My day videolla

21.09.2016

Ehkä yksi blogihistorian toivotuimpia postauksia tulee tässä: Päivä videolla! Kuvasin viime viikon keskiviikkona koko päivän videolle, ja nyt kun ollaan selvitty synttärihulinoista sain viimein editoitua useamman pätkän yhdeksi videoksi. Keskiviikkopäivä oli toiminnantäyteinen ja sisälsi ensin pressiaamiaisen ja sen jälkeen vielä pressilounaan, ja lisäksi vietin illan yksin lasten kanssa ja touhuttiin vaikka mitä. Videolta näette millainen oli meidän päivä viikko sitten, toivottavasti tykkäätte!

Seuraava raskauspäiväkirjavideo tulee olemaan yhdistetyt viikot 18 ja 19 koska viime edellinen viikko jäi nyt välistä myöskin näiden synttäreiden takia. Toivottavasti ei haittaa. Eipä tässä niin hurjia muutoksia ole raskaudessa tapahtunutkaan tällä erää kun kaikki ajatukset on olleet jossain ihan muualla.

Meidän viime keskiviikko oli kyllä hauska päivä, vaikka illalla olinkin jo ihan poikki. Onneksi Otto pelasti meidät tuomalla sen pizzan, mä olin niin supisteleva ja väsynyt koko päivän kävelystä ja seisomisesta että ruuanlaitto oli ajatuksena viimeisenä mielessä, ja lapsetkin tykkäsivät kun sai keskellä viikkoa tuollaista roskaruokaa mitä ei yleensä tapahdu. Multa jäi videolta aamupala ja iltapala kuvaamatta, mutta sellaisetkin kyllä syötiin, hah. En muistanut vielä aamupalan aikaan että ainiin piti kuvata videoita, ja iltapalan aikaan mulla vaan unohtui. Mutta ehkä se ei ole niin justiinsa!

Kuva: Reetta Ekström

Tämä oli vain yksi päivä meidän päivien joukossa, ja tykkään kovasti siitä että meidän päivät ovat sisällöltään niin erilaisia, vaikka toki tietyistä rutiineistakin pidetään aina kiinni. Mutta on hauskaa kun tapahtuu paljon kaikkea erilaista, ja varsinkin se on kivaa että mun työpäivissä on paljon vaihtelua. Toisinaan istun useamman tunnin kuuntelemassa luentoja ja esittelyjä, ja joskus taas hengaan kotona verkkareissa editoimassa videoita (ping! niinkuin tänään).

Yleensä silloin kun Otto ei ole illalla kotona, mitä tapahtuu myös aika harvoin, niin me keksitään tyttöjen kanssa jotain spessua. Vimeksi se oli sitten se että he saivat valvoa tunnin normaalia pidempään ja katsoa Elämä Lapselle-konserttia Evelinan esitykseen asti, kun seuraavana aamunakaan ei ollut mitään aikaista herätystä. Sellaiset pienet kivat yllärit on lapsille tärkeitä ja ilahduttavat ainakin meidän tyttöjä aina kovasti.

Ihanaa keskiviikkoiltapäivää kaikille ja kiitos vielä ihanista kommenteista mitä teiltä on tullut! <3

PS: Myös Oton kanssa tulossa videota heti kun saadaan kuvattua, teiltä tuli loistavia ideoita videota varten, kiitos myös niistä!


No Responses to “My day videolla”

 1. Katri M sanoo:

  Supersuloinen video, ihanan elämänmakuinen <3 Millä ohjelmalla muokkaat videot? 🙂

 2. millamainen sanoo:

  Olipa ihana video! 🙂 Pitäis ehkä tehdä tällainen joskus oman bloginkin puolelle. Ei oo aikoihin tullut tehtyä videoita nimittäin!

 3. jenny sanoo:

  Täällä päässä puhelimella videota katsoessa äänet ja kuva menivät ihan eri tahdissa 🙁 voihan harmitus! Aikaisemminkin videoitasi katsoessa tullut videon pyörityksessä ongelmia. Muiden videoiden kanssa ei ole ollut samanlaista ongelmaa :-/

  • Iina Hyttinen sanoo:

   Voi harmi :/ Saattaa johtua siitä että mun videot tulee hd-laatuisina eli vaatii nopeaa nettiä jos katsoo täydellä laadulla. Siihen voi auttaa se kun laittaa sen tarkkuuden vähän pienemmäksi 🙂

 4. ida sanoo:

  Olipa kiva video! 🙂

 5. Terhi sanoo:

  Mahtavaa kun tytöt puhuu noin hyvin ruotsia! 🙂

 6. Nimetön sanoo:

  ihana video, ihanat lapset teillä <3
  Oton ja lasten ruotsin puhetta oli tosi kiva kuunnella, vaikka itse olen siinä tosi huono niin jotenkin tosipaljon tykkään kuunnella vaikka ruotsinkielisiä leffoja katsellen yms.. Ja on jännittävä nähdä kuinka hienosti tuo kaksikielisyys oikeasti tapahtuu, kun videolla näkee ja kuulee kuinka samat lapset OIKEASTI käyttävät molempia. Voisit enemmänkin "salaa" kuvata noita juttutuokioita 🙂

  • Iina Hyttinen sanoo:

   Voi kiitos hurjan paljon<3 Mä tykkään myös tosi tosi paljon ruotsin kielestä ja olen sitä pienestä asti ihaillut, siksi musta on jotenkin niin mahtavaa että se nyt on toisena kielenä meidän perheelläkin! 😀 Pitää katsoa jos saan kuvattua, snapissa ja instassa mulla on useamminkin Otosta ja tytöistä videota 😀 <3

 7. olivia sanoo:

  Ihana ja iloinen video, tulin tosi hyvälle tuulelle tästä!❤

 8. Reetta sanoo:

  Tää video oli kyllä niin kiva, teillä on kotona ihanan lämmin ja rakastava tunnelma! <3

  Ja tytöt on kyllä mitä suloisimpia! <3

 9. pirita sanoo:

  Mulla ainakin toimi puhelimella 🙂 ihana nähdä teitä videolla! Ootte kyllä uskomattoman söpöjä <3 näitä lisää! Teidän kotikin olis kiva nähdä videolla 🙂

  • Iina Hyttinen sanoo:

   Kiva että toimi <3 Ja kiitos paljon ihana, tosi kiva että tykkäsit! Mä en varmaan jaksa tätä vanhaa kotia enää kuvata kun en oo tyytyväinen täällä mihinkään kun vauvatavaraa alkaa kertyä ja tila loppuu kesken 😀 mut uuden kodin kuvaan kunhan päästään joskus muuttamaan, kiitos toiveesta!! 🙂

 10. Iina sanoo:

  Aivan ihana video, niin lämminhenkinen <3

  http://iinaemiliasd.blogspot.fi/

 11. Oona sanoo:

  Hei Iina! Mun on nyt pakko kommentoida, oon seurannut blogiasi siitä asti kun zelda oli aivan pikkuinen. Itse sain tietää juuri että olen raskaana, ja on kiva lukea ajatuksiasi kun melkein samaan aikaan pikkuiset tulevat maailmaan. 🙂 halusinkin kysyä, että millä raskausviikolla sulla alkoi näkymään masu? Tottakai se on yksilöllistä, mutta kysympähä vaan mielenkiinnosta!
  Tsemppiä Iina pienen odotukseen! <3

 12. Johanna sanoo:

  Voi olipas kiva nähä teiän päivästä videon muodossa! Näitä lisää!

 13. juh sanoo:

  miksi kaiken pitää olla ”sika”? ärsyttää se sana 🙁

 14. Essi sanoo:

  Haha, pakko tulla nyt kommentoimaan! Mä olin se, joka nurisi siitä kuinka tylsää on että videot tulee lisääntymään, mutta nyt on pakko pyörtää sanat koska nää sun(/teidän) videot on aivan ihania! Teidän tytöt on kyllä tosi suloisia ja säkin oot tollanen ihanan hömppä.. 😀

  • Iina Hyttinen sanoo:

   Hahah voi ihana 😀 <3 No hei ihan mahtavaa kuulla että ei sitten olleetkaan niin tylsiä kun pelkäsit! Mä rakastan yllättää positiivisesti! 😀 Kiitos paljon ja kiva että ennakkoluuloista huolimatta annoit meidän hömppävideoille mahdollisuuden 😀 Ihanaa syksyä sinne <3

 15. Kata sanoo:

  Ihania videoita 🙂 Katsotaan yhdessä yksivuotiaani kanssa näitä, varsinkin videot missä teidän tytöt höpöttää ja touhuaa ovat hänenkin mieleen <3 🙂

 16. Essi sanoo:

  Aivan IHANA video! <33 Ja näkisin mielelläni lisääkin MyDay-videoita

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.