Blogi 5v!

10.05.2016

Meinasinpa taas aloittaa tämän postauksen niin terävällä huomiolla että jälkikäteen hävettää. Meinasin todeta että herranjumala, blogini on jo vanhempi kuin meidän esikoinen. Eihän se suinkaan ole ollut sitä kokoajan, eihän. No mutta, tarkoitukseni oli vain nostaa esiin se, että nämä kaksi, blogini ja esikoiseni ikä, kulkevat aika käsi kädessä. Sieltä esikoisen odotusajaltahan tämä kaikki on saanut alkunsa. Vuosi vuodelta molemmat ovat kehittyneet aimoharppauksin eteenpäin. Silloin kun esikoiseni ei vielä käyttänyt kenkiä, oli blogikin vielä kaukana jopa niistä kuuluisista lapsenkengistä.

Nyt esikoinen opettelee kovaa vauhtia pyöräilemään, lukee kirjoja jo täyttä häkää ja tanssii muutaman viikon päästä innokkaana ja taitavana tanssikoulun kevätnäytöksessä. Hän on monista mahtavista taidoistaan huolimatta vielä lapsen kengissä, niinkuin kuuluukin, mutta blogini ei ehkä enää ole. Viiden vuoden jälkeen musta tuntuu että kehtaan vihdoinkin sanoa että tiedän jotain bloggaamisesta. Alan ehkä pikkuhiljaa tuntea itseni jo ihan oikeaksi bloggaajaksi, jos tiedätte mitä tarkoitan. En enää koe olevani pelkkä keltanokka kaikkien niiden ammattilaisten joukossa, olenhan itsekin tehnyt tätä työkseni jo useamman vuoden.

Se tuntuu hyvältä, tunnen oloni varmemmaksi kuin ennen. En koe tarvetta sulautua joukkoon, niinkuin joskus ennen koin. Tiedän että mun blogia ei lueta siksi että ”se on niinkuin ne kaikki suositut bloggaajat”, vaan mun blogia luetaan sen itsensä takia. Siksi että se on sellainen kuin se on. Ei sen tarvitsekaan olla niinkuin muut. Tiedän myös että ei ole mitään ”niitä muita”, ei ole mitään kaavaa siihen miten luodaan hieno ja menestyksekäs blogi. On vain joukko ihmisiä, persoonia, jotka jostain syystä onnistuvat koskettamaan muita ihmisiä, joko tunteillaan, kuvillaan, sanoillaan, tyylillään tai samaistuttavuudellaan. Tai niillä kaikilla.

Kulunut vuosi on ollut bloggaajana mulle yksi kaikkein vaiherikkaimpia. Voitin teidän ansiostanne kaksi palkintoa, viime syksynä vuoden suosituin lifestyleblogi -palkinnon, ja tänä keväänä tulin toiseksi Vuoden viihdyttävin blogi -kategoriassa. Samaan aikaan olen kuitenkin ottanut rennommin kuin parina aiempana vuotena. En ole juossut pää kolmantena jalkana joka tilaisuudessa, en ole ottanut stressiä kaksi kertaa päivässä postaamisesta. Ja olen huomannut että se on ihan hyvä juttu. Olen huomannut, että yhtäkkiä en olekaan kohdannut hirveää vierailijakatoa siksi että olen ottanut rennommin. Päin vastoin, teitä on tullut lisää, paljon lisää.

Sain myös hetken aikaa kokea millaista oli olla bloggaavan miehen vaimo, sain Oton mukaani blogitapahtumiin ja sain katsoa ulkopuolisena läheltä, miltä se bloggaaminen näyttää. Uskon että sain aika paljonkin perspektiiviä omaan bloggaamiseeni siitä, mitä ja miten Otto teki. Se oli mulle arvokasta, ja uskon että myös Otolle oli tosi hyvä juttu nähdä mitä bloggaaminen vaatii. Myös se mitä olen nähnyt Oton saavan tilalle hänen lopetettuaan bloggaamisen, on ollut opettavaista. Olen pitänyt itsekin hanakammin kiinni omista rentoutumisen ja levon hetkistä, sillä mä en halua että jossain vaiheessa tulee se totaalistoppi. Mä haluan jatkaa tätä, ja viiden vuodenkin jälkeen voin sanoa rakastavani bloggaamista.

Vuosi sitten mä sanoin synttäripostauksessa näin ”Mun tärkein tavoite blogin suhteen nyt ja tulevaisuudessa on, että haluan kirjoittaa enemmän merkityksellisistä asioista sen kepeän hömpän lisäksi.” ja näin olen myös pyrkinyt parhaani mukaan tekemään. Olen kirjoittanut hyväntekeväisyydestä, rasismista, tasa-arvosta, vanhemmuudesta, itsensä hyväksymisestä ja kaikesta maan ja taivaan väliltä. Ja niin aion tehdä jatkossakin niin usein kuin mahdollista. Juuri nytkin on yksi aihe mielessä, jonka aion ehdottomasti nostaa täällä esiin vielä tämän kuun aikana, nimittäin Äitiyslaki.

Joka ikinen vuosi mä haluan kiittää teitä siitä että saan tehdä tätä, ja niin kiitän nytkin. Te olette parasta mitä bloggaaminen tuo mukanaan. Kiitos että saan kutsua blogiani viisivuotiaaksi, ja kiitos siitä että näiden kuluneiden vuosien aikana olette tarjonneet minulle korvaamattoman arvokkaita juttuja. Vertaistukea vaikeissa tilanteissa, neuvoja silloin kun joku on askarruttanut, lohdutusta silloin kun on surettanut, rohkaisua silloin kun on jännittänyt, palautuksen oikealle tielle silloin kun olen epäröinyt ja paljon muuta.

Muistan elävästi sen kun harkitsin pari vuotta sitten vaihtavani blogin nimen vain omaksi etu- ja sukunimekseni. Onneksi en tehnyt niin, kiitos teidän. Vaikka vielä tänäkin päivänä mua ärsyttää sanoa nimeä ääneen, laittaahan se kielen solmuun ja aina vähän hermostuneesti hihityttää kun sen sanoo jollekin joka ei sitä ole ennen kuullut, niin olen siitä silti ylpeä. Se huvittava, mieleenpainuvan hankala nimihirviö on osasyy siihen että mun blogi on täällä tänään. Ja onneksi nykyään on käyntikortit, jos oikein jännittää.

Ihanaa ja mahtavaa blogivuoden nro. 6 alkua meille kaikille! Tulkoon siitä vähintään yhtä huikea kuin näistä viidestä edellisestä. Ja kiitos, ihan oikeasti. <3

Viime vuodesta tuttuun tapaan kysynkin nyt teiltä, että milloin aloitte lukemaan blogiani? Viime vuonna sain 123 vastausta kysymykseen, ehkä muutama viime vuotinenkin on vielä paikalla, ainakin niin kovasti toivon!


148 Responses to “Blogi 5v!”

 1. Avatar iipa sanoo:

  Aloin lukea blogiasi alkuvuodesta 2014. Ensin ihastuin hääblogiisi, ja sitä kautta löysin lopulta tämänkin. Alkuun en innostunut, ehkä arjesta lukeminen sen häähumun jälkeen tuntui tylsältä, mutta nykyään blogia tulee seurattua lähes päivittäin. Kiitos kivasta blogista, rohkeista ajatuksistasi ja siitä, että jaat palasia arjestanne meille! :)

 2. Avatar Minnis sanoo:

  Mä muistan vieläkin kun löysin sun blogin. Tosin en enää muista mistä löysin mut koko blogi sanakin oli mulle täysin uutta. Ja mietin et kuka jaksaa kirjoittaa ittestään tänne XD suo anteeksi toi. Niin vaa mä vaivihkaa aina luin postauksia ja olin jo koukussa. Ja oikeesti, valehtelematta oon käynyt siitä asti ainakin joka toinen päivä lukemassa/katsomassa onko postauksia. Blogisi on kehittynyt huimasti ja siitä just huomaakin, että tämä on sulle tärkeää :) käyn nykyää joka päivä lukemassa sun juttuja! Jotenki niin ihanan aito ja samalla niin tavallista luettavaa että se koukuttaa :D ja kaikki edellä mainitut oli kohteliaisuuksia :D kiitos tästä :) <3

 3. Avatar Nannu sanoo:

  Mie oon tainnu seurata siu blogia 3-4 vuotta :) ja aion seuratakin! Vaikken ole lapsirakas jne, siun lapsista on kiva lukea juttuja (johtunee varmasti siun kirjoitustyylistä, mutta varmasti ihan itse Tiarasta ja Zeldasta :D) muutenkin aiheet on hyviä, laidasta laitaan. :)

 4. Avatar henna sanoo:

  Aloin lukea viime syksyllä, ja vaan siks koska Zelda oli/on niin söpö ja sit jäin koukkuun :D

 5. Avatar oona sanoo:

  Oho, oon lukenu sun blogias sen 5 vuotta! Muistan vieläki sun ensimmäisen postauksen :–)

 6. Avatar Mintue sanoo:

  Onnea 5-vuotiaalle! Mä oon blogiasi seurannut jostain marraskuusta 2011 lähtien. Huisin pitkän ajan siis! :D Kertonee blogisi loistavasta laadusta. :) Jatka samaan malliin!

