Kiitollinen mahdollisuuksista

28.01.2016

Olen työskennellyt nykyisessä työpaikassani Jevelolla pian 11 kuukautta markkinointi-assistenttina. Nämä 11 kuukautta ovat opettaneet mulle markkinoinnista, asiakaspalvelusta, tuotekehityksestä, koruista ja startupeista (ja miljoonasta muusta asiasta) enemmän kuin olisin koskaan osannut kuvitellakaan. Jokainen päivä töissä on ollut mulle uuden oppimista, ja mä olen imenyt kaiken tiedon itseeni mitä vaan irti saan.

Olen saanut varmuutta ja vastuuta, ja oppinut käyttämään englantia lähes yhtä luontevasti kuin äidinkieltäni. Mä jopa ajattelen englanniksi työpäivien ajan, joskus muutenkin. Startupissa olen saanut tehdä monia erilaisia juttuja, ei voi sanoa yhdenkään päivän olleen toisen kanssa samanlainen. Kun yritys on pieni, jokainen saa osallistua moneen asiaan. Joskus stailaan valokuvauksia,  usein tuotan kuvallista ja kirjallista sisältöä meidän eri kanaviin ja toisinaan koordinoin sisältöyhteistöitä yhdysvaltalaisten tai eurooppalaisten bloggaajien kanssa, vain muutamia tavallisia juttuja luetellakseni. Usein tätä kaikkea samana päivänä. Olen päässyt työskentelemään omien intohimojeni parissa, valokuvauksen, kirjoittamisen ja markkinoinnin.

Olen kiitollinen siitä että mua ei alun alkaenkaan palkattu miksikään kahvinkeittäjäksi vaan olen saanut tuntea itseni tasavertaiseksi työntekijäksi jo ensimmäisestä päivästä lähtien. Silti, en voi sanoin kuvailla miten hyvältä tuntuu että mulle on annettu mahdollisuus edetä näin pian. Tällä viikolla musta tuli assistentin sijaan Digital Content Producer & Community Specialist. Pitkä nimike johtuu siitä, että mä olen tosiaan töissä startupissa. Mun vastuualueita on hankala tiivistää kahteen tai edes kolmeen sanaan kuvaavasti, koska niitä on useampia.

Sen lisäksi että mulla on uusi hieno titteli, mä alan tekemään yhden päivän viikossa lisää töitä, mikä tarkoittaa sitä että lapset alkavat olla päiväkodissa neljä päivää viikossa. Yhden arkipäivän viikosta mä haluan edelleen pyhittää lapsille viikonloppujen lisäksi, koska mä olen niin onnekas että mulla on siihen mahdollisuus. Blogiin tämä ei tule vaikuttamaan, aion luoda sisältöä myös tänne yhtä ahkerasti kuin aiemminkin.

Parhaita asioita mitä olen tämän 11:sta kuukauden aikana oppinut on aikatauluttaminen ja etukäteen tekeminen. Siinä mä olen nykyään haka. Siinä missä ennen kirjoitin jokaisen blogini postauksen vasta juuri ennen julkaisua, mä kirjoitan nykyään aiheen muistiin aina heti kun sen keksin, ja teen postauksia valmiiksi etukäteen säännöllisesti niin usein kun pystyn. Siksi en stressaa yhtään sitä että blogille on vähän vähemmän aikaa.

Mä koen olevani ihan järjettömän onnekas, kun saan tehdä kahta työtä joista molemmista vilpittömästi nautin ihan täydellä sydämellä. En olisi koskaan ikimaailmassa voinut kuvitella että voin 24-vuotiaana kahden lapsen äitinä sanoa näin, mutta niin siinä vain kävi. Mulla on huikea vuosi tulossa, molempien töiden parissa, ja en malta odottaa mitä kaikkea pääsen kokemaan ja tekemään tulevien kuukausien aikana! Hienoa on myös se että kahdesta työstä huolimatta tässä palapelissä on edelleen iso tila lapsille, ja vähän jotain parisuhteellekin.

Kiinnostaisiko teitä muuten kurkistaa mun työviikkoon? Että pitäisin vaikka päiväkirjaa viikon ajan siitä milloin teen mitäkin töitä ja blogijuttuja? Musta olisi hauskaa nähdä itsekin ehkä että miltä se viikko paperilla näyttää, kun yleensä kaikki on vaan sellaista iloista sekamelskaa enkä jälkeenpäin edes aina tiedä missä välissä olen ehtinyt tekemään kaiken, haha!

