Joulukalenteri 2015 luukku 23

23.12.2015

 

Toisiksi viimeistä viedään! En voi melkein uskoa että huomenna on jo jouluaatto, tuntuuko teistäkin että jälleen kerran joulu tuli kuin varkain ja nämä 23 päivää ovat menneet nopeammin kuin normaalisti edes yksi viikko? Huomennakin on vielä luvassa ylläriluukku, viimeinen 24:s luukku, mutta nyt on vuorossa sitä mistä me alunperin aloitettiinkin: Lapset selittävät joulun pt. 2! Tällä kertaa he pääsivät vastaamaan vähän abstraktimpiin kysymyksiin ja vastaukset olivatkin sen mukaisia. Ensimmäisen osan löydät TÄÄLTÄ.

Mikä on joulun sanoma?

T: Se että löytää joulukuusen tai tontun tai lakin.

Z: öööö sukka.

Miksi joulua juhlitaan?

T: Koska jouluna ollaan yhdessä.

Z: Shikshi. Muwwa on mekko.

Mitä jouluna kuuluu tehdä?

T: No olla nätisti ja syödä jouluruokaa ja avata lahjoja.

Z: Öö että kowistewwaan jouwukuuseh.

Mitä sinä haluaisit tehdä jouluna jos saisit tehdä mitä vaan?

T: Leikkiä yhdessä jotain joululeikkejä.

Z: Minä hawuun weikkiä minioneiwwa.

Mikä on paras jouluelokuva?

T: Joulupukki ja noitarumpu.

Z: Öö fwouteeen.

Mikä on lempijouluruokasi?

T: Noooo mun lempijouluruoka on avokadopasta.

Z: Pipawi.

Mikä on joululoman tarkoitus?

T: Chillata ja leikkiä ulkona ja pulkkailla ja tehdä lumienkeleitä ja lumiukkoja ja lumikoiran ja lumisotaa.

Z: Ööö. Uiminen.

Miten joulupukki pääsee käymään jos ei ole lunta?

T: No höpsö, se tietty laittaa lahjat reppuun ja ratsastaa sillä porolla.

Z: No sekin voi mennä uimaan.

Musta olis hei tosi kivaa kuulla teiltä mitä olette tykänneet tämän vuoden joulukalenterista? Ruusuja, risuja? Liikaa vai liian vähän arvontoja?  Mitä voisin tehdä toisella tavalla ensi vuoden joulukalenterissa?


21 Responses to “Joulukalenteri 2015 luukku 23”

 1. Avatar Hanna sanoo:

  Oon tykännyt joulukalenterista ihan superisti, erityisesti nää lasten pohdinnat on piristäneet aamuja monesti! Arvonnat on toki kivoja, mutta koska en ikinä voita mitään ja voittomahdollisuudet on tosiaan aika pienet, niin tykkään enemmän tämän kaltaisista luukuista :-) Eli siis lasten ajatuksia joulusta, teidän jouluperinteitä, reseptejä ja muuta jouluhöpöttelyä ensi vuonnakin! Ihanaa joulua teille!

 2. Avatar Katja sanoo:

  En kestä noita Zeldan kommentteja! *reps* ;)<3 joulukuun eteneminen kanssanne on ollut täydellistä! Hyvässä suhteessa kaikkea! Oikein ihanan rentouttavaa ja tunnelmallista joulua teidän koko perheelle!

 3. Avatar Juulia sanoo:

  Ahahah mitä vastaukseia! Avokadopasta :”D Siis tietenkin!

 4. Avatar Sofia sanoo:

  Tää joulukalenteri on ollut niin paljon parempi kuin monista blogeista löytyvät arvontakalenterit! Näiden luukkujen avulla on päässyt fiilistelemään joulua ja varsinkin nää postaukset missä lapset pääsee ääneen on ollut tosi kivoja. Sulla on musta muutenkin jotenkin positiivisesti erottuva ja miellyttävä blogi! Kiitos kun kirjoitat. :)

  Ihanaa joulua teille ja paljon onnea ja iloa tulevaan vuoteen!

 5. Avatar jjuli sanoo:

  Äää en kestä noita zeldan vastauksia :DD ihanat höppänät♡♡ ois ihana nähä näiden höpöttelyvideoitakin:) tiarasta joskus laitoit enemmänkiin videoita :)

 6. Avatar ulla sanoo:

  Musta tää on ollut paras blogijoulukalenteri, jota oon ikinä seurannut! Sopivasti vaihtelevuutta ja sopivasti arvontoja (eli vähän :D ). Seuraan kuitenkin blogeja juttujen ja kivojen kuvien takia, joten jos koko joulukuu olisi ollut vain arvontoja, ni eipä olis pahemmin kiinnostanut blogia avatakaan. Hyvää joulua ja iloista ensi vuotta koko teidän perheelle! Löysin sun blogin vasta tänä vuonna ja lemppariksihan se on kohonnut :)

