Raskausviikot 18 & 19

27.09.2016

Edellisviikon synttärikiireissä multa jäi tekemättä video ja postaus raskausviikosta 18. Se nyt ei sinällään kovin merkityksellinen viikko ollut raskauden kannalta muutenkaan, eli mitään ei ole missattu, mutta nyt on vuorossa vähän catch-upia näihin pariin viikkoon. Tässä siis ensin kuulumisia videolla, ja videon lisäksi ajatuksia ihan kirjoitettuna!

Suora linkki videoon TÄSSÄ:

Musta tuntuu edelleenkin että maha ei ole kauheasti kasvanut, mutta kun vertasin edellisviikkojen mahakuvia tuohon uusimpaan niin onhan siinä kasvua, vai mitä? Ottokin naureskelee mulle joka kerta kun me halataan ja meidän välissä on ihan selkeä pallo. Ihana pieni palleroinen. Tyyppi viihtyy edelleen enemmän oikealla puolella, niinkuin kaikki meidän vauvat on viihtyneet. En tiedä mistä se johtuu! Jotenkin tosi hassua että kaikki ovat nimenomaan henganneet enemmän oikealla puolella, mikähän tuossa vasemmassa puolessa on vikana kun ei kelpaa? No ei, ehkä oikealla vain on niin mukavaa.

Vauva potkii aika paljon ja usein niinkuin videolla kerroinkin, ja heräilen siihen välillä öisinkin, se on hassua. Mutta ainakin toistaiseksi tyyppi on vielä niin pieni että se tuntuu vaan hauskalta. Pari kertaa myös tytöt ovat onnistuneet pitämään kättä mahalla juuri silloin kun vauva on potkaissut tai tökkinyt, heistä se on ihan hullun hauskaa.

Tämä on nyt sitten viimeinen viikko ennen rakenneultraa, ja viikonloppuna ajattelinkin laittaa pystyyn jonkinlaista arvauskilpailua sukupuolesta, vaikka eihän se tietenkään varmaa ole että hän sen rakenneultrassa suostuu näyttämään. Sitä on kuitenkin hauska arvuutella ja ajattelin tehdä jotain noita leikkimielisiä testejäkin sukupuolesta, vaikka en niihin uskokaan. Jos tiedätte jotain hauskoja testejä niin laittakaa ihmeessä linkkiä, voin sitten jakaa tuloksia siinä sukupuoliarvauspostauksessa! Mulle tulee itselle mieleen ainakin se kiinalainen syntymäkalenteri ja sitten perinteinen ”oiretesti” jotka olen tehnyt aiemmissakin raskauksissa. Mutta jos on vielä joitain muita niin kertokaa ihmeessä.

Mun Iinalaura-youtubekanavan pääset tilaamaan TÄSTÄ, sinne videot ilmestyy aina ihan ekaksi!

Aurinkoista tiistaita kaikille teille ihanille <3


17 Responses to “Raskausviikot 18 & 19”

 1. Tiia sanoo:

  Ihana sinä<3 olet koko ajan vaan luonnollisempi näissä videoilla. Tosi mukava katsoa ja aina innolla odotan uusia:) teettekö muuten lisää realm-of-marian kanssa videoita niinkuin puhuitte?

  • Iina Hyttinen sanoo:

   Voi kiitos paljon <3 Tosi kiva kuulla että tykkäät! Ja tehdään, itseasiassa tän viikon perjantaina ois tarkotus kuvata seuraavat kaksi osaa eli niitä on luvassa piankin! :)

 2. Heidi sanoo:

  Kiinalaisen kalenterin, sormustestin ja ton oiretestin mukaan ois tulossa poika mutta soodatestin ja rakenneultran mukaan tyttö :D Toivottavasti nyt onki sitte tyttö ku on jo paljon mekkoja ja muita tyttömäisiä juttuja, mutta isoimmat hankinnat on neutraaleja :)

  • Iina Hyttinen sanoo:

   Hahah voi vitsi ai niitä on noin monta! Mä en tiedä mitään sormustestistä tai soodatestistä, pakko googlettaa :D!! Onnea tyttölupauksesta <3 Meilläkin kyl tulee olemaan neutraalia melkeinpä kaikki, mun tyyli on muutenkin aika unisex kun tykkään mustasta ja valkoisesta ja harmaasta ja keltaisesta eniten :D

 3. maria sanoo:

  Jep jep, meillä oli viime pe ru ja niin vaan kävi että tyyppi oli koko ultran ajan haarat kiinni :) Kovasti toivoin, että ois sukupuoli selvinnyt, mutta silti pääasia että muuten oli kaikki kunnossa :) selvinnee sitten viimeistään synnärillä tammikuussa! :’D
  Terv. Maria & Toukka rv 22+0

  • Iina Hyttinen sanoo:

   Hahha voi vitsi, tota mäkin oon miettiny et voisko olla niin hyvä tuuri että sen lisäksi että kaikki ois kolmannenkin kanssa hyvin, niin hänkin vielä suvaitsisi näyttää kumpaa sukupuolta on :D Se jää nähtäväksi! Mutta niinkun tuossa videollakin pitkät pätkät höpöttelin niin ehdottomasti minustakin tärkeintä on se että vauvalla on kaikki kunnossa <3 Meillä onkin melkein samat viikot, 2+2 vkoa olet edellä! Saa nähdä kumpi synnyttää ensin kun meidän lapsilla on aina kiire :D Tsemppiä raskauteen!

