Kesän raikkaimmat luomujäätelöt – JYMY

29.05.2017

Postaus on tehty kaupallisessa yhteistyössä JYMYn kanssa.

Pidempään blogiani lukeneet tietävät varmasti, että meidän perheessä tykätään jäätelöstä. Jäätelö on luultavasti meillä eniten syöty herkku, ja näin kesän korvalla sen kulutus lisääntyy entisestään. Meillä herkuttelee jäätelöllä niin lapset kuin aikuisetkin, ja tämä jäätelörakkaus taitaa tulla meillä jo ihan geeniperintönä: lähestulkoon aina kun käydään Oton perheen luona kylässä, saadaan jälkkäriksi jäätelöä. Koska se on hyvää, helppoa, raikasta ja kaikki tykkäävät siitä. Jäätelöön ei voi kyllästyä, ja sitä löytyy aina pakkasesta.

JYMY jäätelöön tutustuin ensimmäistä kertaa juurikin Oton perheen luona, sillä yksi JYMYn perustajista on Oton perhetuttuja. Minulla onkin ollut kunnia tavata persoona tämän herkullisen jäätelöbrändin takana, ja kuulla ihan ilman välikäsiä huikeat tarinat uusien makujen synnystä, ja kommellukset siitä kuinka on metsästetty puhtaita luomusitruunoita Italiasta. Vaikka varmasti ilman tätä yhteyttäkin pitäisin JYMYn jäätelöistä, voitte varmaan arvata että nykyisin ostan kaupasta useimmin juuri JYMYä. Tuntuu hyvältä ostaa tuttua merkkiä jonka luomujäätelöiden tietää omakohtaisesti olevan valmistettu suurella sydämellä Suomessa, puhtaista ja kaikkein laadukkaimmista raaka-aineista.

JYMYn valikoimaan kuuluu sekä onnellisten lehmien maidosta valmistettuja kermajäätelöitä, että kaksi vegaanista uutuusmakua, JYMY Minttusuklaa ja JYMY Kaksi marjaa, jotka ovat kaurapohjaisia ja yhteistyössä vegaanien kanssa kehitettyjä. JYMYjäätelöiden maito tulee todellakin onnellisilta lehmiltä, he nimittäin saavat käyskennellä avaralla niityllä vapaasti tai valoisassa pihatossa, herkuttelevat itse tuotetulla luomuruualla ja käyvät lypsyllä silloin kun heistä siltä tuntuu. Jäätelöt valmistetaan Aurassa, vain muutaman kilometrin päässä luomutilalta, josta maito toimitetaan jäätelötehtaalle aina tuoreena ja vastalypsettynä. Jäätelö valmistetaan aina käsityönä.

Meillä kotona jäätelö sopii herkuksi tilanteeseen kuin tilanteeseen, mutta ekstrasuuren nautinnon siitä saa kun varastaa aikuisten kesken pienen oman herkkuhetken illalla lasten nukahdettua. Kaikessa hiljaisuudessa on ihana avata purkillinen jäätelöä, nostaa jalat ylös ja jutella hetki tai katsella vaikka Netflixiä samalla kun lusikoi herkkua suoraan purkista. Sellainen pieni aikuisten salainen jäätelöhetki.

Kaikki JYMY-jäätelöt ovat puhtaita single-makuja joita voi yhdistellä mielin määrin oman makunsa mukaan. Mun mielestä kiva yhdistelmä tulee esimerkiksi eri marjajäätelöistä – mansikasta, puolukasta ja mustikasta. Otto rakastaa Lakritsi-JYMYä, ja nyt tämän kamppiksen myötä hän ihastui myös sitruunaan. Lakritsista ja sitruunasta saa myös aika näyttävän kontrastin, ja herkullisen yhdistelmän vaikka kuumaan hellepäivään. Tai miltä kuulostaisi raikas raparperi-vanilja -yhdistelmä?

 Yksittäin mä tykkään herkutella erityisesti Suklaa- ja Cafe Latte -JYMYillä. Se fiilis kun istahtaa pitkän päivän jälkeen alas ja avaa purkillisen täyteläisen kermaista Cafe Latte -jäätelöä, ai että. Kaikki JYMYt maistuvat hyvin sekä yksin että yhdessä, vaikka mulla omat lempparini onkin. Rakastan sitä miten jokaiseen jäätelöön on aivan selvästi saatu vangittua juuri se maku mikä sen kuuluukin olla. Raparperi maistuu ihan oikealta aidolta raparperilta, ja vaniljajäätelöstä huokuu täyteläinen Madagaskarin luomuvanilja.

Ollaan maisteltu kaikki JYMY-maut läpi ja ei ollut kyllä yhtäkään josta ei oltaisi tykätty. Ja täytyy sanoa että myöskin nämä vegaaniset uutuusmaut menivät tällaiselle sekaanille ihan täydestä. Jos en tietäisi niin en ollenkaan arvaisi että kyseessä on kaurapohjainen vegaanijäätelö. Kiitos siis vegaaneille joiden kanssa yhdessä JYMY on jätskimaut kehittänyt: olette todellakin onnistuneet!

Suomalaisethan kuluttavat koko maailmassa eniten jäätelöä per asukas, ja sen kyllä huomaa myös jäätelön laadussa. Puhdas väri- ja lisäaineeton suomalainen JYMY luomujäätelö maistuu raikkaalta ja ihanalta, ja sitä kelpaa hyvin tarjota hienommillekin vieraille. Suosittelen muuten maistamaan JYMY Mänty -jäätelöä, se on Suomen 100-vuotisjuhlan kunniaksi kehitetty uutuusmaku joka varmasti jakaa mielipiteitä. Mä tykkäsin kovasti, se on tosi erilainen ja jännittävä maku.

Muun mielestä on loistavaa että Suomesta löytyy tällainen kaikkia omia arvojani vastaava sympaattinen pieni jäätelötehdas, joka sen lisäksi että tekee kaiken eettisesti, tuottaa vieläpä maailman parasta jätskiä. GO JYMY!

LUKIJAKILPAILU: Millaisen jäätelöannoksen sä yhdistelisit JYMY-jäätelöistä? Vastanneiden kesken arvotaan 3 kpl 30 €:n arvoista lahjakorttia, joilla voi ostaa JYMY-jäätelöä. Jaa oma vastauksesi kommenttikenttikenttään ja muista jättää sähköpostiosoitteesi, sillä voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Arvonta päättyy 4.6.2017 klo 22.00. Onnea arvontaan kaikille! Arvonnan tarkemmat säännöt löydät TÄÄLTÄ

Yhteistyössä JYMY.

Tykkäättekö te herkutella jäätelöllä? Mikä JYMY-mauista kuulosti teistä parhaalta, tai onko teillä joku oma JYMY-suosikki?


279 Responses to “Kesän raikkaimmat luomujäätelöt – JYMY”

 1. Avatar Heidi sanoo:

  Suklaa, puolukka ja sitruuna kuulostaisi hyvältä! Tai tarkemmin ajateltuna ehkä vähän omituiselta, mutta näin raskausaikana makuyhdistelmät on mitä on… Jäätelöä tekee kyllä mieli koko ajan :)

 2. Avatar Annuska sanoo:

  Yhdistäisin raparperin ja vaniljan makuisia jäätelöitä :)

 3. Avatar Anni sanoo:

  Vanilja-mustikka-lakritsa, näillä lähtisin kokeilemaan Jymyn makuja :)!

