Tortillat hunaja-seesamipaahdetulla juustolla

05.02.2017


Olen mukana Arla Apetinan ja Lifien kampanjassa, jossa meidät haastettiin kokkaamaan herkullista kasvisruokaa Apetina-tuotteilla sitä maustaen. Mä olen tottunut käyttämään välimerellisiä juustokuutioita tai salaattijuustopaloja usein salaateissa (arvatenkin) tai ihan sellaisenaan vaikkapa patongin välissä. Nyt kuitenkin tarkoituksena oli kokata lämmintä ja terveellistä ilman lihaa, ja mä lähdin miettimään kuinka saisin kehiteltyä sekä maukkaan, ruokaisan, että raskausystävällisen reseptin pehmeästä juustosta. Selasin Apetinan sivuja joilta löysinkin aikamoisen herkullisen ohjeen, jota sitten itse vähän sovelsin. Päätin siis kokata meille uunissa paahdettua hunajalla ja seesamilla paneroitua Välimeren juustoa, jota me laitettiin tortilloiden täytteeksi papu-paprikasalsan ja vihannesten kanssa.

Apetinan juustot tekevät monista kasvisruuista täyteläisempiä ja kermaisempia, ja ovat helppoja ja monipuolisia käyttötavoiltaan. Ne korostavat ihanasti kasvisten makua, ja pitävät huolen siitä että ruokaan ei tarvitse lisätä muuta suolaa. Apetinan juustoja löytyy monessa eri muodossa ja niin maustamattomana kuin valmiiksi maustettuna, ja myöskin laktoosittomana.

Hunaja-seesamipaahdettu välimerellinen juusto

1pkt Apetina Laktoositon pala

1dl jauhoa

1,5dl seesaminsiemeniä

1 muna

0,5dl hunajaa

Halkaise juustopala kahtia. Pyörittele palat kauttaaltaan jauhoissa. Sekoita rikottu muna ja hunaja keskenään. Voitele juustopalat muna-hunajaseoksella ja pyörittele sitten seesaminsiemenissä niin että juusto peittyy siemeniin kokonaan. Paista uunissa 200 asteessa n. 10min (tarkkaile, itse paistoin vähän liian kauan ja juustot kerkesivät sulaa aavistuksen liikaa). Paloittele sopiviksi suupaloiksi ja tarjoile tortilloiden täytteenä yhdessä paprika-papusalsan ja vihannesten kanssa. Sopii hyvin myös salaattiin tai tapakseksi.

Tuohon paprika-papusalsaan mä laitoin kidneypapuja, mustapapuja, chilitomaattimurskaa, tuoretta tomaattia, kaksi paprikaa sekä yhden pussillisen tacomausteseosta jonka sekoitin pannulla vihanneksiin ja papuihin ennen tomaattimurskan lisäämistä. Tuli muuten tosi hyvää siitäkin!

Vaikka me syödään myös lihaa, on kasvisruuan tai lihattoman ruuan tekeminen nykyään jotenkin myös tosi luontevaa ja helppoa. Vaihtoehtoja on paljon ja kun on kokeillut montaa erilaista reseptiä, on tullut huomattua että lihaton ruoka voi olla aivan yhtä täyttävää ja maukasta kuin liharuuatkin, eikä sen valmistaminen ole yhtään sen hitaampaa tai hankalampaa. Saadaan myös olla iloisia siitä että meidän lapset ovat ennakkoluulottomia maistajia, ja kokeilevat mielellään uusia ruokia ihan niinkuin mekin. Ja he ovat jo ihan pienestä asti pitäneet kasviksista, hedelmistä, pavuista ja monista muista herkuista. Myös salaattijuustot kuuluvat suosikkeihin, erityisesti nuo Apetina Snack -salaattijuustokuutiot joissa on mukana oliivia tai valkosipulia. Meillä on tavoitteena lisätä kasvisruokien osuutta ruokavaliossa pikkuhiljaa. Aluksi mentiin yhdellä kasvisruokapäivällä viikossa, nykyään niitä päiviä tulee yleensä jo useampi.

LUKIJAKILPAILU:

Mitä kasvisruokaa sä valmistaisit käyttäen Apetina-tuotteita? Kommentoi tähän postaukseen, jätä sähköpostiosoitteesi sille varattuun kenttään ja olet mukana K-ryhmän kauppojen 40€ lahjakortin arvonnassa! Osallistumisaikaa on 12.2. klo 22.00 asti. Kilpailun tarkemmat säännöt löytyvät TÄÄLTÄ. Onnea kisaan kaikille!

