Neiti kesäheinä & ihanat kesämekot

22.07.2017

Postaus on tehty kaupallisessa yhteistyössä Polarn O. Pyretin kanssa.

Kun jokin aika sitten mun sähköpostiin kilahti tiedote Polarn O. Pyretin syksystä ja uudistuvista mallistoista, mä hihkuin riemusta! PO.P on aina laadultaan ja arvoiltaan ollut ehdottomasti yksi meidän perheen luottomerkeistä, mutta olen joskus kaivannut vähän rauhallisempia ja yksinkertaisempia kuoseja ja värejä heidän sisävaatteisiinsa, koska mulla on melko simppeli maku.

PO.P on vuosikaudet ollut tunnettu laadun ja ekologisten arvojen lisäksi raidoista, lapsekkuudesta ja värikkäistä kuoseista. Niitä löytyy jatkossakin, mutta tiedotteen (ja aivan ihanien sneak peek -kuvien) mukaan 3.8. alkaen PO.Pista löytyy niiden lisäksi myös rauhallisia vaaleita värejä, helposti keskenään yhdisteltäviä kuoseja ja ajankohtaisia malleja. Klassikot eivät siis katoa minnekään, niiden seuraksi tulee vain uusia, tämän päivän vanhempien ja lasten tarpeita vastaavia vaatteita.

Osa tästä uudistuksesta oli havaittavissa jo pari viikkoa sitten PO.Pissa pyörähtäessäni: 50% alennuksessa tällä hetkellä olevien viime kevään, ja tämän kesän vaatteiden lisäksi hyllyillä oli jo mielettömän ihania uutuuksia, joita me saimme Novallekin käyttöön. Uutuuksissa oli selkeästi nähtävissä uusi look. Leggingssit olivat esimerkiksi kaikki sellaisia, että ne sopivat saumattomasti värien puolesta kaikkien yläosien kanssa yhteen, ja värit olivat rauhallisia ja kauniita.

Monen perheen suosikkeihin kuuluvia PO.Pin leggingssejä kotiutui meille pinkkinä, vaaleanpunaisena ja kukkakuosisena, ja ne ovat olleet meilläkin kovassa käytössä. Mä tykkään PO.Pin leggareissa siitä, että niissä on napeilla säädettävä vyötärö. Leggarit eivät purista vähän pyöreämpiä vauveleita, ja hoikemmille tapauksille ne saa kätevästi kiristettyä sopivan kokoiseksi.

Jo kauppoihin ilmestyneistä uutuuksista ihastuin myös todella kauniiseen turkoosinsiniseen kukkakuosiin, ja ihanaan röyhelöhelmaiseen ja -hihaiseen vaaleanpunaiseen paitaan, joka sopii tosi kauniisti esimerkiksi pinkkien tai kukkakuosisten leggareiden pariksi.

En malta odottaa kaikkia muita ihania uutuuksia, jotka ilmestyvät ensi kuun alussa. Väreistä on luvassa mm. utuisia pastellisävyjä, vaaleaa harmaameleerattua collegea, burgundia ja oliivinvihreää, ja klassikkoraidoista on tulossa perinteisen sinisen ja punaisen lisäksi myös harmaata. Sen lisäksi että tulossa on paljon kaikkea ihanaa vauvoille, ja päiväkoti-ikäisille, koululaisille on tulossa myös ihan oma mallistonsa, jossa on tyköistuvampia malleja ja esim. fleece-vuorella varustettu bomber-takki (joka on ehkä pakko käydä ostamassa meidän eskarilaiselle!).

Tein myös loistavia alelöytöjä Final Salesta: siellä oli ainakin silloin hyvin saatavilla vielä esimerkiksi ihania kesämekkoja, leggingssejä, helle- ja uv-suojahattuja, ja housuja sekä sukkia. PO.Pin sukat on parhaita, eikä me juuri muita käytetäkään. Ne pysyvät kaiken ikäisillä ja -kokoisilla vauvoilla hyvin jalassa, mutta eivät kuitenkaan koskaan purista tai jätä painaumia. En tiedä miten PO.P sen tekee mutta mä ostan sieltä aina kaikki vauvan sukat koska ne pysyvät taatusti jalassa. Syksyn uutuuksista kannattaa sukkaosastolta napata ehdottomasti muuten PO.Pin merinovillasukat, ne on huiput!