 7. Avatar jonna sanoo:

  Aloin seurata blogiasi silloin kun kerroit oton työskentelevän mäkkärissä ja että sinä teit kaverisi luona ensimmäistä raskaustestiäsi:D Eli ihan alkutaipaleella! Blogisi on aina pysynyt yhtä mielenkiintoisena ja hyvänä:)

 8. Avatar AnnaMaria sanoo:

  Onnea blogillesi! :) Reilu kolme vuotta olen lukenut täällä ja jatkan edelleen :) Kiinnostavaksi tämän blogin tekee sujuva ulosantisi sekä monipuoliset postaukset ja aiheet. Mitäpä tässä muuta sanomaan kuin kliseiset: Jatka samaan malliin! ;)

 9. Avatar Maarit sanoo:

  Oon lukenut kesästä 2011 lähtien :)

 10. Avatar Jenni sanoo:

  Mä aloin seuraamaan sun blogia varmaan aika pian ekan postauksen jälkeen. Toukokuun loppua se taisi olla. Kaveri tunsi kaverin joka tunsi kaverin joka tunsi sut tmv :D edelleen jaksan sun juttuja lukea vaikka useimmat blogit on jääny ajanpuutteen takia pois. Sun positiivisuus ja aito elämänilo tuo mut takaisin inspiraatiota hakemaan. Uskon että moni muukin on täällä juuri siitä syystä. :)

 11. Avatar Elisabet sanoo:

  Onnea vaan lemppari blogille! <3 On taas mennyt hävyttömän pitkä aika, kun viimeksi on tullut laitettua kommenttia tänne. Vaan siltipä olen yhtä innokkaasti lueskellut postaukset läpi. :) Mä aloin lukemaan tätä blogia 2012. Silloin, kun odotin esikoista ja törmäsin ensimmäisiin mammablogeihin. Tästä tuli yks lemppareista heti ja sitä se on vieläkin. Ootte ihana perhe ja sun/teidän juttuja on ihanaa seurailla täältä! <3

 12. Avatar Muuttis sanoo:

  Noin puoli vuotta sitten aloin lukemaan blogiasi :)

 13. Avatar Ronja sanoo:

  Et ollut vielä indiedaysilla, silloin kun aloin lukea tätä blogia. Jotain pari kolme kuukautta ennen muuttoa, en vain muista yhtään mikä vuosi edes oli xD

 14. Avatar Jenni sanoo:

  Aloin lukea blogia oikeastaan alusta asti. Esikoisemme on melkeinpä saman ikäisiä :) olen saanut monet hyvät neuvot ja vinkit blogista. Sekä toki tukea ja huomannut että toiset on samassa tilanteessa. Omista ystävistä kukaan ei vielä ole saanut lapsia ja joskus on hieman ”orpo olo”, kun tuntuu ettei kukaan ymmärrä.

 15. Avatar Nimetön sanoo:

  En muista, mistä löysin sun blogin aikoinaan. Aloin lukemaan elokuussa 2011 ja muistan kun kahlasin kerralla kaikki sun sitä ennen tehdyt postaukset. :) Ihanaa on ollu seurata teidän elämää perheenä <3

 16. Avatar Noora sanoo:

  Oon lukenut sun blogia muistaaksenu vuodesta 2013 asti :) oon lukenut varmasti lähes jokaikisen postauksen ja oot kyllä aitoudellasi tehnyt suuren vaikutuksen muhun. Kommenttiboksissa vierailen harvoin, mutta nyt piti tulla kommentoimaan blogisynttäreiden kunniaksi! Onnea siis <3

 17. Avatar Sanna sanoo:

  Oon lukenu sun blogia vasta noin vuoden päivät, mutta seuraillut aina sillon tällön irc-galleriasta lähtien. Olit oulussa meiän teinien joukossa vähä se kohuttu ja paljon juoruttu henkilö, jonka bileisiin kaikki halusi :) Sun blogia on kiva lukea, tietää tavallaan mistä on lähetty ja kuinka kasvettu aikuisiksi kanssa. Jatka samaan malliin!

 18. Avatar Pämpäm sanoo:

  Sun bloggaamisen aloitus pelasti mun tylsät kesätyöpäivät. Löysin sun blogin kesällä 5 vuotta sitten. Ja luin silloin sun postauksia monta kertaa ja mietin, että vitsi toi tyttö on rohkee ja, että oisimpa mäki vielä joku päivä noin rohkea :)

 19. Avatar Anna sanoo:

  En edes muista, luultavimmin yli 3vuotta sitten. Vieläkin tulee luettua lähes kaikki jutut. :) onnea 5v:lle!

 20. Avatar Helluw sanoo:

  Mä taisin muistaakseni aloittaa lukemaan blogiasi, kun olin 14-vuotias. Eli noin neljä vuotta oon ahkerasti tätä seuraillut, vaikka kommentointi onkin unohtunut. Edelleen silti tiiviisti seurailen onko tullut uutta postausta. Lemppari tää on siis ehdottomasti edelleen! :)

 21. Avatar Ansku sanoo:

  Onneaonnea! Oma blogi täyttää näillä näppäimillä kuusi :)

  Mä löysin sun blogin ehkä noin reilu vuosi sitten ja sittemmin lukenut epäsäännöllisen säännöllisesti.

 22. Avatar Laura sanoo:

  Olen seurannut blogiasi n. 2 vuotta ja rakastuin tähän ensisilmäyksellä ! Jatka samaan malliin, olet huippu tyyppi ja monelle todella hyvä esikuva <3

 23. Avatar Elisa sanoo:

  Onnea Iina ja viis vuotinen ”kieli solmuun”-blogi
  Huikealla periksiantamattomuudella ja olemalla oma itsesi, oot varmasti saavuttanut tän kaiken. Älä muutu! Aloin lukemaan ensin sun hääblogia, kun omia häitä samaan aikaan sinniteltiin ja sen jälkeen jatkoin tämän lukemista:) Kiitos sulle ihanasta blogista ja ihana perheesi Arjan jakamisesta. Kaikkea hyvää tulevaan!

 24. Avatar Venla sanoo:

  Oon lukenut vähän reilu vuoden ja melkeen joka päivä käynyt täällä :D muistan, kun aloitin niin Zeldan synttäreistä löytyi postaus muutaman postaus takaperin :’) ja kun tulin seuraavana päivänä katsomaan ihan vaan huvikseen, niin olikin tullut uusi postaus ja olin ihan ihmeissäni, koska en seurannut näin aktiivisia blogeja! oli helppo jäädä koukuun!

 25. Avatar Tiina sanoo:

  Alusta asti olen seuraillut. :)
  Pakko myöntää että kävin seuraamaan blogia sun vaatteiden takia! Sulla oli välillä niin erikoisia asukokonaisuuksia. :D
  Nyt oot mun lempparibloggari ja toivottavasti jatkat vielä toiset 5 vuotta! <3

 26. Avatar Ida sanoo:

  Aloin muistaakseni lukemaan blogiasi Tiaran raskausajalta. Olin sillon 16v. Joku vaan blogissasi sai mut kiinnostumaan ja tässä sitä luetaan vieläkin 5-vuoden jälkeenkin. :) Nyt oon ite 21v ja 8kk tytön äiti. Ihailen sua äitinä tosi paljon. Sun kirjotusten kautta ainakin huokuu, miten ihana äiti olet kaikin puolin. Kiitos ihanasta blogista!

 27. Avatar minttu sanoo:

  Löysin sun blogin Oton kautta joskus viime kesänä muistaakseni. Olin facebookista bongannut Akkavallan ja luin sitä jonkun aikaa. Sitten aloin lukemaan sun blogia ja ihastuin tähän todella paljon! Kirjoitat mielenkiintoisesti ja teidän perheen arkisistakin asioista on kiva lukea. Sun tekstit on ihanan aitoja ja niissä missä puhut teidän tyttäristä ja perheestä niin sen rakkauden huomaa lukijakin. :) Joka päivä käyn kurkkaamassa onko tullut uusia postauksia ja odotan niitä aina innolla. Olet kaunis ja mielenkiintoinen ihminen jonka juttuja on mukava lukea, toivottavasti blogitaipaleesi tulee olemaan pitkä. :) Onnittelut 5-vuotiaalle ja kaikkea hyvää teidän mahtavalle perheelle!

 28. Avatar Mimmi sanoo:

  Mä oon muutaman kerran vilassu sun blogia joskus kun luin kaksplussan blogeja mutten mitenkään jäänyt seuraamaan. En muista tarkalleen koska, mutta tais olla mäkkärin instassa ku oli susta ja otosta kuva ja sitä kautta päädyin seuraan sun instaa ja siitä sitten blogia ja siitä lähtien oon ahminu sun vanhoja blogitekstejä ja nauttinu kyllä tästä blogista suuresti! Oot niin ihanan positiivisen oloinen rento blogaaja että näitä on tosi kiva lukea! Plus ihan älyttömän suloiset lapset ❤❤ keep going!

 29. Avatar Noora sanoo:

  Onnea 5 vuotiaalle mahtavalle blogille :) mä oon seurannut ja lukenut sieltä Tiaran odotuksesta saakka, kun itsekin odotin samaan aikaan esikoista ;) pus pus

 30. Avatar Primrose sanoo:

  Minä aloin lukea blogiasi, kun Zelda oli n. 2-3 kuukautta vanha. Muistan nimittäin, että ekoja lukemiani postauksia oli postaus Zeldan nimijuhlista. Kiitos sinulle mahtavasta blogista, jatka samaan tahtiin!

 31. Avatar lillamy sanoo:

  Voi Iina, kiitos ihanasta blogista ja siitä, että olet niin oma itsesi aina <3 Rakastavampaa äitiä ei kyllä varmasti löydy ja voi että, miten paljon iloa olen saanut sun kirjoituksista, kertoi ne sitten lasten hauskoista letkautuksista tai arjen pienistä iloista. Olen myötäelänyt surun ja harmitusten hetkiä ja iloinnut teille sattuneista kivoista jutuista ja aion ehdottomasti jatkossakin tehdä niin ;) Lisäksi pakko mainita vielä tässä ruokaohjeet, joista montaa on tullut testattua, kiitos niistäkin!

