Kesän eka rantsupäivä

27.06.2016

Eilen kipiteltiin uimarannalle koko perhe heti aamupäivästä kun oli niin mahtavan kaunis ja lämmin sää. Kun päästiin rannalle asti niin aurinko alkoi mennä pilveen, mutta asteita oli onneksi mukavat 26 ja hyvin tarkeni olla rannalla ja vedessä. Rakennettiin tyttöjen kanssa vaikka mitä hiekkajuttuja,  vesiallas veneelle ja pieni hiekkalinnakin. Oli niin hauskaa ja ihanan lämmintä, meri-ilma tuoksui raikkaalta. Ja ei ollut tukalan kuuma kun aurinko ei polttanut, sanoisin oikeastaan että ihan täydellinen biitsikeli.

Joka ikinen kesä mä vaan rakastun uudelleen ja uudelleen tuohon ihanaan rantaan, on kyllä onni että on kävelymatka niin upealle paikalle. Se on ehdottomasti Helsingin upein ranta, ei kalpene ollenkaan Mallorcalle muussa kuin veden värissä ja aurinkotuolien puutteessa, haha. Toivottavasti tästä kesästä tulee pitkä ja lämmin ja saadaan nauttia ihanasta rantameiningistä mahdollisimman monta kertaa.

Siinä on vaan jotain niin rentouttavaa kun makoilee rannalla, kevyt merituuli heiluttaa hiukset silmille ja lasten nauru raikaa. Siihen tiivistyy mun täydellinen kesähetki.

Meillä oli kyllä niin ihana juhannus, että sen voimalla jaksaa hyvin puurtaa taas töiden parissa. Tuntui niin ihanalta, kun tänään Otto tuli töiden jälkeen normaalisti kotiin meidän luo, ja tiedän että tulee huomenna ja ylihuomenna ja yliylihuomennakin. Sillä on niin iso merkitys että on se toinen siinä arjessa mukana.

Perjantaina mun äitikin tulee tänne pitkästä aikaa, ei olla nähty sitten huhtikuun ja Zeldan synttäreiden ja alkaa olla jo kova ikävä! Onneksi on videopuhelut joista mun äitikin on innostunut, ja monesti tytöt hengailevat mummun kanssa eli höpöttävät videopuhelimeen ja kantavat sitä leikissäkin mukana ja esittelevät mummulle omia leikkejään ja vaikka mitä. Kyllä on mahtavaa että videoyhteyden avulla kaukana olevatkin on ihan siinä vieressä. Ja puhelimen näytölle voi antaa halin ja pusunkin.

Nyt eksyin kyllä jo aivan sivuraiteille tästä ranta-aiheesta mutta eikai se mitään haittaa, päämäärätön höpöttelyhän on just mun erityisalaa eikö vain.

Ihanaa maanantai-iltaa kaikille <3


No Responses to “Kesän eka rantsupäivä”

 1. emppulio sanoo:

  Hihi, tuossa oliskin ideaa, jos haluaisi käydä rauhassa suihkussa tms, niin soittais jollekkin sukulaiselle videopuhelin ja se viihdyttäis lapsia sen aikaa 😀

  • Iina Hyttinen sanoo:

   Hahahaa eikä, just hauska idea :DD eipä oo tullut itelle mieleenkään, meillä tosin lapset sen verran isoja jo että suihkun ajan viihtyvät muutenkin 😀 Mutta varmana toimis!

 2. Anok sanoo:

  Mitä nuo Zeldan jalan taideteokset on?:D

  • Iina Hyttinen sanoo:

   Instagramissa oli tarkempi selitys tälle pari päivää sitten 😀 Mä luulin että tytöt kiltisti piirtelevät paperille omassa huoneessa, ja niin toinen heistä tekikin mutta toinen oli päättänyt ”Tehdä tatuointeja niinkuin isilläkin on! Kato äiti minä piirsin ukkelinkin!”

 3. Eeva sanoo:

  Miten mulla meni ohi että oli noinkin lämmin täällä?? 😀 Ja mikä ranta toi siis oli? Asustan ite helsingissä kesän ajan joten täytyy pistää mieleen tällaiset tekemisideat esim. just uimarannat ja ravintolat jne 🙂

 4. emzi sanoo:

  Toi ranta on kyllä aivan ihana 😀

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.