Syyskuun viimeinen

30.09.2016

Takana on ihana perjantai lasten ja ystävän ja Oton kanssa. Ootteko huomanneet miten syksy on ihan yhtäkkiä hiipinyt katukuvaan? Vielä viime viikolla muistan kun sanoin kaverille puhelimessa että joo ei täällä vielä lehtiä ole tippunut ja kadun pitkästä puurivistöstä vain yksi puu kellersi vähän. Yhtäkkiä vaan kuitenkin mielettömät oranssin, punaisen ja keltaisen sävyt ovat vallanneet maiseman ja kaikkialla on ihan mahtavan kaunista. Syyskuun tyttönä mä olen ehdottomasti syksyihminen, vaikka kyllä mulla alkaa pikkuhiljaa hiipimään vähän joulufiiliksetkin jo pintaan. Syytän hormoneja, kun kerrankin saa.

Tehtiin tänään lasten kanssa pipari-karpalorockyroadia, tällä kertaa siis joulu hiipii meidän kotiin jo syyskuun viimeisenä päivänä. Joulutortuista olen haaveillut viikon, ja aloinpa vähän kaipaamaan glögiäkin kun tuossa maistelin valmista rockyroadia muutaman palan. Ai kamala, pakko vähän himmailla vielä, Oton puolesta mulla on lupa joulufiilistelyille marraskuussa. Siis marraskuussa, sinne on vielä kuukausi! Miten mä kestän sinne asti.

Ellos Kids Shepherds jacket

Kuvattiin tänään Marian kanssa uutta Coffee Talk -videota ja meillä oli superhauskaa, nyt vaan pieni editointiprosessi ensi viikolla edessä kun me höpöteltiin varmaan tunti kun asiaa kertyi niin paljon. Hyvässä seurassa juttu luistaa välillä vähän liikaakin, ja lähtee rönsyilemään ihan joka suuntaan. Mutta se ei haittaa, enköhän mä saa hyvän pätkän valmiiksi.

Aamulla meillä oli hauskaa tyttöjen kanssa kolmestaan täällä, siivottiin keittiön kaappia ja katseltiin tyttöjen ja mun vanhoja piirustuksia ja maalauksia. Jostain välistä mun käteen osui myös mun CV jostain kuuden vuoden takaa  ja jotenkin mua niin nauratti kun luin sitä. Miten eri elämäntilanteessa mä olin 19-vuotiaana, miten mä nyt näin sen oman CV:ni tavallaan ulkopuolisen silmin. Olihan se huolella tehty mutta ei kovin vakuuttava. Pitkälle on tultu siitä.

Zeldan asu: Takki Ellos* / Paita Cubus / Farkut ZARA / Kengät ZARA 

Tiaran asu: Takki Ellos* / Paita ZARA / Farkut ZARA / Kengät ZARA / *saatu blogin kautta

Perus rento perjantai rennolla meiningillä, hyvää ruokaa ja nyt aletaan Oton ja vinhasti heiluvan mahapallon kanssa katsomaan Netflixistä Sherlock Holmesin vikaa osaa joka meillä on vielä katsomatta.

Ihanaa viikonloppua ja syyskuun vikaa päivää kaikille <3


No Responses to “Syyskuun viimeinen”

 1. Pus! ♥Vitsi oon vieläkin niin ihastuksissani miten Tipa ihan itekseen teki siellä sen piirustuksen ja kirjotti mun nimen siihen! =D Olin tosi otettu siitä, minkä varmaan kyl näki mun reaktiosta haha ♥ Mäkin oon muuten joulufriikki, jos ei huomannu siitä ”mikään määrä kalentereita ei oo liikaa” jutustelusta, joten keksitään ihmeessä jotain jouluhäppeninkiä lasten kanssa!

 2. Marika sanoo:

  Ei vitsi! Täälläkin alkaa joulufiiliksiä oleen enkä voi edes hormooneja syyttää! Miten sitä vielä malttas hetken? Keittelin omenoista ja joulumausteista sellasta glögin tapaista juomaa glögihimoihin 😀

 3. Ama sanoo:

  Pakko saada tietää mitä toi ihana kynsilakka on?

 4. millamainen sanoo:

  Mä oon ääneen ihmetellyt esimerkiksi sitä, miten tonttu- ja jouluaiheet ovat vallanneet Prisman servettihyllyt. Salaa kuitenkin mielessäni jo fiilistelen piparisuklaata, glögiä ja ensimmäistä joulua meidän vauvan kanssa. Mieleen on myös hiipinyt joululahjastressi, koska meillä on laskettu aika 14.11. Jaksaako ostella joululahjoja sitten kun vauva on jo syntynyt vai pitäiskö olla fiksu ja ennakoida? Luultavasti kannattais olla fiksu, mutta ei me kuitenkaan siihen pystytä. 😀

 5. Nimetön sanoo:

  oi miten ihanat takit tytöillä! En oo viel kiinnittäny huomioo et tääl päi ois noin paljoo punasii lehtii maas, mut täytyyki men kattoo, jos sais hyvii kuvii. Joulufiilistelyist sen verran, et yleens oon hyvi jaksanu oottaa joulukuuhun, mut ny tekis jo näi aikasi mieli tekee joulutorttui. Mut eihä se oo nii joulust jos laittaaki omenamarmelaadii? 😀

 6. Jenna sanoo:

  Täälläkin yksi joulufiilistelijä 😀 lahjoja on kahmittu varastoon pitkin vuotta ja naapuri laittoi viime viikolla jo jouluvalot (!!), mutta täälläkin mies sanoo, ettei meille tulee mitään joulujuttuja ennen marraskuuta :’D

 7. Ik sanoo:

  Ompa suloisia kuvia!
  Heheh, mäkin oon jo ihan täysin joulufiiliksissä, mun pitää oikein kieltää itteäni etten ala kuunnella joululauluja tai kattoo joululeffoja. Onneks kohta on syyslomaviikko, sillon me perinteisesti leivotaan pipareita ja torttuja!! 🙂 aijai kun glögikin maistuis…

 8. M.E. sanoo:

  Moi Iina, tytöt ja Otto 🙂 oon vaihtelevasti lukenut blogiasi, silloin kun häät olivat teille ajankohtaiset. Pakko tulla kommentoimaan, sillä blogisi on kehittynyt mielestäni todella paljon. Kivoja kuvia ja tytöillä on mahtavat tyylit 🙂

  Tsemppiä raskauteen! Ps. täälläkin odotellaan milloin saan mieheltä luvan jouluhömpötyksiin 🙂

  Mukavaa syksyä!!

Kommentoi