Askartelua lasten kanssa

08.12.2016

 

Rakastan askarrella ja touhuta lasten kanssa, ja siksi olinkin innoissani kun mua pyydettiin mukaan Adlibriksen ja Lifien kampanjaan. Kampanjassa päästiin testaamaan Adlibriksen omaa isoa askartelupakkausta yhdessä lasten kanssa, ja meillä oli aivan hurjan hauskaa. Monipuolinen pakkaus sisältää hurjasti erilaisia materiaaleja jotka ovat sekä laadukkaita että mahdollistavat jopa 16 erilaisen projektin toteuttamisen.

Me avattiin koko pakkaus kerralla ja vietettiin lasten kanssa touhukas päivä askarrellen. Oli huippua istua pöydän ääressä koko perhe ja kokeilla erilaisia juttuja. Molemmat lapset saivat toteuttaa itseään aivan vapaasti, ja tehdä materiaaleilla ihan mitä halusivat. Näin ollen 3v sai piirrellä posliinitusseilla mukin täyteen haluamiaan töherryksiä ja tehdä helmimassalla kala-avaimenperästä perunan niin halutessaan. Usein olen omissa projekteissani perfektionisti, mutta lasten kanssa askartelun tarkoituksena on olla hauskaa, rentouttavaa ja mukavaa puuhaa, ja sitä se todella olikin.

Laadukkaat materiaalit mahdollistavat kyllä hauskanpidon lisäksi myös esimerkiksi lahjojen askartelemisen, sillä mukistakin voisi posliinitusseilla tehdä aivan ihanan lahjan vaikka jouluksi. Pakkauksessa on myös posliininen/korkkinen pannunalunen josta voi koristella tosi hienon lahjan.

Toki isokokoinen pakkaus itsessäänkin on mahtava lahjaidea, sen kanssa saa todella ajan kulumaan ja kivaa tekemistä koko perheelle vaikka välipäiviksi. Pakkauksesta riittää useampaankin käyttökertaan, ja hyvien lahjaideoiden lisäksi se sisältää paljon myös sellaista perusaskarteluun soveltuvaa, kuten kartongista valmiiksi leikattuja muotoja, itse koristeltavan kalenterin, maaleja, pikkurasioita ja niitä helmimassoja.

Itsestään kuivuvista helmimassoista lapset saivat askarreltua mun avustuksella avaimenperien lisäksi mm. barbien ruokia (hedelmiä) ja rannerenkaat itselleen. Otto intoutui maalaamaan hauskan metallinhohtoisen dinosauruksen, ja mä maalasin rasioita. Askartelu on kivaa koko perheen puuhaa jossa voi sekä hassutella että olla luova, ja askarrellessa on ihanaa höpöttää ja kuunnella vaikka lastenlauluja.

ALEKOODI: Nyt saatte Adlibriksen valikoimasta 10% alennusta koodilla IINA10 eli koodi kelpaa siis kaikkeen muuhunkin kuin askartelupakkaukseen. Koodi on voimassa 17.12. asti Adlibriksen verkkokaupassa, joka on täynnä ihania lahjaideoita jouluun.

Yhteistyössä Adlibris.

Mahtavaa päivää kaikille!

Tykkäättekö te askarrella lasten kanssa? 


7 Responses to “Askartelua lasten kanssa”

 1. Voi, kun ihana. <3 Tällaiselle paketille ei meillä ole vielä käyttöä, mutta ei siihen mene kauaakaan. Pistän paketin korvan taa tulevaisuuden varalle.

 2. Avatar emzi sanoo:

  Ai että nyt tekee mieli ruveta askartelemaan vähän :D

 3. Avatar Maitoviiksi sanoo:

  Nyt oli kyllä yhteistyö, joka osui juuri oikeaan hetkeen. Olin jo täyttänyt Adlibriksen ostoskorin ja mietin, mitä raskisin oikeastaan tilata. Miettiessäni tulin katsomaan blogiasi ja jee!, tilasinkin sitten kaikki suunnitellut ostokset. Kiitos tästä! :) Askartelupakkaus näyttää aivan huipulta.

 4. Avatar St. brigitten sanoo:

  Rehellisesti sanottuna: en tykkää. Meillä on niin villit lapset, että sotku ja sähellyksen määrä on jotain aivan jäätävää. Mutta askarrellaan silti monta kertaa viikossa jotain :) tää paketti näyttää tosi kivalta!

 5. Avatar Juls sanoo:

  Eikä, purskahdin nauruun ton vikan kuvan kohdalla. Aivan ihana peruna-avaimenperä <3

 6. Avatar Emmye sanoo:

  Oli tosi hyödyllinen postaus ja vinkki. Meillä tyttö on kova askartelemaan ja tuollainen setti, missä on paljon kaikkea erilaista vaikuttaa tosi kivalta. Me askarreltiin tytön kanssa viimeiset joulukortit itsenäisyyspäivänä ja kyllähän se aika meni tosi mukavasti ja nopeasti. Samalla kuunneltiin joululauluja ja höpöteltiin.

 7. Avatar Amanda sanoo:

  Sisäinen lapseni heräsi. :)

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.