Uudistunut ja upea Bette Box testissä

16.01.2017

Vuoden aluksi sain kunnian tutustua uudistuneeseen kauneuspakettiin Bette Boxin ja Lifien kampanjan merkeissä. Bette Box, aiemmalta nimeltään siis LivBox, on kokenut huikean muodonmuutoksen tyylikkäämmäksi, ajankohtaisemmaksi ja monipuolisemmaksi kauneusboksiksi. Itse fanitin kyllä LivBoxiakin, mutta ajankohtaistuminen ja monipuolistuminen tuskin on koskaan ollut haitaksi kenellekään, vai mitä?

Bette Boxin ulkonäköä on pelkistetty tyylikkään ruskeaksi, valkoisella raikkaalla logolla koristeltuna. Vaikka ulkonäkö on yksinkertaisempi, sisältö tuntui arvokkaammalta ja monipuolisemmalta tässä uudessa boksissa, mitä koskaan aiemmin. Jotenkin se ajatus tuntuu uskomattomalta, että tuolla kuukausihinnalla voi saada noin monta ihanaa ja arvokastakin tuotetta, kun moni niistä jo yksin maksaa enemmän kuin kuukausihinta.

Tammikuun boksi sisälsi todellakin ajankohtaisia juttuja, esimerkiksi tuuheuttavia tuotteita ehkäisemään tammikuun pakkasilla pakollisten pipojen aiheuttamaa latistunutta tukkaa. Tuuheuttavia ja tyveä kohottavia tuotteita löytyi kaksi erilaista: Evon Root Canal jota suihkutetaan tyveen, sekä Tresemmen Max The Volume Root Lift -vaahto, jota voi käyttää sekä tyveen että pituuksiin. Uudistuneessa infokortissa neuvotaankin, että supermaksimaalisen tuuheuden ja kohotuksen aikaansaamiseksi kannattaa laittaa suihketta tyveen ja vaahtoa pituuksiin. Testasin, ja toimi!

Tuuheuttavien hiustuotteiden lisäksi boksista löytyi yksi mun viime kuukausien lempituote, Lumenen Lähde Matte Hydration kosteuttava geelivoide. Sain sen testiin pari kuukautta sitten, ja purkista on enää pohjat jäljellä kun se on ollut niin hyvä ja jatkuvassa käytössä. Eli ei tosiaankaan haitannut että täällä boksissa tuli toinen samanmoinen sopivassa suhteessa tasapainottava ja kosteuttava tuote.

Meikkituotteita oli mukana kaksi, itselleni aiemmin tuntemattoman Manna Kadarin raikkaan värinen poskipuna, sekä Maybellinen uusi Push Up Drama Angel -ripsiväri. Molemmista olen tykännyt ja ovat olleet käytössä pari viikkoa, tosin ripsaria käytän vain alaripsiin kun mulla on nämä ripsienpidennykset.

ALENNUSKOODI: Te mun lukijat saatte nyt tilattua ensi kuun Bette Boxin hintaan 13,90 (norm. 16,90) koodilla helmibette1 joka on voimassa 23.1.2017 asti. Kannattaa kyllä ehdottomasti tilata, jos tykkää testailla kosmetiikkauutuuksia, ja haluaa saada herkuimmat uutuudet ja toimivat klassikot omaan meikkipussiinsa edullisesti. Tilaamaan pääsette TÄSTÄ.

LUKIJAKILPAILU: Teillä on myös mahdollisuus voittaa tämä postauksessa esitelty huippu tammikuun Bette Box itsellenne! Kilpailuun osallistuaksesi tilaa Bette Boxin uutiskirje allaolevan painikkeen avulla. Indiedays arpoo yhteensä kuusi voittajaa uutiskirjeen tilanneiden joukosta maanantaina 23.1. klo 16. Arvonnan tarkempiin sääntöihin pääsette TÄSTÄ.

Yhteistyössä Bette Box.


7 Responses to “Uudistunut ja upea Bette Box testissä”

 1. Kiti sanoo:

  Mäkään ei ole kuullut ennen tuosta Manna Kadarista, mut googletin ja vaikutti kiinnostavalta. :)

  T: Kiti
  http://www.lily.fi/blogit/katso-tarkemmin/vaaka-ja-kapina

 2. Katriina sanoo:

  Heippa,

  Kiitos mukavasta blogista, tätä on aina kiva lukea :)
  Tuli mieleen tätä postausta lukiessa että oletko tutustunut luonnonkosmetiikkaan? Mitä mieltä olet siitä? Pidätkö kosmetiikan luonnonmukaisuutta tärkeänä?

 3. Kia sanoo:

  Kivannäköinen paketti! Tuli ripsienpidennyksistä mieleen, että millälailla puhdistat aina kasvot, ja eteenkin silmämeikin? Itselläni on nyt taas pitkästä aikaa ripsienpidennykset taas, enkä ole uskaltanut esim. Eyelineriä käyttää, sillä tottuneena suihkussa meikit pesevänä joutuisin hinkkaamaan pelkällä poistoaineella ikuisuuden! Vinkkejä siis kaivataan ;)

 4. Susanna sanoo:

  Mä tilasin aikanaan livboxia mutta kyllästyin jossain kohti. Nyt alko vähän houkuttamaan tilata uusiks, näyttää kivalta!

 5. Sini sanoo:

  Oih! Sulla on aina niin hyviä nämä yhteistyöhommelit. Tämä oli niin houkuttava, että oli pakko tilata itsellekkin tämä ja nyt odotan innolla ensimmäistä pakettia! :) Ihania, jänniä viimesiä vauvan odotushetkiä teille :3

 6. Minttu-Maaria sanoo:

  Onkos se lomake jäänyt kokonaan lisäämättä tähän? En löydä sitä :D

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.