Ihanaa sunnuntaita kaikille <3


195 Responses to “Tortillat hunaja-seesamipaahdetulla juustolla”

  1. Pikku-iia sanoo:

    Quesidilloihin tulee käytettyä paljon.

  2. Ida sanoo:

    En ole tullut ajatelleeksi että tuota apetina juustoa voisi käyttää noinkin!! Menee ehdottomasti kokeiluun, seesaminsiemeniäkin valmiiksi kaapissa. Ehdottomasti mukana arvonassa!

  3. Sanni sanoo:

    Suolaiseen piirakkaan! 🙂

  4. Laura sanoo:

    Tekisin jonkun herkkusalaatin.

  5. Kakkuli sanoo:

    Feta-pinaattirisottoa <3

  6. Elli sanoo:

    Valmistaisin varmaan jotain ihanaa salaattia! Noi Apetinan salaattijuustot on niin hyviä 🙂

  7. Hanna sanoo:

    Mun suosikki on feta-pinaatti-piirakka, ja aika usein sitä tulee tehtyäkin 🙂

  8. Essi sanoo:

    Kokeilin samaa reseptiä kuin sinä. 🙂

  9. Susanna sanoo:

    Feta-pinaatti piirakkaa, lisäksi rucolaa ja kirsikkatomaati salaatti. Täyttävä ja helppo!

  10. Sanna sanoo:

    Fetapinaattipasta on arjen helppo ja nopee ruoka. Siihen tulee käytettyy vaihtelevasti salaattijuustoa maustamattomana tai sit noita snackeja nii ei tarvii ees mausteita miettiä 🙂

  11. mira sanoo:

    Ihan perus kreikkalaista salaattia 🙂 Eli salaattia, tomaattia, kurkkua, punasipulia, oliiveja,paprikaa ja apetina kreikkalaista fetaa 🙂

  12. Linda sanoo:

    Bataattiburgereita soijapihvillä

  13. nuu sanoo:

    Kyllä itsekin varmaan tekisin jonkin sortin kasvistäytteisiä tortilloja 🙂 Kivan kuuloinen tuo sunkin resepti, pitääpä muistaa

  14. Maisa sanoo:

    Mä tekisin kasvispiirakan tai sitten sujauttaisin kuuman kasviskeiton päälle! Hyvää! =)

  15. Miikku sanoo:

    Suolaisen piirakan. Parsakaalta,porkkanakesäkurpitsaraastetta, aurinkokuivattutomattifetasnacs…

  16. ae sanoo:

    Soijarouhepataa, jota tuli tehtyä teininä kasvissyönnin alkuaikoina paljon, mutta sittemmin jäänyt. Vakkariyhdistelmänä oli tomaattimurskaa, soijarouhetta, makaronia, oliivia, ananasta, fetakuutioita, sipulia ja paljon mausteita 🙂 Superhelppoa ja nopeeta!

  17. Minna sanoo:

    Rakastan kasvisruokaa <3
    Ihan ehottomia lemppareitani ovat kikherne-feta-kasvispyörykät! Nam!

  18. Veppu sanoo:

    Kasviscurryn sekaan laittaisin paprika-chili kuutioita 🙂

  19. Riia sanoo:

    Ihanan salaatin johon tulee paljon juustoa! Lisäksi myös esim viinirypäleitä tuomaan makeutta 🙂

  20. Ninni sanoo:

    Perinteinen fetasalaatti maistuu aina ja pasta.

  21. Hipsu sanoo:

    Fetaa ja leipää murusiksi, vähän oliiviöljyä, mustapippuria ja siemeniä sekaan, uunissa väriä ja rapeutta hieman pintaan ja paahdetuista juureksista tehdyn sosekeiton päälle!

  22. Mii sanoo:

    Fetapinaattipastaa <3

  23. Annak sanoo:

    Jotain kasvispataa, jossa olis noiden lisäksi ainakin kesäkurpitsaa ja paprikaa. Muut aineet määräis jääkaapin sisältö ja mielihalut 😀

  24. Inkeri sanoo:

    Ihanaa että olette lisänneet noin paljon kasvisruokaa, itse syön pelkästään, joskus kalaa kun pääsee äidin ruokapöytään 😀 käyttäisin ja juuri käytin quesadilloihin tai lasagneen!