 7. Avatar Laura sanoo:

  Tää joulukalenteri on ollu tosi kiva, oikeasti laadukas eikä mikään hätäisesti puoliväkisin väännetty. Kiitos siitä! :)

 8. Avatar Beata sanoo:

  Uiminen, hah hah:D Laitapa ensi kalenteriin teidän joulupöydän tarjottavista jokin resepti :)

 9. Avatar Alina sanoo:

  Voi noita Zeldan vastauksia, ihan mahtavia! :) Joulukalenteri on ollut hyvä, sopivassa suhteessa kaikkea. Parhaita luukkuja on ollut juurikin nämä lapset selittävät. Joululahjaideat on myös olleet hauskoja! Hyvää joulua teille kaikille! :)

 10. Avatar Nimetön sanoo:

  MAHTAVA!!! Kiitos ihanasta kalenterista. Mulla ei ollut normaalia tai suklaakalenteria, mutta onneksi joka aamu täältä sain avata kalenterini eli sun blogikalenterin :)
  Ihanat lapset! Zeldan uiminen <3

 11. Avatar Sannak sanoo:

  Onneksi mulla oli sun kalenteri kun omaa en hankkinut :D ihanaa Joulua ja kiitos mukavista aamuista blogisi parissa. Zeldan vastaukset olivat mahtavia, etenkin pari viimeistä. Tiarallakin paljon hyviä asioita. Rauhallista Joulua! Eli kalenteri ei olisi parempi voinut olla!!

 12. Avatar Sallamalla sanoo:

  Nää on ihan parhaita, ihania vastauksia ! XD joulukalenteri on ollut monipuolinen ja kiva lukea :)
  ens vuodelle toivomuksena taas säännöllistä arkiruokapostausta ! (Uskollinen arkiruokareseptiesi testaaja ;))

 13. Avatar Minävaan sanoo:

  Tosi mahtava joulukalenteri on ollut! Tämäkin postaus on niin liikkis, fiksuja tyttöjä :) ja mitä arvontoihin tulee niin mielestäni ei tarvitsisi enempää, paremmin joulun fiilikseen pääsee näillä pohdinnoilla ja muilla joulujutuilla kuin pelkillä arvonnoilla. Ihanaa joulua teidän perheelle :)

 14. Avatar Venla sanoo:

  Hyvä ja laadukas kalenteri on ollut :) kiva, että joka aamu on uutta luettavaa, se on parasta! Vähän on meinannut tulla ikävä normaaleja postauksia, ihan kuulumisia ja sellaisia. Arvontoja vois ehkä olla jopa vähemmän, kun ei ne tuota ihan samaa fiilistä kuin normaalit postaukset :D Mutta tykkään tykkään! Kiitos kalenterista ja hyvää joulua!!

 15. Avatar Ella sanoo:

  Ihania noi Zeldan kommentit, varsinki toi viiminen! Voihan se pukkiki toki mennä uimaan hihii. Musta tää kalenteri on ollu tosi monipuolinen ja kiva!

 16. Avatar Ella sanoo:

  Ihania noi Zeldan kommentit, varsinki toi viiminen! Voihan se pukkiki toki mennä uimaan hihii. Musta tää kalenteri on ollu tosi monipuolinen ja kiva!

 17. Avatar Juulia sanoo:

  Hih, ihanasti tytöt vastanneet kysymyksiin <3
  Minäkin oon kyllä tykännyt kovasti joulukalenterista ja kaikki luukut on olleet ihan huippuja! :)

 18. Avatar Sofia sanoo:

  Tää joulukalenteri on ollut huippu! Oikeesti laadukkaita postauksia eikä vain väkisin kirjoitettua diipadaapaa! :) Rakastan sun blogia tän positiivisuuden vuoksi. Musta on ihanaa, vaikka et kirjoitakaan pahemmin mistään teille tapahtuvista ikävistä asioista, niin blogi tuntuu silti todella aidolta ja rehelliseltä :) hups, eipä tainnut kommentti kuulua aiheeseen, mutta anyway :D Hyvää joulua vielä teidän perheellenne! :)

 19. Avatar Tonttu sanoo:

  Siis voisko Zelda vaa pysyy tollasena?!! Ihan mahtavii vastauksiin, tietty myös Tiaral mut Zeldan ajatusmaailma on kyl magee :D

 20. Avatar Annika sanoo:

  On kyllä ollut tosi kiva kalenteri! Kuten edellisetkin on jo sanoneet, niin arvontojen ei ole niin väliä, enemmän tykkään tällaisista postauksista, jotka oikein nostattavat joulumieltä :–) Tämäkin oli hurjan kiva luukku, Zeldan ”ööööö sukka”-vastaus oli ihan paras :—–D

 21. Avatar Ida sanoo:

  Zeldan vastaukset kerrassaan mainioita! Erityisesti noi uimisjutut sai hymyn huulille :)

  Joulukalenterisi on ollut todella hyvä! Hyvin tasapainossa. Ei liikaa arvontoja.

Kommentoi