Syyskuun kosmetiikkalempparit

25.09.2015

En ole pitkään aikaan kirjoittanut kosmetiikasta sen enempää, muiden kuin yksittäisten tuotteiden osalta. Nyt jaan teille muutaman suosikin joita olen viime aikoina käyttänyt säännöllisesti, ja joista tykkään kovasti.

Estelle & Thild Sweet Vanilla Blossom Body Butter*

Sain Estelle & Thildin ihania vartalotuotteita testiin muutama viikko sitten ja olen muistanut vihdoin kosteuttaa ihoa niin usein kuin oikeasti pitäisi. Olen aina tykännyt vaniljan tuoksusta, siis siitä miltä vaikka sellainen vaniljatanko (?) tuoksuu kun ottaa pussista esille, tai vaniljasokeri, mutta en siitä miltä kauppojen ”vaniljantuoksuiset” tuotteet tuoksuvat. Yleensä kun se ei ole lähelläkään sitä aitoa vaniljaa, vaan lopputuloksena on sellainen ällömakea ja keinotekoinen löyhkä. Tässä vartalovoissa on kuitenkin nopeasti kuivuvan ja ihanan kosteuttavan koostumuksen lisäksi myös ihan aidon vaniljankukan tuoksu, voisin melkein syödä tätä suoraan purkista.

Seppälä huulipunakynä

Käyn aina ostamassa mun irtoripsitupsut Seppälästä, ja viimeksi asioidessani bongasin myös nämä uudet huulipunakynät. Valitsin tuollaisen oranssinpunertavan sävyn, ja tämä on osoittautunut hintalaatusuhteeltaan tosi kivaksi tuotteeksi. Antaa kivasti sävyä ja väri pysyy huulilla. Hintaa tällä oli siis 5,95.

Idun minerals Top Coat kynsilakka

Olen aika laiska kynsien lakkaaja, joten kun vihdoin jaksan lakata kynnet – haluan että väri pysyy nättinä kynsillä mahdollisimman pitkään. Tässä auttaa hyvin Top Coat -lakka joka estää lohkeilua. Olen nyt muutaman kerran käyttänyt tätä Idun Mineralsin Top Coatia ja sen avulla lakka on pysynyt nättinä useamman päivän, kun normaalisti mulla lohkeilee jo ensimmäisten kahden päivän aikana.

Lumene vedenkestävä eyeliner*

Sain tämän Eyelinerin kokeiluun muutama viikko sitten, ja se on kyllä ollut väsyaamujen pelastus. Todella hyvä ja skarppi ohut sivellin, jolla ei tule sotkua. Väri pysyy hyvin, ja ei lähde vedellä mutta lähtee helposti mun perus naamaputsarilla joka ei ole siis vedenkestävän meikin puhdistukseen tarkoitettu. Eli juuri hyvä tuote mulle, en jaksa käyttää miljoonaa eri puhdistustuotetta, mutta en myöskään halua että vesisateessa (tai kovan tuulen saadessa mut kyynelehtimään) näytän pandakarhulta.

Allaolevassa kuvassa mulla on sekä huulipunakynää, että Lumenen rajausvärillä tehdyt rajaukset. Toimivat kivasti yhdessä synttärimeikissä!

Viimeisenä vielä kaveriltani Kaislalta synttärilahjan mukana saatu mustapäänpoistosetti, joka on ihan super hassun näköinen. Mä en ole vielä uskaltanut testata, mutta pakko kokeilla nyt viikonlopun aikana. Tuo nimikin jo kertoo kaiken, Pig Nose Clear! Kaisla aina tietää kaikkia huipputuotteita joista en ole ikinä kuullut mitään, ja tekee muuten siistejä meikkitutoriaaleja ja muita videoita Chu Style -blogissaan! Kannattaa ehdottomasti kurkata.

*-merkityt tuotteet saatu testiin blogin kautta.

Ihanaa alkavaa viikonloppua kaikille teille, aurinkokin paistaa ihanasti!


6 Responses to “Syyskuun kosmetiikkalempparit”

 1. Namehisa sanoo:

  Ihana toi mustapääputsauspakkaus :D Olen itekin miettinyt pitäiskö hankkia. Samaten toi huulipunakynä vaikuttaa sellaselta joka ois pistettävä testaukseen!

 2. Robo sanoo:

  Onkos tossa eyelinerissa semmonen tussipää vai just sivellin? Kun mulla on Lumenen eyelinertussi ja se ainakin kuivahtaa tosi nopeaa.

 3. :) sanoo:

  Ne postaukset, missä kerrot mitä ootte tehny päivän aikana on kivoimpia. Voitko tehdä niitä ehkä enemmän?

 4. Nimetön sanoo:

  Mäkin tykkään enemmän lifestylemeiningistä, kun ei nää kauneusjutut niin inspiroi :/ mut hyvä blogi, keep up the good work! En haluu lannistaa, nääki jutut tuntuu ok ku tietää kuka kirjottaa :’)

 5. Kuulun itsekin näihin vaniljafaneihin. Jopa niin faneihin, että se ällömakea esanssituoksukin toimii :D Vois itsekin jonkun tuollasen vaniljaisen body butterin hankkia syksyn iloksi. Harmi vaan että kaappi pursuaa jo entisistä :D

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.