 4. Avatar Anna sanoo:

  Mä yhdistäisin maitokahvin, minttusuklaan ja vaniljan. Nämä kaikki on tasapainoisia makuja, jotka yhdistämällä saa maukkaan kokonaisuuden. :-)

 5. Avatar Laura sanoo:

  Itse yhdistäisin juurikin lakritsaa ja sitruunaa. Loistava pari :)

 6. Avatar Miiu sanoo:

  Vanilja ja suklaa-yhdistelmää (näin tylsästi) kokeilisin. Suklaa on makuna lemppari, mutta monesti jäätelöissä suklaa ei ole niin hyvää.. siksi haluaisin näistä jäätelöistä maistaa suklaata. Siihen kylkeen raikas vanilja passaisi varmasti hyvin :)
  Ja ehdottomasti pitää maistaa näistä vege-versioita!

 7. Avatar Kirsi sanoo:

  Siis raparperi ja vanilja, ehdotonta herkkua!

 8. Avatar Josefiinaa sanoo:

  Mun mielestä parasta ois suklaa ja marjat yhdessä… tulee ihan vesi kielelle. Raparperiä ja vaniljaakin olisi kiva päästä maistamaan :)

 9. Avatar Unsku sanoo:

  Onpa herkullinen arvonta. Yhdistäisin varmaan puolukkaa ja vaniljaa, nam! Tai lakritsia ja sitruunaa… En osaa päättää :D
  En jostain syystä ole koskaan ostanut Jymy-jäätelöä. Pitääkin korjata tilanne hetimiten.

 10. Avatar Katja sanoo:

  Lakritsia ja sitruunaa <3

 11. Avatar Tiina sanoo:

  Suklaa-mansikka <3

 12. Avatar Iina sanoo:

  Oi slurps, raparperi ja vanilja kuulostaa niin herkulta! empä oo näihin jätskeihin kiinnittänyt kaupassa ikinä huomiota.. Täytyy vissiin maistella joku päivä.. Jäätelöä menis tässäki talossa litratolkulla, jos sitä kaupasta jaksais niin paljo kantaa.. Nyt oon pari kertaa tehny itse jätskiä. Se on huippu vaihtelu kaupan jätskeille.. Ja siitä tulee sen verran makeempaa ja raskaampaa ku kaupan kermajäätelöstä, että ei tarvi puolta litraa syödä, että saa jätskinälän tyydytettyä.. ihanaa kesää teidän mahtavalle perheelle! ❤

 13. Avatar Sofia sanoo:

  Helppo vastaus – yhdistäisin JYMYn laku- ja sitruunajätskin! Aivan ehdottomat lempparit vaikka suht perinteisiä ovatkin :)

 14. Avatar JenniIn sanoo:

  Ooh, mää haluaisin maistaa raparperin ja vaniljan yhdistelmää :)

 15. Avatar Ninni sanoo:

  Meijä perheessä tykätään kans tosi paljo jätskistä.Mun yks suosikki on suklaajäätelö mutta olis mukava kokeilla sitruuna-lakritsi yhdistelmää.

 16. Avatar Marika sanoo:

  Ihan ehdottomasti just toi sitruuna ja lakritsi olis mun yhdistelmä!

 17. Avatar Carla sanoo:

  Ehdottomasti tuo lakritsi ja sitruuna -kombo menisi testiin, NAM!

 18. Avatar Ritu sanoo:

  Kesä ja jäätelö,ne vaan kuuluu yhteen.Kafe latte ja lakritsi olisivat ykkösiä ja tosi marjaiset maut myös.

 19. Avatar Juuli sanoo:

  Tekisin Kaksi marjaa -vegaanijädestä marjaisan annoksen tuoreiden marjojen ja tumman suklaan kera. Nam! Ihanaa, että Jymy on tehnyt vegaanijäätelöäkin! <3

 20. Avatar Liisa sanoo:

  Yhdistäisin mustikkaa ja minttua; makeaa ja vähän eksoottisuutta mintusta!

 21. Avatar Katja sanoo:

  No nam! Sitruuna ja lakritsi kävis varmaan täydellisesti yhteen. Myös suklaajätksi jonkun raikkaamman kans, kuten vanilijan tai jonkin marjan kanssa vois olla mielenkiintonen!

 22. Avatar Myy sanoo:

  Itse en allergisena voi juurikaan jäätelöitä syödä, mutta miehelle ostan ja yleensä aina luomu- tai kaurajäätelöitä. Varovasti maistoin tätä JYMYä ja tuo vanilja oli kyllä todella hyvää. Ostan varmasti jatkossakin.

 23. Avatar ae sanoo:

  Mauista itselleni ei käy kuin minttusuklaa ja kaksi marjaa, joka ei kuulosta kovin miellyttävältä yhdistelmältä, mutta molemmat erikseen kuulostavat mahtavilta! Jos muutkin maut sopisivat minulle, yhdistäisin varmaankin lakritsin ja mansikan. Näitä olisi kyllä jäätelön suurkuluttajana ihanaa päästä maistamaan, vielä kun en ole raaskinut ostaa.

 24. Avatar Laura sanoo:

  Maistoin just viikonloppuna tota vegaanista minttusuklaajädeä ja oli kyllä tosi hyvää!:) Seuraavaksi vois kokeilla yhdistää lakritsaa ja sitruuna.

 25. Avatar Noora sanoo:

  Ehdottomasti mansikka-raparperi-vanilja! Hyvää raparperijätskiä sai etsiä urakalla, mutta vihdoin se omaan suuhun herkullisin löytyi jymyltä!

 26. Avatar Päivi sanoo:

  Suklaa & mustikka. Loistava yhdistelmä!

  Lisäksi olen erityisen iloinen siitä, että heidän glukoosisiirappinsa valmistetaan riisistä! Näin tuote sopii myös vilja-allergisille. Paketissa lukee gluteeniton, mutta voisi lukea myös viljaton! Se on hieno yksityiskohta tuotteessa!

 27. Avatar Th sanoo:

  Voisin yhdistää sitruuna- ja lakritsijäätelöä ja laittaa päälle lakritsikastiketta ja vähän kermavaahtoa.

 28. Avatar Aurora sanoo:

  Ai että, jymyt on ihan kultaa!!!
  Sitruuna ja lakritsi kombo toimii tänne super hyvin! Cafe laten kanssa vois pyöräyttää kylkeen pallot suklaata ja vaniljaa, nam.

 29. Avatar Maisu sanoo:

  JYMY mäntyä ja mustikkaa yhdistelisin ehdottomasti, kuulostaa uudelta, jännittävältä, silti niin kesäiseltä yhdistelmältä. Mustikkajäätelöstä olenkin himoinnut tässä jo tovin :)

 30. Avatar Bambi sanoo:

  Emme ole maistaneet, me koko perhe rakastamme jäätelöitä! Nam! Pitäisi maistaa jymy jäätelöitä joku päivä. Ehkä kaksi marjaa, vaniljaa ja suklaa..

  Kaikki kuulostaa herkullisilta mutta mänty epäilyttää vähän :D

 31. Avatar Milli sanoo:

  Sitruuna-mansikka tuoreilla mansikoilla olisi ihanan kesäinen ja raikas yhdistelmä!

