Arkikuvia syksyn varrelta

28.09.2016

En ole pitkään aikaan tehnyt katsausta puhelimeni arkistoihin, mutta nyt luvassa siis syksyn ajalta materiaalia mitä en ole näyttänyt missään somekanavissa aiemmin. Arkisia räpsyjä ja hassuja juttuja mitä on tullut jaettua whatsappissa kavereille tai Otolle, mutta mikä ei ole tarpeeksi hienoa instaan tai mitä ei ole vaan tajunnut kuvata suoraan snappiin tai instagram storiesiin. Mä kuitenkin otan aika paljon kuvia puhelimellakin ja niihin jää se ihan omanlaisensa fiilis jollaista ei asetellummisssa tai tarkemmissa kuvissa ole.

arkikuvat-syksy2016-1

1. Zelda isin olkapäillä lämpimänä syksyisenä iltapäivänä. 2. Uusi pikkupikkuserkku viikon ikäisenä Oton sylissä, mun sydän suli kun me oltiin tuota pientä ihanaa moikkaamassa. 3. Kilisteltiin koko perheelle sopivalla lasten skumpalla elokuussa mun yrityksen kunniaksi. 4. Tytöt olivat eräänä aamuna pukeneet nätit mekot päälle ja kömpineet hipihiljaa  meitä herättämättä yläsänkyyn katsomaan iPadilta My Little Pony -videoita, tällaiset olivat ilmeet kun yllätin heidät.

1. Zelda stailasi itsensä niin tyylikkääksi että oli vaan ihan pakko ottaa kuva. 2. Tämä kauppareissu jäi mun mieleen kun mulla oli kauhea migreeni ja piti olla kaupassa arskat päässä kun oli niin kirkkaat valot. Silti kerkesin jossain vaiheessa räpsäisemään kuvan ihanista neideistä kärryssä. 3. Hississä yksin, kun unohdin mun matkajuoman eli Raikastamon Bitter Lemon* -limun kotiin ja piti palata vielä hakemaan se. 4. Zeldan kanssa itiksessä shoppailemassa, neiti tuli mun kanssa hakemaan Starbucksista Pumpkin Spice Lattea sillä aikaa kun Otto ja Tiara menivät pelikauppaan.

arkikuvat-syksy2016-3

1. Zelda teki itselleen kirjojenlukemispesän lattialle, lapset sitten rakastavat kasata tyynyjä ja peittoja ja kaivautua niihin lattialla. 2. Helsinki Design Weekin Lasten viikonlopussa ihmettelemässä. 3. Tiara tekemässä tehtäväkirjaa joka on hänen lempparinsa. 4. Tipa esittelee piirtämäänsä Pipsa Possua perheineen, hän oli kovin ylpeä possuistaan ja ihan syystäkin kun ne on niin söpöjä!

arkikuvat-syksy2016-41. Reetan kanssa Pumpkin Spice Lattella, nyt rupesi taas tekemään mieli kun katselin näitä kuvia. 2. Oton kanssa synttäridinnerillä kreikkalaisessa ravintolassa. 3. Ja samaisella dinnerillä me syötiin molemmat mielettömän hyvä lampaan kyljyksiä ja valkosipuliperunoita ja vihanneksia ja yrttiöljyä ja naminaminami se oli kyllä superhyvää! 4. Otin mahakuvan helmikuisten ryhmään uusi mekko päällä.

arkikuvat-syksy2016-5

1. Tiaran ponibileiden kakku josta olen edelleen kovin ylpeä! 2. Tiara sai lahjaksi aivan ihanan pienoismallikirjan jolla voi tehdä erilaisia tarinoita ja näytelmiä ja vaikka mitä, se on aivan super ihana ja ollaan saatu nähdä jo monta hienoa esitystä tytöiltä. He rakastavat keksiä tarinoita. 3. Synttärilounaalla äidin kanssa, käytiin kahdestaan kiinalaisessa keskellä päivää ja se oli kyllä harvinaista luksusta, harvoin tulee vietettyä äidin kanssa kahdestaan aikaa kun yleensä aina on lapsetkin mukana. 4. Molemmat muksut Oton sylissä yhtäaikaa, mahtuiskohan tuohon vielä se kolmaskin?

arkikuvat-syksy-2016-6

1. Navat vastakkain Oton kanssa, kumman pötsi on kasvanut enemmän tässä 20 viikon aikana? 2. Zelda testaa vauvan lämpöpussi-kantokassi-leikkikaari-leikkimattoa* josta lisää myöhemmin, kuulemma on oikein hyvä! 3. Otin kaverille kuvan meidän vauvajutuista ja maha tuli vahingossa mukaan kun kuvasin suoraan ylhäältäpäin. Nauratti kun katselin, jokaisessa kuvassa maha messissä. 4. Tiaran kanssa kokkailtiin kahdestaan punajuuri-vuohenjuustopastaa kun Otto ja Zelda olivat baletissa, tuli muuten sikahyvää vaikka en noudattanutkaan reseptiä vaan kiehautin vuohenjuustotkin kuplivan kuumiksi raskauden takia.

Sellaista arkea on ollut meidän syksy täynnä, paljon ihania hetkiä ja muistoja joita en halua unohtaa. Aiemmat arkikuvapostaukset löytyvät ARKIKUVAT-tagin alta jos ette ole lukeneet mutta haluaisitte. Huomenna Otto pitää etäpäivän töistä ja odotan innolla sitä että saadaan syödä lounasta kahdestaan. Arjen pieniä iloja, jotka kuitenkin ovat suuria nautintoja. Ihanaa keskiviikkoiltaa kaikille <3

*:llä merkityt tuotteet saatu blogin kautta.