  25. Loviisa sanoo:

    Johonkin raikkaaseen salaattiin käyttäisin 🙂

  26. A sanoo:

    Kasvispiirakkaa. 🙂

  27. Anonyymi sanoo:

    Tuota ruokaa olisi mukava kokeilla. 🙂

  28. anni sanoo:

    Kasvistortilloja 🙂

  29. R sanoo:

    Tuttu ja turvallinen kasvispiirakka tai sitten jokin muu helposti tehtävä herkku 😀

  30. Minna sanoo:

    Käyttäisin salaattiin ja pesto-feta pastaan. Hyviä on noi kuutiot 🙂

  31. Tinkerbell sanoo:

    Nam! Tekisin samaa ku te tai suolainrn piirakka 🙂

  32. Paula sanoo:

    Kasvistortillat ehdottomasti!

  33. Hanna sanoo:

    Oi nam! Ihan loistava idea kuorruttaa juusto seesaminsiemenillä, tota kyllä pakko kokeilla! 🙂

  34. Jem sanoo:

    Herkullisiin eri salaatteihin

  35. Tekisin feta-oliivi-leipäjuustosalaattia 🙂

  36. Reetta sanoo:

    Tällä hetkellä tekisin varmaan jonkin kasvissosekeiton, jonka höysteeksi ja mausteeksi fetajuusto tulisi 🙂

  37. Johanna sanoo:

    Tekisin täytettyjä paprikoita, joihin laittaisin fetan lisäksi riisiä, sieniä ja purjoa. Päälle juustoraastetta. Toimii!

  38. s sanoo:

    Aina pitää olla tuollainen fetakuutio kaapissa! Uusin suosikki on avokadopasta, jossa reseptiin kuuluvat erikoisjuustot korvataan fetalla. Sitruunamehu, chili, valkosipuli, oliiviöljy, avokado ja feta yhdistyy parhaaksi pastakastikkeeksi. 🙂

  39. Sarkku sanoo:

    Suolaiseen piirakkaan tai kasviskeiton kaveriks!

  40. M sanoo:

    En käyttäisi juustoa kasvisruokaan, koska silloin se ei enää olisi kasvisruoka. Juusto tehdään eläimen maidosta, joten se on ihan yhtä vähän kasvis kuin saman lehmän lihakaan.

  41. A sanoo:

    Tekisin kaalipataa, johon tulisi soijarouhetta, kaalia, runsaasti mausteita ja arlan feta-kuutioita. Ennen tein tätä jauhelihaversiona, mutta toimii hyvin myös soijarouheella ja on niin hyvää ja helppoa!

  42. Susanna sanoo:

    Quesadillojen täytteeksi tai salaattiin. 🙂

  43. Spiderwebs sanoo:

    Jos vielä voisin surutta syödä maitotuotteita, tekisin superhyvää tomaatti-pesto-feta-vuokaa. Taivaallisen hyvää lorauksella oliiviöljyä!

  44. Riikka sanoo:

    Apetinan tuotteita tulee paljon käytettyä erilaisissa salaateissa. 🙂

  45. -A sanoo:

    Tein just härkis-makaronilaatikkoa ja laitoin siihen apetinan fetaa, joten varmaan tekisin sitä uudestaan! Muita lemppareita on apetinan öljyssä olevat fetat salaatissa ja tortilloissa, tai lihapullien välissä!

  46. Amanda K sanoo:

    Itse tekisin varmasti noiden fetakuutioiden avulla kasvisgratiinista entistä maukkaampaa! Kukkakaalia,porkkanaa,parsakaalia ja perunaa ja höysteeksi ruokakermaa ja sekaan fetakuutioita. Uuniin vaan muhimaan…… 🙂 tai sitten jokaisen kiireisen päivän pelastuksen; kasvissosekeiton päälle murustaisin fetaa, arjen luksusta!!

  47. Petri sanoo:

    Salaattiin, salaatti on minun ruokaani pääsääntöisesti.

  48. Airiina sanoo:

    Pitsaan, voisin syödä pitsaa vaikka kuinka usein.

  49. Henna28 sanoo:

    Kasvisgratiiniin.