 32. Avatar Mari sanoo:

  Nyt on pakko kommentoida ja samalla osallistua kivaan kisaan! Juhlin heinäkuun alussa syntymäpäiviäni, johon olen päättänyt järjestää jätskibuffetin kaikkine hepeneineen. Uskoisin, että JYMYt sopisivat tähän tarkoitukseen loistavasti. Itse tykkään eniten yhdistelmistä, joihin kuuluu aina suklaa – tavalla tai toisella, mutta kivaa on tulla näkemään minkälaisia yhdistelmiä juhlissa tullaan keksimään :)

 33. Avatar Elina sanoo:

  Suosikkini lakritsi-sitruuna olisi kokeiltava Jymystä! Lisäksi suklaa-raparperi lähtisi testiin :)

 34. Avatar Aada sanoo:

  Koska olen vegaani, sekoitukseni olisi minttusuklaa & kolme marjaa. Minttusuklaata olenkin jo maistanut, oli hyvää. :)

 35. Avatar Aada sanoo:

  *kaksi marjaa

 36. Avatar Maitoviiksi sanoo:

  Kuulostaa tosi symppisfirmalta. Pitää ehdottomasti ottaa jymyn jäätelöt testaukseen. Yhdistelmänä houkuttelee nyt mansikka ja raparperi.

 37. Avatar Miikku sanoo:

  Vanilja ja mustikka jäätelöitä. Tuoreita mustikoita ja mansikoita ja suklaakastiketta ja kermavaahtoa. Voi nam. Pitääpä testata näitä Jymy jätskejä. Niin hyvältä kuulostavat

 38. Avatar Daisy sanoo:

  Tunnustan olevan myös jätskihirmu :D
  Mun lemppari on laku ja yhdistäisin sen myös sitruunaan.
  Ja tuo latte suklaa yhdistelmä varmasti toimisi myös, nam.

 39. Avatar Anna sanoo:

  Vegaanina en ehkä yhistäis marja- ja minttusuklaajäätelöitä, mutta ahhh, minttusuklaajäätelö jollain keksinmuruilla, ekstrakastikkeella ja vaikka mariannerouheella! <3

 40. Avatar Anne sanoo:

  Kolmen pallon yhdistelmän valitsisin eli maitokahvi, suklaa ja vanilja. Pidän perinteisistä mauista.

 41. Avatar Petra sanoo:

  Lakritsi&mansikka vois olla aika hyvä! :3

 42. Avatar Mibbsu sanoo:

  Mä tekisin mansikka-mustikka sekotuksen Parasta!

 43. Avatar Laurakp sanoo:

  Mukana! Terv. vegaani

 44. Avatar Jenna sanoo:

  Toi sitruuna ja lakrtitsi kuulostaa täydelliseltä:D <3

 45. Avatar Kaisu sanoo:

  Nam! Mä yhdistelisin kaikkia ;D, tai ainakin söisin.. olis kiva pistää pystyyn kesäinen jäätelöbuffa, jossa ois vaikka kaikki maut, niin vois kokeilla eri komboja. Kuulostaa niin herkullisilta nuo maut!

 46. Avatar Tiia sanoo:

  Jätskiannoksessani olisi minttusuklaata, raparperia ja ehkä vielä mansikkaa!

 47. Avatar Riikka sanoo:

  Söisin kyllä yhtäaikaa suklaa- ja mansikkajäätelöä – raikas mansikka tasoittaisi suklaan makeutta :)

 48. Avatar Danilla sanoo:

  Nyt kuulostas oikeen herkulta mustikka,lakritsi, vanilja yhdistelmä nams!

 49. Avatar iituliina sanoo:

  Yhdistäisin lakritsi- ja sitruunajädejä ja sirottelisin päälle vielä lakritsijauhetta – nam!

 50. Avatar MinttuW sanoo:

  Mainitsemasi raparperi-vanilja kuulosti niin herkulliselta että sitä olisi kiva kokeilla ihan ensimmäisenä, Jymyt on minulle vielä vieraita, mutta olisi ihan maistaa. Ihan herahti vesi kielelle kun luki ja katseli kuvia! :)

 51. Avatar Nimetön sanoo:

  Mää rakastan lakujätskiä, se on maailman paras jätskimaku, joten yhdistäisin ehdottomasti sen johonkin. Toi lakritsi-sitruuna kuulostaa kyllä mun korvaan toimivalta kombolta, joten ainakin sitä haluaisin kokeilla, mutta jostain syystä esim. happaman puolukan tai raparperin yhdistäminen minttusuklaaseen houkuttelee!

 52. Avatar Monika sanoo:

  Kyl se olis lakritsi, minttusuklaa ja raparperi :D

 53. Avatar Riina sanoo:

  Voi tuo maitokahvi ois varmasti täydellistä herkkua kun on saanut kaikki lapset nukkumaan ja sais oman, pienen herkkuhetken iltaan. Myös salmiakki-sitruuna yhdistelmä saa veden kielelle. :)

 54. Avatar Anniina/Raidoilla sanoo:

  Sitruuna ja lakritsi sopii niin hyvin yhteen, joten niitä yhdistäisin. Toisaalta mustikka-vanilja ois myös hyvä kombo.

 55. Avatar Reetta sanoo:

  Omaan makuhermoon saattaisi osua suklaa-vanilija-raparperi -yhdistelmä!

 56. Avatar Tiiinaa sanoo:

  Ehdottomasti lakristi, lakritsi ja jos vielä vähän lakritsia laittaisi… :D Mun lempijäätelömaku saattaa olla lakritsi.

 57. Avatar Anne sanoo:

  Lakritsi, mansikka ja sitruuna. Tai toinen yhdistelmä olisi korvata laku suklaalla. Nam!

 58. Avatar Hanna sanoo:

  Maitokahvi ja vanilja olisi minun yhdistelmäni. Tuota mänty-jäätelöä pitä kyllä ehdottomasti maistaa!

 59. Avatar Mims sanoo:

  Sitruuna-lakritsi

 60. Avatar Juulia sanoo:

  Nam! Itse löysin Jymyn viime viikolla ruokaostoksilla. Sitruuna tarttui matkaan ja tulikin siinä mieleen, että vähänkö olisi hyvää lakritsin kanssa! Se yhdistelmä siis lähtisi kokeiluun ja mäntyä pitää ehdottomasti ottaa testiin kun tulee vastaan. :)

 61. Avatar Justiina sanoo:

  Itse yhdistäisin lakritsaa ja sitruunaa.

 62. Avatar Liisukka sanoo:

  Lakritsi, sitruuna ja vanilija. Namm. Meilläkin jäätelöä kuluu, on se niin hyvää.

 63. Avatar Maijjjju sanoo:

  Suklaa, kahvi ja raikastukseksi marjaa mustikka vois olla ehkä paras! Hyvä kombo perus välipalaan, niin toimis varmasti mun suuhun jätskissäkin!

 64. Avatar Julia sanoo:

  Ehdottomasti lakritsi-sitruuna! Tosi hyvä yhdistelmä. Toinen vois olla vanilja-suklaa.

 65. Avatar Kaisa sanoo:

  Nam mitä herkkuja :p Mä yhdistäisin ekana lakritsia ja sitruunaa! Mäntyäkin on pakko päästä maistamaan. Toivottavasti näitä löytyy myös pienemmistä kaupungeista!