  Mä en muista tarkalleen, milloin aloin seurata blogiasi, mutta sen muistan, että Zelda oli sillon vielä niiin pikkuinen, ihan vauvan näköinen :') Ja Tiara oli tietysti myös paaljon paljon pienempi neiti, hänestä muistan tarkasti sen, että hiuksiin ei saanut vielä kovin helpolla tehtyä kampauksia :D

  Paljon iloa ja kauniita, aurinkoisia päiviä teidän koko perheelle <3 ja KIITOS vielä kerran, olet voittamasi palkinnot ansainnut!

 32. Avatar Mila sanoo:

  Aloin lukemaan blogiasi niihin aikoihin kun Tiara oli ihan pieni vauva eli aikalailla alusta asti on tullut luettua :) Tuntuu, että blogi kehittyy koko ajan vaan parempaan suuntaan!

 33. Avatar Elina sanoo:

  Oon seurannut blogiasi melkein alusta asti, välillä ollut pieniä taukoja oman elämäntilanteen mukaan, mutta nekin postaukset välistä oon pääsääntösesti lukenut :) olen nuori ja itsellä ei ole vielä lapsia, mutta silti tykkään seurata sinun/teidän elämää. :)

 34. Avatar Laura sanoo:

  Odotit Tiaraa silloin, taisi olla loppukesää 2011 kun aloin sun blogia seurailla :)

 35. Avatar Johanna sanoo:

  Aloin lukea blogiasi viime vuoden kesäkuun tienoilla ja jäin heti koukkuun. Syynä yksinkertaisesti blogisi mielenkiintoisuus ja sun mahtava kirjoitustyyli :) Aina tulee jotenkin hyvä fiilis, kun lukee sun ilosia ja rentoja postauksia, kiitos siitä! :)

 36. Avatar Emilia sanoo:

  Lähes alusta asti oon mukana ollut! :) Ainakin jo ennen Tiaran syntymää. On ollut niin mahtavaa seurata sun kasvamista naisena täältä ruudun takaa ja kasvaa siinä samalla itsekin teinistä nuoreksi aikuiseksi. Kiitos ihanasta blogista <3

  Terkuin Emilia 19v :D

 37. Avatar Jellu sanoo:

  Täällä edelleen mukana ja alusta alkaen ollut! :) paljonpaljon onnea blogille ja hassua sanoa mutta mä oon ylpeä susta :D oot kyllä näiden viiden vuoden aikana kehittynyt paljon ja edelleen oot mun ykkössuosikki! :D <3 piristät aina sun positiivisuudella ja tyttöjen ihanilla kuvilla mun päivää! <3

 38. Avatar VeeraM sanoo:

  Teidän häistä lähtien olen blogia lueskellut :)

 39. Avatar Ab sanoo:

  Aloin lukemaan siun blogia, silloin kun olit raskaana toista kertaa. Suunnilleen sen postauksen aikoihin milloin julkaisit raskauden täällä. En oo pitkään aikaan kommentoinu, mutta nyt taas. Oot huikee nainen ja rakastava äiti, pidä lippu korkeella jatkossakin.

 40. Avatar Iitu sanoo:

  Joskus viime kesänä löysin tän. Tää on niin hyvä! Aito ja positiivinen :) en koskaan kommentoi, mutta aina luen! Niin ihanat lapsetkin :)

 41. Avatar Katri sanoo:

  Suunnilleen puoli vuotta oon lukenut. Tykkään sun kirjoitustyylistä ja siitä, että blogissa käydään läpi monenlaisia aiheita. Aijon todellakin jatkossa lukea jokaisen postauksen sulta!

 42. Avatar Rita sanoo:

  Oon lukenut sun blogia Tipan odotusajasta saakka eli aika kauan jo! Mahtavaa on ollut pysyä mukana teidän elämässä, olet aivan mahtava bloggaaja :) Ei tule enää juuri muiden blogeja luettua mutta sun on niin omanlaisensa että pakottaa palaamaan aina kerta toisensa jälkeen.

  Älä muutu yhtään tavallisemmaksi. Kaikkea hyvää teidän kevääseen ja kesään!<3

 43. Avatar Pikku-iia sanoo:

  Esikoiseni on nyt neljä ja vähän päälle eli hänen odotusajoista lähtien…melkeinpä alusta saakka. Muistan googlanneeni blogeja joissa laskettu aika meni lähelle omaani ja niitä aloin sitten seuraamaan, laadusta viis , Lapsellista taitaa olla ainoa joka on edelleen seurantalistallani pysynyt, tämän lisäksi siis.

 44. Avatar Lauramariann sanoo:

  Oon lukenut sieltä melko alusta asti, muistkseni joku sellanen postaus missä kerroit ottaneesi aurinkoa :D Ja sitten huomaamattani jäin koukkuun. Onnea blogille ja mukavaa kesän odotusta!

 45. Avatar Niina sanoo:

  Olen lukenut alusta saakka blogiasi, mutta tämä taitaa olla vasta toinen kerta kun kommentoin…hups! :D ihailin heti sun tyyliä ja asennetta, vaikkeivat kaikki aiheet silloin ehkä olleet niin ajankohtaisia niin luin jokaisen raskaus- ja kasvatuspostauksenkin. Ja nyt kun olen itse raskaana, niin olen palaillut niihin useaan kertaan hakemaan vertaistukea ja vinkkejä :)
  Ihailen sun blogin aitoutta, rehellisyyttä, positiivisuutta ja huumoria. Kiitos kun kirjoitat!

 46. Avatar Maria sanoo:

  Oon seuraillu blogia jo reilu neljä ja puoli vuotta! Löysin muistaakseni Mami ja sen rinsessa blogista sun laittaman kommentin ja seurailin aluks satunnaisesti, mutta aika pian lisäsin jo listalle! Sun blogi on ollu alusta asti ihan lemppari, vaikka ihan teini olinkin kun aloitin lukemaan ja ihan eri elämäntilanteessa. :) Oon saanut monia uusia näkökulmia niin elämään kuin joskus toivottavasti tulevaan äitiyteenkin. Mukavaa alkavaa kesää koko perheelle! :)

 47. Avatar Juuli sanoo:

  Taisin ruveta lukemaan blogiasi alkuvuonna 2014, kun aloin lukemaan blogeja ylipäätänsä. En tiedä, miksi aloin seuraamaan äitiysblogia, joksi tämän paikan silloin vahvasti mielsin, sillä en ole äiti, tällä hetkellä lapsi olisi pahin painajaiseni, enkä tiedä haluanko koskaan lapsia, terveisin sinua vuotta nuorempi nainen. Nykyään tiedän, miksi olen täällä. Blogistasi on tullut tyylikäs, selkeä ja monipuolinen. Tuttu ja turvallinen, mutta mielenkiintoinen paikka, jonne aina haluaa palata. Minusta on mukavaa seurata nuoren lapsiperheen arkea. Blogi on ammattimaisempi, mutta silti ihanan kotikutoinen ja juuri sinun näköinen – tai niin ainakin näin ruudun takaa uskon. Ihailen positiivisuuttasi ja sitä, että kirjoitat toisinaan myös vaikeista asioista. Tykkään lukea hömpänpömppääsi, mutta myös ajatuksiasi ajankohtaisista asioista ja kommentteja, joita niihin annetaan. Onnea 5v -blogista! Pysyn lukijanasi jatkossa varmasti. Kaikkea ihanaa kevääseen teille kaikille! :)

 48. Avatar JonnaN sanoo:

  Aikalailla alusta saakka, Tiaran odotusajasta saakka.

 49. Avatar Maria sanoo:

  Aloin lukemaan blogia varmaan kaksi vuotta sitten. Ihana blogi sulla!:)

 50. Avatar Meri sanoo:

  Olen lukenut blogiasi siitä asti, kun odotit Tiaraa. Nyt piti ihan itsekin pysähtyä, että vautsi, ompa viisi vuotta mennyt nopeasti! On ollut huikeaa kokea teidän lastenne kasvu ja nähdä kuinka sinusta on kehittynyt aivan loistava äiti. En ole kertaakaan blogiasi kommentoinut, mutta toivon että tämä piristää päivääsi – sillä sinä ja sinun perheesi piristätte minun päiväänne, jo viiden vuoden ajan. Odotan yhä silti aina innolla postauksiasi, kuin viisi vuotta sitten. Onnea blogillesi, ja toivon kaikkea hyvää perheellenne <3

 51. Avatar Laura sanoo:

  Aloin lukemaan sun blogia varmaan puolitoista vuotta sitten ja nyt oon ihan koukussa. Olette aivan mahtava perhe ja mun mielestä olet todella ihana äiti, heittänyt täysillä lasten juttuihin, niin kuin minun mielestä äitien kuuluukin :) aivan mahtavaa kesän odotusta koko perheelle <3

 52. Avatar Olivia sanoo:

  Kesällä 2015 taisin löytää blogiisi, koko historiasi on kyllä luettu! :) Päiväni mieluisin hetki on yleensä se kun istun koneen ääreen kahvin kanssa ja innolla odotan uusia tekstejäsi:) Parhainta on se jos on ollut kiireisiä päiviä ja ei ole moneen päivään lukenut, ja sitten kun pääsee lukemaa <3 Paras blogi ikinä, olette ihania!

 53. Jaa-a, olenkohan tuorein vakkarilukija. Aloin lukemaan blogiasi noin kuukausi sitten, eikä yhtään juttua ole jäänyt sen jälkeen väliin. En muista miten tänne eksyin ja mistä, mutta ensimmäisenä huomioni kiinnitti se, että asumme samassa kaupunginosassa ja sen jälkeen jäin koukkuun juttuihisi.

