4-vuotiskuvat

22.09.2015

Käytiin tänään illalla päivällisen jälkeen kuvaamassa esikoisen 4-vuotiskuvia. Halusin ottaa kuvat samassa paikassa kuin viime vuonnakin, koska se tuntui jotenkin ajatuksena ihanalta. Parasta olisi jos voisi ottaa tästä hamaan tulevaisuuteen asti kuvat aina samassa kauniissa kohdassa, kauniiden syysruskan väristen pensaiden edustalla. Niistä saisi ainakin aika upean valokuvakirjan hänelle vaikka 18-vuotispäiväksi, ai että.

Asuksi neiti valitse itse mummulta syntymäpäivälahjaksi saadut Gugguun ihanuudet, viime viikolla ostetut mustat syyssaappaat ja viime vuonna jo ostetun Zaran tikatun nahkatakin, joka on tämänkin vuoden lemppari. Mä olen aivan ihastunut noihin Gugguisiin, jotka ovat siis meidän ensimmäiset kyseisen merkin kamppeet. Merinovillainen tupsupipo on ihan uskomattoman kaunis ja tuo viininpunainen väri on niin mun suosikki. Mahtavaa että neiti itse tykkää myös. Mä himoitsen täällä tosin nyt kuopuksellekin tupsupipoa. Onneksi se Drop2 taitaa tulla ihan kohta, niin jos vielä mätsäävän pipon hommaisi hänellekin.

Takki Zara / Paita Gugguu / Pipo Gugguu / Leggingssit Gugguu / Saappaat Zara

Meillä  oli ihana kuvaushetki, jonka aikana höpöteltiin vaikka ja mitä. Käytiin myös heittelemässä yhdessä pikkukiviä kanavaan ja ihmeteltiin veden pohjassa hengaillutta golf-palloa. Meitä tuli vastaan myös ihan mielettömän söpö 1-vuotias musta tanskandoggi jota me saatiin silittää. Se oli, esikoisen sanoin, aika hassu ja villi, mutta ei ihan liian villi vaan sopivasti vähän liian villi. Voi tanskandoggi, oli kyllä niin suloinen ja komea koira että. On Armaskin tosi suloinen, se taas näyttää aivan kengurulta kun pomppii niin hulluna jatkuvasti. Armas ja mun äiti lähtivät tänään Ouluun takaisin aamulla, ja meillä on kaikilla tietysti hirmuinen ikävä. Onneksi on puhelin, ja pian me jo taas nähdäänkin.

Viikonlopun jäljiltä on vieläkin vähän silmien alla pussin tynkää, tai isompaakin silmäpussia ja ajattelin tänään mennä oikeasti ajoissa eli än yy tee nyt nukkumaan! Mutta mahdollisimman pian luvassa synttärireseptejä ja muitakin hömpötyksiä! Hyvää yötä ihanat, nukkukaa hyvin <3

 


7 Responses to “4-vuotiskuvat”

 1. Wau, mitä poseerauksia! Söpö 4-vuotias teillä! terkuin, myös 4-vee tytön äiti Bubble bath time http://rosebath.blogspot.com

 2. Mertsi sanoo:

  Ihania kuvia. 🙂 Gugguun vaatteet on ihania ja laadukkaan tuntuisia. Tuo viininpunanen on täydellinen väri.

 3. nasu sanoo:

  Moi,
  laitoin sulle sähköpostia 🙂

  • Iina Hyttinen sanoo:

   Moikka! 🙂 ootko mihin osotteeseen laittanut? Mulla on käytössä enää toi iina.hyttinen (at) indiedays.com ja en oo ainakaan huomannut sun osoitteesta siellä viestiä! Ois kiva päästä lukemaan :D!

 4. AnnikaN sanoo:

  Hei tuli mieleen että olis mahtava jos tekisit postauksen lasten vaatteista. Mulle lasten vaatetus on tosi vieras aihealue ja ois kiva tietää paljonko niihin menee rahaa, kuinka paljon niitä pitää ostaa ja kuinka usein. Voisit myös esitellä sun lemppari- tai luottopaikkoja lastenvaatteiden shoppailuun. Sun lapset tuntuu pukeutuvan tosi tyylikkäästi verraten ainakin mun lapsuuden vaatteisiin, äiti osti kaikki vaatteet kirppikseltä ja nekin kiersivät vielä sisarukselta toiselle – kyynärpäissä ja polvissa oli paikkoja, takeissa useampi kierros uusia vetskareita, talvihanskoihin ommeltiin itse uusi sisävuori ja kaikki ne jotka pystyi tekemään itse (esim. kutoen, ommellen ja useista vaatteista yhdistelemällä) tehtiin itse.

  Oon miettiny paljon perheen perustamista ja tää vaateasia tuntuu rahallisesti heti ruoan ja vaippojen jälkeen tosi isolta jutulta. Oisko sulla jakaa vinkkejä?

  t. Kerään jo opiskelijana tulevaisuuden lapsille rahaa…

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.