Ihania uutuuksia lastenhuoneisiin Fabelabilta

31.01.2017

Joko te olette bonganneet Suomeen Gefferille rantautuneen uuden tanskalaismerkin nimeltä Fabelab? Moni blogiani seuraava tietääkin että tanskalainen design ja erityisesti kaikki tanskalaiset lasten jutut ovat lähellä mun sydäntä. Meiltä löytyy mm. bOblesia, Muutoa, Normann Copenhagenia ja Ferm Livingiä. En tiedä mikä siinä on että juuri tanskalaiset merkit vetoavat muhun niin paljon, kai niitä yhdistää sellainen yksinkertainen tyylikkyys ja kekseliäisyys. He tekevät jotain eri tavalla kuin muut.

Fabelab valmistaa laadukkaista materiaaleista lapsille aivan hurmaavia sisustustuotteita. Säilytyskoreja, vilttejä, tyynyjä, helistimiä, mobileita ja vaikka mitä muuta. Kaikissa tuotteissa seikkailevat suloiset eläimet: nallet, pesukarhut, puput ja kissat. Eläinaiheista huolimatta ne on toteutettu tyylikkäästi ja hauskasti, ja sopivat monenlaisiin tarpeisiin ja sisustuksiin.

Me saatiin Gefferiltä muutamia Fabelabin tuotteita lapsille. Kumpikin neiti sai omaan huoneeseensa Fabelabin säilytyskoreja, kankaisia tukevia koreja joihin saa isommankin pehmolelu- tai duplokokoelman kerättyä helposti. Tytöt saivat itse valita oman lempparinsa eläinvalikoiman joukosta, hittejä olivat kissa* ja pupu*. 100% GOTS-sertifioitua luomupuuvillaa olevissa pusseissa on tikattu vuori ja ne pysyvät pystyssä myös tyhjänä hyvin. Lisäksi pussit saa kiristettyä ja suljettua naruilla, ja ne ovat käännettäviä. Eli jos alkaa eläinaihe kyllästyttää vaikka isompana, saa pussin käännettyä nurinpäin jolloin päällimmäiseksi tulee vähäeleinen vaalea tikkaus ja eläin jää sisäpuolelle. Pussi toimii siis hyvin duplovaiheesta aina teinin pyykkikoriksi asti.

Fabelabin söpöt pienet eläintyynyt koristavat niin pinnasänkyä kuin isommankin mukulan petiä, meille kotiutui hauska siniharmaa pesukarhutyyny* joka sopii kauniisti Tiaran huoneen värimaailmaan. Pieniä aarteita, joita meidänkin lapsilta löytyy lukuisia, saa kerättyä söpöihin pikkuisiin pusseihin. Eipä ole enää barbien kengät hukassa kun laittaa ne kettupussin* sisälle säilöön. Toki luomupuuvillaisessa pussissa kulkee mukana mikä tahansa muukin, meillä vaan tytöt rakastavat laittaa kaikkia pikkutavaroita juuri tällaisiin pussukoihin. Pussit saa kätevästi sidottua korvista kiinni niin että onnistuu pienemmiltäkin lapsilta.

Se tanskalainen kekseliäisyys josta tuossa alussa puhuin, kulminoituu eräässä Fabelabin tuotteessa todella hyvin. Fabelabin värikäs laivapeitto* on nimittäin juuri sitä mistä mä tykkään: monikäyttöinen, hauska ja kekseliäs. Tilkkutäkkityylinen luomupuuvillapeitto muuntuu muutamalla käännöksellä ja parilla puunapilla laivaksi jolla taaperon tai isommankin lapsen on hauska leikkiä ja purjehtia vaikka maailman ympäri.

Laivapeitosta saa myös pehmeän istuintyynyn tai ihanan ja turvallisen alustan vauvan leikeille ja kääntymisharjoituksille. Tai vaikka taustan instagramissa suosituille vauvan kuukausikuville, lisää vaan numeron vauvan viereen ja näin jokaisesta kuukausikuvasta tulee pirteän värikäs peiton avulla. Vauva sai myös ihanan vaaleanpunaisen pupu-helistimen* jonka ajattelin kiinnittää hänelle vaunuihin viihdykkeeksi.

*bOblesit ja Fabelab-tuotteet saatu blogin kautta.