 54. Avatar Eve sanoo:

  Oon lukenu blogiasi ihan alusta asti, tai ainakin melkeen, koska muistan kun odotin että postaisit että vauva on syntynyt. Muistan ku luin blogiasi kun olin reilaamassa Aasiassa, tais olla kesä 2011. Löysin blogin kun olin kuullut joltain kaverilta että sä odotat lasta ja kirjoitat blogia. (Pienet piirit oulussa :D) Hävettää ehkä myöntää mut ekan kerran tulin lukemaan blogia tyyliin semmoselta asenteella et ”saako se oikeestI lapsen”… mut salaa kuitenkin kadehtien kuin rohkeita te oton kanssa olitte kun saatte lapsen melko nuorina. Se on munki unelma ollu aina. Ja joskus kun sun blogista tuli puhetta niin ärsytti kun jotku ihmiset arvosteli ja kauhisteli teidän valintoja, mun mielestä olitte niin rohkeita ja aitoja alusta asti. Nyt mulla on vihdoin itselläkin tuommoinen pieni nyytti kainalossa (hilma 2,5kk) ja on ollu kiva lukea jotain sun aiempia kirjoituksia uudelleen, varsinkin teidän tyttöjen kehitykseen liittyviä juttuja :) sun blogi on aivan huippu ja saanut ainakin muy näkemään ja ajattelemaan monia asioita uudella tavalla. Aion kyllä pysytellä lukijana jatkossakin! Ihanaa ihanaa kesän odotusta teidän perheelle

 55. Mä aloin lukea ihanaa blogiasi silloin, kun kuulin, että tuttuni Evelina oli päässyt Kultahippu-blogillaan Kideblogeihin. Silloin löysin sinunkin blogiisi. Olen monesti miettinyt hyvän blogin suosion perusteita oman bloggaamiseni kannalta. En tiedä niitä vieläkään, mutta sinulta luen kaikki tekstit. Meidän Aava täytti huhtikuussa 5, joten on hauska seurata Aavan ja Tipan kasvua yhtä aikaa :)

 56. Avatar Henna sanoo:

  Aloin lukemaan sun blogia Oton blogin viittausten perusteella, ja Oton blogiin tutustuin ”elämäni suurin virhe muka” (tai jotain sinnepäin se nimi oli :D) postauksen tiimoilla… Eli oisikohan siintä joku vuosi ? Luin sun blogia siis aina kun Otto omassaan viittasi johonkin sun tekstiin ja sitten huomasin lukevani sun blogia ”ihan täyspäiväisesti”, ja aina innolla odotan nykyään uuden tekstin julkaisemista. Tykkään tosi paljon sun asenteesta elämään ja sun tyylistä kirjoittaa ja tuoda asioita esille. :) Oot aina tosi positiivinen, muttet mitenkää ylipirtsakka. Musta merkityksellisten asioitten käsittely täällä blogissa on tuonu syvyyttä tähän, ja se on mun mielestä ollu vaan hyvä asia. Kiitos sulle tuhannesti, että jaksat kirjotella, ja siten piristät monen päivää!! Paljon onnea!

 57. Avatar invisibleninny sanoo:

  Oisko ollut viime vuoden alusta (??) kun sinä ja Otto molemmat kirjotitte postauksen teidän suhteen alusta ja siitä kun kerroit Otolle olevasi raskaana. Jostain sun postaus ilmestyi mun facebookin feediin ja oli kiinnostavaa lukea kahdesta eri näkökulmasta :)

 58. Avatar Karla sanoo:

  Aloin lukea blogiasi puoli vuotta sitten :)

 59. Avatar tanjas sanoo:

  Aloin lukea blogiasi silloin kuin julkaisit ensimmäiset postaukset häistänne :) Parasta blogissasi on mielestäni nämä postaukset jotka kertovat ajatuksistasi tärkeisiin asioihin. Pakko myöntää että pari screen shottia löytyy jostakin postauksesta jossa kirjotit mielettömän viisaasti vanhemmuudesta :) Koulutustaustaltani olen varhaiskasvatustieteen maisteri ja ajattelin että työssä saattaa tulevaisuudessa tulla semmosia tilanteita jossa noita sun hienoja havaintoja voi hyödyntää :)

 60. Avatar Maaria sanoo:

  Mä rupesin lukemaan sun blogia sen jälkeen kun akkavalta lopetti (: yritin kyllä aiemminkin mut jotenkin en ”jaksanu” keskittyä useempaan blogiin samaan aikaan :D mut sen jälkeen oon kyllä kaikki sun tekstit lukenu (:

  Ps. Ihania tyttösiä teillä (:

 61. Avatar Hanna sanoo:

  Aloitin lukemaan blogiasi niihin aikoihin kun siirryit Indiedaysille :) Sun blogi on ihan älyttömän piristävää luettavaa ja aina innolla luenkin sun postauksia aina innolla ja sun kirjoitustyyli on ihana :) Olen sua muutaman vuoden nuorempi ja elämäntilanteemme ovat ihan erilaiset, mutta siitäkin huolimatta pystyn samaistumaan suhun tosi hyvin ja sen takia varmaankin blogisi on ehdoton lempparini. Olet loistava roolimalli :) <3 Ihanaa kevättä ja matkaa teidän koko perheelle :) !

 62. Avatar Jonna sanoo:

  Tiaran ristiäis postauksesta asti. Löysin blogin hevostalli.netin seniori palstalta kun siellä spekuloitiin Tiaran nimeä. Mielestäni Tiaran ja zeldan nimet ovat maailman ihanimpia ja ainutlaatuisia. :)! Jatka samaan malliin, blogisi on ihan huippu!!

 63. Avatar Reetta sanoo:

  Aloin lukemaan sun blogia silloin kun odotit vielä Zeldaa! :) Ihan tarkkaan en vuodenaikaa tai kuukautta muista, mutta syy siihen oli sata varmasti sama kuin vielä tänäkin päivänä; tämä on ihanaa viihdykettä, mutta samalla niin rentouttattavaa ja iloisuutta tarjoavaa puuhaa! Kiitos paljon!

 64. Avatar Ida sanoo:

  En muista tarkkaa aikaa, varmaan ~2014, etsin huvikseni blogeja menemällä aina jonkun blogissa lukijapalkin kohdalle ja niistä profiileista katsoin luettujen blogien listan ja valitsin parhaimman/hauskimman kuuloiset:D hankalasti selitetty,mutta päädyin siis blogiisi juurikin nimen perusteella – etunimisukunimimuotoisena olisi varmaan mennyt ohi.
  On another note, ihana blogi, kirjoitat niin fiksusti ja positiivisesti. Osaisinpa itsekin olla noin ihana tyttöystävä (vaimo ja äiti tulevaisuudessa) :)

 65. Avatar Janna sanoo:

  Muistaakseni vuosi sitten vastasin kysymykseesi ja täällä vastailen edelleen, kesästä 2011 lähtien!

  Ihanan aurinkoista kevättä ja lämpimän kesän odotusta!
  Janna

 66. Avatar Niina sanoo:

  Aloin lukea blogia hääblogin kautta ja vieläkin täällä keikutaan – kiitos!

 67. Avatar Minna sanoo:

  Onnea viiden vuoden taipaleesta! Toivottavasti vuosia on tulossa paljon lisää, sillä tämä on yksi lemppariblogeistani :) Olen lukenut blogiasi Zeldan syntymästä asti. En edes muista miten eksyin tänne, mutta heti jäin koukkuun! Oli pakko lukea kaikki vanhatkin postaukset, jotta pääsi mukaan kaikkeen. Ja pakko sanoa, että vaikka jo silloin tykkäsin blogistasi kovasti, on se kokoajan kehittynyt parempaan suuntaan :) kiitos, että olen päässyt nauttimaan näistä kirjoituksista!

 68. Avatar Maikki sanoo:

  Aloin lukemaan noin puoltoista vuotta sitten ja onneks, oon ihan koukussa! Sun tekstejä on ihana lukee ja ootan ihan innolla uusia postauksia. :)

 69. Avatar Unsku sanoo:

  Aloin lukea blogiasi noin viisi vuotta sitten. En tarkalleen muista, mutta sen muistan että odotit silloin vielä Tiaraa. :)

 70. Avatar amelias sanoo:

  Olen ollut täällä seuraamassa alusta asti. Olin silloin itse juuri saanut oman lapseni ja etsin vertaistukea :) Sun blogi jäi heti mieleen ja oli pakko palata aina uudelleen katsomaan mitä sulle kuuluu. Teidän matkaa on ollut ilo seurata, ja varsinainen matka se on ollutkin, ei uskoisi mistä silloin 5 vuotta sitten lähdit liikkeelle!

 71. Avatar Henna sanoo:

  Oon lukenu sun blogia hyvät 4-vuotta. Parasta on, kun sun blogi on niin hyväntuulinen.

 72. Avatar minttu_ sanoo:

  Aloitin lukemaan blogiasia ihan sattumalta vajaa vuosi sitten. Olin töissä vähän tylsässä päivystysvuorossa ja etsin jotain kivaa luettavaa, jäin koukkuun heti! Nykyään käyn viikoittain lukemassa mitä teidän kivalle perheelle kuuluu. Ihana ja aito meininki! :) Ensimmäistä kertaa rohkaistuin kommentoimaan. Tykkään erityisesti kun jaat kivoja ja helppoja ruoka-ohjeita.

 73. Avatar Milla sanoo:

  Mä aloin lukemaan ihan alkuaikoina ennne kun Tiara oli syntynyt. Täytyy sanoa että sulla on ihan mahtava,aito ja hyvänmielen blogi:) Jatka samaan malliin:)

 74. Avatar Johanna sanoo:

  Viime joulukuussa taisin löytää blogisi. Jäin heti koukkuun, sillä kirjoitat monenlaisista aiheista ja etenkin ihan rehellisestä lapsiperhearjesta. Aamukahvin ääressä on kiva lueskella teidän touhuista, vaikutatte tosi hauskalta perheeltä!