Me nautitaan tänään ja huomenna vielä kahdesta vapaapäivästä tyttöjen kanssa ja mennään illalla kavereille syömään koko perhe. Mahtavaa torstaita kaikille <3


30 Responses to “Kiitollinen mahdollisuuksista”

 1. pirita sanoo:

  Oi Iina, onnea! Olet upea ja ansaitset nämä kaikki upeat mahdollisuudet. Sanoin jo joskus aikaa aikaa sitten, että sä tuut vielä menemään pitkälle ja tämä on varmasti vasta kaiken alkua. Mahtavaa! <3

 2. Laineilla sanoo:

  Hieno juttu, onnittelut! Olet onnekas, mutta varmasti myös ansioilla on merkitystä :)

 3. Annika sanoo:

  Onnea, ihan mahtavaa!! :–) Postaus sun työviikostasi olisi kyllä kiinnostava!

 4. Emmye sanoo:

  Tosi mahtavaa!! Oikein paljon onnea! Olet varmasti ansainnut ylennyksesi ja tehnyt sen eteen paljon töitä. Toisaalta ihanaa, että sinulle jää edelleen viikossa kolme päivää aikaa tytöille/perheelle. Työniloa!!

 5. Laura sanoo:

  Onnittelut uralla etenemisestä, kuulostaa ihan huippuduunilta juuri sinulle!! :)

 6. Karoliina sanoo:

  Kuulostaa todella mahtavalta ja mielenkiintoiselta sun työ! Onnea etenemisen johdosta! :) Ja todellakin kiinnostaisi päiväkirjamainen postaus myös! Ja kaikki mahdolliset aikatauluttamisvinkit! :) Ihania vapaapäiviä! ♡

 7. Linkku sanoo:

  Kuulostaa upealta ja siltä että oot oikeesti onnellinen elämäntilanteestas! Tulee tosi hyvä mieli sun puolesta :) Kannatan ajatusta työpäiväkirjasta, ois mahtavaa tietää tarkemmin, mitä siellä teet!

 8. Milla sanoo:

  Onnittelut! :) Ihanalta kuullostaa nuo siun työkuviot ja mahtavaa, että pääsit etenemään uralla jo näin pian! Työssä viihtyminen tekee paljon elämän mielekkyyteen. Mukava olisi nähdä sellainen siun viikko aikataulutettuna, tällä suunnalla on myös aika paljon aikatauluja ja tavoitteita niin siinäkin mielessä olisi hauska nähdä miten muut hoitaa aikatauluttamisen arjessa. :)

 9. Anna sanoo:

  Sä oikein hehkut näissä kuvissa! :) onneksi olkoon!

 10. ONNEA <3 Ja kiinnostaa ehdottomasti sellainen postaus, itellä kun on vaikeuksia sovittaa työelämää,blogi ja kaikki muu siihen

 11. Maitoviiksi sanoo:

  Onnea uudesta nimikkeestä ja pestistä! Sinusta kyllä huokuu aikataulutus ja järjestelmällisyys ruudun toisellekin puolelle. Ikinä ei tule lukijalle sellaista oloa, että tekisit lukijoita aliarvioiden tai turhia postauksia vain siksi, että pitää postata. Tosi ihana, että edelleen saat myös tytöille tarjota erikoispäivän viikossa. Ja ehdottomasti kiinnostaa kuulla aikataulutuksesta tai viikon puuhista tarkemmin. Olet supernainen!

 12. Jellu sanoo:

  Vau! Onnittelut!:)

 13. Noora sanoo:

  Moi! Mikä merkki ja sävy tuo huulpuna on? Kiitos!

 14. Cherrymarja sanoo:

  Onneksi olkoon etenemisestä ja hienosta uran alusta muutenkin! Työviikko-päiväkirja kiinnostaa kyllä. Ihmisten työarjen konkretia kiinnostaa minua muutenkin, saa samalla kurkata miten erilaisia juttuja muut tekevätkään. :)

 15. Emmi sanoo:

  Onnea Iina! Ihan mahtava juttu! :-) Ja toi työviikkopäiväkirja kuulostaa tosi mielenkiintoselta!

