Ruokaa kotiovelle sis. alekoodin

20.09.2016

 

Yhteistyössä Sannan Ruokakassi. Me saatiin testata kaksi viikkoa Sannan Ruokakassi -nimistä palvelua, jossa siis toimitetaan joka viikko viiden päivän ruokien ainekset ja reseptit kotiovelle. Mä olen oikeastaan jo monta vuotta halunnut testata tällaista palvelua, mutta kynnys on ollut jotenkin suuri, sillä viikon ruuat ovat kuitenkin suhteellisen iso rahamäärä, tai näin olen kuvitellut meidän omien ruokamenojen perusteella. Sannan Ruokakassi opetti mulle toisin.

Viiden päivän Perhekassi maksaa 74 euroa, ja se sisältää siis yhteensä siis ainekset neljään ruokaan joista yhdestä riittää kahdelle päivälle syötävää. Meidän perhe ei yleensä syö tuolla rahalla viittä päivää, vaikka tekisin kauppalistankin. Sannan Ruokakassin saa taas tuohon hintaan aivan täyteen mielettömän hyvää, terveellistä ja laadukasta syötävää. Parasta meistä oli uusien reseptien ja ainesten kokeilu joka päivä, oli mahtavaa saada ihan uusia ruokia omien vanhojen suosikkien rinnalle.

Kasseja on saatavilla useampaa erilaista, viiden päivän perhekassi, viiden päivän perhekassi gluteeniton, sekä kolmen päivän perhekassi, pikakassi ja hedelmäkassi. Kaikkien kassien tarkemmat kuvaukset näkee Sannan Ruokakassin sivuilta. Mä tykkäsin siitä että jokaiselle aterialle oli tuoreita, usein suoraan tuottajalta ostettuja ruoka-aineita ja vihanneksia. Päästiin tutustumaan myös itsellemme ihan uusiin ruoka-aineisiin, kuten esimerkiksi kuhaan, pankojauhoihin ja kalkkunaan.

Me rakastetaan laittaa ruokaa yhdessä, ja fiilis oli kuin jouluna kun purettiin ruokakassia ja selattiin aina maanantai-iltana tulevan viikon reseptejä. Oli myös ihanaa vapautua siitä jokaviikkoisen ruokalistan keksimisestä, ja ulkoistaa palvelu Sannalle joka taikoi meidän puolesta monipuoliset ja terveelliset reseptit. Sannan Ruokakassit tosiaan toimitetaan aina maanantaisin suoraan kotiin, ja kassi pitää tilata viikkoa etukäteen Sannan Ruokakassin nettisivuilta. Toimitusajan saa aina tekstarilla etukäteen, ja heillä on myös asiakaspalvelu joka palvelee arkipäivisin ja maanantai-iltaisin. Ruokakasseja toimitetaan tällä hetkellä Pääkaupunkiseudulle ja lähialueille (esim. Tuusula ja Nurmijärvi), mutta palvelu on laajentumassa Tampereelle ja Turkuun myöhemmin. Nettisivuilta voi tarkistaa toimitetaanko kassia omalle postinumeroalueelle.

Ruokakassin mukana tulee reseptivihko, sekä lista kassin tuotteista ja perustuotteista joita kannattaa olla myös kotona. Niihin kuuluu mm. maitoa, munia, mausteita ja jauhoja, ihan perus tarvikkeita joita melkeinpä kaikista kodeista aina löytyy kaapin perukoilta. Kaikki reseptit ovat arkeen sopivia, ja sellaisia että ne jaksaa tehdä vielä työpäivän jälkeenkin. Parasta on tietenkin kahden päivän resepti, kun siitä saa vielä ruokaa seuraavallekin illalle. Ja usein annoksista jäi myös seuraavan päivän lounas, kun meidän kaksi neitiä ovat vielä sen verran pieniruokaisia että neljälle hengelle mitoitettu ateria riittää vielä lounasruokiinkin.