 75. Avatar nea sanoo:

  Itse löysin blogisi yhden luokkakaverin kautta ollessamme kasiluokalla koulun lehtikurssilla. :D Oli tylsä väli ja hän luki blogiasi kun ilmeisesti tunsi jonkun sun kaverin ja mäkin aloin sitten lukea, koska pidin (ja pidän) sun kirjotustyylistä. :) Siitä on nyt melkein viisi vuotta, olit sillon ihan viimeisillään raskaana, Tipa taisi syntyä kaks viikkoa sen jälkeen :) Tää aika on kyllä mennyt ihan älyttömän nopeasti :)

 76. Avatar Jeanette sanoo:

  Olen lukenut Tiaran syntymästä asti, eli melkein ihan alusta. Blogisi on edelleen suosikkini!

 77. Avatar Marla sanoo:

  Keväästä 2012 olen lukenut. Odotin esikoista ja silloinen työkaveri vinkkasi blogistasi. Sillä tiellä vieläkin :)

 78. Avatar rinde sanoo:

  Aloin lukea blogiasi kun julkaisit ehkä viidennen postauksen. Olin silloin 13-vuotias, enkä ollut millään tavalla kiinnostunut lapsiperheen arjesta, mutta joku sun blogissa koukutti! Siitä asti sun blogi on ollut mun ehdoton lemppari, kiitos ihanista blogivuosista, sun postauksen lukeminen tekee aina päivästä paremman :)

 79. Avatar Heli sanoo:

  Aloin itseasiassa lukemaan blogiasi vasta muutama kuukausi takaperin. Eräs ystäväni mainitsi, että lukee blogiasi, koska ”alussa se oli tyhmä teiniblogi vailla järjen häivää huonoilla kuvilla, mutta nykyään se on aika laadukas ja piristävä”. Googlasin sitten nimesi ja löysin tän, ja jäin seurailemaan. Laadukkaasta ja piristävästä olen takuulla samaa mieltä ystäväni kanssa :) mistä tulikin mieleeni, että vasta pari päivää sitten katsoin noita vanhempia postauksiasi vuodelta 2011, ja voin myös jollain tasolla allekirjoittaa ystäväni sanat niistäkin postauksista… :D Mutta ihanaa nähdä, miten blogi on kasvanut ja sinä myös :)

  Ihanaa kevään jatkoa koko perheellesi!

 80. Avatar Roosa sanoo:

  Löysin sun blogin aikoinaan Mutsis on -blogin kautta. Keikuit siellä jossain ”seuraamani blogit” listauksessa. Ensimmäinen postaus jonka sulta luin oli joku, jossa Zelda oli tosi pieni ja olitte laittaneet uima-altaan parvekkeelle! En alkanut heti seuraamaan, mutta hiljalleen klikkailin itseni useammin sun blogiin.

  Sun blogissa viehättää hyväntuulisuus, mutta myös viisaasti ja perustellen kirjoitetut asiapostaukset. Lisäksi pidän siitä suunnasta, että kaikki ei ole kiiltokuvaa. Olet hienosti saanut rakennettua kokonaisuuden, josta paistaa sun positiivinen asenne ja keskityt arjen kauniisiin asioihin, mutta samalla annat tarttumapintaa, jotain realistista lapsiperhearjen kuvausta lukioille!

 81. Avatar christa sanoo:

  Aloin lukemaan blogia vähän ennen Zeldan syntymää. Olin silloin vauvakuumeessa ja oli kiva seurata sun loppuraskautta ja uutta tulokasta. Tiaran erikoinen nimi jäi heti mieleen. :) Siitä asti tää on ollu ehdottomasti mun lemppariblogi!

 82. Avatar Janita sanoo:

  Viime vuoden syksyllä ensin luin aina välillä kun facebookissa ilmestyi linkkejä postauksiin ja tuttu oli tykännyt. Ja ennenkuin mä huomasinkaan pääty blogi puhelimen kirjanmerkkeihin.

 83. Avatar Tiina sanoo:

  Löysin tämän blogin hääblogisi kautta. Siitä asti olen seurannu teidän elämää, seuraan varmasti vielä jatkossakin! Olet Iina huikea tyyppi ♥

 84. Avatar Katjannh sanoo:

  Tulin mukaan silloin kun Zelda oli ihan pieni. Jonkun kekustelun kautta tänne eksyin ja aloin eka seuraamaan satunnaisesti ja aika nopsaa sitten ihan vakituisesti. Ihailen sinun ja Oton elämänasennetta ja elämäntyyliä. Pitäkää kiinni siitä mitä ootte, ja vaalikaa sitä! :) Joskus kommentoin, että postauksiasi on ihana lukea, mutta älä ota niistä stressiä. Ja tehkää joskus niitä ihania juttuja ja asioita ilman, että on kamera mukana ja mielessä ajatus että tästä mun täytyy kirjoittaa. (Silloin kommentoitkin ”totelleesi” heti samana päivänä :D) Edelleen olen sitä mieltä. Me lukijat täällä ollaan ja pysytään, eikä meidän tartte ihan jokaisessa asiassa pysyä kartalla (vaikka ihan kivaahan sekin on :P). Kiitos ja tsemppiä!

 85. Avatar Kati sanoo:

  Luin satunnaisia postauksia Tiaran syntymästä alkaen, mutta ”vakituisesti” aloin lukea joskus kesällä 2012 :)

 86. Avatar miiids sanoo:

  En edes lue blogeja… Mutta tätä luen. Vain ja ainoastaan tätä. Löysin blogin sattumalta vuosi sitten ja kaikki vanhat kirjoitukset vuodesta 2011 on myös tullut luettua jälkikäteen. Muita blogeja olen kokeillut, mutta tämä on ainoa, johon olen jäänyt koukkuun :D Sulla on niin ihana asenne elämään ja onnistut jotenkin aina piristämään <3 Ja Tiara ja Zelda on varmaan söpöimmät lapset ikinä! Kiitos, että kirjoitat :)

 87. Avatar Mari sanoo:

  Aloin lukemaan about kaksi vuotta sitten kun odotin esikoistani ja googlettelin äitiysblogeja. Sinun ja parin muut blogit ovat jääneet siitä saakka seurantalistaan.
  Olet vielä saman ikäinen kuin minä ja silloin oli kivaa lukea nuoren äidin blogia (tai no edelleen on :D) ja raskaana ja epävarmana oli kiva huomata että ei tarvi täysin vakavoitua tai muuttaa pukeutumistyyliä (olin ihan varma että joudun alkaa käyttämään mummokolttuja :’D) kun tulee äidiksi. Eli kiitos sulle, oot omalla tavallasi ollut vertaistukena mulle äidiksi tultuani ja mm sun tekstejä lukemalla oon tajunnut että ei ole sitä yhtä ainoota muottia mitä pitäis seurata! Jatka samaan rataan <3

 88. Avatar Ade sanoo:

  Aloin lukemaan blogiasi , silloin kun odotit Tiaraa. Sen jälkeen olen enemmän ja vähemmän seuraillut blogiasi ja sen kautta elämääsi. Hää blogiasi seurasin myös erittäin innokkaasti. Nykyään tuntuu, että varsinaisiin blogeihin eksyn harvoin , mutta instagramin ja snapchatin kautta saan seurata lempi bloggaajieni kuulumisia lähes päivittäin.

 89. Avatar Maiju sanoo:

  Mä törmäsin blogiisi ensimmäistä kertaa, kun kaverini luki lukion hyppytunnilla blogiasi. Se oli postaus siitä millaiset häät haluaisit unelmissasi ja vitsailit siitä, että haluat tyttäresi lisäksi tiaran myös päähäsi :D. Aloin aktiivisesti lukemaan blogia sitten muutaman kuukauden kuluttua tuosta ja olenkin lukenut siitä asti.

 90. Avatar Anninalexandra sanoo:

  Siis muistan joskus vuoden 2012 syksyllä raskaana ollessani googlanneeni sen hetkisiä raskausviikkojani ja sieltä löysin jonkun sinun rv-postauksen Tiaran odotusajalta. Eli melkein 4vuotta olen seurannut :) Jatka samaan malliin, saat niin positiivisia ajatuksia ja asioita ja tunteita blogillasi aikaan!

 91. Avatar Helena sanoo:

  Mä aloin lukea blogiasi niihin aikoihin, kun kerroit odottavasi Zeldaa, taitaa olla loppuvuodesta 2012..? Eli 3,5 vuotta, hurjaa! :D En edes muista missä blogiisi törmäsin. Ihan uskomatonta, kuinka tässä vuosien saatossa on huomannut sun kehittyneen ja muuttuneen ja lastesi kasvaneen, niin siinä samassa itsekin olen kasvanut aivan valtavasti yläasteen teinikiemuroista ehkä vähän fiksummaksi lukiolaiseksi. Olen siis tosi nuorena alkanut sun blogia lukemaan, eikä lapsiperhe-elämä ole mulle vielä vuosiin ajankohtaista. Jokin mut kuitenkin sai koukkuun ja nykyään seuraan sun blogia päivittäin. Sun blogi on kyllä sellainen joka on huononakin päivänä aina saanut hyvälle tuulelle, ja niin vähän kun blogeja nykyään luenkin, sun omasi on aina pysynyt mukana :)

 92. Avatar Henni sanoo:

  Löysin sun blogin vasta noin puoli vuotta sitten. Luin sattumalta yhden postauksesi ja huomasin hymyileväni vielä kauan sen jälkeenkin. Olet niin iloinen, positiivinen ja aidosti onnellisen tuntuinen ihminen, että se hyvä olo tarttuu ruudun läpi minuunkin. :-)

 93. Avatar Christa sanoo:

  Aloin lukemaan blogiasi joskus tämän vuoden alussa. Jotenkin eksyin tänne, ja eka koukku oli se, että olen tuntenut Oton lapsuudessani :D koukkuun jäin kuitenkin sinun kirjoitustyyliin, ja todella ihanaan blogiin! Minulle tulee tästä paljon parempi mieli kuin monesta muusta blogista :) kiitos!