   • maria sanoo:

    Saas nähä kumpi synnyttää ensin, meillä esikoinen tulossa niin ei ole vertailukohtaa :D kovasti toivon ettei ainakaan hirveästi ennenaikaisesti päättäis pikkuinen tulla :S Tsemppiä sulle kans, olen seurannut blogiasi jo aikaa mutta olen tosi laiska kommentoimaan :) nyt onkin tosiaan ollut erityisen mukava lukea raskausjuttuja kun melkein samat vkot ja samoja fiiliksiä :)

 4. Nami sanoo:

  Minkä merkkistä ja sävystä tuo sun kynsilakka on? Oon ettiny kauan tommosta sävyä mut ei oo vielä sattunu eteen sopivaa :) entä tuo sun neuletakki, mistä se mahtaa olla? Oot kyl aina niin nättinä että! Hyvää raskausaikaa sulle iina! :)

 5. Anna sanoo:

  Näitä sun videoita on ihana katsoa, kun osaat olla niin aidosti ja rennosti oma itsesi :) Joskus joidenkin ihmisten tekstit ja videot ei jotenkin sovi yhteen ollenkaan ja tulee sellanen fiilis, et kumpikohan nyt on se ”aito henkilö” mut sun videoita on rentouttavaa katsoa. Hurjaa et sua supistelee jo noinkin usein puolivälissä raskautta, toivottavasti supparit pysyy jatkossakin kurissa <3 Mulla tänään rv 12+0 ja on tosi hauska seurailla sun raskauskuulumisia kun tulen vähän jäljessä itse. Eniten katselen tuota sinun ihanaa, nopeasti kasvavaa masua ja mietin et onkohan mullakin kohta jo tommonen maha? Viimeksi vatsa pullahti esille joskua rv 15 tienoilla saa nãhdä miten käy tällä kertaa. Kaikkea hyvää teille :)

 6. AnnaMaria sanoo:

  Sä kyllä hehkut odotusaikana, sitä on ihana seurata. :) Noista masukuvista huomaa hyvin, miten turvotus on lähtenyt vk15 jälkeen ja nyt vk19 on ihan selkeä keskiraskauden kumpu :) Itse menen aika tarkkaan 20 viikkoa pidemmällä, mut silti tuntuu et vastahan mullakin oli se rakenneultra, vaikka se oli jo toukokuussa…. Aika menee vähän turhan nopeaan (paitsi nyt tässä lopussa, kun esikoinen syntyi vähän ennakkona ja nyt oon melkein lasketussa päivässä, joka sunnuntaina) ja vaikea uskoa että kahden viikon sisään täällä on joka tapauksessa bebis sylissä :)

  Paljon iloa odotusaikaan! :)

 7. millamainen sanoo:

  Mä tein omaan blogiini juuri sukupuolitestin raskausoireiden perusteella, vaikka tässä vaiheessa itse tiedetäänkin, että meille tulee poika. :P Ihan hullun nopeasti menee muuten aika! Mä muistan, kun kerroit sun raskaudestasi ja nyt oot jo puolivälissä melkein. :D Ei sitä ajankulua jotenkin omassa raskaudessa tässä vaiheessa huomaa… Mulla on nyt 33+2, eli kuutisen viikkoa laskettuun aikaan. Jaiks! :D

 8. Nimetön sanoo:

  How to perform the cabbage gender test:

  1. Go to the store and buy a red cabbage. The size of the cabbage does not matter at all.

  2. Cut the cabbage into big chunks. The smaller you cut the chunks, the better your results will turn out.

  3. Boil some water on the stove and put in the chunks of cabbage.

  4. Let the water and cabbage boil for about 10 minutes or so. When the ten minutes is up, remove it from the heat.

  5. Grab a cup and go to the bathroom! Pee into the cup.

  6. In a separate cup, mix 1 part of your urine to 1 part of the water that the cabbage was boiled in. No need to save the cabbage unless you want to eat it.

  7. If the urine/cabbage water turns pink or red then this indicates a boy result! If the urine/cabbage water turns purple, this indicates a girl result.

 9. Julia sanoo:

  Meilläkin vauva hengailee paljon enemmän oikealla puolella!
  Mä tein kans ennen rakenneultraa kaikkia noita testejä ja kaikkien niiden mukaan olis pitänyt olla poika. Siellä ultrassa pieni sitten oli niin myttyrällä ettei siitä oikein tahtonut saada selvää, että kumpi on kyseessä mutta tyttöä ultraaja veikkasi :)

 10. teeea sanoo:

  Hei Iina!

  Harvemmin kommentoin blogeihin ja nyt olen itse asiassa pitänyt parin vuoden tauon blogimaailmasta. En mitenkään tarkoituksella, mutta aiemmmin vain luin tiettyjä blogeja tosi usein, mutta sitten se jotenkin jäi. Nyt muutaman kuukauden aikana oon taas löytänyt tän jutun uudestaan ja pakko kyllä tulla kirjoittamaan sulle!

  Melkein kaikki mun aiemmat lemppariblogit oli tuon tauon aikana laskeneet tasoaan tai sitten mua ei enää itseä vaan kiinnosta samanlaiset jutut.. Mutta tälle sun blogille on käynyt ihan toisin päin! Ennen en tästä sun blogista edes niin paljon tykännyt vaan luin enemmän muita (esim. Mutsis on), mutta nyt tää on kolahtanut ihan täysillä! Susta näkyy, miten olet tasapainossa itsesi ja tän blogin kanssa, ja postaukset on tosi hyvin kirjoitettu ja laadukkaita. Muutenkin ihana nähdä, että teidän perheelle kuuluu hyvää. Olette varmasti ihan huiput vanhemmat.

  Mukavaa syksyn jatkoa!

 11. Essi sanoo:

  Tee sormustesti! Se olis jännä nähdä vaikka videolla ja muutenkin olisi siistiä jos tekisit videon niistä testeistä! :)

 12. Nimetön sanoo:

  Oletteko ajatellut asunnonvaihtoa isompaan?

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.