 66. Avatar Riikka sanoo:

  Yhdistelmäni olisi puolukka-vanilja tai raparperi-vanilja. Molemmat vaikuttaa todella herkullisilta. En ole koskaan maistanut puolukka ja raparperi jätskiä. Ja puolukasta tykkään vähän kaikessa. :)

 67. Avatar Jii sanoo:

  Lakritsi-sitruuna kuulostaa hyvältä combolta! Minttu-suklaa ois myös tosi jees. :) En oo ehkä niinkään perinteisten marjajätskien ystävä, mut suklaiset ei ainakaan petä ikinä! Ja kesällä menee kyllä jätskiä, talvella ei niinkään. Tykkään maistella kaikkia erilaisia (uutuus)makuja…

 68. Avatar Sussukka sanoo:

  Jäätelö on ihan mun lemppariherkku, silloin kun haluan oikein kunnolla hemmotella itseäni. JYMYä olen maistanut muutamaa makua ja raparperista on ehdottomasti tullut lempparimakuni. On niin aidonmakuista ja raikasta. Purkki katoaa yhdessä hujauksessa. :D

 69. Avatar Elli sanoo:

  Lakritsi ja vadelma <3

 70. Avatar Laredo sanoo:

  Kiitos hyvästä tekstistä taas. Nyt rohkenen jopa kommentoida, jäden toivossa. :D
  Pyöräyttäisin pallot minttusuklaasta ja mänty -mausta. Aijai! Herkkua!

 71. Avatar J. sanoo:

  Mahtavaa! Kaksi marjaa + Sitruuna. Raikasta ja Hyvää isolla H:lla.

 72. Avatar JuliaH sanoo:

  Tuo lakritsin ja sitruunan yhdistelmä kuulosti aivan ihanalta! Myös latte kuulostaa hyvältä.

 73. Avatar Lyyli sanoo:

  namnamnam… puolukka ja vanilja… namnamnam

 74. Avatar Annafiinu sanoo:

  JYMY-jätskit ovat ihan älyttömän hyviä, lempparini on puolukka. Mutta olisi kiva kokeilla yhdistelmää, jossa olisi suklaata ja lattea.

 75. Avatar Elsku sanoo:

  Hirveän vaikea valinta ja paljon herkulliselta kuulostavia makuja! Yhdistäisin varmaan ensimmäisenä kuitenkin puolukkaa ja vaniljaa. Ja tuota mäntyjäätelöä täytyy kyllä joka tapauksessa kesän aikana maistaa, ihan vaan jo siksi, että opiskelen metsätaloutta :D

 76. Avatar Marjuska sanoo:

  Moikka,

  Ehdottomasti haluaisin maistaa laku-sitruunayhdistelmää, nam! Ja kokeilisin mielelläni myös vegaanijätskejä. En ole aiemmin raaskinut ostaa hieman tyyriitä jymy-jätskejä, mutta täytyy nyt kyllä kokeilla. Ja koska en juo kahvia, vaikka pidänkin sen mausta, niin maitokahvijätski saattais olla herkkua!

 77. Avatar Maiju sanoo:

  Lakritsi ja vanilja! :)

 78. Avatar Milla sanoo:

  Cafelatte, raparperi ja mustikka kuulostivat parhaimmalta. Tuota mäntyä haluaisin maistaa, mutta en tiedä oikein olisiko se minun makuinen jäätelö :)

 79. Avatar Nimk sanoo:

  Mansikka ja sitruuna :P

 80. Avatar Laura sanoo:

  Sitruuna-lakritsi tai vanilja suklaa raparperi

 81. Avatar Sanna sanoo:

  Minttusuklaa! Kiitos siitä!

 82. Avatar sofia sanoo:

  Suklaa, laku, vanilja, marjat!! Jätskin suursyöpölle maistuis varppina kaikki!

 83. Avatar Vilma sanoo:

  En ole ennen kuullutkaan näistä jäätelöistä! Maistaisin ehdottomasti sitruunaa, lakritsia ja mansikkaa!

 84. Avatar Rosie sanoo:

  Lakritsi-sitruuna ei petä koskaan! Haluaisin myös kokeilla yhdistää puolukan ja suklaan. :)

 85. Avatar Sannak sanoo:

  En olekaan koskaan maistanut! Mansikka-suklaa yhdistelmä ei petä koskaan mutta jymyistä lisäisin kylkeen raparperin :)

 86. Avatar Minna sanoo:

  Raparperi-vanilja :)

 87. Avatar sannero sanoo:

  Rakastan lakritsijätskiä! Siihen kylkeen voisi testata vaikka mansikkaa ja päälle kotimaisia marjoja :)

 88. Avatar Sanna sanoo:

  Suklaa ja mansikka olis ihana yhdistelmä. Tai sit raparperi ja vanilja. Tota mänty jätskiä pitää kyl kokeilla

 89. Avatar S sanoo:

  Sitruuna-lakritsi!

 90. Avatar Marjo sanoo:

  Yhdistäisin ehdottomasti kaksi jymyn uutta vegejäätelöä!

 91. Avatar Ansku sanoo:

  Niin moni maku kuulostaa herkulle. Vielä kun saisi laktoosittomana useampaa makua, niin ai että! Voisin maistella maitokahvia, puolukkaa ja raparperia oikein mielelläni.

 92. Avatar Teija sanoo:

  Sitruuna-lakritsi ihana makuyhdistelmä

 93. Avatar Tea sanoo:

  Ehdottomasti sitruuna ja vanilja :)

 94. Avatar Loviisa sanoo:

  Sitruunaa ja lakritsia yhdistäisin. Ja mäntyä haluaisin myös maistaa! :)

 95. Avatar Pipa sanoo:

  Lakritsa&sitruuna ehdottomasti menis kokeiluun:)
  Kyllä varmasti kaikki maut ovat kokeilemisen arvoisia.

 96. Avatar Laura sanoo:

  Sitruuna ja lakritsi ois mun valinta, nam!

 97. Avatar anna sanoo:

  Kiva arvonta, laku-sitruuna!

 98. Avatar Kira H sanoo:

  Jäätelöannokseni koostuu kahdesta suosikista ja yhdestä uudesta tuttavuudesta: minttusuklaan, maitokahvin ja männyn makuisista jäätelöistä.

 99. Avatar Oona sanoo:

  Ehdottomasti minttusuklaa ja vanilja, nam!

 100. Avatar Essi sanoo:

  Sitruuna, raparperi ja mansikka. Ihanaa, ja vielä kun saisi tuoreita mansikoita lisäksi!

 101. Avatar Jenkka sanoo:

  Yhdistäisin suklaan ja sitruunan. Pakko on myös tuota mäntyä joskus testata, kuulostaa niin jännälle :D

 102. Avatar Jenna sanoo:

  Maitokahvi, suklaa ja minttusuklaa… Nam! Joku raikaskin yhdistelmä vois olla jees varsinkin kuumalla kelillä, mutta tällä hetkellä nuo kolme houkuttaa

 103. Avatar heli sanoo:

  Puolukka & Vadelma olisi varmasti hyvää. Vihreä tee jäätelö on parasta, mutta sitä en ole Suomesta löytänyt :/

 104. Avatar Tanja-Maria sanoo:

  Lakritsi. Etenkin jos se on värillistä Laku jädeä eikä niillä pliisuilla raidoilla varustettua. Sitruuna ois kanssa tulevaan kesään ihan pop.

 105. Avatar Anonyymi sanoo:

  Vanilja-Mustikka olisi kiinnostava :)

 106. Avatar Inkeri Saari sanoo:

  Sitruuna-minttu!