ALEKOODI:

Mun lukijat saavat nyt Gefferin verkkokaupan Fabelab -valikoimasta 15% alennusta koodilla IINA15. Koodi on voimassa sunnuntaihin 5.2.2017 asti!

Iskeekö teihin tanskalaiset merkit sisustuksessa tai lastenhuoneessa? 


13 Responses to “Ihania uutuuksia lastenhuoneisiin Fabelabilta”

 1. Elina.P sanoo:

  Onpas söpöt ”korit” Duploille 🙂

 2. MäSäMutsi sanoo:

  Onpas ihanat noi pussit ja tyynyt. Täytyykin tutustuu tuohon merkkiin. 🙂

 3. Siis miten ihania!! Merkki on tuntematon, mutta kiitos vinkistä!

  Tykkään itse puhtaan pelkistetystä ja skandinaavisesta sisustustyylistä, mutta yhdistän siihen mielelläni vahvojakin värejä ja vanhaa tavaraa. Varsinkin nuo isot pussukkakorit sopisivat meille mahdottoman hyvin :3

 4. Riinu sanoo:

  Oi miten suloisia nuo pupu ja kissa pussukat!

 5. Jassu sanoo:

  Moi! Ihania tuotteita, mutta pisti silmään tuo norsutaulu. Mistä se on?

 6. Vähän söpöjä. Noihin isoihin pusseihin hukkuisi helposti yksi pehmoleluarsenaali. Näitä täytyy ehdottomasti miettiä, nyt kun meillekin on kertynyt leluja niin, että on pakko alkaa suunnitella hieman paremmin tuota säilytystä.

 7. Iina sanoo:

  Kyllä iskee! Tykkään kovasti 🙂 Noi korit kaikissa kokoluokissa on ihania!
  Täytyy maaliskuussa katsoa mitä Kööpenhaminasta löytyy-siellä on ihana halpiskauppa sørstene gröne (en muista kirjoitettiinko noin) jossa kaikkia ihania sisustusjuttuja todella edullisesti!
  Kivaa loppuviikkoa!

 8. Elvi sanoo:

  Ei vitsi miten söpöjä! Voisin tilata itselle noita sisustukseen vaikkei lapsia olekaan!

  Sellainen postaustoive vielä olisi lasten kasvatuksesta. Vaikka oletkin usein siiitä kertonut, lukisin mielelläni vielä aiheesta lisää koska oot kyllä mun äiti-idoli, jos joskus olisi lapsia niin haluaisin osata kasvattaa lapsoset yhtä hyvin ku te! Kiinnostaa tällaiset ”ongelmatilanteista” selviämiämiset, esim miten kiukuttelevan lapsen kanssa selviää hermojaan menettämättä ja rakentavasti.

 9. heidisusanna sanoo:

  Ihana toi pesukarhu. <3 Yritän kyllä nykyään aina etsiskellä kotimaisia versioita ensin, mutta onhan nuo suloisia, ei voi kieltää!

  Siellä päätti ilmeisesti vaavi et synnytään helmikuun puolella. 🙂 Tsemppiä ja hermoja loppuodotukseen! <3

  - heidisusanna
  http://viivyvierellain.blogspot.fi

 10. Nimetön sanoo:

  Ihania koreja kyllä ovat. Nettisivuilla lukee, että pyyhitään kostealla tmv, mutta osaatko sanoa kestääkö esim konepesua?

 11. Silvia sanoo:

  Moikka! Ihana postaus, kiitoksia siitä! Tämä ei nyt varsinaisesti liity tähän postaukseen, mutta ajattelin kysäistä, että ootko vielä rullaillut ihoai Swiss clinicin rullalla? Olivatko tulokset pysyviä ym? 🙂

  P.S. Kiitos ihanasta blogistasi ja tsemppiä raskauden loppurutistukseen! <3

  Yst.terv. Silvia

 12. Elisabeth sanoo:

  Kiitos! Tytöllämme on merellinen teema huoneessaan, joten tämä laivapeitto osui ja upposi! Tilaus tehty! En olisi millään löytänyt tätä ilman blogikirjoitustasti, suurkiitos siis!

  xxx
  E
  http://helsinkidragonfly.blogspot.fi/

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.