  50. Luna sanoo:

    Itse tekisin (ja olen muutaman kerran tehnytkin) sipuli-tomaatti-juustopiirakkaa, se on älyttömän hyvää. Herkulliselta näyttää teidänkin pöperöt 🙂

  51. Katariina Lehtonen sanoo:

    Johonkin kivaan salaattiin!:)

  52. Smiley sanoo:

    Mun ikuinen lemppari on kreikkalainen salaatti, se ei vaan koskaan ala tökkiin 😀 Voisin syödä – ja usein syönkin – fetasalaattia monta viikkoa putkeen ilman mitään merkkiä kyllästymisestä. Toinen lemppari on käyttää juustoo pastassa, esim. pinaattia, pinjansiemeniä ja salaattijuustoo pastan kanssa sekasin – nam! Ja kolmas lemppari on filotaikinataskut, jossa voi käyttää samaa täytettä tai varioida jotenkin muuten.

  53. Pipa sanoo:

    Salaattia ja pitsaa.

  54. Kirsi sanoo:

    Ruisleipää, päällä fetaa muussattuna, sitten avocadoa ja vielä tomaatti siivuja. Päälle loraus oliiviöljyä ja mustapippuria. Nam ln on hyvää!

  55. Sallis sanoo:

    Tekisin jtn todella hyvää salaattia kunnon täytteillä. Saldea, juustoa, kurkku, tomaatti, rypäle, grillattu kana tms.

  56. Jonsku sanoo:

    Kanasalaattiin 🙂

  57. Matleena sanoo:

    Täytetyt paprikat, joissa on murustettuna maustamatonta fetaa. Ne on niin nam!

  58. Marik sanoo:

    Oon joskus bongannut juurikin Apetinan sivuilta avokadopastareseptin, josta on tullut ihan lemppari arkiherkku :). Ohje siihen löytyy täältä: http://www.apetina.com/fi/reseptit/tortellinit-juuston-parsakaalin-ja-avokadon-kanssa/

  59. Ritu sanoo:

    En käytä apetinan tuotteita, koska mulla on maitoallergia. Eikä mun mielestä kasvisruokaan muutenkaan kuulu eläinperäiset tuotteet 🙂

  60. Essi sanoo:

    Jotain hyvää piirakkaa 🙂

  61. Suvi sanoo:

    Tekisin maukasta ja raikasta salaattia! 🙂

  62. Sini sanoo:

    Mä haluaisin koittaa uunifetaa

  63. Aino sanoo:

    Piirakkaan 🙂

  64. Miakristamaria sanoo:

    Ehdottomasti jonkun ihanan suolaisen piirakan tekisin 🙂

  65. Heidi Korpela sanoo:

    Valmistaisin täytettyjä avokadoja ja välimerellistä kasvisfrittataa. Täytettyihin avokadoihin käyttäisin valkosipulilla ja persiljalla maustettuja Apetina kuutioita ja frittataan aurinkokuivatuilla tomaateilla maustettuja kuutioita. Mukana arvonnassa! 🙂

  66. Katziki sanoo:

    Tämäkin resepti kuulostaa kokeilemisen arvoiselta,mutta varmaan ensimmäisenä tekisin pinjansiemen-pestopastaa juustoilla 🙂

  67. Riina sanoo:

    Salaatti 🙂

  68. Sonja sanoo:

    Salaattia valmistaisin 🙂

  69. Laura T. sanoo:

    Raikkaaseen kanasalaattiin!

  70. Sini sanoo:

    Kasvissosekeitto ja siihen annoksen mukaan jotain noista maustetuista 🙂

  71. Lode sanoo:

    Tekisin hyvän salaatin

  72. Saara sanoo:

    Kanasalaattia, jossa on fetajuustoa. Ah niin hyvää. Myös kasvis-fetapiirakka on hyvää!

  73. Elisabet sanoo:

    Selailin reseptejä ja bongasin sieltä bataatti pizzan. Tuolla reseptillä tai tavallisemmalla siis pizzaa saattaisin tehdä! Myös kasvissosekeittoon mahtuisi jotain höystettä.

  74. ilona sanoo:

    Vähänkö herkun kuuloinen resepti! Kokkaisin suolaisen piiraan, salaattia tai munakkaan :)!

