Aistikasta hemmottelua

25.10.2015

Olen mukana Indiedaysin ja KiiltoCleanin Aisti-yhteistyökampanjassa, ja sain mahdollisuuden testata uuden Aisti-tuoteperheen raikkaita kosteusvoiteita. Aisti on uusi nimi miltei jokaisen suomalaisen tuntemalle, yli 40-vuotiaalle Erioil-kosteusvoiteelle ja sen uusille kavereille. Meillä kotona on aina ollut Erioilia, se on nimittäin mun äidin lemppari. Pinkkivalkoinen kätevä purkki on yksi niistä jutuista jonka muistan henganneen jokaisessa lapsuuteni kodissa aina yöpöydällä, eli se on todellakin mulle tuttu.

Erioil-tuotteet ovat kokeneet uudistuksen, ja saaneet samalla uuden ja kivan Aisti-nimen. Aisti-tuotesarjasta löytyy niin sitä pinkkivalkoista klassikkoemulsiota, kuin uusia ja raikkaan kevyen tuoksun omaavia tuotteitakin. Mitä enemmän ikää on tullut, sitä enemmän olen alkanut arvostaa hajustamattomia, tai kevyesti hajustettuja tuotteita. Mulle voimakkaat hajut aiheuttavat helposti migreeniä, ja siksi olen todella tarkka siitä mitä tuoksuja iholleni levitän, vaikka hajustetuista tuotteista pidänkin. Nuorempana ehkä hieman vaniljan, kookoksen ja glitterin varjoon jäänyt perinteinen Erioil kosteusemulsio vartalolle on nykyään juuri sopiva tuote mulle. Kosteuttaa, mutta kuivuu silti nopeasti eikä tuoksu liian voimakkaasti.

Mulla on etenkin näin ilmojen kylmetessä todella kuiva iho käsissä. Aisti hajustamaton käsivoide on pitänyt mun kädet nyt pehmeinä, eikä iho ole halkeillut ollenkaan. Se myös imeytyy vauhdikkaasti, mikä on kiva etenkin jos voidetta lisäilee vaikka töissä päivän mittaan, sillä kukaan tuskin haluaa rasvasormilla räpeltää puhelinta tai läppärin näppistä. Töissä myös se hajustamattomuus on plussaa, sillä vaikka itse ei kärsisikään hajusteallergioista, joku muu saattaa kärsiä, eikä välttämättä ole kovin innoissaan voimakkaasti tuoksuvien voiteiden käytöstä.

Sain kaikkia uusia tuotteita kokeiluun, ja yhdessäkään ei ollut ainakaan mulle liian voimakas tuoksu. Tykkäsin kovasti myös Kasteenraikkaasta kosteusemulsiosta ja Mintunraikkaasta jalkavoiteesta. Talvella käsien lisäksi kuivuvat myös jalat, ja Mintuntuoksuinen voide on ihana levittää esimerkiksi saunan jälkeen kuumalle iholle. Aisti-tuotteet ovat edullisia ja hyviä tuotteita arkeen, mutta ehdottomasti myös hemmotteluun.

Aistilla on meneillään aika huippu Instagram-kilpailu, jossa pääpalkintona on 200 euron lahjakortti vapaavalintaiseen kauneushoitolaan, sekä viikoittainen yllätyspalkinto! Kilpailuun osallistuaksesi toimi näin:

Kuvaa ja jaa sinulle tärkeä asia, jonka haluat tuntea ja aistia täysillä – toisin sanoen asia, jonka takia haluat pitää itsestäsi huolta. Pääpalkintona on 200 euron lahjakortti valinnaiseen kauneushoitolaan sekä lisäksi KiiltoClean arpoo joka viikko yllätyspalkinnon, jonka he julkaisevat viikoittain Instagramissa @aistielama.

1) Ota kuva sinulle tärkeästä asiasta.
2) Jaa kuva Instagramissa ja merkitse se tägeillä: #aistielämä @aistielama
3) Haasta vielä mukaan kaksi kaveriasi, niin olet mukana kilpailussa.

Kilpailu on voimassa 2.10.–15.11.2015 välisenä aikana. Onnea kilpailuun kaikille! Indiedaysin Aisti-kampanjasivulta pääset tutustumaan myös muiden bloggaajien kokemuksiin tuotteista.

Me lähdetään pian ulkoilemaan, ihanaa sunnuntaipäivää kaikille!


2 Responses to “Aistikasta hemmottelua”

  1. Kristina sanoo:

    Erioil-käsivoide on juuri se, mihin aina palaan erilaisten kokeilujen jälkeen! Mahtava tuote, kuten kirjoitit; imeytyy heti ja tuoksu on mieto. Luottokamaa! :)

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.