Me kokeiltiin kaikkia reseptejä joita kahden viikon kokeilujaksolla oli, ja kuvasinkin niistä suurimman osan. Suurimmaksi lemppariksi nousi ehdottomasti crispy mac’n’cheese bresaolalla (jotka paistoin itselleni uunissa, kun en raskauden takana voinut ilmakuivattua nautaa syödä), sekä tomaattikeitto joka oli aivan älyttömän täyteläistä ja herkullista. Lapset rakastuivat erityisesti pankojauhoilla paneroituihin kuhafileisiin, joita oli yllättävän helppoa ja hauskaa valmistaa. Allaolevat ruuat on kaikki meidän valmistamia Sannan resepteillä, Sannan ruokakassin raaka-aineista.

Kahden viikon kokeilujakson jälkeen tekisi mieli alkaa ihan säännöllisestikin käyttämään tätä palvelua, niin paljon helpompaa on ollut ruuan laitto ja kauppareissujen määräkin on vähentynyt roimasti. Lapsiperheessä puuhaa riittää muutenkin aika paljon, ja uskon että etenkin raskauden edetessä pidemmälle tulee tästä palvelusta entistäkin tärkeämpi meidän arjessa, kun oma jaksaminen vähenee.

ALEKOODI: Mun lukijoille on nyt tarjolla vielä alekoodi tuosta entuudestaankin edullisesta ruokakassin hinnasta. Koodilla SANDWICH2016 saatte 8 euroa alennusta. Jos käytätte siis alekoodin vaikka 74€ perhekassiin, viidelle aterialle jää hintaa vaivaiset 66 euroa. Klikkaamalla postauksen linkkejä tai vaikka TÄSTÄ saatte alennuskoodin automaattisesti käyttöönne, eikä sitä tarvitse enää erikseen itse täytellä tilauslomakkeeseen.

Yhteistyössä: Sannan Ruokakassi

indiedays-ja-brm-yhteislogo

Mulle tuli kyllä nälkä kun selasin tätä omaa postausta, ei saisi ikinä kirjoittaa ruokapostauksia muuten kuin supertäydellä mahalla, haha!

Aurinkoista tiistaita kaikille <3


35 Responses to “Ruokaa kotiovelle sis. alekoodin”

 1. Amppa sanoo:

  Kätevää! Tuo ois ollu just mulle, joka ei koskaan keksi uusia reseptejä ja arki kiireistä. Harmi vaan, kun menin jo tilaamaan, hoksasin ettei kuulu alueelleni vaikka Nurmijärveltä olenkin. Tosin vähän kauempaa sieltä.

  • Iina Hyttinen sanoo:

   Ai no voi harmi että ei tuu sun alueelle! Se kannattaa tosiaan tarkistaa. Mut tosi kätevä palvelu kyllä, toivottavasti laajenis tulevaisuudessa sinnekin missä sinä asut :)!

 2. Kotikokki sanoo:

  Olisit nyt hyvänä neuvottelijana tingannut lukijoillesi arvonnan jossa voittaa ruokakassin vaikka viikoksi:)) Mutta olen tätä palvelua tai Anton& Anton palvelua itsekin suunnitellut, meillä menee ruokaostoksiin kamalasti aikaa ja vaivaa.

  • Iina Hyttinen sanoo:

   Haha ei se ihan toimi sillä tavalla! :D Ehkä joskus tulevaisuudessa jos onnistuisi! Mutta siis joo nuo palvelut on todella käteviä, ei voi kun suositella. Varsinkin jos ei ole omaa autoa käytössä niin mä varmasti hoitaisin aina ruokaostokset tällä periaatteella! :)

 3. Miten nerokasta ja arkeahelpottavaa! Voisin kuvitella tuollaisen pelastavan esim kun perheessä joku/jotkut kipeänä ja varsinkin yhden aikuisen perheissä. Toivottavasti ihmiset hyödyntävät palvelua ja se laajenee muihinkin kaupunkeihin. Tällainen olisi myös haja-asutusseudun vanhuksille pelastus. Voisi olla ns. perinneruokakassi! :D

  Ihana postaus muutenkin! Kiitti nälkä tuli tännekin ;)

  • Iina Hyttinen sanoo:

   No sanopa muuta, siis aivan todella kätevä! Ja tosi hyvä idea tuo perinneruokakassi myös, varmasti ois kätevä esimerkiksi mun isovanhemmille nyt kun mun pappa on mummun muistisairauden myötä joutunut opettelemaan kokkaamisen <3

   Kiitos paljon ja kiva että tykkäsit! :)

 4. pirita sanoo:

  Mun mielestä toi on kyllä aika kallis! Meillä menee koko perheen viikon ruokiin about 70e ja syödään kyllä monipuolisesti ja terveellisesti :) mutta toki sen ymmärtää, että firman täytyy tuottaa :)

  • Iina Hyttinen sanoo:

   Varmasti se rahamäärä riippuu vähän sekä asuinkunnasta että siitä mitä tykkää kaupasta ostaa (ja missä kaupassa käy)! :) Esimerkiksi 0,5kg karitsan jauhelihaa ja ja kilo A-leikattua ruodotonta ja nahatonta lohifileetä maksavat jo yksin kaupassa täällä ainakin monta kymppiä jos ostaa tiskistä, ja niiden päälle tuli vielä kaikki muu mitä kuvissakin näkyy. Tottakai terveellisesti ja monipuolisesti voi syödä halvemmallakin sitä en sano, mutta jos tykkää hifistellä tai ostaa pientuottajien tuotteita tai lähiruokaa niin tämä on tosi edullinen vaihtoehto! :)

 5. kata sanoo:

  Joku kasvis- tai vegaaniruokakassi olisi aika mainio tapa saada ihmiset vähentämään eläinperäisten tuotteiden kulutusta :)

  • Iina Hyttinen sanoo:

   No todellakin!! :) Mä oon ihan samaa mieltä! Ja musta sekin ois hyvä että sekaruokakassissa ois aina vähintään yksi vegeruokapäivä, tuossa Sannan ruokakassissa meillä oli toisessa niistä yhtenä kahden päivän ruokana vege tomaattikeitto ja avokadolevite ja ihanat siemennäkkärit. :)

 6. millamainen sanoo:

  En oo kuullutkaan tuollaisesta! Tosi näppärän tuntuinen palvelu!

  • Iina Hyttinen sanoo:

   Joo suosittelen todella! :) Ja varmasti pikkuvauva-arjessa tosi kätevä jos kaupassakäynti tuntuu rankalta, mä ainakin uskon että me tullaan käyttämään tätä varsinkin silloin! :D

 7. Laura sanoo:

  Tuntuu että joka toinen postaus blogissasi sisältää nykyisin jonkin yhteistyön tai liittyy kokonaan yhteistöhön, ja vaikka ymmärrän hyvin että se on yksi tärkeä keino tienata se elantonsa tätä kautta, niin itselläni se on kyllä vähentänyt mielenkiintoa tätä muutoin niin mukavaa ja ihanaa blogia kohtaan. Yhteistyöpostaukset ”kuulostavat” usein hieman väkisin väännetyiltä ja vievät sellaista elämänmakuisuutta ja aitoutta pois, ja taas tuovat sellaisya vähän teennäistä fiilistä tilalle, ja mun mielestä niin on käynyt myös tän blogin kohdalla.
  Hyvä kuitenkin, että tänkin kaltaiset postaukset palvelevat selkeästi myös monia lukijoita.

  • Iina Hyttinen sanoo:

