Mitäs meille

17.12.2015

Tajusin tällä viikolla että en kauheasti ole kertonut mitään normaaleja peruskuulumisia tässä joulukuun aikana! Olen ollut niin keskittynyt joulukalenteriin ja sen aikataulussa pysymiseen että normihöpötykset ovat jääneet vähän vähemmälle. Samaan aikaan olen kuitenkin tosi ylpeä ja iloinen joulukalenterista ja sen saamasta vastaanotosta! Kiitos ihan hurjasti teille, musta on parasta jakaa joulufiilistä juuri teidän kanssa jateiltä on tullut ihan huippuja vinkkejä ja ajatuksia ja tarinoita! Onneksi joulukalenteria on vielä viikon verran jäljellä.

Tuntuu että olen tänä vuonna saanut jokaisesta luukusta tehtyä omannäköiseni, eikä mulla ole kertaakaan ollut hankaluuksia täyttää luukkuja. Postausten aikatauluttaminen ja etukäteen tekeminen on myös auttanut hurjasti tämän hektisen ajanjakson hallinnassa, joulun aikaan kun kiire yrittää tunkeutua elämään jokaisella osa-alueella vaikka sitä kiireen tunnetta parhaani mukaan vastustankin.

Meidän tytöt sairastuivat tällä viikolla korkeaan kuumeeseen ja flunssaan, jota on kuulemma päiväkodissa ollut nyt liikkeellä. Vaikka ajankohta oli harmillinen, joulujuhla jäi väliin molemmilta, niin ainakin he toivottavasti ehtivät parantua jouluaatoksi. Ja me Oton kanssa popsitaan hedelmiä ja pestään käsiä että pysyttäisiin itse terveenä, mä en suostu olemaan jouluna kipeänä! Postauksen kuvat on napattu viikonloppuna kun tytöt olivat vielä terveenä.

Ollaan laitettu kotia kuntoon tässä joulukuun aikana myös ja uudella telkkarilla, hyllynpätkällä ja julisteilla uudistuneen olkkarin sekä pirteillä seinäjutuilla ja säilytyskoristeilla päivitetyn lastenhuoneen mä jo esittelinkin aiemmin. Suurimman muutoksen on kokenut ehkä kuitenkin meidän makkari, joka vihdoin sai arvoisensa keskipisteen eli uuden sängyn. Me nukuttiin vuosikausia 120cm leveässä sängyssä, ja nyt reilun viikon tuossa meidän uudessa 160cm leveässä Brimnesissä nukkuneena en voi kuin todeta että kyllä kunnon yöunet tekevät hyvää. Sängyn jättimäisiin laatikoihin saa kivasti säilöttyä esimerkiksi joululahjat näin ennen joulua piiloon, ja joulun jälkeen sinne saa reippaasti kaikkea muuta kuten kenkiä / harrastuskamppeita / liinavaatteita.

Ostettiin hyvät pussijousitetut paksut patjat ja lapset totesivatkin että sänky on ihan niinkuin hotellissa, niin meistäkin tuntuu. Esikoinen tosin esitti topakan huomion että hotellissa on kuulemma ”hieman erilaiset lakanat”, ja totesi perään että kotonakin on kuitenkin ihan kivat. Saattaapi olla että kääräistään joulupakettiin parit uudet lakanatkin vielä, haha. Mä olen ihastunut trikoisiin pussilakanoihin sen jälkeen kun saatiin häälahjaksi Marimekon tasaraitalakanat viime vuonna, ja ajattelinkin metsästää trikoolakanoita jossain toisessakin kuosissa/värissä.

Makuuhuoneeseen siirtyivät myös olohuoneessa olleet valokuvat, jotka tällä kertaa järjesteltiin Ikeasta ostettujen tauluhyllyjen päälle siistiin riviin sikinsokin-asettelun sijaan. Mä rakastan tuota kuvissa vähän vilahtavaa valokuvahyllyä! Siitä tulee kiva sängynpääty myös, koska meidän pieneen makkariin ei Brimnesin omaa päätyä mahdu jos siellä haluaa pitää edes vähän ilmavuutta ja pienen työskentelytilan mulle. Vielä on metsästyksessä yöpöydät, yölamput (tai yölamppu, tuo Muuton valkoinen ja ihana Cosy saa todellakin jäädä) sekä matto. Esittelen makuuhuoneen ja sängynkin paremmin kunhan huone on kokonaan valmis.