  75. Ida sanoo:

    Ehdottomasti kokeilisin tätä reseptiä!! Nams

  76. tiinu sanoo:

    Laittaisin pitsaan! Tosin tän postauksen luettuani varmaan olis pakko kokeillä tätä 😀

  77. Laura T. sanoo:

    Ehdottomasti kokeilisin tätä sun ohjetta! Kuulostaa taivaalliselta 🙂

  78. Heini sanoo:

    Erilaisiin salaatteihin ja tortilloihin. Myös tomaatti-fetapiirakka on hyvää 🙂

  79. KatjaL sanoo:

    Tekisin kreikkalaista salaattia =)

  80. Jepa sanoo:

    Feta-pinaattipiirakka! <3 Ah, niin herkkua!

  81. Janina sanoo:

    Tekisin uutta bravuuriani, välimerellistä piirasta – siihen sopii loistavasti feta-juusto!

  82. jessica sanoo:

    Tekisin jonkun herkullisen salaatin! Ja noita tortilloja olisi kiva testata 🙂

  83. Neea sanoo:

    Ehdottomasti feta -kasvis lasagnea ♡

  84. Anna sanoo:

    Kiva kokeilla uutta ja vähän erilaista 🙂 sun ohje menis testiin, kuullostaa tosi hyvälle.

  85. Lotta sanoo:

    Pinaattilettuja apetinajuusto täytteellä. 🙂

  86. venla sanoo:

    foccaciaan! 🙂

  87. Emiliaa sanoo:

    Tekisin jotain maukasta salaattia!

  88. Janika sanoo:

    Nämä näyttävät ainakin niin herkullisilta, että kokeilisin näitä!

  89. Reetta sanoo:

    Feta-pestopastaa tai feta-pinaatti piirakkaa!

  90. emmau sanoo:

    Ollaan syöty viime aikoina niin paljon perus toasteja, että feta saattaisi olla kivaa vaihtelua sinne väliin! 😀

  91. Jenni sanoo:

    Uunissa paahdettujen juuresten (esim. bataatti ja punajuuri) päälle murustaa Apetina-juustoa ja antaa olla vielä 10 minuuttia uunissa.

  92. jiip sanoo:

    Haluaisin testata tuota samaa mitä te olette tehneet. Vaikuttaa herkulliselta ja tortillat ovat aina hyviä! 🙂

  93. Marjo sanoo:

    Paprika-fetatahnaa tortilloihin, hamppareihin tai ihan vaa dipiks =)

  94. Ameliee sanoo:

    Mä oon ainakin tykänny käyttää tota apetiinaa jauhelihapiirakassa makua antamassa ja sit tietty ihan perus salaatissa…

  95. Kaisa sanoo:

    Kasvispiirakkaan tai salaattiin

  96. Maitoviiksi sanoo:

    Mun bravuurikasvispiirakka tehdään apetitin fetapurkista, on parasta siihen. Itse piirakkaan tulee fetaa, pinaattia ja valkosipulia.

  97. Elina.P sanoo:

    Fetasalaattiin 🙂

  98. emmi sanoo:

    kokeilisin tätä!

  99. Päivi sanoo:

    Uunissa laitettu välimerenjuusto on niin hyvää. Uunivuokaan paljon oliiviöljyä, itse juusto, viinirypäleitä, aurinkokuivattua tomaattia ja sipulia. Uunissa niin pitkään, että vähän ruskistuu. Nam!

  100. Nappi sanoo:

    Tein eilen taivaallista salaattia, jossa oli sitä ihanan pehmeää fetaa. Yks lempparikasvisherkku on myös feta-pinaattipiiras, satavarma vierastarjottava. Namskis!

  101. Iina sanoo:

    Herkkullisen näköistä!!! Mä käyttäisin kasvislasagneen fetaa. Ihan lasagnen perusohje mutta väliin sitten fetasiivuja ja lihan tilalla soijarouhetta 2dl. Porkkanan suikaloi kuorimaveitsellä ja käytän myös aika reilusti punasipulia. Siitä tulee ihanan makeaa kun pannulla kuullottaa. AI niin-oon käyttänyt soijarouheen tilalla myös sieniä! Toimii!!!
    Mukana arvonnassa!!!

  102. Jatsa sanoo:

    Ehdottomasti mukana!! Tekisin jotain hyvää salaattia 🙂

  103. Anna sanoo:

    Tekisin feta-pinaattipastaa 🙂

  104. Ss sanoo:

    Feta-pinaatti on toimiva yhdistelmä niin piirakassa kuin pastassakin. Fetaa menee myös salaattiin, tortilloihin ja wokkeihin. Mutta myös nää sun tekemät näyttää niin herkullisille että pakko koittaa!

