Sunnuntai ihanien kanssa

06.09.2015

Nukuttiin tänään koko perhe pitkään ja hengailtiin koko aamupäivä yökkäreissä sohvalla. Sitten syötiin myöhäinen lounas, ja päätettiin lähteä piipahtamaan Espoossa tyttöjen kummien Kaislan ja Simon luona. Aikaisemmin meille on ollut koko päivän reissu lähteä käymään toisella puolella pääkaupunkiseutua, ja siksi ei hirveän usein siellä olla lasten kanssa käytykään. Nyt matka taittuu autolla yhtä nopeasti kuin matka meiltä julkisilla keskustaan, eli on ihan piece of cake. Niin ihanaa, kun voi nähdä ystäviä useammin ja helpommin, ja voi vaan soittaa hetkeä aikaisemmin ja kysyä että kävisikö nyt, kun aikaisemmin on pitänyt sopia viikkoja etukäteen että on voinut varata kokonaisen päivän.

Juotiin kahvit ja herkuteltiin vähän, ja sen jälkeen vaan hengattiin. Se on parasta, kun ystävien kanssa voi vaan öllöttää tekemättä mitään järkevää. Parhaat ystävät on juuri niitä, joiden kanssa ei tarvitse tehdä yhtään mitään että on kivaa. Riittää kun on samassa tilassa, ja läppä vaan lentää.  Voi röhnöttää sohvalla, katsoa telkkaria ja höpötellä niitä näitä.

Tytöt olivat aivan onnensa kukkuloilla Kaislan kynsilakkakokoelmasta, ja me yritettiin samalla Kaislan kanssa miettiä, mihin mentäisiin jatkoille mun synttäreillä parin viikon päästä. Fakta kun on se että mä en tiedä yökerhoista oikeasti yhtään mitään enää! Tuntuu että on hankalaa keksiä paikkaa, jossa voisi sekä istua ja jutella, että tanssia tarttuvan tanssimusiikin tahtiin. Paikkaa missä kengät eivät tarttuisi lattiaan kiinni ja missä olisi mukavaa koko illan, ja jossa edes toisella puolella kuulisi mitä se kaveri sanoo. Yritin googletella ja vaikka mitä, mutta hankalaahan se on tietää mitään kun ei ole oikein omaa kokemusta kuin parista hassusta paikasta, joissa sen pari kertaa vuodessa käy.Toinen niistä paikoista oli Bakers, jota ei enää ole, nyyh.

Missä te käytte Helsingin yössä? Ei ehkä kuulu ihan blogin aihepiiriin mikään bilepaikkojen etsiskely, mutta lähinnä ajattelin että lukijoista voisi löytyä samanhenkisiä ihmisiä kuin minä, ja teiltä voisi saada vähän parempia vinkkejä tai omakohtaisia kokemuksia, kuin pelkästään googlettelemalla ”Kiva yökerho Helsingissä”, haha. Hassua olla näin ulkona oman kotikaupungin tarjonnasta, lapsiperhelemppareista osaisin heti kertoa pitkän listan ja sen olen täällä tehnytkin, mutta tämä aikuisten ilta-aktiviteettitarjonta on vähän hakusessa. Nyt saa siis jakaa parhaat vinkit, ja kai siitäkin on hyötyä jos tietää mihin EI kannata mennä, eli saa jakaa kauhukokemuksetkin.

Hengailtiin Espoossa muutama tunti, ja tultiin sitten kotiin laittamaan ruokaa. Tämä päivä meni jotenkin tosi nopeasti, kai se oli se aamun öllöttely jonka takia päivä tuntui monta tuntia lyhyemmältä. Ihana päivä joka tapauksessa! Kiitos paljon Kaislalle ja Simolle kivasta seurasta.

Huomenna jatkuu arki, ja meillä on toiminnantäyteinen viikko tulossa. Tytöt laskevat jo öitä siihen että heidän mummunsa tulee Armas-koiran kanssa, ei olla nimittäin nähty moneen kuukauteen. Onneksi ei ole enää kuin muutama yö. Zelda on jo hihitellytkin täällä, että Armas-koira sitten kuulemma ”nuolaa” hänen naamaansa, ja kutittaa. Onkohan se pieni karvakaveri kasvanut kauheasti, kun kesäkuussa ollaan viimeksi nähty ja ikää on tullut pari kuukautta lisää.