 107. Avatar Tytti sanoo:

  Toi puolukka on aivan ihanaa, siihen voisin kokeilla vaniljaa kaveriks

 108. Avatar minävain sanoo:

  Mustikka ja suklaa vois olla tosi ihana yhistelmä! Ja koivujätski kuulostaa myös hauskalta! :-D Itse olen hieman kyllästynyt sitruuna&lakritsi yhdistelmään kun sitä on jo niin monissa tuotteissa.

 109. Avatar NL sanoo:

  Suklaa-vanilja on oma ikisuosikki :)

 110. Avatar Jenspa sanoo:

  Mansikka ja lakritsi! Nam <3

 111. Avatar Susanna sanoo:

  Mä yhdistelisin kahta marjaa ja mustikkaa!☺ Marjat on mun ehdoton suosikka. Ja noo Jymyn marjajäätelöiden värit on niiiiin ihania.

 112. Avatar LauraS sanoo:

  Lakritsi-sitruuna kuulostaa todella hyvältä! Lakritsi on muutenkin suosikkini, vaikka aika harvoin tulee herkuteltua jätskillä.

 113. Avatar M sanoo:

  Yhistäisin suklaan ja ton maitokahvi! Ehkä aika helppo yhdistelmä ja sopii varmasti toisiinsa hyvin:)

 114. Avatar Jasmin sanoo:

  Ihan paras yhdistelmä olisi lakritsi ja sitruuna! :)

 115. Avatar Mamsku sanoo:

  Ensinnäkin, kiva kun merkkaat yhteistyöt tekstin alkuun!

  Sekoittaisin puolukkaa ja mäntyä, koska niiden on PAKKO maistua hyvältä :D!

 116. Avatar Helena sanoo:

  Mänty, vanilja ja mustikka!

 117. Avatar Marja sanoo:

  Kaksi marjaa ja lakritsi

 118. Avatar Jenna sanoo:

  Ihan ottaisin cafe lattea ja ison mukin kahvia viereen :D. Tai raparperi-vaniljaa sitruunan kanssa! Täytyypä ensi kauppa reissulla käydä joku uusi jymy testiin.

 119. Avatar Annak sanoo:

  Suklaa-mustikka tai vanilja-mustikka! Oi että olispa vaan mustikka jäätelöä tässä heti nyt!:D Tuo mänty kuulostaa kyllä hauskalta, pakko varmaan maistaa.

 120. Avatar Jessica sanoo:

  Raparperi ja vanilja

 121. Avatar MariK sanoo:

  Kaksi marjaa ja vanilja, nam!

 122. Avatar Äm sanoo:

  Ehdottomasti sitruuna ja lakritsa! :)

 123. Avatar Laura sanoo:

  NAMM!! :) noista saa kyllä paljon ihania yhdistelmiä ja yksittäinkin tosi hyviä varmasti.suklaa yhdessä puolukan kanssa vois olla aaika herkkua!! :)

 124. Avatar Inka sanoo:

  Lakritsin kanssa sopii varmaa kaikki nam nam

 125. Avatar Miina sanoo:

  Haluaisin maistaa mäntyä ja sitruunaa yhdessä! Molemmat ihan uusia makuja, näitä siis pakko päästä maistamaan. :)

 126. Avatar Suvi sanoo:

  Voi nam,en oo koskaan tätä maistanut kun jos jotain jäätelöö ostetaan kotiin niin se on ben and jerry’s jäätelö,mut tätä on pakko kokeilla kun on kerta niin kehuttu. ;) Sellanen trio kun suklaa,mansikka ja vanilia olis varmasti meidän perheen mieleen. :)

 127. Avatar ninni sanoo:

  suklaa-vanilja :)

 128. Avatar Maiju sanoo:

  Itse kokeilisin yhdistää puolukkaa ja lakritsia! Se laku on jo tullut testattua ja varmasti sopii vähän kirpeämmän maun kaveriksi.

 129. Avatar Hantsu sanoo:

  Minttusuklaa, siihen heittäisin päälle mariannerouhetta, nam!

 130. Avatar Elina sanoo:

  Tuo cafe latte kuulostaa täydelliselta mun makuun ja kaveriksi ehkä vaniljaa tai suklaata. Lapset valitsisivat marjaisempaa vaihtoehtoa vaniljan kaveriksi.

 131. Avatar A sanoo:

  Lakritsi ja hmmm…en tiiä :D

 132. Avatar jiip sanoo:

  Oioi, jäätelöt ovat parhautta <3 Yhdistäisin JYMY -jäätelöistä männyn, lakritsin ja vaniljan (toivottavasti) toimivaksi herkulliseksi komboksi!

 133. Avatar Kati sanoo:

  Yhdistäisin raparperin ja sitruunan!

 134. Avatar Toki sanoo:

  Toi lakritsi-sitruuna yhdistelmä kuulostaa ihan älyttömän hyvältä :p täytyypä kokeilla noista erikseen myös mänty ja minttu-suklaa :)

 135. Avatar Oonaa sanoo:

  Lakritsi-raparperi! :)

 136. Avatar Krista sanoo:

  Lakritsi ja maitokahvi namm!

 137. Avatar Katja sanoo:

  Mustikka, vanilja ja puolukka vois aika mainiosti sopia yhteen! Oon niin iloinen, että Jymyltä löytyy myöskin vegaaniset versiot. :)

 138. Avatar IEvelüna sanoo:

  Raparperi-lakritsi!

 139. Avatar Lode sanoo:

  Raparperi ja vanilja kuulostais hyvältä! Myös Café lattea ois kiva kokeilla

 140. Avatar Sini sanoo:

  Raikkaiden makujen ystävänä haluaisin raparperin ja sitruunan samaan jäätelökulhoon :)

 141. Avatar Johanna sanoo:

  Raparperi ja minttusuklaa, nam!

 142. Avatar Kvaakkuli sanoo:

  Tännekin lakritsia joko sitruunalla tai mansikalla. Kesällä esikoisen synttärit, jolloin ajatus tarjota jätskiä, olispa aika kivoja tällaiset jädet:)

 143. Avatar Memmu sanoo:

  Raparperi-mansikka tai raparperi-vanilja olisi varmasti superherkullisia! Vain yhtä Jymyä oon maistanut (olikohan juuri mansikka), ja se oli ainakin tosi hyvää ja raikasta!

 144. Avatar Kaisa sanoo:

  Lakritsi ja sitruuna, ah niin hyvää. :)

 145. Avatar Tinde sanoo:

  Jymyn lakritsi varasti kielen viime kesänä niin yhdistäisin sen ihanalta kuulostavaan raparperiin! :)

 146. Avatar Selina Kuure sanoo:

  Puolukka kuulostaa niiin hyvältä! Täytyy päästä maistamaan. Passais varmaan männyn kanssa. Samasta mettästä varmaan

 147. Avatar Susanne sanoo:

  Olisi mielenkiintosta maistaa raparperin, suklaan ja sitruunan yhdistelmää :) olen monta kertaa miettinyt, että näitä JYMY -jäätelöitä pitäisi maistaa kun niin lähellä tuotetaankin :)

 148. Avatar Iris sanoo:

  Mä yhdistäisin sitruunaa ja mansikkaa, nam! :)

 149. Avatar Nita sanoo:

  Olen aina halunnu maistaa pistaasipähkinä toffee jäätelöö. Jymyn lakritsi on hyvää

 150. Avatar Dumbo sanoo:

  JYMYn Lakritsia on tässä taloudessa kulutettu jo lukemattomia purkkeja eikä loppua näy! Haluaisin kokeilla miten puolukka yhdistyisi lakritsin kanssa, ja tietenkin sitruuna ja lakritsi ovat ydistelmänä omaa luokkaansa.

