Sadepäiviä ja ripaus vihreää olkkariin

12.07.2017

Nyt onkin satanut kaksi päivää putkeen, ja me ollaan oltu pitkästä aikaa ihan rennosti kotona vaan. Ihan kivaa tämäkin että ollaan vain otettu rauhassa ja maalattu, piirretty ja hengailtu. Eilen meillä kävi kylässä Oton pikkuserkku perheineen, ja lapsilla oli leikkiseuraa. Hauskaa kun nyt Novakin ensimmäistä kertaa huomasi pian vuoden täyttävän pikkupikkuserkkunsa, ja hymyili hänelle niin ihanasti. Noista minityypeistä tulee kyllä mahtavia kavereita ihan varmasti!

Tänään meillä kävi toimittaja tekemässä haastattelun, ja ottamassa pari kuvaa meistä yhteen lehtijuttuun, joka tulee myöhemmin syksyllä ulos. Oli ihan hauskaa tehdä pitkästä aikaa haastattelu ja olla muiden kuvattavana yhdessä Oton kanssa. Toivottavasti jutusta tulee kiva ja kuvasta hyvä! Ainakin meitä nauratti kovasti juttua tehdessä ja oli lämmin tunnelma.

Me kaivattiin olkkariin vähän väriä ja jotain piristystä, ja löysin H&M Homesta meille lehtikuviolla varustetut raikkaan vihreät verhot. En olisi koskaan ennen kuvitellut että haluaisin meille noin räikeän vihreää mihinkään mutta jotenkin se tuntui nyt tosi raikkaalta ja mun mielestä myöskin sopii nätisti vaaleanpunaisen, harmaan ja luonnonvalkoisen kanssa. Olkkari tuntuu nyt jotenkin paljon kodikkaammalta, kun siellä on vähän uutta väriä ja lämmintä tunnelmaa. Löysin myös samalla kuviolla koristellun tyynynpäällisen, ja ostin muutaman teemaan sopivan tuoksukynttilän. Nuo verhot saa nyt olla paikoillaan ainakin siihen asti että alkaa joulun aika ja pitää saada jouluisaa tunnelmaa tänne.

Tällä viikolla ostettiin pieni kesäreissu tuohon länsinaapuriin, ja lähdetään piipahtamaan siellä auton kanssa vielä elokuun alussa ennen eskarin alkua. Muutenkin meillä on syksyn matkasuunnitelmat kovasti käynnissä ja niistä on kyllä pakko kysellä ja kirjoittaa tänne, teiltä on ennenkin saatu loistoja matkavinkkejä. Eli matka-asiaa tulossa tässä lähiaikoina! Lisäksi tällä viikolla on tulossa asiaa myös vanhemmuudesta, alelöydöistä ja syysuutuuksista, sekä ystävyydestä. Loppuviikosta lähdetään mökkeilemään joten mökkifiiliksiä luvassa myös. Paljon kaikkea kivaa jännää tulossa, mitä en malttaisi edes odottaa!

Mua ei ainakaan yhtään haittaa nämä pari sadepäivää, kun on kivaa välillä tehdä kaikkia perinteisiä sadepäiväjuttuja: juoda kahvia ilman että tulee heti hiki, maalata vesiväreillä ja lähteä kumpparit jalassa sadekävelylle. Kesäsade on ihana! Ja sateella on hyvä myös pomppia pihalla uikkareissa ja ampua vesipyssyillä, kun eihän tuolla ole edes kylmä.

Ihanaa sadepäivää kaikille <3


10 Responses to “Sadepäiviä ja ripaus vihreää olkkariin”

 1. Avatar Sari sanoo:

  Hyvin sopii nuo verhot! Kiva väriläiskä vaaleaan sisustukseen. Sulla on tosi kiva blogi. Luen aina silloin tällöin vaikka olen 48v. !! Ja omat lapset jo täysi-ikäisiä.

 2. Avatar Eeva sanoo:

  Niin i h a n a sisustus! En tiiä ootko tehnyt joskus sellaista kämppäpostausta, että esittelisit uuden kämpän (tais olla teidän oma nyt?) huone huoneelta nyt kun ilmeisesti oot saanut sisustettua aika lailla? Mä ainakin kannatan! :D

 3. Avatar ... sanoo:

  ootteko miettiny että teidän lapsiluku olisi nyt tässä? muistan kun zeldan jälkeen kirjoitit, että kaksi on sopiva lukumäärä. tietenkin never say never, ja nyt teillä on kolme lasta. oletteko miettineet että haluaisitte vielä yhden mukulan jolla olisi novan kanssa pieni ikäero? tai että joskus pitkän ajan kuluttua iltatähti?

 4. Avatar Elisabeth sanoo:

  Meillä sama matto, koripöytä (mustakantisena) ja sohvatyyny. Mutta pistänpä paremmaksi: maaliskuussa kaipasin vihreyttä, joten synttärimekkoni oli lehtikuvioinen: http://helsinkidragonfly.blogspot.fi/2017/03/my-biggest-3-1-achievements.html! Olen siis täysin hurahtanut vihertrendiin

  xxx
  E
  http://helsinkidragonfly.blogspot.fi/

 5. Avatar Eveliina sanoo:

  Kaunista teillä! Ja hih miten tuo Tiara istuu, näyttää kuin leijailisi ilmassa:D mutta teillä onkin niin ihanan oloiset taikatytöt, niin en ihmettelisi:)

  Odotan innolla tulevia mielenkiintoisia postauksia, itsellä hirmuisen rankka vaihe elämässä ja onneksi täällä oli taas tämäkin mukava postaus piristykseksi!

 6. Sadepäivät kunniaan! Ollessani näin yli puolen välin raskaana ja helteiden tuntuessa todella painostavilta, viileämpi sadepäivä on enemmän, kuin vain tervetullutta vaihtelua.

 7. Avatar anna sanoo:

  Kivan kuuloisia postauksia tulossa. Luenkin mielelläni ystävyydestä, kun se on askaruttanut välillä. Mä en ole ihan varma onko mulla jopa 2-3 ystävää vai ovatko vain hyviä kavereita, mutta mun mielestä ystävät ovat todella tärkeitä ja toivoisin, että niitä olisi kaikilla. Varsinkin, kun välillä on paljon haasteita. Mielenkiintoista lukea miten ehkä määrittelet ystävyyden.

 8. Avatar Sari sanoo:

  Haha, Mestarikokki-bongattu <3 Mua harmitti tos paljon nämä kylmät sadepäivät, kun olin ajatellut lomailla kerrankin muutamaan vuoteen. Mutta kuitenkin, on näillä sadepäivillä puolensakin. En muuten ehkä osaisi pysähtyä ja vain olla, ja antaa itselle lupa lukea kirjaa tai käpertyä sinne sohvan nurkkaan.
  Ihania sadepäiviä myös teille!

 9. Avatar Milla sanoo:

  Siis nuo verhot on aivan ihanat <3 :) itsekin sisustelen pikkuisen, mutta tuo teidän koti toimii inspiksenä minulle.

 10. Avatar Emmi sanoo:

  Moi! Mistä on tuo sohvan takana olevan vaaleanharmaa verho? Kovin on omaa silmää miellyttävä! Ja kaunis koti teillä

Kommentoi