   Musta se on niin hassua miten aina ajoittain tulee näitä kommentteja, joissa sanotaan että ”Blogisi on nykyään” kun ei ymmärretä sitä, että nämä tilanteetkin elävät ihan sesongin mukaan. Välillä niitä kamppiksia tulee enemmän ja välillä vähemmän, mutta tarkka olen nimenomaan siitä että en tee peräkkäisinä päivinä kampanjoita koskaan, vaan tuotan aina väliin ei-kaupallista sisältöä. Mä olen myös tarkka postausteni laadussa, enkä harrasta mitään täytepostauksia koskaan. Tässäkin kuussa mulla on ollut yhteensä viisi varsinaista kampanjaa, ja kuitenkin kolme viikkoa tätä kuukautta on takana. Siitä voi laskea että onko niitä nyt ollut joka toinen päivä ja onko niitä kohtuuton määrä. Viime kuussa taas en tehnyt kuin yhden kamppiksen, koska loppukesästä on yleensä hiljaisempaa. Alkukesästä taas oli normaalia kiireisempää ja tein enemmän kamppiksia kuin koskaan ennen tai sen jälkeen. Minä teen ihan niin monta juttua kuin mua itseäni aidosti kiinnostaa ja kuin on tarjolla, ja siihen tuotan vastapainoksi ihan saman verran ei-kaupallista sisältöä kuin ennenkin. Kieltäydyn myös todella monista yhteistyötarjouksista ihan joka viikko, yleensä päivittäin, koska ne eivät vaan syystä tai toisesta tunnu omalta. Kaupallisia yhteistyöpostauksia ei tarvitse lukea jos ei halua, ne on selkeästi ilmoitettu jo ensimmäisessä lauseessa. :) Ja tästäkin kaupallisesta kampanjasta voin sanoa että en varmaankaan olisi viitsinyt ihan noin montaa reseptiä kuvata ja kokata tai ylipäätään koko aiheesta kirjoittaa jos kyseessä olisi omasta mielestäni ihan pönttö palvelu jolle ei ole mitään käyttöä :D Toivottavasti viihdyt jatkossakin blogia lukien, skippaa ihan suosiolla kaikki yhteistyöt jos niistä ei sinulle tule hyvä fiilis! :)

   • Nnn sanoo:

    Hyvä kommentti Iinalta :)
    Mun mielestä sun blogissa ei todellakaan ole mitenkään liikaa kaupallista sisältöä! Ja just kiva kun mm tästäkin postauksesta oikein huokuu teidän aito innostus tätä mainostamaasi palvelua kohtaan, eikä nämä sun mainostamiset ole mitään väkisinväännettyjä.

 8. Jorma sanoo:

  Ompas sun blogista tullut kaupallinen… Suosittelen mainosalaa!

 9. Jii sanoo:

  Vaikuttaa kyllä näppärältä palvelulta! Eikä hintakaan kyllä kuulosta ollenkaan pahalta, jos neljän hengen ruuat saa noista väsättyä. Harmi vaan, ettei palvelu yllä ihan Ouluun asti :D

 10. Nimetön sanoo:

  Mä just eilen näin tän mainoksen telkkarista ja ajattelin, että miten voikaan olla niin ärsyttävä ääni Sannalla siinä. Ihan melkeen teki mieli kanavaa vaihtaa sen mainoksen ärsyttävyyden takia, toki onnistunutta mainontaa kun saadaan jokin reaktio herätettyä. :D Yritin katsoa tuolta sivulta mitä ruokakasseihin sisältyy ja mistä tuotteet hankitaan, mutta en kyllä löytänyt mistään sivuilta tarkkaa kuvausta tuotteista.

  • Iina Hyttinen sanoo:

   Hahah aijaa mä en oo nähnytkään :D Mutta joo, ainakin jäi sitten mieleen! Ja siis tuotteet ja reseptit vaihtuu joka viikko, niin siksi ei varmaan mitään tarkkaa kuvausta löydy, mutta mustakin se olisi kiva että sivuilla näkyisi vaikka tulevien kahden viikon ruokalistat valmiiksi! :)

 11. Milla sanoo:

  En minäkään löytäny tarkempaa kuvausta että mitä sisältää,siksi pettymys :/
  Kyllä tykkään tietää mitä tilaan, kaikkihan ei esim tykkää kaikesta ja tuolla ei lukenu mitään et mitä tulee kun tilaa.

  Toiseksi aika iso summa,meidän viisi henkinen perhe kuluttaa kauppalapun kanssa semmoisen noin 100-120€ viikossa,siihen kuuluu joka päivälle lämmin ruoka.
  Joka päivälle suunniteltu ruoka ja kauppalappuun ylös kaikki aina.
  Ei tee heräteostoksia sitten.
  Kuuluen myös hygienia tuotteet yms tuohon summaan.
  Eikä meidän alueella tuota olekkaan että saisi ruokakassin ovelle.
  Kyllä se on kivempi mennä kerran viikossa yksin kauppaan,omien ajatuksien kanssa :D
  Ilman lapsia.
  Se onkin kotiäidin oma hetki,ilman muita.
  Ja kuunnella sitä lempi musiikkia autossa samalla popittaen :D

  Onhan tuossa varmasti kätevääkin mutta en ole vielä lämmenny ajatukselle että ei tarvis käydä kaupassa enää.
  Aina on käynny niin ei siitä osaa luopuakaan.
  Ainakaan vielä.