 151. Avatar J sanoo:

  Yhdistäisin Cafe Latte, Suklaa ja Vanilja maut :) tämän ihanan täyteläisen kombon nautiskelisin tummapaahtoisen kahvin kanssa.

 152. Avatar Saiann sanoo:

  Mä yhdistäisin minttu-suklaata ja vaniljaa.

 153. Avatar IidaK sanoo:

  Testaisin niita uusia vegaanijätskejä, kun en oo niitä vielä kerenny testaamaan.

 154. Avatar Tanja sanoo:

  Lakritsi- ja sitruunajäätelö sopisivat hyvin yhteen. Nam.

 155. Avatar Hilla sanoo:

  Yhdistäisin männyn ja puolukan :)

 156. Avatar Milja sanoo:

  Sitruuna ja lakritsi kuulostaa täydelliseltä, rakastan sitä yhdistelmää jätskikioskeissa. Tai sitten puolukka ja vanilja vois olla super kans!

 157. Avatar Minna sanoo:

  Puolukka-vanilja

 158. Avatar Laura sanoo:

  Lakritsi-vadelma kombo ois varmaan täydellistä!

 159. Avatar Johanna sanoo:

  Lakritsi ja sitruuna. Ehdottomasti.

 160. Avatar Maiju sanoo:

  Lakritsin ja sitruunan yhdistelmä kuulostaa ihanalta! :)

 161. Avatar Niini sanoo:

  Aah puutarhaan mukaan kirja, mukillinen kahvia ja kulhossa suklaata ja mäntyä <3

 162. Avatar Riikka sanoo:

  Hmmm, suklaa ja mänty voisi olla toimiva yhdistelmä tai vaikkapa mustikka ja mänty :) Sitruunalla ja lakulla ei varmaati voi mennä pieleen :)

 163. Avatar Milla sanoo:

  Omia suosikkiyhdistelmiä ovat lakritsi ja sitruuna sekä vanilja ja suklaa.

 164. Avatar Satu sanoo:

  Minttusuklaa ja vanilja lähtis kokeiluun!:)

 165. Avatar Krista sanoo:

  Oii, toi lakritsi ja sitruuna kuulostais niin hyvältä yhdistelmältä! :)

 166. Avatar Je sanoo:

  Raparperi-Sitruuna yhdistelmää kokeilisin. Kuulostaa aika jännältä, mutta voisihan se toimia.

 167. Avatar Yotimix sanoo:

  Nam, yhdistäisin mustikkaa ja mäntyä :)

  Nämä olisivat loistava valinta esikoiselleni ensijäätelöksi tänä kesänä kun pieni täyttää kaksi vuotta :)

 168. Avatar siiri sanoo:

  Lakritsa ja sitruuna

 169. Avatar Anniina sanoo:

  Vanilja-mustikka tai vanilja-lakritsi pitää testata!:)

 170. Avatar Emilia sanoo:

  Lakritsi ja sitruuna; perinteinen ja toimiva kombo.

 171. Avatar Mari sanoo:

  Yhdistäisin Cafe Lattea ja Vanilijaa❤️

 172. Avatar Saara sanoo:

  Raparperijäätelöä! Sitruuna kuulostaa myös hyvältä sekä totta kai vanilja ja lakritsi. Tällaiset pienemmät valmistajat ovat usein just niitä parhaita, harmillisesti opiskelijana ei niihin varaa niin ole :( Huippua olis voittaa tästä ja päästä kokeilemaan! Juurikin pitää sellainen aikuisten (ei-niin-)salainen herkkuhetki kun aurinko taas tulisi esiin. <3

 173. Avatar Milja sanoo:

  Mänty-puolukka tai mänty-vanilja kuulostais hyvälle

 174. Avatar Kepaliini sanoo:

  Cafelatte jäätelöstä jäätelökahvipirtelöannoksen ripauksella suklaajädeä! Tai naaaam jäätelökaakaoannos!

 175. Avatar KirsiH sanoo:

  Yhdistäisin ehdottomasti lakritsan ja sitruunan!

 176. Avatar Myy sanoo:

  Raparperi-vanilja kuulostaa kesäiseltä!

 177. Avatar Essi sanoo:

  Lakritsi ja vanilja :)

 178. Avatar Niinay sanoo:

  Yhdistäisin mustikan ja vaniljan. Tämä kombo ei luultavasti tuottaisi pettymystä myöskään jäätelössä <3 En olekaan vielä edes kertaakaan maistellut Jymyn jäätelötä, pitää äkkiä korjata tilanne! :-D

 179. Avatar Mammatuinen sanoo:

  Minttu-suklaa ja lakritsa!

 180. Avatar Mira sanoo:

  laktritsi ja suklaa tai sitruuna ja lakritsi :)

 181. Avatar Dora sanoo:

  Ehdottomasti lakritsa-raparperi menis testiin :-D ja sit varmaan myös mansikka-sitruuna. AH mikä jätskihimo tuli! :-D ihanaa viikkoa teille!

 182. Avatar Riina sanoo:

  Yhdistäisin vaniljan ja sitruunan. Tai ihan vaan cafe lattea suoraan purkista :P

 183. Avatar Krista sanoo:

  Vanilja ja raparperi yhdistelmä kuulostaa ihanalta ja kesäiseltä. :)

 184. Avatar Anna sanoo:

  En tiedä tulisiko vegaanimauista välttämättä hyvä yhdistelmä, mutta kokeilisin! :D maitojäätelöistä yhdistäisin sen taivaallisen lakritsan mainitsemaasi sitruunaan – pettämätön yhdistelmä. Toivottavasti joku tuottaja alkaisi pian valmistaa vegaania sitruunalakujäätelöä.

 185. Avatar Jenni sanoo:

  Sitruunalaku on jäätelösuosikkini kioskeissa, joten ehdottomasti lakritsi ja sitruuna siis :)

 186. Avatar jutta sanoo:

  Suklaata ja puolukkaa. :)

 187. Avatar Irma sanoo:

  Yhdistäisin raparperi-sitruuna-maitokahvi! Kuulostaa hieman omituiselta, mutta luulen, että toimii!

 188. Avatar Tuuli sanoo:

  Tuo puolukkajätski näyttää hirmu hyvältä, nam! :) Yleensä syön mielummin yhtä makua kerrallaan, mutta sen voisi yhdistää muihin marjoihin tai vaikka raparperiin. Useampia noista ollaankin aikaisemmin jo maisteltukin, laadukasta jätskiä! Sitruunaa, lakritsia ja vaniljaa löytyi meiltä usein viime kesänä, myös yhdisteltynä.

 189. Avatar Heidi sanoo:

  Yhdistäisin mustikan ja vaniljan :)

 190. Avatar Ella sanoo:

  Minttusuklaa ja vanilja kuulostaisi hyvältä! :)

 191. Avatar Aino sanoo:

  Yhdistäisin ehdottomasti sitruunan ja lakritsin! Molemmat erinomaisia klassisia makuja, jotka yhdessä olisivat taivaallinen combo :)

 192. Avatar Spiderwebs sanoo:

  Testaisin vegaanijäätelöitä, sillä tämän kesän tavoitteena on ostaa kotiin pelkästään maidottomia herkkuja. Vegaaniuteen pyrkivä linja tuppaa tässä taloudessa tyssäämään maitosuklaaseen ja jäätelöihin, vaan nyt alkaa olla jo niin hyvin tarjolla eläinperäisistä tuotteista vapaita makeita, että viimeinenkin tekosyy on viety.