Final Salesta löytyy 50% alella muuten myös UV-puvut ja uikkarit ensi kesän vauvoille ja taaperoille, sillä arvokkaat UV-puvut esimerkiksi ovat nyt tosi houkuttelevan hintaisia. Tai jos on syksylle tai talvelle varattuna reissu lämpimään, niin nyt on hyvä hetki ostaa reissukamppeet vähän edullisemmin. PO.Pin nettisivuilta voi tsekata myös aletuotteiden myymäläsaatavuuden, ainakin suuntaa antavasti, vaikka varman tiedon saa tietenkin aina myymälästä.

*Vaatteet saatu Polarn O. Pyretistä.

Paras alelöytö jonka tein, oli kuitenkin upeasti pyörähtävä, kukkakuvioinen sininen mekko, jonka Nova saa pukea meidän ystävien häihin elokuussa.  Siinä on superkaunis kellohelma, napitus takana ja se on viileän tuntuinen iholla, eli jos hääpäivälle sattuu helle, on mekko mukava eikä hiostava. Mekko pääsi ensi kertaa käyttöön meidän mökkireissulla, kun Nova tapasi perhetuttujen kuukautta vanhemman hurmuripojan. Oli aika hyvä treffiasu myös!

Mikä oli teidän lemppariasu?


8 Responses to “Neiti kesäheinä & ihanat kesämekot”

 1. Lenia sanoo:

  Hei Iina!
  Tämä ei nyt liity tähän postaukseen oikein, mutta olen lukenut sun blogia jonkin aikaa. Nyt kuitenkin googlailin tässä helpotusta oman ihon ongelmaan, mulla on alkanut yhtäkkiä tulla niitä ärsyttäviä pikkunäppyjä erityisesti otsaan ja suupieliin. Googlatessa osui eteen sun postaus vuodelta 2014 tästä asiasta, ja kuva olis voinut olla suoraan mun omasta naamasta.
  En oo löytänyt mistään apua tähän, ja mietinkin, että ratkesiko oma tilanteesi jotenkin? Mikä auttoi, kävitkö silloin ihotautilääkärillä kysymässä? Vai muistatko edes enää (:
  Kiitos kovasti jos jaksat muistella, miten tuo tilanne sitten selvisi! Oon ihan hukassa kun mikään ei auta >.<

  • Iina Hyttinen sanoo:

   Heippa,

   Mä käytin silloin Swiss Clinicin Skin rolleria & rejuvenating serumia, ja vaihdoin puhdistustuotteet Vichyn Normaderm-tuotteisiin, ja iho parani melko nopeasti. Tsemppiä, iho-ongelmat on niin ikäviä :(<3

 2. Emmi sanoo:

  Kuvissa on tosi kaunis sävy! Onko se kamerasta itsessään vai käsitteletkö kuvia? 🙂

 3. Tuulia sanoo:

  Heips! Ihania vaatteita on kyllä! Mulla jäi vaan epäselväksi että ostitko siis yhtään nuita kuvissa olevia vaatteita? Postauksen loppupuolella kehut parasta alelöytöä jonka teit ja heti vieressä lukee että vaatteet saatu?

  • Iina Hyttinen sanoo:

   Kiitos paljon <3 🙂 Vaatteet on saatu ihan niinkuin postauksessa lukee, mutta valitsin niitä kaupan valikoimasta (kuten myös lukee), ja osa vaatteista oli siis osa alevalikoimaa ja ja postaukseen kerroin alelöydöistä vinkatakseni muille, minkälaisia tuotteita alennuksessa tällä hetkellä esimerkiksi on. 🙂 Mielestäni alelöytö on ihan ok sanavalinta jos kuvailen mitä kaikkea löysin alevalikoimasta, mutta harmi jos siitä jäi epäselvä kuva. Yritän kiinnittää paremmin huomiota jatkossa 🙂 Ihanaa kesää!

 4. Juulia sanoo:

  Polarn O Pyret on meilläkin yksi suosikeista! Todellakin parhaat sukat ja leggarit. Ihanan raikkaat raidat on ikisuosikkeja!
  Nova on niin söpö kesätyttö <3 Ihanaa kesän jatkoa teidän perheelle!

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.