Joulukalenteri 2015 luukku 18

18.12.2015

Huomenta ihanaiset! Jouluun on enää kuusi yötä, iiiiiik! Tänään otetaan kuitenkin pieni takapakki kesään ihan vain pariksi minuutiksi, nimittäin luukusta numero 18 paljastuu video muutamista meidän kesän ihanista hetkistä. Mä säästelin tämän videon tekemisen nimenomaan tarkoituksella kesästä tänne jouluun, koska ajattelin että olisi hauska palata melkein puoli vuotta ajassa taaksepäin ja fiilistellä vielä talvipakkasella (tai vesisateella) niitä ihania muutamia lämpimiä päiviä joita päästiin viettämään.

Ihanaa perjantaipäivää ja viikonloppua kaikille <3


11 Responses to “Joulukalenteri 2015 luukku 18”

 1. Dora sanoo:

  Aivan IHANA video! <3 x Dora

 2. Mertsi sanoo:

  Hih, tästä tuli niin hyvä mieli! Unohtui hetkeksi kokonaan tuuli ja vesisade ja joulukin sen sileän tien! Ihanaa, kun voi taas joulun jälkeen alkaa oottaa kesää. :) Tämmösiä videoita olis kiva saada useamminkin!

 3. Laura sanoo:

  Aivan ihana video! Kiva päästä fiilistelemään myös kesäistä Helsinkiä näin joulun alla, tuntuu että kesään on vielä ihan sata vuotta! No, kyllähän se sieltä todellisuudessa äkkiä tulee. Blogistasi tulee todella hyvä mieli, se on ihanan positiivinen ja pirteä. Saa hymyn huulille huonoinakin päivinä. Teillä tuntuu olevan aivan ihana perhe, jossa rakastatte toisianne. Ainakin sellainen tunnelma kirjoituksistasi ja kuvistasi välittyy lukijalle, miksi juuri tätä blogia on ilo lukea. Oikein mukavaa joulua teille! :)

 4. miisa sanoo:

  tulipa ikävä kesää… :)

 5. Sannak sanoo:

  Tulipa tästä hyvälle mielelle, rupesi hymyilyttämään ihana kesä. Sun blogi on tässä viimesen puolevn vuoden aikana noussut ehdottomasti ja ylivoimaisesti lemppariblogikseni!
  Tiara ja Zelda näytti nauttivan, kauniit ihanat lapset sulla :)
  Videoita lisää vaan jos jaksat.

 6. ansku sanoo:

  ai että niiin ihania ja symppis lapsia teillä:) tässähän sitä tulee itsellekkin lapsikkuume

 7. Kiitos söpöstä videosta! Joulu tosiaan on ihan kohta, iik!

 8. Anni sanoo:

  Olipas kiva video! : )

 9. johanna sanoo:

  Ihana video ja ootte oton kanssa ihan uskomattoman upeita vanhempia ja kasvattajia, teidän lapsista huokuu onnellisuus ja ootte koko perhe vaan niin uskomattomia.

 10. Julia sanoo:

  Hei tää oli kyllä ihan tosi mahtava idea! Aloin kahtomaan itekin omia kuvia kesän ajalta ja ehkä muuten vois ottaa ihan omaksi iloksi ensi kesänä samanlaista videoo ja jouluna, vaikka aattona niitä sitten katsella koko perheen kanssa. Mikspä ei.. tästä vois tulla semmonen jouluperinne :D Ja tykkäisin jos tekisit enempi video postauksia :) niitä on mukava katsoa ja tulee teistä jotenkin aina niin iloinen fillis.

 11. HeidiMaria sanoo:

  Niinkun muutkin jo ovat todenneet, niin ihana video ja siitä välittyi sellanen ihana onnellisuus ja teidän perheen rakastava henki jos sillein voi sanoa! :-)

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.