  • Iina Hyttinen sanoo:

   Hahah sehän on tärkeintä että jokainen saa tehdä niinkuin itsestä tuntuu hyvältä! :) Mä itse inhoan kauppalistan tekemistä eikä kaupassakäyntikään kuulu lempipuuhiin niin tämä on mulle ihan unelmapalvelu :D

 12. xod sanoo:

  Kävin kurkkaamassa ja idea kuulostaa kyllä hyvältä. Yksinasuvalle ei näköjään ollut mitään… :D Ja itse en ainakaan jaksa montaa päivää samoja ruokia syödä :/ Ja mietin tota että jos ei oo kotona niin ruokakassi jätetään ovelle, eikö siellä oo ikinä mitään mikä pitäis säilyttää pakastimessa/jääkaapissa…? Ja pelottaa että naapurit kyllä veis… :D

  • Iina Hyttinen sanoo:

   Se aika on todella pieni aikaväli, siis tunnin, jonka aikana se ruokakassi tuodaan kotiin, eli ei ainakaan meillä tuottanut ongelmia olla kotona kun tiesi etukäteen milloin kassi on tulossa :)

 13. Toad sanoo:

  Onpa hassua että joillakin lukijoilla tämä postaus syystä tai toisesta kiukuttaa.

  Ensinnäkin, kokopäiväisenä bloggaajana sun on saatava blogista tulojakin, se pitäisi jokaisen tajuta :D Mun mielestä on myös itsestään selvää, että kun kirjoittaa suosittua blogia, haluaa myös käyttää sitä näkyvyyttään hyväksi havaittujen palveluiden ja tuotteiden mainostukseen. Jostain syystä mainostus vaan aina käsitetään joka paikassa pelkästään pahana asiana, vaikka tällaisista aiheista kaikki juttelee tuttujen kanssa, mikä toimii ihan samalla tavalla (miinus palkkio). On totta, että joissakin blogeissa mainostus muuttuu pääaiheeksi, ja silloin kiinnostus häviää. Mutta sä osaat Iina taitavasti valikoida esiteltäväksesi sellaiset aidot asiat, jotka myös liittyy teidän perheen arkeen – eli blogin ideaan. Eli höpö höpö piponkiristelijät.

  Ja toiseksi, tää palvelu vaikuttaa musta oikein hyvältä! Joillekin perheille hinta voi olla isohko, jos on tottunut syömään vähemmällä rahalla, mutta erilaisia talouksia on Suomi pullollaan, ja joillekin tämä taas on aivan mainio tapa vähentää kauppakuluja ja säästää aikaa. Nää on myös kohtuullisen uusia palveluita Suomessa, ja pikkuhiljaa tääkin muokkautuu monipuolisemmaksi ja kattavammaksi niin, että useampi voi hyötyä. Se, ettei tuote tai palvelu sovi juuri sulle, ei tarkoita, että se olisi tai tulisi aina olemaan huono :) eli palautetta ja toivetta liikkeelle niin on mahdollisuus saada mitä kaipaa!

  Ps. Paljon onnea Tiaralle!!

  • Iina Hyttinen sanoo:

   No sepä juuri, muakin ihmetyttää että menee niin tunteisiin! Kampanjat on toki osa mun tuloja, mutta koen myös velvollisuutenani sen että tuon itseäni kiinnostavia palveluita ja tuotteita lukijoideni tietoisuuteen, en ole vain bloggaaja vaan myös sisällöntuottaja ja markkinointivaikuttaja. Se on ihan totta että just tällaisia palveluita ja tuotteita vertaillaan kavereidenkin kanssa, ja itsekin monesti etsin tietoa ja kokemuksia ennen kuin ostan tai kokeilen jotain, siksi on hyvä että joku niitä myös kirjoittaa! Olen tarkkana siitä että juuri valitsen sellaisia juttuja vain jotka oikeasti tuntuvat omalta ja hyvältä ja joiden puolesta voin puhua.

