu aikuisen junalippu on niin kallis että pääsisitte tunnissa lentokoneella Ouluun 🙂

 5. Tinttiih sanoo:

  Teillä on kyllä todella rauhalliset lapset!!! 😀 Oikeasti istuivat melkein koko junamatkan? Meillä ollaan junassa (ja muuallakin..) paikallaan ehkä minuutti. Pitkät junamatkat 2- ja 4-vuotiaiden villkaiden lasten kanssa on..hmm..aika raskasta.

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.