  105. Anni sanoo:

    Kyllä mulle ekana tulisi mieleen joku kasvisfetapiirakka, so gooood! 🙂

  106. Peppi sanoo:

    Fetakasvislaatikkoon tai Välimeren pannukakkuun 🙂

  107. marika sanoo:

    Oih juurikin eilen kokeilin täytettyjä paprikoita ja laitoin sisälle kasvistäytteen johon murskasin fetajuustoja! Joten tuollaista kokkailisin ehdottomasti uudelleen 🙂 Myös tuo sinun reseptisi kuulostaa ihanalta!

  108. Ansku sanoo:

    Apetitin isot uuniJuurekset, nam. Esim. falafelien ja hummuksen kanssa.

  109. emmi sanoo:

    Feta-pinaattipastaa! 🙂

  110. Jenni sanoo:

    Oi, että ihanaa saada vaihtelua tortillojen väliin, tää menee kyllä ehdottomasti heti kokeiluun 🙂 Yleensä laitan näitä salaattiin tai teen jotain nopeeta feta-pesto pastaa arkena. Ja mukana arvonnassa 🙂 !

  111. Mimi sanoo:

    Mää tekisin ehkä just tortilloja tai sitten sellasta kasvis-currya, johon just noi juustot vois sopia niin hyvin

  112. Petra sanoo:

    Tekisin munakoiso-kesäkurpitsapataa johon laittaisin Apetina-juustoa tuomaan makua 🙂

  113. Mims sanoo:

    Meillä testataan kyllä tätä sun ohjetta. Näyttää ihan superhyvältä!
    Kiitti vielä ohjeesta. Ei oo ensimmäinen kerta kun teidän sapuskat löytää myös meidän ruokapöytään 😉

  114. Ella sanoo:

    Tekisin jonkun kasvispiirakan 🙂

  115. Kira sanoo:

    Käytän Apetina-fetaa aika perinteisesti: pastaan, suolaisiin piirakoihin, salaatteihin ja sosekeittojen lisukkeena. Feta sopii kyllä todella moneen, ihan sellaisenaan leivänkin päälle!

  116. minttu_ sanoo:

    tätä reseptiä olisi ihana kokeilla, vaikuttaa herkulta ja sopii meille raskaana oleville.

  117. Emma V. sanoo:

    Fetakasvispiirakkaa! 🙂

  118. Minna sanoo:

    Oi kun näyttää hyvältä! Tuota sun reseptiä olisi kiva kokeilla myös pitaleivän välissä – falafelin ja tzatsikin kera, namskis.

  119. Laura sanoo:

    Tekisin tortilloja, ovat meidän lasten lempparia!:)

  120. Noora sanoo:

    Oi, ihana ohje! Itse etenkin kesäisin valmistan ihanaa broilerisalaattia, johon nuo Apetinan snack kuutiot ovat käteviä öljyinen päivineen

  121. Sanna O. sanoo:

    Käyttäisin feta-pinaattikastikkeeseen. On hyvä ja nopea ruoka valmistaa.

  122. Anniina / Raidoilla sanoo:

    Kanasalaatti on mun lempparia, eli siihen laittaisin ainakin. Varmaan voisin kokeilla jotain kasvistortillajuttua vähän tuohon tyyliin kuin sä teit nuo tortillat.

  123. Ira sanoo:

    Feta-pinaatti pastaa 🙂

  124. Minttu sanoo:

    Sopii täydellisesti härkistacopaistoksee tai soijatortilloihin 🙂

  125. HannaO sanoo:

    Tekisin kasvispiirakkaa!

  126. Maija-K sanoo:

    Suolaiseen piirakkaan, niitä syödään meillä paljon! 🙂

  127. Alissa sanoo:

    Kiva ohje, kiitos! Pitää kokeilla sitä joku ilta 🙂
    Käytän Apetina fetaa itse paljon salaateissa ja couscous-ruuissa. Sillä niihin saa ihanaa makua!
    Kiitos kivasta blogista , tätä jaksaa lukea vuodesta toiseen 🙂

  128. Roosa sanoo:

    Tätä taivaallista kasvislasagnea, kannattaa kokeilla!! https://www.valio.fi/reseptit/kahden-juuston-kasvislasagne/ reseptin auran voi vaihtaa fetaan

  129. Vilmu sanoo:

    Ooooh kokeilisin ehdottomasti tuota paneroitua juustoa! Menee ehdottomasti kokeiluun, myös papuhässäkkä kuulosti superhyvälle.

