Luukku 4: Warm & Spicy Apple Cider

04.12.2016

Mahtavaa sunnuntaiaamua kaikille! Tänään on vuorossa herkullinen, lämmin ja hyväntuoksuinen resepti alkoholittomaan jouluisaan omenasiiderijuomaan. Mä haaveilin jo viime vuonna että kehittelisin oman joulujuomareseptin mutta jotenkin se jäi vaan vaahtokarkkikaakaon tasolle. Nyt kuitenkin päätin kokeilla jotain oikeasti jouluista ja ihan uutta mitä en ole ennen nauttinutkaan, ja se todella kannatti. Tästä nimittäin tulee meidän joulujen vakkariherkku ja erittäin hyvä glögin korvaaja silloin kun on aikaa vähän keitellä ja odotella että maut sulautuvat ihanasti yhteen. Vuorossa siis jouluisan kuuman omenasiiderijuoman ohje, josta riittää hyvin neljälle hengelle tai tuplaamalla isommallekin porukalle.

Warm & Spicy Apple Cider

6 maustepippuria

6 neilikkaa

3 tähtianista

4 kanelitankoa

3rkl ruokosokeria

1,5l omenasiideriä (alkoholitonta)

2dl appelsiinimehua

(kermavaahtoa, omenoita ja karamellikastiketta koristeluun)

Sekoita omenasiideri, appelsiinimehu ja mausteet keskenään ja keitä kattilassa ainakin puoli tuntia. Mitä pidempään keittelet sen paremmalta se maistuu. Tarjoile kauniista laseista kermavaahdon ja karamellikastikkeen kera, ja nauti samalla vaikka ihanan punainen jouluomena tai vaikka joulutorttu (torttuvinkkiä luvassa myöhemmin tänään)!

Ihanaa, lämmintä ja rakkaudentäyteistä tokaa adventtia kaikille <3


No Responses to “Luukku 4: Warm & Spicy Apple Cider”

  1. Pihtääpä laittaa kokeiluun tässä joku päivä. Meillä on tykästytty hirveästi blossan alkoholittomaan glögiin ja sitä tulee juotua talvella useampi pullo.

  2. Anna sanoo:

    Kiitos reseptistä, testasin tänään ja hyvää oli!

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.