Rakkaudentäyteinen pääsiäisloma

26.03.2016

Pari päivää Oulussa takana ja huomenna lähdetäänkin jo kotia kohti. Nämä päivät on menneet tosi nopeaa, mutta ihanaa on ollut ja ei tekisi mieli lähteä ollenkaan pois. Ollaan yövytty mun tädillä, ja lapsilla on ollut mun kummipoika leikkikaverina kokoajan. Lisäksi ollaan käyty useampaan otteeseen mun mummolassa moikkaamassa mummua, minkä takia me tänne tultiinkin. Mummu on voinut nyt taas vähän paremmin, ja tuntuu että nyt pystyy lähtemään vähän rauhallisemmin mielin kotiinkin. Meidän vierailut selkästi ilahduttivat häntä, ja mullakin on ollut niin paljon parempi olla nyt. Ikävä ja huoli tässä on mutta kyllä se siitä, huonomminkin voisi olla.

Ollaan myös käyty mun äidillä pari kertaa ja lapset olivat mummunsa kotona pari tuntia kylässä kun me käytiin Oton kanssa moikkaamassa mun kaveria Jarnoa. Lapset halusivat mieluummin kuulemma jäädä mummun luokse tutkimaan mun vanhoja tavaroita, kuin tulla kahville, ihan ymmärrettävää. Oli löytynyt mm. Spice Girls -kasetti ja hienoja pompuloita ja muistipelejä.

Eilen me leikittiin varmaan kolme tuntia ulkona aivan kreisin lumisateen jälkeen, mikä oli ihan mahtavaa. Täällä on ihan hirveästi lunta ja me rakennettiin lumiheppa, lumilinna ja lumiukko. Ulkona oli kuitenkin viisi astetta lämmintä että hiki tuli todellakin. Hassua että Helsingissä on aivan kevät jo (tai oli ainakin kun lähdettiin) ja täällä on lämpötilan puolesta myös mutta ulkona näyttää talvisemmalta kuin tammikuussa.

Täällä on niin rento meininki, se on se juttu jota mä jaksan aina täällä käydessäni hehkuttaa. Ei stressiä mistään ja kaikki on niin helppoa, välimatkatkin on niin lyhyitä joka paikkaan. Ja kaikki rakkaat lähellä <3

Mutta joo, meidän pääsiäiseen kuuluu hyvää, ja onneksi huomisen ajomatkan jälkeen on vielä yksi päivä vapaata ennen kuin työt jatkuu. Ihanaa lauantai-iltaa kaikille <3


4 Responses to “Rakkaudentäyteinen pääsiäisloma”

  1. Rennon ja mukavan oloinen loma teillä ollut, vaikka huoli onkin taustalla..♥ Ihanaa pääsiäistä myös teille! :)

  2. Avatar Nimetön sanoo:

    Vaikutatte iloisilta! Mielenkiinnosta kysyn, oletteko ikinä miettineet muuttoa Ouluun? :)

  3. Avatar lillamy sanoo:

    Ihanaa, että Oulun-matka meni noin kivasti ja mummusikin voi ilmeisesti olosuhteisiin nähden noinkin hyvin <3 Mä muistan niin elävästi sen viimeisen kerran kun näin rakkaan isoäitini, niin vaikea uskoa, että hän on ollut poissa jo pitkän aikaa. Mutta jotenkin mä sain ehkä tolla viimeisellä vierailulla "rauhan" itselleni, näin yhden mun elämän tärkeimmistä henkilöistä vielä siinä vaiheessa, kun hän vielä puhui ja oli tosissaan täällä, sanan jokaisessa merkityksessä. Ja tolla vierailulla mä myös tiesin, että toista vierailua ei enää ehdi tulla, ei enää yhtään halia, ei hymyä, ei isoäidin loihtimia ihania ruokia ja leivonnaisia - ei sitä hersyvää naurua ja kaikkia niitä tuttuja tapoja, jotka olivat hänelle ominaisia.

    Niin raadollista, mutta tätähän tämä elämä on :( <3

  4. Mun isä kertoikin, että sinne on tullut ihan talvi. Niin, mun toinen puolikas perheestä asuu samalla suunnalla. Isä perheineen asuu Limingassa ja samalla suunnalla tulee aika ajoin vierailtua.

Kommentoi