My New Home Office

31.07.2016

Olen jo pitkään kaivannut itselleni kotoa sellaista tilaa jossa on hyvä työskennellä. Tilaa levittäytyä, tilaa kuvata ja editoida ja asetella ja katsoa useampaa tiedotetta tai kirjaa tai ihan mitä tahansa kerralla. Kiitos ihanan mieheni, mulla on vihdoin sellainen. Otto luopui omasta miesnurkkauksestaan että mä sain tämän tilan. Ei hänkään onneksi ihan puille paljaille jäänyt, sillä hän sai pleikkarinsa olkkarin isoon telkkariin kiinni nyt pikkutelkun sijaan, ja hän ei enää juurikaan käytä kotona konetta (vaan tablettia), ellei tee etätöitä. Silloin hän saa toki lainata mun työpöytää.

Uusi työpöytä on Ikeasta pöytälevy + jalat -yhdistelmä, ja se on ihanan keveä ja kompakti verrattuna meidän vanhaan turhankin jykevään Malm-työpöytään. Nyt työpisteessä on tilaa muullekin kuin jättipöydälle, kuten vessasta olkkariin siirretylle kärrylle johon mä saan kaikkea tarpeellista. Työtuolina mä käytän oikeasti edelleen Oton isoa tekonahkaista tuolia, mutta nyt oli pakko napata somisteeksi yksi keittiötuoleista, koska jos selkä kestäisi niin asetelma näyttäisi juuri tältä kuin kuvissa. Malm vietiin taloyhtiön pihalla sopivasti olleelle vaihtolavalle, ja sieltä sen löysi itselleen joku onnellinen uusi omistaja.

Pöydän somisteista taulujen julisteet* on saatu Deseniolta, ja kultakehykset ostettu samasta paikasta. Marmorikuosiset vanerilaatikot ostin Anttilan konkurssialesta kun ne sieltä bongasin, ne on aivan ihanat! Myös pikkuinen vaasi on samasta alesta. Pikkuiset purnukat on myös Annolta, ja marmorikuosinen H&M:ltä. Paperisäkin ostin Oulusta torinrannassa sijainneesta pienestä lifestyleputiikista, ja siellä säilytän lehtiä. Se on kätevä ja yksinkertainen.

Vielä tästä kokonaisuudesta puuttuu matto, ja mä haaveilen jostain ihanasta pastellisävyisestä söpöliinistä. Mua jäi alessa kutkuttamaan Annon ihanat pastelliväriset matot, mutta huomasin ne vasta jo kassan ohitettuani enkä jaksanut enää jonotella uudelleen. Ehkä Anttiloissa olisi enemmän tilaa nyt? Mutta onkohan mattoja enää jäljellä, ei varmaan. Pitää käydä kurkkaamassa jos jostain löytyisi vaaleanpunainen ihanuus mun nurkkausta koristamaan. Muuten olen tosi tosi tyytyväinen, ja tiedän että kun työpiste on siisti niin on työajatuksetkin järjestyksessä. Tältä puhtaalta pöydältä on hyvä aloittaa arki.

Kivaa päivää kaikille <3


No Responses to “My New Home Office”

 1. Emma sanoo:

  Mistä jalkalamppu :)?

 2. Riina sanoo:

  Aivan samanlainen siisti freesi työpiste kuin muillakin bloggaajilla 🙂

 3. Linnea sanoo:

  Mistä tuo musta laatikkokärry on ja mitkä ovat pöydän mitat? Ihanan näköinen kotitoimisto. 🙂

 4. Myy sanoo:

  Miten ihmeessä kaikki tuntuu pärjäävän pikkuisella työpöydällä, jonka yhteydessä ei ole laatikoita, kaappeja sekä mappeja, rei’ittimiä, nitojia ym tilaa vievää roinaa, puhumattakaan isosta lasertulostimesta?! Mä oon kade kaikille niille, jotka pärjää, koska mä en pärjää ja 66 neliön kämpässä ei meinaa millään riittää tila toimistolle kaiken muun lisäksi. Ergonomiasta en uskalla ees haaveilla. 😀

  • Iina Hyttinen sanoo:

   Hahha ihana :DD No mulla vastaus on se että 99% mun työhön liittyvästä materiaalista on digitaalista, hyvin harva asia on ihan paperilla. Toki kaikki kuvaustavara on asia erikseen ja niitä varten mulla on toi pieni kärry tuossa, siihen saan kamerat ja muut ja tuohon säkkiin lehdet, pressitiedotteet ym. 😀 tulostinta en käytä oikeastaan koskaan.

 5. H sanoo:

  Söpö ja näppärän näköinen pieni työpiste! Mitkä ovat pöytälevyn mitat? 🙂

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.