 94. Avatar Kaina sanoo:

  Olen osunut blogiisi sattumalta eri linkkien kautta sillointällöin, mutta vasta viime talvena jäin aktiivisesti seurailemaan. Olen siis ollut lukijana ehkä vajaan puoli vuotta – ja aion jatkaa vielä pitkään!

 95. Avatar Lotta sanoo:

  Aloin lukemaan blogiasi noin vuosi sitten ja jäin koukkuun! On ihana kuulla mielipiteitäsi ja käsityksiäsi pinnalla olevista asioista sekä lukea teidän perhe-elämästä :) mukava jalatmaassa-blogi! Kiitos ihanista kirjoituksistasi :)

 96. Avatar Page sanoo:

  Täällä yksi melko uusi lukija! Aloitin lukemaan sun juttuja vasta tänä keväänä, vaikkakin muutaman kerran aikaisemminkin olen täällä vieraillut Zeldan syntymän aikoihin! Pariin vuoteen en lukenut blogeja ollenkaan, mutta tänä keväänä päätin etsiä uutta lukemista ja sun blogista tuli nopeasti yksi lemppareista! Kirjoitat ihanastija ihanista jutuista, joten jatka samaan malliin mun ja muiden lukijoiden päivien piristämistä :)

 97. Avatar Ani sanoo:

  Vuodesta 2012 seurannut blogiasi. Suunnittelin silloin omia häitäni ja googletin ”tiara” hakusanalla itselleni kuvia häissä päähän laitettavasta tiarasta, ja löysinkin itseni blogistasi! Koukkuun jäin ja tykkään postaustahdistasi : )

 98. Avatar Paula sanoo:

  Tänä keväänä alkuvuodesta löysin blogisi. Facebookissa joku tuttuni oli tykännyt blogisi facebooksivusta ja sitä kautta bongasin. Koukkuun jäin lähinnä ihanien lastesi vuoksi, kun vauvakuumeaikaa elän :D

 99. Avatar Tipu sanoo:

  Aloin seuraamaan blogiasi noin puoli vuotta sitten kun etsiskelin uusia kivoja blogeja luettavaksi. Tykkään blogisi ns. arkisuudesta tai että postailet ihan tavallisia asioita, ja blogisi kuuluu siihen joukkoon jonka postauksia luen säännöllisesti ja joita käyn aina katsomassa onko tullut uusia postauksia. :)

 100. Avatar Eeva sanoo:

  Oon lukenu sun blogia jo ennen Zeldan syntymää eli aikas monta vuotta. :) Täytyy sanoa, että ei mitään muistikuvaa, miten löysin sun blogin. Jos se on jotenkin mahdollista, niin ehkä Lapsellista-blogin kautta..? :)

  Olet yksi aika harvoista bloggaajista, joita arvostan todella paljon. Arvostan myös sitä kuvaa, jonka susta saa äitinä. Oot niin aidosti läsnä lastesi elämässä. :) Yleisesti ottaen vieroksun hieman lasten kuvien julkaisemista blogissa, mutta jostakin syystä sun kohdalla se ei häiritse tai mietitytä. Ehkä teet sen jotenkin fiksusti tai tyylikkäästi tms.. :)

  En oo tainnu juuri kommentoida sulle, mutta luen ilolla jokaisen postauksen.

  Arvostan sitä, miten positiivisesti ja ilolla suhtaudut lukijoihisi. Hieman vieroksuttaa, kun jotkut suositut bloggaajat sanovat suoraan, että tekevät työtään blogiportaalille ja yhteistyökumppaneille, ei lukijoille. Susta taas näkee, että aidosti pidät lukijoistasi. :) Mutta huh, ny meni vähän negailuks eli lopetan. :)

  Onnee viisvuotiaalle! :)

 101. Avatar Salla sanoo:

  Onnea 5-vuotiaalle blogille! :) olen lukenut blogiasi Zeldan odotusajasta lähtien, hui kun siitäkin on jo pitkä aika! Muistan kun jäin heti koukkuun ja luinkin parin päivän aikana kaikki aikaisemmat postauksesi. Siitä asti oon aktiivisesti seurannut mukana, vaikka harvoin mitään kommentoinkaan :) tästä tuli hyvin nopeasti lemppariblogini, ja on tällä hetkellä ainut mitä luen aktiivisesti. Sun kirjoitustyyli ja postaukset vaan aina osuu kohdalleen ja saa hyvälle mielelle. Jatka samaan malliin ja hyvää kesää ihana Iina!

 102. Avatar Lispe sanoo:

  En muista, koska aloin lukea blogiasi, mutta muistan, miten tänne sun blogiin ekan kerran eksyin. Mun isosiskon kaveri oli kirjoittanut google-hakuun moi ja tällä haulla oli tullut vastaan kuva, jossa olit sinä raskausmahasi kanssa. Kyseisen postauksen, jossa tämä kuva oli ollut, nimi oli Masu tässä moi tms. Siskoni näytti kotona mulle sen kuvan ja sanoi, että kato miten ihanan iso vauvamasu. En jättänyt selailua pelkkään masukuvaan vaan siitä lähtien olen lukenut blogiasi. :D kiitos<3

 103. Avatar Ave sanoo:

  Onnea viisivuotiaalle! :) Olen seurannut blogiasi suurinpiirtein vuoden ajan, siitä lähtien kun itsekin aloin pitää blogia, ja tutustuin sitä kautta muihin blogeihin. Sulla on oikea hyvän mielen blogi, niin positiivinen ja persoonallinen. :) Mukana pysytään jatkossakin!

 104. Avatar Kaisa sanoo:

  Mä oon lukenu sun blogia ihan alusta asti, olit varmaan alle kuukauden sillon blogannut kun aloin lukemaan. Sun blogi on edelleenkin yks niistä harvoista mitä jaksaa päivittäin/lähestulkoon päivittäin käydä lukemassa ja kattomassa onko tullu uusia postauksia. :) Mua vähän harmittaa pikkasen hidastunu postaustahti koska jaksaisin lukea uusia postauksia sulta vaikka joka toinen tunti, mutta ymmärrän kyllä, että täytyy ensiksi ajatella omaa hyvinvointia eikä ottaa liikaa stressiä blogista! :D

  Ja sun blogi on nimenomaan erilainen kun moni muu. Hyvänmielenblogi, mutta kerrot myös huonoistakin asioista (sairasteluista, yms.) niitä kaunistelematta, pysyen kuitenkin positiivisena. Monet blogit tuntuu olevan nykysin niin pinnallisia ja semmosia, että pyritään vaan näyttämään kuinka paljon kauniimpi koti ja ihanammat lapset on kuin kaikilla muilla ja esitetään että oma elämä on täydellistä vaikka totuus oliskin kaukana siitä, mutta sun blogi on jotenkin aidon olonen eikä tuu sellasta vaikutelmaa. :) Teidän perheen rakkaus huokuu sun kirjotuksista niin hyvin että välillä tulee ihan tippa linssiin! <3

 105. Avatar Jenna sanoo:

  Kiitos Iina ihanasta blogista! Ite löysin tieni tänne vähän Zeldan syntymän jälkeen :)

 106. Avatar pikkukalanen sanoo:

  Taisin kommentoida jo viimevuonna (en muista millä nimimerkillä olen kommentoinut kun mulla on muutama eri joita käytän…), mutta olen lukenut jo ajasta vähän ennen Zeldan syntymää :) Hullua että siitä on niin kauan, sun blogi on yksi harvoista, joita olen jaksanut aktiivisesti käydä lueskelemassa niinkin kauan :D Kiitos siitä siis ja hyvää blogisynttäriä! Ja kivoja kuvia teistä taas :)

 107. Avatar Heidi sanoo:

  Aloin lukemaan joskus 2013 ja luin noin puol vuotta ja sit jostain syystä en enää lukenut mitään blogeja mutta viime kesäkuussa luin sitten ihan kaikki postaukset vanhimmista uusimpiin :)

 108. Avatar Emppu sanoo:

  Sun blogin löysin reilu vuosi sitten, sillon luin läpi kaikki aikaisemmatkin postaukset ja jäin koukkuun! Koskaan ennen en oo tänne kommentoinut, mut nyt päätin ilmoittaa, että täällä ollaan! Jatka samaan malliin :) ihanaa kesän alkua koko perheelle!

 109. Avatar Oona sanoo:

  Aloin lukemaan blogiasi ammattikoulun aikaan reilu 4 vuotta sitten, kun katsoin luokkatoverin lukevan aina blogiasi. Nimi oli niin omituinen, että halusin googlettaa samantien mistä on kyse! Koukutuin ja jäin lukijaksi :)! Tällä hetkellä luen neljää blogia.

