Kaivopuistossa

22.08.2015

Heräsin aamulla migreeniin mikä ei ollut kovin kiva herätys, mutta se onneksi lähti pois kun otin särkylääkettä ja nukuin vielä pari tuntia, kun Otto leikki lasten kanssa. Tänään oli ihan mielettömän kaunis päivä ja olisi ollut tosi inhottavaa viettää se kokonaan sisällä, onneksi siis uni ja lääke auttoi. Lähdettiin iltapäivällä käymään Kaivopuistossa, kun olen halunnut jo pitkään viedä lapset sinne. Se on niin ihana paikka, ja tänään oli kyllä ihan täydellinen päivä käydä siellä.

Kaivari oli ihan täynnä porukkaa, ja ihasteltiin tyttöjen kanssa kun puistossa oli jotkut leijanlennätysbileet meneillään ja taivaalla liiteli varmaan sata erilaista leijaa. Tajusin kun niitä katselin, että mä en koskaan ole itse omistanut tai lennättänyt leijaa (!!!), pakko kyllä korjata tämä. Mä haluan että meidän lapset pääsevät lennättämään leijaa, se näytti niin hauskalta ja he olivat niin innoissaan jo toisten lasten leijoista.

Pienen kävelyn jälkeen mentiin Cafe Caruselin terassille istuskelemaan ja vähän herkuttelemaan. Ostettiin tytöille ja Otolle  jättikorvapuusti kolmeen pekkaan, ja itse en voinut vastustaa sitruunamarenkipiirakkaa, Se näytti niin ihanalta, ja olikin tosi hyvää. Siinä terassilla ei tuullut ollenkaan ja oli tosi kuuma, niin ihanaa että saadaan nauttia nyt elokuussa kuitenkin niistä kesäpäivistä, joita alkukesästä saatiin vain kaivata.

Käveltiin Caruselista rantatietä pitkin vielä leikkipuistoon Kaivohuoneen lähelle. Siellä oli oikeasti isoin liukumäki mitä olen Suomessa ihan tavallisessa leikkipuistossa nähnyt, ihan megapitkä. Meidän lapset olivat aivan innoissaan siitä ja laskivat varmaan sata kertaa alas. Tosi kiva puisto muutenkin, siellä oli vaikka mitä härveleitä ja lohikäärme jonka selkään sai kiivetä ja isot leikkiautot, jotka eivät tosin liikkuneet minnekään mutta näyttivät hauskalta.

Tympeästä aamusta huolimatta tästä tuli onneksi ihana lauantai, ja saatiin tehtyä kiva pieni retki Kaivariin, ihan parasta. Musta on ihanaa käydä lasten kanssa erilaisissa paikoissa ja tutustuttaa heidät kotikaupunkiinsa perusteellisesti pienestä asti. Lapset rakastavat olla pieniä tutkimusmatkailijoita ja kokea uusia kivoja asioita, ja niin kyllä rakastan minäkin. On niin huippua kun he ovat nyt jo niin isoja että ovat kiinnostuneita eri paikoista ja tapahtumista, ja osan tapahtumista etenkin esikoinen varmasti muistaa vielä aikuisenakin.

Hyvää yötä kaikille <3


11 Responses to “Kaivopuistossa”

 1. Sopa sanoo:

  Mistä sun arskat on? Ihanat!

 2. Kiss sanoo:

  Mitä aurinkorasvaa käytätte tytöillä? :)

 3. emzi sanoo:

  Kuulostaa ihanalta päivältä :D

 4. Hantsku sanoo:

  Me käytiin tuolla ”lohikäärmepuistossa” aina sillon tällöin kun lapset oli pieniä, kiivettiin niillä kallioilla myös paljon siellä liukumäen takana! Harmi, että lapset on jo liian isoja puistoihin! Nyt me käydään niiden kanssa urheilupuistoissa (pelaamassa tennistä, futista, sulista, beachvolleyta), mut äidin voimat aina noissa vähän uupuu..

  • Iina Hyttinen sanoo:

   Ne kalliot on kyllä ihanat! Ja voi vitsi, kuulostaapa kivalta, mäkin haluan jo pelaamaan kaikkea lasten kanssa!! :D Futis nyt jo onnistuiskin, mutta mä en itse ole pelannut koskaan tennistä tai beachvolleyta niin voisin vaikka kokeilla lasten kanssa heti kun he kasvavat vähän! :D

 5. Inka sanoo:

  Nukkuuko teidän tytöt vielä päikkäreitä? :)

 6. Shay sanoo:

  Mainitsit leijat ja pitkän liukumäen, muttei kummastakaan ollut kuvaa :0 harmitti.

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.