Mikä oli teidän lemppari arkikuva? Oletteko kaivanneet arkikuva-postauksia, pitäisikö nämä ottaa taas kuukausittaiseksi jutuksi?


No Responses to “Arkikuvia syksyn varrelta”

 1. Laura sanoo:

  Moi!

  Mikä tuon pienoismallikirjan nimi mahtaa olla? Mulla on töissä päiväkodissa monta pientä satuilijaa, kirja näyttää ihanalta! 🙂

 2. Jasmine sanoo:

  Ihana toi harmaa mekko, mistä se on? 🙂

 3. millamainen sanoo:

  Olipa ihania kuvia! Puhelinkuvissa tosiaankin on tunnelmaa. <3 Arki on ihan parasta, odotankin jo kovasti meidän kohta koittavaa vauva-arkea! Avomies osti mulle keväällä valmistujaislahjaksi uuden puhelimen, jotta saan otettua meidän marrasvauvasta parempia kuvia. Tiedän jo, että herkemmin tulee tartuttua puhelimeen kuin napattua kamera käteen. 😛

 4. dd sanoo:

  Ihania nämä kuvat, mitä ei ole suunniteltu. Nämä on niitä parhaita kuvia. 🙂 Pisti vain silmään, kun Tiara on tuolla ostoskärryssä, meillä päin ainakin on kiellettyä olla tuossa kärryssä kyydissä hygieniasyistä…

  • Iina Hyttinen sanoo:

   Ei oo ostoskärryn sisällä vaan seisoo sen ulkopuolella ja pitää reunasta kiinni 😉 tiedän että on kiellettyä! Kiitos paljon<3

 5. Neljan aiti sanoo:

  Teilla odotetaan selvasti poikaa kun on niin poikavareissa vaatteet 😉 vaikka kayhan ne molemmille.Ihana masu,mulla nyt kun odotin nelosta(6/16) viela viikolla 29 kukaan ei edes epaillyt mitaan 😉 Kaikkea hyvaa lempiblogistilleni ja koko perheelle <3

 6. Nede sanoo:

  Ihania arkikuvia! 🙂

 7. Jyha sanoo:

  Sitä vain mietin kun kerroit olevasi tosi hyvä äidinkielensä että miksi käytät erittäin köyhää sika-sanaa. Muuten oikein mukava postaus.

  • Iina Hyttinen sanoo:

   No en kyllä koskaan ole sanonut olevani hyvä äidinkielessä, mun kielelliset vahvuudet on enemmän ruotsin kielessä ja englannissa. 🙂 Mutta sika-sana on jäänne omasta lapsuudestani Helsingissä, joka ei varmasti koskaan lähde pois puheesta.

  • Ann sanoo:

   😀 mäkin käytän edelleen lapsuudesta tuttua sika-sanaa, vaikka tiedostan sen olevan vähän hölmö.
   Ja nyt kun oon muuttanut pohjoisemmaksi, on muut ihmiset tarttuneet ja kommentoineet/”kiusanneet” siitä! Varmaan kun eivät ole tottuneet! 🙂

 8. Katziki sanoo:

  Kiva, pirteä postaus 🙂 paras kuva varmasti toi sun ja oton masukuva 😀 mukavaa loppuviikkoa koko perheelle!

 9. Mertsi sanoo:

  Ihania kuvia! Mun lemppareita on kuvat, jossa molemmat tytöt on Oton sylissä ja teidän mahojenvertailukuva. 😀 Missä kreikkalaisessa ravintolassa muuten kävitte? Oon haaveillut hyvästä kreikkalaisesta paikasta Helsingissä, mutta vielä ei ole osunut kohdalle.

 10. Nanny sanoo:

  Moikka, tällaset arkikuvat on tosi kivoja ja just varmasti vuosien jälkeen mukava palata takaisin ja katsoa ihan vaan näitä ns tavallisia hetkiä 🙂 ite en ole äiti mutta ulkomailla töissä nannynä jo monta vuotta (nyt Suomessa lomalla) ja kuvannut just perheen lapsista tällaisia arkikuvia hetkistä kun vanhemmat eivät ole läsnä, koulumatkalla ja aamupalalla jne. Olen sitten aina loppuvuodesta koonnut kuvista valokuvakirjan ja kirjoittanut pieniä tarinoita arjesta joidenkin kuvien yhteyteen. Vanhemmat ovat kovasti arvostaneet, että pääsevät mukaan lasten arkeen näin 🙂 vois olla ihan kiva lahjaidea esim isovanhemmille tai vaikka ihanvaan itselleen 🙂

 11. Heidi sanoo:

  Minäki katoin aluks että Tipa on ostoskärryissä 😀 Ja kyselisin myös mistä tip ihana harmaa mekko? 🙂 Ja on kivoja nää arkikuvapostaukset 🙂

 12. Elisabeth sanoo:

  Ihania arkikuvia! Itse 3-kuisen tytön äitinä tykkään kovasti perhe-lifestylestä! Huikea kakku!

  xxx
  E
  http://helsinkidragonfly.blogspot.fi/

 13. Kirsii sanoo:

  Lisää näitä ehottomasti!

Kommentoi