24: Joulun toivotukset videolla

24.12.2015

Moikka, huomenta ja maailman parasta joulua sinne teille kaikille! Jos kerkeätte riisipuuron ja joulupukin kuumalinjan välissä kurkkaamaan viimeisen joulukalenteriluukun niin sieltä löytyy meidän hyvän joulun toivotukset videolta, mukana koko perhe Ottoa myöten. Tällä kertaa video on tehty samaan tyyliin kuin joskus aiemmin, se on täysin leikkaamaton raakaversio, 2,5 minuuttia ehtaa Hyttisten perhettä ja sen on näköinenkin, apua!

Jos haluatte nähdä meidän joulukuulumisia ihan tuoreeltaan, niin snapchatiin ja instagramiin päivittyy varmasti jotain, molemmista löydätte mut nimellä @iinalaura. Pääosin mekin rauhoitutaan kuitenkin joulun viettoon ja palaillaan sitten aaton jälkeen!

Rauhallista ja ihanaa ja rakkaudentäyteistä joulua sinne kaikille! <3


11 Responses to “24: Joulun toivotukset videolla”

 1. Sanna sanoo:

  Ihanaa joulua ! Ootte sulonen perhe :)

 2. Emilia sanoo:

  Hyvää joulua teillekin! Ihan ekaks pakko sanoa etten kestä teidän suloista perhettä! Vaikutatte superonnellisilta joka hetki ja vaikka joku asia olisi huonommin, löydätte aina positiivisia asioita, ihailen! Teidän tytöt on niin huippusöpöjä ja ihania. Miten teillä voikin olla noin täydellisen oloinen perhe, kuulutte selvästi kaikki toisillenne! ;) STAY LIKE THAT! <3

 3. iina sanoo:

  Eih, niin sulonen video!! Ihanaa joulua! :)

 4. mandi sanoo:

  Hyvää joulua teillekin! :) Olipa suloinen video, Zeldan äkäinen ilme alussa oli ihan huippu :D ♥

 5. Jenni sanoo:

  Aivan ihana, miten ihailevasti Otto kattoo sua ja lapsia. Oih ja voih <3 ihanaa joulua teidän perheelle!!

 6. Henna sanoo:

  Oikein ihanaa ja rauhallista joulua teidän perheelle :–)

 7. Ihana video! <3
  Hyvää joulua teillekin!

 8. Anni sanoo:

  Aivan ihana video! Kyllä on hymy korvissa nyt. : ) Hyvää joulua!

 9. Niina sanoo:

  Ihana video! Tuli kyllä hyvälle mielelle :)

  ps. Otto on kuuma kun puhuu ruotsia

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.