Tämä taisi olla sitä blogin perinteisintä antia, oikein kunnon sillisalaattia vähän joka asiasta. Näillä postauksilla mä bloggaamisen aloitin, ja näitä on kyllä hauskaa vieläkin välillä tehdä. Asiaa mulla riittää aina vähän turhankin paljon, mutta olen opetellut vähän karsimaan ettei aina olisi niin sekavaa. Tänään kuitenkin ihan kunnon sekoitusta, vaihtelu virkistää.

Hyvää yötä ihanat ja mahtavaa alkavaa viikkoa<3


17 Responses to “Sunnuntai ihanien kanssa”

 1. Avatar Nimetön sanoo:

  en itse asu Helsingissä, mutta noin 3 kertaa on tullut käytyä Molly Malonessa. Siellä vain on aika paljon (kai) yleensä porukkaa.. Mutta kiva paikka mielestäni, kun vertaa esim. lady mooniin. Muista mulla ei oikein oo kokemustakaan :) tai en ainakaan enää niminä muista. No joskus kävin myös (melkein 10 v) sitte Baarikärpäsessä ja oli kai sekin aika ok silloin. Ei enää varmaan ole samanlainen :)

  • Avatar Minna sanoo:

   Mulla on taas mollysta vähän eri fiilikset.. Hyvää musaa, mutta paikka ihan tupaten täynnä (!!) ja ehkä vähän outoa porukkaa ainaki itelle :D

 2. Avatar Liina sanoo:

  Villi väinö on tosi kiva paikka! Okei tanssilattialla on usein erittäin hikinen ja saunamainen olo, mutta siellä voi myös yläkerroissa käydä viilentymässä ja juttelemassa kavereiden kanssa :) ja muistaakseni on vaan narikkamaksu!

  • Iina Hyttinen Iina Hyttinen sanoo:

   No siellä olin just viimeksi :D Se on vaan niin pieni ja tanssipuoli hikinen että ei isommalla synttäriporukalla oo mitään järkeä lähteä! Pienemmällä porukalla on kiva :D!

 3. Avatar Karo sanoo:

  Hei, Bakers avattii just tänä viikonloppuna uudelleen! Se on nykyään O’Learys mutta yläkerran Bakers night on tallella! :)

 4. Avatar Elisabet sanoo:

  Tämmöset sillisalaatti postaukset on mun mielestä just niitä parhaimpia, joita odottaa ja mielellään lukee! Ihanan rento sunnuntai teillä ollu. :)

 5. Avatar Tomi sanoo:

  On the Rocks. Käyn yleensä siellä Helsingissä käydessäni. Tanssilattia on alakerrassa ja pub katutasossa. Soi enemmän rock tyylinen musiikki kuin perinteinen klubimusa.

 6. Avatar Kaisla sanoo:

  Puspus tulkaa uudestaan!

 7. Avatar Ida sanoo:

  Apollo!! Meillä oli toissapäivänä vip-tila sieltä varattuna, sai rauhassa siellä höpistä ja suht hyvin kuuli mitä kaveri sanoi. Vip tilasta pääsi myös halutessaan käväsemään ulkopuolella, tanssimassa! Suuret tilat ja hyvä musiikki! Suosittelen :)! Pssst. Kertaakaan ei tarrannut kengät lattiaan ;)

 8. Avatar Minttu sanoo:

  Tulin lukemaan kommentteja vain hyvien baarien toivossa :D itse oon menossa juuriki ens viikonloppuna taas pitkästä aikaa ni pakko saada kans tietää ne parhaimmat menomestat.. Ite oon viimeks käyny Erottaja Barissa mutta en ehkä lähtis suosittelemaan, tai ei taida olla sellanen paikka mitä just nyt haet haha :D