Vaikka lapset ovat olleet kipeitä ja nukkuneet öitä nyt huonosti, niin kuitenkin olo on aamulla levänneempi ja ainakin vähemmän juminen kuin ennen. Nyt on tilaa nukkua melkein X-asennossa jos haluaa, ja kuitenkin voi myös kömpiä ihanasti Oton kainaloon. Tytötkin tykkäävät aamuisin tulla kiipeilemään meidän sänkyyn ja nyt hekin mahtuvat sinne hyvin.

Viikonloppuna olisi tarkoitus hoitaa vielä viimeiset jouluostokset ja paketointiurakka, ennenkuin muutaman työpäivän jälkeen rauhoitutaan joulun viettoon. Ihanaa torstai-iltaa kaikille <3


11 Responses to “Mitäs meille”

 1. Maikki sanoo:

  Mistä Zeldan ihanat vaatteet on? :-)

 2. Noora sanoo:

  Meidän poikasella on samat banskupökät! <3

 3. Hansku sanoo:

  Zelda näyttää ihan sulta Iina! :) söpö

 4. MaKe sanoo:

  Tulipa hyvä mieli tästä postauksesta :) paranemisia

 5. Sannak sanoo:

  Zelda on aivan täydellisesti sun näkönen ekassa kuvassa!!! :)

 6. Nimetön sanoo:

  Meilläki oli 120 cm jalattomasta sängystä ja pahvilaatikoista kyhätty 160 cm viritelmä ennen Brimnesiä :D Oman makkarin tuo sängynpääty just pelasti, sivuille jäi tilaa meikkipöydälle ja työpöydälle. Mulla harmittaa kamalasti ku Ikean pussilakanat on niin söpöjä kuoseiltaan, mutta niissä ei oo yläkulmissa koloja ja 100% puuvilla kerää kaiken karvan ja nukan. Ollaan hankittu niitä vähän eri materiaalista olevia ja ne on tosi hyviä! Reiät oon yläpäihin ratkonu ite :D

  • HeidiMaria sanoo:

   Siis ihanaa että joku muukin on kiinnittänyt huomiota siihen, ettei Ikean pussilakanoissa oo ylhäällä niitä koloja! Mua häiritse suunnattomasti siitä asti kun otin yhdet lakanat käyttöön ekan kerran. Luulin jo, että oon ainoa :-D täytyypä munkin ratkoa niihin itse kolot, kiitos vinkistä :-P

 7. Ihanat pöksyt :)! Eetulle kävis tuollaset myös :)

 8. Unsku sanoo:

  Haha tiedän tunteen kun monen vuoden jälkeen siirtyy 120 senttisestä sängystä 160 senttiseen. Kyllä tuntuu isolta ja tilavalta sängyltä. :D Ja Zelda on tosi suloinen banaanipöksyissään! :)

 9. Meilläkin on 160cm sänky, eikä todellakaan pärjättäisi kapeammalla, koska poika herää joka yö jossain vaiheessa ja kömpii meidän väliin jatkamaan unia, lisäksi hän pyörii tosi paljon unissaan ja on välillä jopa poikittain :D
  Huomaa hyvin eron, kun mennään äidilleni yökyläilemään ja siellä on mun vanha 120cm sänky, tekee tiukkaa mahtua edes kahdestaan miehen kanssa siihen, me kun ei olla niitä lusikassa nukkuja tyyppisiä :D

  Kaipaisin silti uutta sänkyä, tuo meidän nykyinen on ihan kamala, kun tuntuu että se pomppii pelkästä hengityksestä, saatika jos toinen vaihtaa asentoa, meinaan tulla merisairaaksi :’D

  Paranemisia sinne ja ihanaa joulun odotusta :)

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.