  130. Elma sanoo:

    Oijoi, tekisin tortilloja <3

  131. Hanna sanoo:

    Avokadofeta-pasta sitruunalla höystetty:p

  132. heini sanoo:

    Tekisin kasvisgratiinia, jonka päälle ripottelisin fetakuutioita 🙂

  133. nikol sanoo:

    Jotakin hyvää kasvisfetapiirakkaa.

  134. Eleviina sanoo:

    Feta-pinaattilasagnea tekisin. Siitä tulee niin herkullista, ettei edes tajua syövänsä kasvisruokaa. 🙂

  135. Iina sanoo:

    Fetapiirakkaa. Tai feta-tonnikala-salaattia.

  136. Laura sanoo:

    Yleensä Apetinan juustoja on tullut käytettyä piirakoihin, mutta nuo tortillat kuulostaa todella kokeilemisenarvoisilta!

  137. Linnea sanoo:

    Kokeilisin tätä sun esittelemää ohjetta! Vaikuttaa todella hyvältä!

  138. Kaisa sanoo:

    Kasvispiirakkaa runsaalla fetalla

  139. Riina sanoo:

    Oon aika kaavoihin kangistunut ja mun ehdoton go to-ruoka on just toi sama apetina salaattijuusto uunijuureesten päälle murusteltuna. Tää kuulosti sairaan maukkaalta eli kokeiluun menee 🙂

  140. Minttu-Maaria sanoo:

    Lämmin suolainen piiras on täydellistä talviruokaa eli parsafetapiirakan pyöräyttäisin 🙂

  141. Anne sanoo:

    Laktoosittomat Apetina 10 % -salaattijuustokuutiot on hyviä kreikkalaisessa salaatissa.

  142. tiiu sanoo:

    Kasvisfetapiirakkaa!

  143. Raakel sanoo:

    salaateissa ihan lempparia, eli niitä siis!

  144. Joonuu sanoo:

    fetapinaattipiirakkaan. mutta täytyy kyllä kokeilla tätä reseptiä, kuulostaa nimittäin tosi herkulliselta.

  145. marika.t sanoo:

    Suolaiseen piirakkaan tai salaattiin

  146. MR sanoo:

    Kokeilisin kyllä näitä tortilloja!

  147. Emma sanoo:

    Fetakuskussalaattia! Parasta ikinä. Käytän siihen aina Apetinan kokonaista fetablokkia 🙂

  148. Ida sanoo:

    Feta-pinaattipiirakka

  149. Essi sanoo:

    Testaisin myös näitä tortilloja!

  150. Emmi sanoo:

    Rakastan erilaisia salaatteja, joten niihin 🙂

  151. Irina sanoo:

    Onnea ihan miljoonasti kolmannen tyttärenne syntymästä! <3 Tiesin heti että olette synnyttämässä kun ei tullut eilen postausta eikä tänään, ja sitten tsekkasin instan ja pikkunen käsihän se siellä! 🙂

  152. sssansan sanoo:

    Mä kokeilisin mielelläni tätä sun reseptiä, näyttää ja kuulostaa hyvältä! 🙂 Itsekin oon vähentänyt lihan käyttöä viimeisen vuoden aikana niin, että laitan liharuokaa enää kerran (tai joskus ehkä kahdesti) viikossa 😀

  153. Juuli sanoo:

    Suolainen feta-parsapiirakka tai ihanien lämpimien tortillojen väliin. 🙂

  154. J sanoo:

    Paljon onnea koko perheelle pienestä tytöstä! 🙂

  155. lilianna sanoo:

    Feta-pinaattipiirakkaa tekisin,nam!

  156. Anne sanoo:

    Salaatin lisukkeena feta on kyllä parasta 🙂

  157. Reeta sanoo:

    Kasvispizzaan laittaisin :3

  158. jasmin sanoo:

    Tekisin jonkun ruokaisan salaatin.

  159. Liisa sanoo:

    Tekisin ehdottomasti feta-pinaatti -piirakkaa, tän hetken suosikki! 🙂

  160. Ebba sanoo:

    Teen usein fetasalaattia! Herkkua ❤

  161. nelli sanoo:

    Siis nyt houkuttaa toi juusto niin paljon, pakko kokeilla sitä 🙂

    nelssensen.blogspot.com

  162. Maisu sanoo:

    Mä tekisin uunissa jotakin pastavuokaa apetina pala juustosta. Mieluisia kasviksia sekaan, jos joku haluaa niin miksei vaikka katkarapuja tai kanaakin. Minä laittaisin apetina pala juustoa, herkkusieniä, paprikaa ja ehkäpä maissia. Juustoraastetta kuorrutteeksi.