 9. Avatar Jess sanoo:

  Me ollaan isommankin kaveriporukan kanssa käyty Vaticanissa. Se on ihan Kampin vieressä, joten julkisilla pääsee helposti kulkemaan ja mikä parasta (näin köyhälle opiskelijalle) ennen 12 pääsee sisään ilman sisäänpääsymaksua, wuhuu! Juomat ovat kohtuuhintaisia ja täältä voi varata pöydänkin etukäteen. Pöytään kuuluu jotain juomatarjoilua (shotteja, skumppaa..). Me ollaan ainakin viihdytty hyvin, porukka on nuorta ja musapuolta löytyy kahta erilaista. Toisella puolella soi ajankohtaista klubimusaa ja toisella sitten vanhempia hittibiisejä. Pöydissä ollaan pystytty kyllä juttelemaan ihan hyvin ja tanssilattialla on ollut kivasti tilaa. Suosittelen :)

 10. Avatar ccc sanoo:

  El jefe on ihan kiva! Sellä on kaks eri tanssipuolta, ja toinen niistä on aika iso, löytyy myös niitä rauhallisempia spotteja missä voi istua ja jutella. Le Bonkai on myös ihan kiva, kannattaa vaan etukäteen kattoa et mikä siel on illan teema, koska joskus sillä on ollu jotain super outoa musiikkia mihin ei yhtää voinut tanssia vaikka tanssijalkaa kauheesti vipatti, haha:D mutta jos sinne meette niin kannattaa ehdottomasti varata pöytä etukäteen, koska se terde on aina tosi täynnä, niin sitten ainaki saisitte paikan mihin voi aina tanssimisen valissä mennä istuskelemaan!
  Molly malonesia en sitten suosittele yhtään!:D ennen oli ihan ok paikka, mutta viimeks kun kävin pari viikkoa sitten oli ihan tupaten täynnä eikä saanu olla hetkeäkään rauhassa ilman että joku tuli iskemään..:D
  Sitten taas nää tigerit, vaticanit, capitalit sun muut on ehkä vähän teinipaikkoija, että jos jotai vähä kypsempää meininkii haette niin en niitä suosittele.

 11. Avatar laadilaa sanoo:

  Navy Jerry’s!

 12. Avatar Laura sanoo:

  Komppaan Navy Jerrysiä (tosin tanssilattia on tosi pieni, muuten loistava) tai sitten El Jefe on aika kiva, sieltä löytyy sekö tanssilattia jossa on aina porukkaa hyvin että rauhallisempi, sohvilla ja pienillä pöydillä varustettu alue :)

 13. Avatar Heidi sanoo:

  Haha, muutkin samalla agendalla täällä kommenttiboxissa, etsimässä hyviä vinkkejä:D El Jefeä kans komppaan, tanssilattia on samanlainen vanha teatterin permanto, vähän niin kuin Apollossa, mut pienempi ja ainakin viime aikoina siellä on soinu tosi hyvä musa! Maxine on kans sillon tällön ollut aika hyvä mesta, suurin ongelma itelle ollu se että se on la-iltasin niin täynnä että on vaikee liikkua. (kuulemma pari vklp sitten siellä kaatu kirjahyllykin tanssijoiden päälle kun oli niin paljon porukkaa!!) ja sit tietty Teatteri on aika bueno…:)

 14. Avatar pööö sanoo:

  Moi! we got beef, mikä sijaitsee isoroballa on lungi mesta mis voi helposti rupatella sekä tanssia. ei mikään teinihelvetti mut aika laidasta laitaan porukkaa, 20-40v sanoisin jopa :D ja tää on muuten eka kerta kun sun blogia kommentoin, ja haluun sanoo että oot ihanan aito!!! ainakin näin blogin välityksellä :) yleensä en lue blogeja, kun ne on sellasia ”pintaliitäjä michaelkors rulez” tyylisiä… if u know what i mean. ja sun kauniile tyttärille terkkuja!!

  • Iina Hyttinen Iina Hyttinen sanoo:

   Mä oon käynyt siellä kerran, oli tosin keskiviikko! :D Oli ihan hauskaa Old School musaa, mutta tanssilattia oli tosi pikkunen! Enemmän just ehkä sellainen chillin keskiviikon mesta parin kaverin kanssa mulle, mutta tosi kiva paikka siis kuitenkin! :D Kiitos paljon kun kommentoit ja ihana kuulla että tykkäät<3 Ja tytöiltä terkkuja takaisin, vilkutuksia glitter-kynsilakalla varustettuna! :)

Kommentoi