Ekoilla treffeillä vauvan syntymän jälkeen

16.06.2017

Hellou! Täällä naputtelee yksi Iina, jolla on aika vaaleanpunaiset lasit silmillä. Käytiin eilen Oton 27v-synttäreiden kunniaksi kahdestaan syömässä Oulun Kauppuri  5:ssa Oton kanssa, ja tekipä kyllä niin hyvää meille molemmille. Oltiin viimeksi ”treffeillä” juuri ennen meidän muuttoa, eli joskus lokakuussa (?) kun olin vielä raskaana. Novan syntymän jälkeen tämä oli ensimmäinen kerta kun oltiin kahdestaan yhtään missään, niin hassua! Nova jäi mun tädin hellään huomaan ja oli pärjännyt oikein hyvin, kun mä syötin hänet juuri ennen kuin lähdettiin ja ei meidän reissu kestänyt kuin hieman alle kaksi tuntia. Meitä odotti takaisin tullessa niin hyväntuulinen neiti joka kovasti päristeli. Onnea on tasaantuneet kolmen tunnin imetysvälit päivällä ja täti joka rakastaa hoitaa vauvoja.

Facebook muistutti tänään tietysti kaikista menneiden vuosien Oton synttäreistä, nämä kun olivat jo seitsemännet herran synttärit joita yhdessä juhlistettiin. Kyllä me ollaan oltu niin pieniä, niin nuoria. Oli aika hauskaa selata vanhoja kuvia ja katsella miten joka vuosi synttärit on muuttuneet. Viime vuonna me ei synttäreiden aikaan edes saatu olla yhdessä, kun Otto oli juuri silloin työmatkalla Tukholmassa ja mä olin yksin tyttöjen kanssa kotona Helsingissä. Onneksi saatiin juhlia kuitenkin synttäreitä vähän etukäteen silloinkin, ja pari päivää synttäreiden jälkeen Otto sai viime vuonna maailman parhaan synttärilahjankin (siitä lisää huomenna).

Eilen kun me istuskeltiin kahdelleen, mut valtasi vaan sellainen onnentunne jälleen kerran. Miten paljon me ollaankaan koettu yhdessä, ja miten hurjan rakastuneita me ollaan edelleen. Kuusi ja puoli vuotta ollaan yhdessä kuljettu ja ne on olleet mun elämän parhaita vuosia jokainen. Oli ihanaa saada jutella ihan rauhassa, ja kilistää synttäreille ja yhteiselle ajalle. Mäkin heittäydyin hurjaksi ja nautin yhden inkiväärioluen burgerin kanssa, oli muuten hyvää.

En mä arjessa tunne että meillä olisi liian vähän yhteistä kahdenkeskistä aikaa, kyllähän lapset nukkuvat iltaisin ja silloinkin ehtii höpötellä ja herkutella ja katsoa Netflixiä ja halia. Mutta kun pääseekin sitten ihan kahdestaan johonkin, niin että se kahdenkeskinen aika on täysin keskeytyksetöntä, ja voi keskittää sataprosenttisesti huomionsa vain toiseen, se tekee todella hyvää. Koen olevani arjessakin niin onnellinen että en huomaa kaipaavani sitä kahdenkeskistä aikaa sen enempää, mutta sitten kun sitä saa, niin tajuaa että ei se ainakaan haitaksi ollut.

Ainakin mulle tuli heti taas sellainen fiilis niinkuin oltaisiin vasta tavattu ja aivan hurjan ihastuneita. Vaikka kyllä mulla leijailee perhosia mahassa ihan joka päivä kun tuota miestä katselen. Tänään se laittoi uuden paidan päälle, ja mä tuijotin sitä vain ja mietin että miten voin olla niin onnekas että olen saanut juuri tuon tyypin omakseni, hihi. On se vaan niin ihana.

Onnea vielä hurjasti minun rakkaalle murulle <3 Tänään juhlittiin sitten vielä mun ihanaa mummua joka täyttää tänään 78 vuotta. Mielettömän onnekkaita ollaan, että saatiin juhlia vielä tätäkin synttäripäivää yhdessä mummun kanssa.

Ihanaa viikonloppua kaikille täältä synttärihumun keskeltä!


4 Responses to “Ekoilla treffeillä vauvan syntymän jälkeen”

 1. PiPa sanoo:

  Onnea Otto ja Mummu:)

 2. Mä täällä taas pyyhin silmiä ja syytän hormoneita tästä ylitsevuotavasta tunteellisuudesta. 😀
  Hei, hyvää syntymäpäivää Otolle ja vielä onnea teille näistä yhteisistä vuosista. Toivottavasti saatte niitä vielä paljon, paljon lisää.

 3. Pauliina sanoo:

  Onnea!
  Ihana kun ootte päässy treffeille. Ja vielä kauppuriin! Oon itekki Oulusta mutta en vielä koskaan ole päässy tuonne syömään. Aina kun on yritetty mennä niin siellä on ollu liian täyttä eikä olla nälkäsinä jaksettu tunkea sekaan. 😀
  Meillä on jostakin syystä mahdottoman iltavirkkuja lapsia että pienimmät saadaan aina nukkumaan vasta klo 23-00 :X vähän kaipaisin enemmän kahdenkeskistä aikaa. Onneksi meilläkin on mummu joka hoitaa tarvittaessa. Pienin on kuitenkin vielä rinnalla niin en ole sitten vielä oikein hennonnut luopua.. Noh kaikki aikanaan. 🙂

 4. mirvaannamarian sanoo:

  Sä kirjoitit niin kauniisti, tää oli ihana lukea just ennen nukkumaanmenoa. Olette hurjan onnekkaita kun teillä on noin ainutlaatuinen ja onnentäyteinen suhde kolmen pienen lapsenkin jälkeen, voi kunpa siihen pystyisivät monet muutkin.

  Ikävä suorastaan sanoa, mutta tuo on tosi harvinainen tilanne monelle pariskunnalle 🙁 Ja aivan superhyvä että kerrot siitä avoimesti täällä, koska moni vois ottaa mallia ja hoitaa suhdettaan sekä jopa luopua huonosta suhteesta – pikkulapsiarki kun ei todellakaan tarkoita jatkuvaa riitelyä ja jatkuvasti eron partaalla keikkumista.

  Onnea Otolle ja vilpittömästi toivon teille monen monta yhteistä juhlapäivää jatkossakin <3

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.