 16. Roosa sanoo:

  Onnea paljon! Kuulostaa kadehdittavalta :)

 17. Teisu sanoo:

  Onnea uudesta hienosta tittelistä!

  Ihan vaan mietin noista Jevelon koruista, että onko mahdollista tehdä koru omalla designillä kun ei omista iphonea tai muutakaan applen laitetta?

 18. Nimetön sanoo:

  Onnea uuteen työhön, kuulostaa hauskalta!! :) Muista pitää välillä myös itsestäsi huolta :3

 19. Riinnaa sanoo:

  Oi onneksi olkoon! Sinusta huokuu näissä kuvissa onnellisuus ja tyytyväisyys itseesi. Tämän postauksen lukeminen sai hymyn huulille eikä vesisade enää haittaa yhtään. :)

 20. Dora sanoo:

  Wow, onnittelut! Todella kiinnostaisi, tee sellainen ihmeessä. Toi Oton sulle ostama laukku sopii sulle kuin nenä päähän, sä oot vaan niiiiin kaunis! Oot mulle kunnon mommy-goals ja teidän perhe on niin ihana. Oot mieletön <3 !

 21. iinustii sanoo:

  Oon seurannut sun blogia nyt aika pitkään ja muistankin, kun kerroit aloittavasi työt kyseisessä paikassa. Muistan senkin kuinka mua kiinnosti jo silloin että mitähän ihmettä sä ihan OIKEASTI teet, niinkus konkreettisesti, kun itselle tälleen päiväkodin työntekijänä toi on täysin tuntematonta maaperää… Senpä takia mä ainakin innostuisin sellasesta työpostauksesta! :) Onnittelut uudesta tittelistä! Ihanaa, että tahdot edelleen pyhittää sen yhden arkipäivän lapsille, sillä liian usein törmää aikuisiin, jotka eivät todellakaan ajattele noin :(

 22. Oikein paljon onnea! :) Sun työ kuulostaa todella mielenkiintoiselta! Ja aika huippua, että sulla on myös noin joustava työnantaja! :)

 23. Jenni sanoo:

  Onnea työpaikasta! Mutta hienosta tittelistä huolimatta et näköjään taida lukujen lyhentämistä… 11:sta ei tarkoita yhtään mitään.. Varmaan oli tarkoituksesi kirjottaa 11:n :) et ole hyvä vaan vinkistä! Kielipoliisien rydäntä raapii lukea tuollaisia virheitä!:D Ja vaikka ne niin mitättömiä ovatkin, vaikuttavat kokonaiskuvaan aika tavalla!

 24. Onnittelut uudesta tittelistä!
  Ja tee ehdottomasti postaus työviikostasi, olisi tosi mielenkiintoista :)

 25. Siri sanoo:

  Suuret onnittelut!! :)

 26. marianna sanoo:

  Ensinnäki onnea aivan valtavasti!
  Toiseksi, tee ihmeessä postaus työviikostasi. Aika vähän on blogissa, ymmärrettävistä syistä, vilahdellutkaan sun nykyiset työkuviot – jotka kuulostavat äkkiseltään todella mielenkiintoisilta. Olisi erityisen mielenkiintoista kuulla, millä tavoilla Start Up-yrityksessä työskentely on ainutlaatuista (vrt. muut työpaikat) sekä millaisia haasteita ko. ainutlaatuiset ominaisuudet asettavat työntekijälle.

 27. Rullus sanoo:

  Onnea tittelistä!=)
  Ja kiitos ihanasta blogista!

 28. Mertsi sanoo:

  Onnittelut. Se on todella iso juttu, että on töitä missä oikeesti viihtyy ja haluaa menestyä. Saat kyllä olla kiitollinen kun sinulla on kaikki tuo, ja sitä varmasti myös olet. :) Mielellää kuulisin työpäivästäsi enempi.

 29. Onnittelut ylennyksestä! Mä olen vastikään löytänyt sun blogin, alun perin kiinnostuin kekseliäästä nimestä, ja nyt myös sisältö vaikuttaa tosi mielenkiintoiselta. :)

  Opiskelen itse iltaisin tradenomiksi ja markkinointi kiinnostaa tosi paljon. Toi sun työ kuulosti todella mielenkiintoiselta, voisin itsekin kuvitella tekeväni jotain samankaltaista tulevaisuudessa! Kannatan ehdottomasti postausta työpäiväsi sisällöstä!

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.