Lomatunnelmia Oulusta

12.07.2016

Terkkuja Oulusta! Täällä ollaan oltu nyt kolme päivää ja täällä on ihan parasta. En ole ollut Oulussa näin pitkää aikaa (ollaan siis täällä vielä ainakin tämä viikko) moneen vuoteen, vaan ollaan tehty aina vaan parin päivän reissuja. Silloin on yleensä kauheasti ohjelmaa ja ollaan vaan yritetty nähdä mahdollisimman monia kavereita ja sukulaisia lyhyessä ajassa. Nyt ollaan voitu oikeasti rentoutua ja nauttia ja vaan olla. Toki ollaan nähty ihmisiäkin ja sekin on ollut tosi mukavaa, mutta parasta on kun ei ole ollut niin aikataulutettua vaan on voinut piipahtaa kylässä jossain silloin kun on siltä tuntunut.

Lapset on nauttineet kaikkein eniten tietenkin ulkoilusta ja mun serkkujen seurasta, ja he ovatkin uineet joka päivä melkein kaiken sen ajan mitä ollaan oltu täällä mun tädin luona. Trampallakin on pompittu ja ollaan vedetty muutamat krokettimatsit. Mä voitin tänään vaikka en ole pelannut moneen vuoteen, olin ihan polleana. Leikkipuistossakin ollaan käyty ja katsottu leffoja iltaisin. Eilen käytiin Oton kanssa kurkkaamassa Valkea ja mä vähän aleshoppailin sieltä lapsille ja serkuille ihanuuksia Gugguulta ja Mainiolta ja Popista.

Mulle tulee usein kommentteja siitä että meidän elämä vaikuttaa niin tavalliselta, ja sitähän se onkin. Siitä me nautitaan kaikkein eniten, että on nimenomaan tasaista ja tavallista ja saa tehdä kaikkea mukavaa. Toki joskus on kiva kokeilla erikoisempia juttujakin ja en mä yleensä kieltäydy luksuksestakaan sitä ollessa tarjolla. Mutta musta ja meidän perheestä on yleensä mukavinta vaan tehdä niitä ihan tavallisia asioita. Olla yhdessä, syödä hyvää ruokaa ja tehdä perheenä asioita, ulkoilla ja pelata ja leikkiä. Monen mielestä se voi olla tylsää, ja sekin on ihan ok. Eikö tärkeintä juuri olekin että elämä on oman näköistä, sellaista joka tekee sen elämän eläjän itsensä onnelliseksi? Tämä tekee meidät onnelliseksi ja se riittää meille, me ollaan tällaisia tavallisia pulliaisia, onnellisia sellaisia.

Onnelliset tavalliset pulliaiset kuittaavat täältä ja jatkavat lomailua, huomenna luvassa ainakin syömistä mun isovanhempien kanssa, ja varmana lisää uima-allasta lapsille. He uivat tänään jopa kaatosateessa, kun samalla paistoi aurinko ja oli ihan lämmintä. Kesän voi aistia ja lomafiilis on katossa. Seuraavaksi voisin lähteä perkaamaan tuolta vähän mansikoita iltapalaksi, nami.

Ihanaa tiistai-iltaa kaikille <3


6 Responses to “Lomatunnelmia Oulusta”

 1. Tanja sanoo:

  Ihanaa arkea! Me nautitaan kans tuollaisista tavallisista jutuista. Just eilen esim uimarannalla monta tuntia ja sen jälkeen jäätelökioskille :) itse teen 3-vuorotyötä niin arkivapaitakin on toisinaan.

  Oulussa suosittelen Valkiaisjärveä :)

 2. Näyttääpä ihanalta. Minulle juuri tuollainen perheen kanssa oleminen on sitä lomailua parhaimmillaan. <3 Teiän tytöt on kyllä niin ihania ja reippaan näköisiä.

 3. Iida sanoo:

  En yleensä kommentoi mut nyt oli ihan pakko ku alko ärsyttää :D mun mielestä sun blogissa on just parasta on se ”tavallisuus”! Et yritä tavallaa tehä elämästäs hohdokkaampaa ku mitä se on (niinku mun mielestä aika moni bloggaaja tekee). Se on musta ihan parasta ja tekee sun blogista aidon! Musta on ihanaa ja kadehdittavaa että osaatte ottaa arjesta ja niistä tavallisista jutuista ilon irti ettekä tarvii mitään erityistä pitääksenne hauskaa. Se jos mikä on ihan huippua!

 4. Sanna sanoo:

  Ihana kuulla, että teillä on pitkä loma aikaa nauttia Oulun kesästä ja sukulaisista.
  En ole ennen kommentoinut mutta nyt kerron… Kun odotin Zeldaa, minä olin syvän masennuksen kourissa. Luin sinun blogia usein ja ainoastaan tätä, muihin en ole saanut samaa kontaktia. Sinun blogisi on suuri tekijä siinä, että pikkuhiljaa olen oppinut huomaamaan kaiken pienen suuren onnellisuuden omassakin arjessa. Kuinka onnellinen saan olla lapsista ja heidän elämän seuraamisesta. Olen vakavasti fyysisesti sairas mutta se ei estä minua enää elämästä! Teen asiat ehkä hitaammin, kuin muut, mutta saan tehdä ne! Saan elää.
  Sinä olet niin ihana persoona, aito, oma itsesi. Ja perheesi ❤
  Toivon niin paljon, että törmätään täällä Oulussa ja saan halata ja kiittää teitä kaikkia! Kiitos, kun saan seurata teidän elämää ❤

 5. emma sanoo:

  Moi! Mä luen sun blogia lähes viikoittain ja oonkohan kerran kommentoinut:o mutta mä just mietin yhtenä päivänä lukiessa että on ihanaa nähdä tavallista elämää ja lukea teidän kuulumisia. Mun mielestä on tosi tärkeää nauttia perus elämästä,miks kaikki pitäis olla koko ajan jotenkin tosi spessua ja erikoista? Nykyään blogit ja instatilit pursuaa kuvia luksuselämästä ja jatkuvasta reissaamisest,mikä ehkä luo paineita ja vääristää todellisuutta. Ei kaikki halua elää sellasta elämää,niin miks pitäis? Sun postaus oli täydellinen kuvaus siitä, miten ihanaa elämää tavallisista asioista voi muodostua. Jokainen täällä kuitenkin tietää ite parhaiten mikä tekee onnelliseksi. Kaikkea hyvää teidän perheelle! <3

 6. S sanoo:

  Ihanan näköistä. Minkä kokoinen tuo uima-allas on?

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.