    Tuo sun resepti kuulostaa hyvälle, pitää ehdottomasti kokeilla juuston kuorruttamista seesaminsiemenillä ja hunajalla!

  163. Terhi sanoo:

    Feta-pinaattipiirakka on yksi suosikeistani, mutta tuo tekeleesi menee myös kokeiluun !

  164. Liisukka sanoo:

    Fetaa kreikkalaiseen salaattiin.

  165. Tiina sanoo:

    Salaatin ja reippahasti juustokuutioita, kun ne on pojan lemppareita.

  166. Helluw sanoo:

    Mietinkin tänään aamulla että jokohan teidän pienokainen on syntynyt, kun huomasin että sulta ei oo vieläkään tullut uutta postausta. Nyt äskön instagramista näin ilouutisen. Paljon onnea koko perheelle pienestä tytöstä! ♥ 🙂

  167. sarita sanoo:

    Fetasalaattia

  168. j sanoo:

    Tekisin pitsaa 🙂

  169. Ansku sanoo:

    Salaattijuustokuutiot aurinkokuivatulla tomaatilla on mun lemppari! Salaateissa käytän, tuo kivasti makua.

  170. Isa sanoo:

    Feta- pinaatti piirakkaa!!<3

  171. Lotta sanoo:

    Ihanaan kasvispiirakkaan käyttäisin 🙂

  172. Miimer sanoo:

    Tekisin jotain herkkua bataatista, ne kun ovat mun suosikkeja

  173. Amanda sanoo:

    Suolainen fetatomaattipurjobasilikapiirakka tai fetasalaatti omia bravuureja, mutta tämäkin resepti vaikuttaa niin herkulliselta, että lähtee kyllä kokeiluun! :p

  174. Elise H. sanoo:

    Tekisin hyvää fetasalaattia 🙂

  175. KaisaV sanoo:

    Mun luottoreseptinä on ollut jo monta vuotta feta-parsakaalipiirakka, juurikin tuosta Apetinan juustosta!

  176. ansu88 sanoo:

    Salaattiin. Teen sitä niin usein töihin evääksi ja melkein aina siihen kuuluu myös feta.

  177. heidil sanoo:

    Tekisin piirakkaa

  178. Alisa sanoo:

    Käyttäisin tuotetta herkulliseen kinkkupiirakkaan!

  179. Jope sanoo:

    Täytettyjä bataatteja.apetina kuutioita,chiliä,valkosipulia ja yrttejä

  180. ese sanoo:

    Kasvistortillojen täytteeksi

  181. Mia sanoo:

    Varmasti sopisi hyvin suolaisiin piirakoihin sekä salaatteihin! Nams!

  182. mikkot sanoo:

    kasvisfetapiirakkaan

  183. ninni sanoo:

    Vastaan aika tylsästi eli salaattia 🙂

  184. Neea sanoo:

    Kasvissosekeittoon! 🙂

  185. Mia-Sofia sanoo:

    Piirakat on uusi intohimo, nykyään joka viikko tulee tehtyä fetapiirakkaa jossa pinaattia, purjoa ja parsakaalia kaverina. Namm!

  186. Mini sanoo:

    Suolaiset piirakat ovat kiva ja helppo arkiruoka esim. Pinaatti-feta on yksi suosikkini (tosin ei lasten, huoh…)

  187. Myy sanoo:

    Tortillaveneet kasvisversiona: herkullinen, mutta terveellinen

  188. Päivi sanoo:

    Suolainen kasvispiirakka

  189. SAMP sanoo:

    Kasvissosekeitot ovat kylmien talvipäivien suurinta herkkuani, päälle murustettua fetaa

  190. ILOPILLERI sanoo:

    Nams, valmistaisin kasvistortilloja (:

  191. Jennnann sanoo:

    Kokkailisin jotain ihania vegetortilloja tai kasvissosekeittoa 🙂

  192. SHaidi sanoo:

    Fetapastaa ja todellakin menisi tuo seesamijuusto kokeiluun heti! Nam!

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.