 110. Avatar Elisa sanoo:

  Onnea viisivuotiaalle blogille! En muista kommentoinko viime vuonna, mutta mukana olin jo silloin. Löysin blogisi kesällä 2013, sitä en enää muista että mistä, mutta siitä asti olen juttujasi lukenut. Ootte aivan ihana perhe ja on mukavaa näin muutaman vuoden jälkeenkin olla täällä lukemassa teidän juttuja. :)

  Hassu muisto, joka on jäänyt mieleen, mutta pakko kertoa: Blogiasi lukiessa ihan alkuaikoina kuuntelin paljon Aviciita ja I Could Be The One-kappaletta. Nykyään jos biisin jossain kuulen, tai kuuntelen sitä ite, tulee tämä blogi mieleen heti. :D

 111. Avatar Roosa sanoo:

  Moikka Iina! Aloin seuraamaan blogiasi silloin, kun odotit vielä Tiaraa eli aikalailla blogin alku taipaleella. Silloin olin hyvin kiinnostunut perheblogeista ja mikä sen mielenkiintosempaa, kun seurata raskauden etenemistä ja lapsen kehitystä. Jostain syystä muut blogit jäi unholaan ja sinun blogia seuraan edelleen säännöllisesti. Vuosien varrella on ollut mielenkiintoista seurata teidän monipuolista ja nousurikasta elämää. Myös teidän elämänasenne on aivan loistava. Toivottavasti jaksat pitää blogia vielä seuraavatkin viisi vuotta. Hyvää kesää koko teidän perheelle!

 112. Avatar Essi sanoo:

  Rupesin seuraamaan jo ennen Tiaran syntymää :) Vauvakuumeessa etsin blogeja luettavaksi ja löysin sut! Ja tässä sitä vieläkin ollaan kolme lasta rikkaampana :)

 113. Avatar Inga sanoo:

  Jos en nyt ihan väärin muista niin löysin blogisi hieman ennen kun kerroit odottavasi Zeldaa. :) Ja näiden vuosien jälkeen täytyy kyllä sanoa, että blogisi on paras koskaan lukemani blogi!

 114. Avatar LPP sanoo:

  Blogisynttärionnittelut <3

 115. Avatar Riia sanoo:

  Aloin lukemaan sun blogia silloin kun esikoinen oli vielä ihan pieni. Sun blogi on vaan vuodesta toiseen niin ihana ja aito! Osaat kertoa myös vaikeista asioista eikä kaikki ole vaan sitä vaaleanpunaista höttöä mitä monet blogit on… kohta esikoiseni täyttää viisi vuotta ja seuraava kohta 2-vuotias tulee reippaasti isoveljensä perässä! Kiitos upeasta blogista Iina, jatka samaan malliin! ❤

 116. Avatar SL sanoo:

  Onnea viisivuotiaalle blogille!

  Aloitin blogisi lukemisen heti sen ensimmäisien kuukausien aikana. Mielenkiinnolla seurasin ensimmäistä raskauttasi ja vauvaperheen arkea, vaikka elämäntilanteeni oli ja on täysin eri. Blogisi on ollut kaikki nämä vuodet seurannassa, ja olen saanut olla mukana sekä sinun, perheesi että blogin kasvutarinassa. Ulkopuolisena on ehkä hieman riskialtista sanoa tämä, mutta sanon kuitenkin. Olet nimittäin kasvanut ihmisenä, ja äitinä, valtavasti näinä vuosina. Olette myös yhdessä Oton kanssa kasvattaneet ihania tyttäriä! Jokin, jota en osaa määritellä, saa minut vuodesta toiseen pysymään mukana, vaikka elämäntilanteemme ja -tyylimme ovatkin hyvin erilaisia, enkä suoranaisesti koe kuuluvani blogin kohdejoukkoon. Aion kuitenkin myös jatkossa pysyä blogin matkassa. :)

  Onnea myös tuleviin vuosiin! :)

 117. Avatar Hanna sanoo:

  Oon alkanu lukemaan sillon ku ootit Tiaraa, oiskohan ollut kolmas postaus julkaistu kun löysin tän blogin :) muistan, että ensimmäisissä postauksissa kirjoitusasu ja -tyyli on välillä vähän vaikealukuista :D hymiöitäkin käytit tekstin seassa! Ja muistan elävästi teidän asunnon ja sun asukuvat! Paljon on muuttunut, huikeasti oot kehittyny ja kypsynyt mutta tapa miten kauniisti puhut sun läheisistä, kuten Otosta, ei oo muuttunu mihinkään. Jään ilolla seuraamaan vielä seuraavat 5 vuotta :) kaikkea hyvää teille!

 118. Avatar A sanoo:

  Mä oon ollut mukana ihan alkuajoista lähtien, eli monet hymyt, naurut ja itkutkin on tullut ruudun tällä puolella sun blogin ansiosta koettua! Päädyin tänne alun perin täysin vahingossa, mutta oli kyllä virhe sen arvoinen :D Näiden viiden vuoden aikana on tullut lueskeltua eri blogeja vaikka kuinka, mutta voin rehellisesti sanoa että sun blogi on tasan ainoa, jonka mukana olen pysynyt koko tän ajan! Älä ota jatkossakaan liikaa stressiä blogista, kyllä me täällä pysytään <3

 119. Avatar Nessi sanoo:

  En muista miten päädyin ensimmäisen kerran blogiisi. Muistelisin että ensimmäisessä postauksessa jonka luin, olitte mennyt juuri kihloihin.

  Siitä lähtien olen seuraillut blogiasi aina välillä. En ole ikinä lukenut muita lapsiin liittyviä blogeja, enkä tiennyt miksi blogisi kiinnosti minua niin, että piti välillä joskus pidempienkin taukojen jälkeen palata katsomaan kuulumisesi.

  Nyt olen suunnilleen puolen vuoden ajan seurannut blogia aktiivisemmin, joku tässä aina vain vetää puoleensa :–) Ihailen positiivisuuttasi, teidän perhettä ja lasten kasvatusta. Tiara ja Zelda ovat todella onnekkaita saadessaan teidät vanhemmiksi ja heistä tulee järkeviä, pärjääviä, itseään ja muita rakastavia, hienoja ihmisiä! Ihailen myös sinun kasvamista siitä blogin alun ehkä ”teinihtävästä” olemuksesta nykyhetken itsevarmaksi ja pärjääväksi nuoreksi naiseksi. Jos minulla olisi joskus lapsia, olisit minulle jonkinlainen esikuva äitiydessä.

  Blogiasi voisi kuvailla ”elämänmakuiseksi” ja siksi se kiinnostaa edelleen. Jeee, ja onnee 5v. blogi!! :—)

 120. Avatar Mirka sanoo:

  Aloin lukemaan blogiasi kun Tipa oli vielä ihan pieni! En muista enää tarkalleen milloin. Muistan kuitenkin lukeneeni heti kaikki postaukset läpi, joten tavallaan olen ollut mukana alusta lähtien. ;) Muistan kun kerroit olevasi raskaana uudelleen, ja silloin olin jo hyvän tovin lukenut blogiasi. Blogisi nousi nopeasti lempparikseni, ja on pysynyt siellä edelleen :) Kiitos siis mahtiblogista sekä onnea ja menestystä kuudenteen vuoteen ;) Minä aion pysyä mukana menossa!

 121. Avatar Eeva sanoo:

  Itse bongasin blogin Facebookista näiden ”Lissu Salo tykkäsi tästä” linkkien kautta, ja kävin silloin tällöin lukaisemassa postauksen sieltä täältä. Viime joululomalla luin eräänä yönä huvikseni postauksia putkeen johonkin vuoden 2014 toukokuuhun asti ja no, sitten taisin jäädä vähän koukkuun.
  Olen töissä kouluavustajana, ja välillä päivissä on vapaita tunteja tai pitkiä välitunteja, kun ei ole oikeastaan mitään tekemistä, joten nykyään niinä väleinä luen aina täältä uusimman postauksen! Ihan parasta!
  Olen juuri täyttänyt 21 enkä vielä edes haaveile lapsista tai ”perhearjesta”, mutta joku juttu tässä blogissa on, kun luen ihan täpinöissäni välikausivaatteista… :D

 122. Avatar Opri sanoo:

  Ensimmäisenä vuotena aloin lukemaan, joten jokaisen postauksen olen lukenut.☺Silloin kun jostain löysin blogisi (en todella muista mistä löysin), ihastuin ja selasin kaikki postaukset ja luin mielenkiinnolla, ne ensimmäisetkin. Mieleenpainuvimmat ovat olleet tyttöjen synnytys kertomukset ja raskausaikaan liittyvät jutut. Videopostaukset on ihania, kuvat on mahtavia… oikeestaan kaikki on ihania!!
  Olin tuolloin kun aloin lukemaan n.14 vuotias, en lukenut silloin ollenkaan blogeja enkä oikeastaan tiennyt mitä ne on. Kunnes törmäsin sun blogiin!
  Vuosien varrella oon yrittänyt alkaa lukemaan muitakin blogeja mutta ei, kaikki tippunut lähes heti pois ja sun postauksia luen aina innolla. Ihania aiheita, monipuolisia tekstejä, ihana perhe teillä ja mahtavan rentoa ja aitoa meininkiä.
  Kilpailut on myös hauskoja, yhteistyö postauksetkin kiinnostavia. En ikinä ole voittanut missään paitsi blogisi m&m karkkien arvonnassa Se oli hauskaa, karkit saapuivat samana aamuna kun lähdin töihin viimeistä päivää viettämään, joten koko työporukka sai osansa.
  Yhteenvetona kiitos postauksista kuluneiden vuosien aikana, ihanaa kesää!!! Ja hyvää Mallorcan matkaa
  Kiitos ❤

 123. Avatar Sannak sanoo:

  Varmaan 1,5v en tiedä yhtään :)

 124. Avatar noora sanoo:

  Taisin aloittaa lukemisen niihin aikoihin, kun Zelda syntyi. Törmäsin blogiisi bloglovinin kautta, siellä oli muistaakseni joku suosittujen blogien/postausten osio, jossa blogisi osui usein silmiini. Kävin muutamia kertoja kurkkailemassa, mutta kesti hetken ennen kuin jäin koukkuun. Sitten onkin seurailtu mukana tiiviisti. :)