   Parasta on nimenomaan se että lukijanhan ei ole pakko ensinnäkään lukea kamppisjuttuja, ja toiseksi eihän mitään tuotetta tarvitse ostaa tai kokeilla jos ei halua, voi vaan sitten ajatella että no tämä ei ollut mun juttu ja thats it. Juuri niinkuin sanoitkin niin monelle muulle näistä kuitenkin voi olla hyötyä. :) Ja skeptikoille tiedoksi että minähän en siitä hyödy mitään että joku vaikka tilaa itselleen ruokakassin mun postauksesta inspiroituneena, minä olen oman työni tehnyt siinä vaiheessa kun olen kertonut tästä palvelusta oman näkökulmani. :D

   Ihanaa että siellä lukijoissa on tyyppejä jotka ymmärtävät tämän niin hyvin kuin sinä. Välillä tuntuu että monella on niin vähän tietoa siitä miten nykypäivän media ja markkinointi toimii, että jo siksikin syntyy väärinkäsityksiä ja pahaa mieltä. Kouluissa pitäisi ehdottomasti antaa kattavampaa mediakasvatusta ja opettaa edes jonkinlaisia markkinoinnin perusteita vaikka parin kappaleen verran ihan kaikille, jotta se ymmärrys lisääntyisi ihmisten keskuudessa.

   Kiitos sinulle vielä hurjasti ja ihanaa syksyä <3

 14. Kimmo sanoo:

  S-Ryhmällä on vastaavan tyylinen foodie.fi sivulta löytyvä palvelu jossa voi itse valita tuotteet ruoka kassiin. https://www.foodie.fi

 15. khfk sanoo:

  Tottakai tuotat omaan blogiin just sellaista sisältöä kun haluat, mutta sun tulot on todennäköisesti aikalailla kiinni lukijamääristä, joten siitä syystä lukijoiden toiveita kannattaa kuunnella. :) Tottakai aina on niitä joita ärsyttää kaikki, mutta sellaiset lukijat varmaan sietääkin kaikota. :D

  Lisäksi mua kiinnostaisi tietää, että kun lähdet yhteistyö juttuihin mukaan, valitset ilmeisesti kamppikset joiden takana voit seistä, mutta entä jos palvelu/tuote ei ollutkaan sun mielestä hyvä? Kerrotko silloin rehellisen mielipiteen huonosta palvelusta/tuotteesta? Blogeissa harvoin törmää yhteistöihin, joissa blogaaja ei olekkaan tyytyväinen tuotteeseen/palveluun. Mulla itsellä on ystävä joka kirjoittaa blogia, ja hän kehuu kyllä kaikkia saamiaan tuotteita/palveluja vaikka ne eivät oikeasti niin paljoa miellyttäneet. Tää on se syy miksi itse olen skeptinen mainostusta kohtaan.

  Sun blogi on muuten ehdottomasti mun suosikki! :)

  • Iina Hyttinen sanoo:

   No aika paljon mielestäni kyllä kuuntelen lukijoita, kysyn toiveita ja yritän niitä myös toteuttaa. Esimerkiksi videoita on toivottu ihan hurjasti – nyt mulla on youtubekanava jonne tuotan uusia videoita joka viikko, vaikka mulla ei ollut mitään sen suurempia taitoja siihen ja olen nähnyt suuren vaivan että olen ottanut ne säännölliseksi jutuksi ja opetellut kaiken. :) Ja jos nimenomaan yhteistyöt vaikka suututtaa, niin mieluummin silloin jättää ne lukematta kuin tulee kitisemään kommenttiboksiin, kun ne ei kuitenkaan täältä blogista ole mihinkään häviämässä. Myöskään asiakas ei hyödy mitään siitä että yhteistyöstä lukee lukija jota se ei kiinnosta tai jolle ihan tulee paha mieli siitä että blogissa on kaupallista sisältöä, asiakkaalle merkitsevät he jotka ovat kiinnostuneita palvelusta tai tuotteesta josta kerron, eikö vaan. :) Ja toki jos on jotain kehitysideoita/omia kokemuksia kyseistä tuotteesta tai palvelusta niin silloin varmasti nekin kiinnostavat asiakasta, olivat kokemukset sitten hyviä tai huonoja.

