Luukku 24: Joulutervehdys videolla

24.12.2016

Mielettömän ihanaa jouluaattoa tyypit! Niin vaan tuli käytyä läpi tämä vuoden 2016 blogijoulukalenterikin, huh! Mä olen hurjan onnellinen että sain odottaa joulua yhdessä teidän kanssa jälleen kerran, ja virittäytyä joulufiilikseen. Tämän luukun myötä meidän perhe hiljenee joulun viettoon, ja toivottaa teille rauhallista, ihanaa ja rakkaudentäyteistä joulua. Kiitos hurjasti kaikista kauniista sanoista, vinkeistä ja kokemuksista joita olette kalenterin aikana jakaneet, mä olen ainakin aistinut joulufiiliksen joka kerta kun olen viime aikoina kommenttiboksin avannut. Viimeisestä luukusta löytyvät siis meidän perheen perinteiset jouluterkut videolla.

Hyvää joulua <3


10 Responses to “Luukku 24: Joulutervehdys videolla”

 1. Pinja sanoo:

  Ihana tuo teidän video! Toi kyllä hymyn huulille! :) Kiitos kivasta joulukalenterista ja blogista muutenkin ja oikein ihanaa ja rauhallista Joulua teille koko perheelle <3

 2. emzi sanoo:

  Voi että! Ihana video! Hyvää joulua teille kaikille! :D

 3. Jenni / big mamas home sanoo:

  Hyvää joulua! Koko teidän ihanalle perheelle. <3 Meidän herrasväki ottaa suunnan kohti juna-asemaa ja Oulua.

 4. mandi sanoo:

  Hyvää joulua teillekin! :)

 5. Mirkaelisa sanoo:

  Mainio video! Ootte niin symppiksen ja iloisen olonen perhe. Tytötkin on jo niin isoja, mutta silti niin pieniä, ja hienosti kertovat juttuja vaihtaen kielestä toiseen. Rentouttavaa joulua koko perheelle <3

 6. Kia sanoo:

  Aivan ihana video!! Toi kyllä hymyn huulille :) Rauhallista joulua koko teidän perheelle<3

 7. Julia sanoo:

  Ihanaa joulua teille

 8. Nimetön sanoo:

  Näin ruotsalaisena tuo Oton ”ruotsinkielen” puhuminen niin huvittavan kuuloista ;D.. tai tarkoitin lähinnä että ei jää epäselväksi että on Suomesta.

  • Iina Hyttinen sanoo:

   Suomenruotsi on kyllä äärimmäisen huvittavaa riikinruotsiin verrattuna :D Ottokin puhui ennen riikinruotsia, siellä asuessaan ja kielen pienenä oppiessaan, ja sitten kun hän muutti takaisin Suomeen niin kukaan ei ymmärtänyt päiväkodissa kun siellä puhuttiin vaan suomenruotsia :D

 9. Essi sanoo:

  Ihana video joka sai hymyn huulille! <3 Hauska ku te repeilitte välillä noiden muksujen jutuille :D :3

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.