 193. Avatar Riina sanoo:

  Mänty ja puolukka yhdistettynä menisi kokeiluun. Voiko suomalainen jäätelö enää suomalaisenmaksi mennä, kuin tuolla yhdistelmällä?

 194. Avatar Emmi sanoo:

  Sitruunan ja lakritsin, nam!!

 195. Avatar Laura Saarinen sanoo:

  Mustikka ja lakritsi kuulostaa hyvältä! :)

 196. Avatar Elisabeth sanoo:

  Koska rakastan sekä Helsinkiä että Italiaa, niin oma yhdistelmäni olisi tuo lakritsi-sitruuna. Lakun maku edustaa itselleni Suomen makumaailmaa parhaimillaan, ja sitruuna Italian <3

  Yhtenä päivänä törmäsin muuten Kaisaniemen lippakioskilla ensimmäistä kertaa rocky road -jäätelöön, ja en pääse siitä yli! Se oli vain NIIN hyvää! Toinen unohtumaton jäätelömaku on italialainen affogato -jäätelöannos, jossa espressoa mukana <3<3 Ja viimeiseksi, Teurastamon Jädelinon pistaasi -jäätelö on vain love at first taste! <3

  xxx
  E
  http://helsinkidragonfly.blogspot.fi/

 197. Avatar Elli sanoo:

  Vadelma-raparperi

 198. Avatar kanka sanoo:

  Suklaa ja mansikka tai vegaanijäätelöt minttusuklaa ja kaksi marjaa :)

 199. Avatar mimosa_ sanoo:

  Sitruuna-lakritsi yhdistelmä kuulostaa loistavalta! pakko varmaan hekea molempia tänään ;)

 200. Avatar Santsu sanoo:

  Yhdistäisin vaniljan ja lakritsin :-)

 201. Avatar Mari sanoo:

  Suklaa ja puolukka kuulostaa herkkuyhdistelmältä, eli se olis mun valinta :)

 202. Avatar Miisa sanoo:

  Nyt on kyllä pakko sanoa, että Oton yhdistelmä vie ehdottomasti voiton, eli lakritsi ja sitruuna JYMYT! <3

 203. Avatar Nimetön sanoo:

  Ehdottomasti vegaani jätskejä

 204. Avatar Laura sanoo:

  Vanilja-mansikka, aivan ihania ❤️

 205. Avatar Eltsukka sanoo:

  Mänty ja sitruuna ! :)

 206. Avatar Maiggis- sanoo:

  Nam! Meillä syödään paljon jäätelöä, jotenkin siitä ei tule niin huono omatunto kuin karkista :D
  Yhdistäisin minttusuklaan ja mansikan, varmasti ihanaa!!

 207. Avatar Kata sanoo:

  Lakritsi ja sitruuna! :P

 208. Avatar Anne sanoo:

  Jos pitäisi yhdistellä eri jätskejä, niin mulla ei olis paljon vaihtoehtoja: vegaaniset minttusuklaa ja kaksi marjaa :D
  Mänty kuulostaa kyllä jännältä maulta!

 209. Avatar Silja sanoo:

  Sitruuna lakritsi ehdottomasti!
  Lisäksi näin kesällä haluisin kokeilla raparperi/mansikka/vanilja yhdistelmää, menisi sellaisenaan tai esim. marjojen, mansikkakakun, lettujen tai kaurapaistoksen kanssa. Nam!

 210. Avatar Essi Tammi sanoo:

  Näin vegaanina yhdistäisin tietenkin minttusuklaa- ja kaksi marjaa-jäätelöt! Ei voi mennä pieleen, kun on suklaata ja marjoja ;) Olisi ihana maistaa Jymyn vegaanisia jäätelöitä näin suht’ tuoreena vegaanina, sillä en ole vielä löytänyt vegaanisten jäätelöiden kohdalta omaa suosikkiani…

 211. Avatar miida sanoo:

  Lakritsi ja puolukka :)

 212. Avatar veerakoi sanoo:

  Lakritsi-vanilja tai suklaa-maitokahvi!

 213. Avatar Saara sanoo:

  Puolukka & Lakritsi

 214. Avatar Louise sanoo:

  Yhdistäisin caffe latte-vanilja tai vaihtoehtoisesti raparperi-puolukka! Oi kun iski jäätelönhimo.

 215. Avatar Laura sanoo:

  Maitokahvi+minttusuklaa :) kaksi lempparia <3

 216. Avatar Susanna sanoo:

  Cafelatte ja vanilja :)

 217. Avatar Marika sanoo:

  Raparperi ja vanilija ehdottomasti! NAM <3 Pitää maistaa näitä jäätelöitä! oon kuullut paljon hyvää, mutta jostain syystä en ole koskaan ostanut.

 218. Avatar MR sanoo:

  Lakritsi-Vadelma!

 219. Avatar Riia sanoo:

  Vielä en oo JYMY jätskeillä päässyt herkuttelemaan mutta parhailta kuulostaa mänty ja puolukka! Näistä kuvista tuli kyllä idea pojan synttäreille johon hän toivoi jäätelöbaaria. Varmasti löytyisi kaikille mieluinen yhdistelmä

 220. Avatar JK sanoo:

  Mansikka ja raparperi!

 221. Avatar Jenni Kristiina sanoo:

  Cafe latte ja vanija :)

 222. Avatar Essi sanoo:

  Oon ollu tänä keväänä ihan hulluna sitruuna-lakritsi -yhdistelmään, eli se …

 223. Avatar Essi sanoo:

  Laku,vanilja & sitruuna. :)

 224. Avatar Suvi sanoo:

  Kaksi marjaa & raparperi. Jäätelön suurkuluttajana on kyllä pakko saada jymyjäätelöä testiin!

 225. Avatar Primrose sanoo:

  Mä maistoin viimeksi tuota mustikkaa, ja se oli ihan älyttömän hyvää! Yhdistäisin sen mansikkaan, niin sillä saatais täydellinen kesäjätskikombo. :P

 226. Avatar Riinu sanoo:

  Mä yhdistäisin mustikka – vanilja tai lakritsi-sitruuna. ☺

 227. Avatar TeaEllen sanoo:

  Suklaa sitruuna

 228. Avatar Heli sanoo:

  Sitruuna-lakritsi tai puolukka-lakritsi, nams! Ja tuo mänty, vaniljan kanssa! <3

 229. Avatar Sonja sanoo:

  Ehdottomasti lakritsi ja sitruuna, Nam! :)

 230. Avatar Katri sanoo:

  Tekisi mieli uskaltaa kokeilla yhdistelmänä Mäntyä ja puolukkaa. Tavoitteena tietenkin makuelämys joka veisi mielessä suoraan suomalaismetsän siimekseen. <3

 231. Avatar Linnea sanoo:

  Kyllä se raparperi-vanilija kuulosti herkulta!

 232. Avatar vappuu sanoo:

  Namm! Lakritsi ja lemon yhdistelmä:)

 233. Avatar aamu sanoo:

  Kyllä se olisi niinkin överiherkku kuin kahvi ja suklaa! Raikkaat maut sitten omana kokoonpanonaan. Tosin suklaaseen voisin yhdistää melkein mitä vain…

 234. Avatar Riina sanoo:

  Vaikea valita, mutta tällähetkellä tekisi mieli raparperi-mansikka ja lakujätskiä.

