Leidit tyllihameissa

10.06.2017

Kun Emilia ja Topias tulivat meille tällä viikolla, mua alkoi melkein heti naurattaa, koska Emilialla oli päällä ihan samanlainen asu mintunvihreänä, joka omasta vaatekaapistani löytyi vanhan roosan värisenä. Siis oikeasti, meidän vaatekappaleet olivat miltei identtiset keskenään mutta vain eriväriset. Sovittiin heti siinä että otetaan asukuvat meidän samisteluasuista, koska oli niin hauska sattuma. Ollaan siis kummatkin ostettu nää vaatteet täysin tietämättä toisistamme ja ihan eri aikaan, aika hauskaa.

Ostin vanhan roosan värisen pitsitopin joskus heti synnytyksen jälkeen ja ajattelin että se on kesäksi kiva. Sitten kun toppi saapui postissa kotiin, se olikin niin kinttana mun synnyttäneelle kropalle isommasta koosta huolimatta, että ajattelin etten voisi ikinä käyttää sitä. Taisin kuitenkin luovuttaa liian aikaisin, sillä oikeasti sille omalle kropalle pitää vaan antaa aikaa palautua. Nyt toppi menee mulle aivan helposti ja ei näytä enää makkarankuorelta, vaikka en ole muuttanut mitään elintapoja tai liikkunut tavallista enemmän synnytyksen jälkeen. Siinä vain kestää mulla hetki että kroppa palautuu, mikä on täysin normaalia ja ok. Edelleenkin mulla on jonkin verran raskauskiloja jäljellä, mutta nyt kuitenkin tuntuu jo omalta itseltä eikä enää täysin vieraalta.

Tyllihame oli mulla niin kovassa käytössä raskausaikana, että heti raskauden jälkeen musta tuntui että olen aivan kyllästynyt siihen. Nyt kevään aikana olen kuitenkin ”löytänyt” sen uudelleen, kun olen nähnyt monilla muilla niin kivoja tyllihameasuja päällä, ja kaupatkin ovat näitä hameita juuri nyt pullollaan. Tyllihame on ihanan monikäyttöinen, collegen ja tennareiden kanssa sen saa puettua rennommasti ja ihan arkeenkin sopivaksi, ja sitten taas pitsitoppi ja korkkarit muuttavat sen juhlavaatteeksi. Varmasti kesän monikäyttöisin hame, ja tyllihameet on vieläpä aika edullisiakin näyttävyyteen nähden.

Toppi H&M / Hame Zara / Kengät Asos / Kello Daniel Wellington (saatu)

Oon vieläkin ihan hirmu tyytyväinen tähän mun hiekanvaaleaan tukkaan, koska sen kanssa fiilis on niin paljon raikkaampi kuin ruskeassa tukassa. Tää on tällainen hyvä kesätukka ja näyttää kivalta monen asun kanssa. Samoiten kuin kirkkaanpunaisen huulipunan kanssa, mun on ehdottomasti käytettävä sitä useammin, niinkuin Skamin Noora kakkoskaudella. Nyt ajauduin ihan sivuraiteille tämän huulipunan kanssa, näissä kuvissa mulla on vain nuden väristä mattahuulikiiltoa.

Koskakohan mä kyllästyn tähän pastellivaaleanpunaiseen? Ollaan naurettu niin paljon Oton kanssa sille, kuinka paljon tätä väriä meidän koko perheen vaatekaapista löytyy. Voitaisiin kaikki sulautua meidän olkkarin sohvaan, Otollakin on vanhan roosan väriset collegesortsit ja t-paita, kaikilla kolmella tytöllä ja mulla löytyy myös vaatekaapista vaikka mitä tässä värissä ihan päästä varpaisiin, arskoista kenkiin. Joku kerta on pakko vielä ottaa kuva missä koko perhe sulautuu sohvaan, siitä tulee niin höpön näköinen!

Ihanaa viikonloppua kaikille<3


12 Responses to “Leidit tyllihameissa”

 1. Maria sanoo:

  Oon itekki miettiny tyllihametta, mutta jotenki tuntuu ettei se oikeen natsaa tälläselle 180cm 😀 Tulee sellanen ”varjostin” olo, jos liikun semmonen päällä. Toisille se kyllä sopii!

 2. Emma sanoo:

  Asut näyttää tosi kivoista mutta ei ne kyllä omaan silmään näytä tismalleen samanlaisilta. Tottakai väri hämää ja se että teillä on erimalliset vartalot mutta kyllä noi aika erilaisilta näyttää..

 3. Janni sanoo:

  Tuli mieleen joskus vuosia sitten kun sinulla ja Emilialla oli kauheaa julkista riitaa siitä kun Tiaralla ja Avalla oli samanlaisia vaatteita että kumpi matkii toista ja kuka on ostanut ensin, haha! Muisteletteko näitä ikinä naureskellen? Ihanaa että olette nykyään ystäviä

 4. Elina sanoo:

  Mun on pakko kommentoida että mun mielestä sä oot näyttänyt raskauden jälkeen ihan huikean kauniilta ja hyvinvoivalta. (Toki näytit siltä myös raskausaikana!) Jotenkin muutama lisäkilo ei sinun hoikassa varressa ole yhtään liikaa, päin vastoin. Tottakai se oma olo on tärkein, jos ei tunnu ”omalta itseltä” kropassa, sen tietää itse parhaiten. Kaunis olet joka tapauksessa. 🙂

 5. Maria sanoo:

  Odotan sohvaansulautumiskuvaa innolla! 😀

 6. . sanoo:

  yks mun inhokkisanoja on varmaan mattahuulikiilto, eihän tossa sanassa ole mitään logiikkaa 😀 se on nestemäistä (mattaa) huulipunaa! ei vaan, jokainen sanokoon miten haluaa 🙂 Hyvää kesää teidän porukalle!

 7. Voi miten ihanat pastilliset sävyt! 😀 Juuri tein blogipostauksen kesän pastellisesta juhlatyylistä, hauska sattuma!

 8. RR sanoo:

  Todella kauniilta näytät(te)!

  Itselläni on jonkinasteinen kriisi päällä oman vartalon suhteen, synnytin kolmannen lapsemme reilu kuukausi sitten ja oma vartalo tuntuu juurikin vieraalle…Lantio on leventynyt yhdellä koolla ja tissit ovat kuin melonit 😛 Muhkuraa ja möhkyrää löytyy joka puolelta…Ehkä tämä ahdistaa erityisen paljon siksi, kun aikaisemmista raskauksista oikeastaan kaikki kilot ovat jääneet jo laitokselle..

  Niin pointtina tässä masentelu avautumisessa se, että lohduttaa sanasi! Pitäisi vaan antaa kropalle aikaa palautua. Hyväksyä se, että kropan malli nyt vaan on raskauden myötä muuttunut. Ehkä sitä muutaman kuukauden päästä sitten itsekin on yhtä hyvin palautunut kuin sinäkin nyt.

  Ihanaa kesää teidän koko poppoolle!

 9. xod sanoo:

  Tiedätkö mistä toi Emilian hame on? 🙂

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.