 125. Avatar Roosa sanoo:

  Tarkkaa aikaa en muista mutta Zeldan ollessa vauva aloin lukemaan.. :) Ihana blogi, pakko lukea päivittäin!! Ja oivoi, vasta eka kommentti.. :S

 126. Avatar Maria sanoo:

  En tarkkaan muista, milloin ryhdyin blogiasi lukemaan (ehkä Zeldan syntymän aikoihin?), mutta muistan kyllä, että osasyynä oli juurikin tämä nimi! Olisikohan joku kaverini tykännyt facebookissa postauksestasi, ja erikoinen nimi sai minutkin kiinnostumaan. Takaisin en toki olisi varmaan pelkän nimen vuoksi eksynyt, mutta jo ensivierailulla syntyi vaikutelma fiksusta ja symppiksestä kirjoittajasta. Useamman vuoden olen enemmän tai vähemmän säännöllisesti juttujasi siitä lähtien lukenut, ja vaikka itselläni ei perhettä vielä olekaan, niin jostain syystä jaksan lukea kaiken maailman välikausivaatepohdintoja vuodesta toiseen nimenomaan täällä sinun blogissasi. Myös muut aiheet kiinnostavat :D

  Kiitos siis sinulle Iina kiinnostavasta, laadukkaasta ja toistuvasti hyvää mieltä tuottavasta ihanasta blogista! <3

 127. Avatar veera sanoo:

  Taisin alkaa lukea sun blogia niihin aikoihin kun Zelda oli ihan vauva jos en väärin muista :D ja sen jälkeen käyn vähintään joka toinen päivä katsomassa uudet postaukset. Tässä kun mietin niin sun blogi on ainoa mitä olen ikinä missään äänestänyt tai seurannut näin pitkään säännöllisesti :D onnea siis blogisynttäreistä ja jatka samaan malliin ! :)

 128. Avatar Annamari sanoo:

  Ensinnäkin kiitos ihanasta blogista!

  Minä taisin löytää blogisi vuoden 2014 alussa, kun odotin esikoistani. Mielenkiintoni heräsi, kun huomasin sinunkin olevan Oulusta kotoisin, melko saman ikäinen nykyinen Helsinkiläinen !

 129. Avatar mymmeli sanoo:

  Aloin seuraamaan blogiasi hieman vajaa vuosi sitten. Googlettelin silloin jotakin raskauteen liittyvää asiaa ja päädyin blogiisi. Jäin melkeinpä heti vaki-lukijaksi.
  Pidän erityisesti perhe-elämään/ lapsiin liittyvistä jutuista sekä blogin positiivisesta asenteesta. :)

 130. Avatar Ninna sanoo:

  Hui onko blogisi aloittamisesta jo niin kauan?! Muistan kun luin ensimmäisiä postauksiasi kun odotit Tiaraa ja olit niin aito jo silloin. Siitä syystä varmasti on tullut pysyttyä matkassa tämä koko aika ja edelleen olet yksi lemppari bloggareista :). Sinun ansiosta aloin itsekkin myös kirjoittelemaan ja kerran teitä olen Oulussakin vilaukselta nähnyt ja olettehan te älyttömän suloinen perhe<3. Kaikkea hyvää ja toivottavasti jatkat vielä kauan kirjoittamista!

 131. Avatar Kaisa sanoo:

  Aloin lukea blogiasi, kun odotit Tiaraa! Eli mukana matkassa oltu alusta asti ja täällä pystytään edelleen:) Kiitos ihanasta blogista!

 132. Avatar vilmu sanoo:

  Muistelisin että aloin lukemaan tätä juuri kun Tiara oli syntynyt, mutta en osaa kyllä varmaks sanoa! Hassua et oon ollu vasta yläasteella kun löysin blogisi, mut jo sillon tästä tuli iiiiihan ultimatelemppariblogi. Muistan kun parissa illassa luin kaikki aikasemmat postaukset ja sitten koulussa hehkutin sua, mutta eihän niitä muita 14-15 vuotiaita tyttöjä kiinnostanut (mikä on kyllä ihan ymmärrettävää) :D Oon tainnut joskus aikaisemminkin sanoa et ihailen sua ihan äärettömän paljon, ja toivon että joskus tulevaisuudessa olisin edes puoliks yhtä hyvä äiti kuin sä. Ihan supermahtavaa blogisynttäriä! :)

 133. Avatar Susanna sanoo:

  Olen lukenut blogiasi kutakuinkin keväästä 2014 lähtien. Omat nuoremmat sisareni kertoivat blogistasi, joten halusin katsastaa sen. Ja jäin heti vakilukijaksi. Joka päivä pikkukakkosen aikaan luen postauksesi.
  Kiitos ja jatka samaan malliin

 134. Avatar Kia sanoo:

  Aloitin lukemaan blogiasi ehkä noin vuosi sitten (en ole varma, mistä löysin blogisi) ja siitä lähtien tämä on ollut yksi lempiblogeistani. Olen myös suositellut blogia ystävilleni ja nyt hekin ovat koukussa!<3

 135. Avatar Emilia sanoo:

  Onnea ihanalle blogille! :) Kiitos kun jatkat bloggaamista ja kirjoitat hyviä niin hyviä postauksia. Oot mun lempibloggaaja!

  Minä olen lukenut blogiasi säännöllisesti muistaakseni noin kolmen vuoden ajan.

 136. Avatar Jenni sanoo:

  Noin 1,5 vuotta sitten löysin vahingossa blogisi ja siitä asti on vierailtu lähes päivittäin täällä. Niin ihana, hyvänmielenblogi!

 137. Avatar Maiju sanoo:

  Oon ollut mukana ihan alusta asti ja tulen kyllä olemaan mukanaan hamaan tulevaisuuteen asti. En tästä blogista keksi huonoa sanottavaa :)

 138. Avatar Amanda sanoo:

  Aloin aktiiviseksi lukijaksi, kun aloit odottamaan Zeldaa.

  Sulla on kyllä ihan paras blogi! <3 Itse asiassa ainut seuraamani lifestyle-blogi. Kaikki muut on jotain koirajuttuja. :D

 139. Avatar Sallakoo sanoo:

  Melko lailla vuosi sitten. Monesti kävin tsekkaa tätä, blogin nimi herätti uteliaisuutta, kesti ehkä kuukausi ennen ku hoksasin et täähän on ihan huippu, blogi että bloggaaja. Siitä asti ollu yks suosikeista :)

 140. Avatar Veera sanoo:

  Aloin lukemaan blogia joskus kun aloit odottaa Zeldaa! Hassua, että siitä on jo useampi vuosi…

 141. Avatar Satu sanoo:

  En ole ihan alkuajoista seurannut blogiasi, mutta hyvin pitkään kuitenkin. Tämä on yksi lemppareistani, jota käyn lukemassa lähes päivittäin. Tyylisi on ihanan arkinen, kuitenkin ripauksella jotain, joka on niin sinua ja teillä on ihana perhe. Piti käydä oikein vilkaisemassa ensimmäisiä postauksiasi ja olihan ne aika koomisia. Jotenkin kirjoitustyylisi on muuttunut parempaan suuntaan. Ehkä se nuoruus paistoi ensimmäisten tekstien takaa. Hauskoja muistoja varmasti ja hauskaa luettavaa.

 142. Avatar Niina sanoo:

  Aloin lukemaan sun blogia syksyllä 2013. En ollut ennen sitä jäänyt seuraamaan aktiivisesti mitään blogeja, vaikka niitä huvikseni jonkun verran selailinkin. En oikeastaan muista, mikä mut lopulta sai tänne jäämään, mutta luulisin johtuvan siitä että vaikutat niin super ihanalta ihmiseltä, ja sun tekstit huokuu hyvää fiilistä. Sun blogin tsekkaaminen kuuluu mun jokailtaisiin ennen nukkumaanmenoa -rutiineihin, mun mieskin on alkanut kutsua Tipaa ja Zeldaa pupuiksi, hah! ”Taasko luet sitä pupujen blogia” :D

  Ainiin, pakko sanoa myös että sun blogi on edelleenkin ainoa mitä olen ikinä jäänyt seuraamaan :)

 143. Avatar Anspa sanoo:

  En kyllä ihan tarkkaan muista, mutta ehkä joku 2-3 vuotta sitten aloin lukemaan blogiasi.

 144. Avatar Henna sanoo:

  Olen lukenut blogia vuodesta 2013 asti silloin tällöin. Nyt olen lukenut säännöllisesti 2015 syksystä asti! :)

 145. Avatar Katri sanoo:

  Käyn kerran vuodessa näköjään kommentoimassa, mutta täälä ollaan edelleen. Blogisi on täydellinen juuri tällaisena kuin se on ja siksi lukijamäärä lisääntyykin. On ollut aivan ihana seurata näin läheltä erityisesti lastesi kasvamista kun itselläni on Tiaran kanssa samanikäinen tytär. Blogisi on myös inspiroinut minulle ja tyttärelleni todella paljon puuhaa päivisin kun olemme kahdestaan kotona. Kiitän ja kumarran :)

 146. Avatar aMrjo sanoo:

  Oon lukenu sun blogia ihan ensimmäisestä postauksesta asti :) nykyää vähä vähemmän mut mukana silti! Terveisii oulusta :)

 147. Avatar Olivia sanoo:

  Aloin lukea blogiasi varmaankin heinä-elokuussa 2011 että alkuajoista ollaan mukana oltu. Viime elokuussa jätin bloggaamisen itse ja samalla hirveästi blogeja koska en vain enää ehtinyt lukea niitä. Muutaman muun blogin lisäksi tulen aina välillä palaamaan sinunkin blogiisi ja aina tulee hyvä mieli, sulla tää homma huokuu niin positiivisuutta :)

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.