   Mä en kerro blogissa tuotteista tai palveluista jotka eivät ole mielestäni sen arvoisia. Mä olen joskus myös kesken testivaiheen sanonut että valitettavasti tuote on niin surkea että en halua sitä tuoda esille. Ja sen lisäksi olen myös muutaman kerran kirjoittanut blogissa jos olen saanut niin huonon kokemuksen että olen halunnut varoittaa muita, myös sen koen omana velvollisuutenani. Mun mielestä se on aika ikävää ja syö nimenomaan muiden bloggaajien uskottavuutta, jos joku toimii niin että kehuu vaan kaikkea mitä saa vaikka tuotteet eivät kehuja ansaitsisikaan.

   Kiva jos tykkäät blogistani, ja kiitos <3 Toivottavasti tämä kommentti selvensi mun ajatuksia ja toimintatapoja.

 16. YksiPerhe sanoo:

  Löytyisikö muiden käyttäjien aitoja kokemuksia tänne? Ollaan kokeiltu muutamia viikkoja ja palvelu olisi ihan täydellinen meille, MUTTA se ei nyt vaan tunnu toimivan kunnolla vielä käytännössä: kassit myöhästelleet tai jääneet tulematta, sisällöt muuttuneet tai olleet puutteellisia, reseptit puuttuneet, asiakaspalvelu toimi huonosti jnejne. Alkaa usko loppua, onko muillakin sama tilanne vai onko meillä vaan ollut satumaisen huonoa tuuria about joka ikinen viikko?!

  • Kiitos palautteesta! Olemme erittäin pahoillamme, tapahtuneesta! Kiitos, että ilmoitit meille tästä. Näin ei saisi käydä! Otamme tämän palautteen vakavasti ja tulemme selvittämään tapahtunutta, jotta tämä ei tapahtuisi tulevaisuudessa! Pyydämme tietä mielellään olemaan yhteydessä asiakaspalveluumme asiakaspalvelu@sannanruokakassi.fi niin saamme tämän teille hyvitettyä.

   Aurinkoisin terveisin, Bettina/ Sannan Ruokakassi

 17. Spini sanoo:

  Sulla on nyt kyllä hinta täss väärin (: 95€ on oikea 4 hengen 5 päivän hinta, toi 74€ on 3 päivälle ;) ollaan tätä monta kuukautta tilattu niin pisti mieleen ettei ihan noin halpaa ole. Itse tykkään että reseptien taso ja toimitusten oikeellisuus sen verta heikentynyt että vaihdettiin Makuviikko nimiseen palveluun. Keittiökaveista tykkäsin mutta kun nimi muuttui Sannaksi moni asia muuttui heikommaksi :/

  • Hei! Kiitos sydämellisesti palautteesta! Kyllä, 5 päivän Perhekassin hinta on 95 euroa ja 3 päivän Perhekassin hinta on 74 eur :) Olemme kasvaneet vauhdikkaasti syksyn aikana ja tästä syystä meillä on ollut hieman kasvukipua. Teemme parhaamme kehittääksemme palvelua ja toivomme, että haluatte vielä tulevaisuudessa kokeilla palveluamme uudestaan. Aurinkoisin terveisin, Bettina/ Sannan Ruokakassi

 18. K sanoo:

  Kiitos Iina vinkistä, vaikuttaa tosi kätevältä! Olin jo tilausta naputtelemassa, mutta jäin miettimään, että sitouttaako se johonkin? En löytänyt sivuilta vastausta. Toki voisin aspastakin kysyä, mutta ajattelin jos tietäisit :) meillä alkanut syksyllä päiväkoti- ja työarki, kriiseilen välillä ajankäytön kanssa niin tätä ois huippua testata!

  Ja myöhäiset onnittelut Tipalle ja vanhemmille <3 sun blogi on huippu!

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.