 235. Avatar Helmia sanoo:

  Lakritsi-sitruuna!:) sitruunaa oon jo maistanu ja oli kyllä hyvää, voisin hyvin kuvitella sen lakritsin siihen kaveriksi! En tiiä miltä maistuis myös tuo mänty-puolukka.. Vois varmaan olla mielenkiintoinen!:)

 236. Avatar Kata sanoo:

  Suklaa-lakritsi ois aika jees! :)

 237. Avatar Annika sanoo:

  Jymyn jätskeistä oon lukenu paljon mutten vielä oo kerinny maistamaan. Mansikka-lakritsi ois varmasti ihan sairaan hyvä kombo!

 238. Avatar Annu. sanoo:

  Haluaisin maistaa tuota mäntyä, mutta harmillisesti se ei ole maidoton buu! Eli yhdistäisin nämä vegaaniset maut minttu-suklaan ja kaksi marjaa, varmasti toimiva yhdistelmä!

 239. Avatar Emmi sanoo:

  Raparperi ja vanilja, oi nam!

 240. Avatar Heidi sanoo:

  Kaikki houkuttaa, mutta maitokahvi ja suklaa on mun valinta!

 241. Avatar K sanoo:

  Ooo, minttusuklaa ja lakritsi, nam!

 242. Avatar Sofia sanoo:

  Mansikka ja sulkaa :)

 243. Avatar Riia sanoo:

  Mä yhdistäisin minttusuklaan ja maitokahvin! Lempparimaut :p

 244. Avatar mirdie sanoo:

  mieluiten söisin pelkkää lakritsia, mutta voisin villisti yhdistää siihen myös mustikkaa tai mansikkaa! :P

 245. Avatar Salla sanoo:

  Ilman rajoitteita yhdistäisin sitruunan ja lakritsin, mutta näin maitoallergisena valinta osuisi vegaaniseen minttusuklaaseen!

 246. Avatar Johannan sanoo:

  Lakritsa ja puolukka voisi olla hyvä myös!

 247. Avatar Katri sanoo:

  On tullut kaupassa näitä kyllä vastaan, mutta en ole tiennyt että ovat kaurapohjaisia! Pitääkin ottaa testiin nämä. Mänty kuulostaa mielenkiintoiselta, mutta jos useampaa pitäisi sekoittaa niin varmaan lähtisi testiin minttusuklaa ja mustikka tai minttusuklaa ja lakritsi! Ps. miksei kukaan tee ananasjäätelöä? :(

 248. Avatar Suve sanoo:

  Lakritsi ja sitruuna = nam nam nam!!

 249. Avatar Satuj sanoo:

  Raparperi ja vanilja, nam!

 250. Avatar Mie sanoo:

  Suklaa, lakritsi ja kaffe latte olisi maistuva yhdistelmä. Haluttaisi maistaa myös mänty-makua. Se kuulostaa erikoiselta, mutta kaikkea uutta pitää rohkeasti kokeilla!

 251. Avatar Mia sanoo:

  Yhdistäisin vaniljaa, lakritsia ja mustikkaa!

 252. Avatar J sanoo:

  Yhdistäisin nää maidottomat jätskit, koska en maitotuotteita pysty paljoa käyttämään (-:

 253. Avatar Satu sanoo:

  Lakritsi ja sitruuna :)

 254. Avatar Sarkku sanoo:

  Laku ja sitruuna sekä suklaa ja vanilja ja puolukka :-)

 255. Avatar xod sanoo:

  Haluaisin maistaa tota mäntyä ja yhdistäisin sen vaniljaan :)

 256. Avatar Rosma sanoo:

  Ehdottomasti mänty & puolukka! Ottaisin ne kainaloon ja suuntaisin johonkin ulos syömään, niin ei vois mennä mitenkään pieleen pahasti! :)

 257. Avatar Jm sanoo:

  Raparperi-vanilja kuulostaa NIIN hyvältä! Kokeilisin myös sitruuna-lakritsia, sekä mielenkiinnosta tota uutta mäntyä :)

 258. Avatar Mirka sanoo:

  Raparperia ja vaniljaa!:)

 259. Avatar Lydiah sanoo:

  Raparperi ja vanilja kuulostaa herkulliselta, menee testiin!

 260. Avatar Laurakuja sanoo:

  Mä lähtisin ehdottomasti yhdistään raparperiin muita makuja! Ainakin mansikka ja vanilja ja suklaatakin! Ja kaikki neljä kerralla, nam!

 261. Avatar Kata sanoo:

  Suklaa ja sitruuna vois olla mielenkiintoinen yhdistelmä. Ja on kyl pakko päästä maistamaan tota mäntyä! En osaa kuvitella sitä makua jäätelössä. Oon kyllä kaikkiruokainen varsinkin herkkuken suhteen niin varmasti sekin maistuisi :D

 262. Avatar ee sanoo:

  Mustikka, mansikka ja vanilja :)

 263. Avatar minna sanoo:

  Raparperi ja vanilja <3

 264. Avatar Marika sanoo:

  Mustikka ja raparperi <3

 265. Avatar mimmi sanoo:

  En tiiä onko nuo laktoosittomia muut ku vegaaniset eli niitä tekis mieli maistaa!

 266. Avatar vilmu sanoo:

  Oooh ehdottomasti yhdistäisin laten ja suklaan, eihän siinä voisi mennä pieleen!

 267. Avatar M sanoo:

  Kuulostaa aivan täydellisiltä jäätelöiltä!

  Tuskimpa mikään yhdistelmä kovin pieleen menisi mutta ensimmäisenä kokeilisin varmaankin maitokahvia, vaniljaa ja puolukkaa :)

 268. Avatar Milla sanoo:

  Mäntyä ja mustikkaa – oiskos suomalaisempaa? ;)♡

 269. Avatar Heidi sanoo:

  Minulla menisi ensimmäisenä kokeiluun raparperi, koska raparperijäätelöä ei ole tullut ennen maisteltua, sekä mänty, koska kuulostaa niin eksoottiselta maulta! Loistavaa sekin, että maidottomuus on huomioitu Jymy-valikoimassa, moni kun ei pysty käyttämään maitotuotteita :)

 270. Avatar Eemu sanoo:

  Puolukka&raparperi&laku toimis! :)

 271. Avatar Paula Niemi sanoo:

  Sitruuna ja lakritsi kuulostaa ainaki hyvältä yhdistelmältä. Jokaista makua kyllä mielelläni maistaisin.

 272. Avatar LottaLHT sanoo:

  Yhdistäisin tuota mäntyä ja sitruunaa, ihan vaan siksi, että männyn kanssa voisi kuvitella sopivan joku varmempi vaihtoehto. Tietty koristelisim annokset glut keksimurulla ja marjoilla :)

 273. Avatar Laura sanoo:

  Mansikka, raparperi ja lakritsi. :)

 274. Avatar petra sanoo:

  sitruuna-lakritsi ehdottomasti! nam

 275. Avatar minttu47 sanoo:

  Suklaa-mansikka

 276. Avatar Hiisukas sanoo:

  Minttusuklaa ja kaksi marjaa olisivat ehdottomasti ykköset!

 277. Avatar anna s. sanoo:

  Lakritsi-sitruuna :P

 278. Avatar hilkka sanoo:

  Sitruuna-lakritsi :P

 279. Avatar Elina sanoo:

  Suklaa & mansikka

Kommentoi