Arkikuvia heinäkuulta

23.07.2017

Tänään luvassa tsekkausta meidän heinäkuiseen loma-arkeen, eli niihin meidän ihan normipäiviin. Kurkataan siis mitä on tallentunut puhelimen kuvagalleriaan viime viikkojen aikana. Meillä on ollut tyttöjen viikonloppu kun Otto on ollut ystävänsä polttareissa Tallinnassa ja Riikassa, ja tulee vasta myöhään tänään illalla. Perjantaina Tiaran kummitäti Emmis tuli meille yöksi ja katsottiin porukalla Pikku prinssi -elokuvaa, herkuteltiin jäätelöllä ja valvottiin Emmiksen kanssa myöhään tyttöjen mentyä nukkumaan.

Eilen herättiin aikaisin aamulla ja tehtiin ihana aamiainen, jonka jälkeen tytöt lähtivät Oton tädille yökylään, ja me tehtiin Emmiksen ja Novan kanssa kymmenen kilometrin lenkki! Huh, oli mahtavaa kyllä, oli niin hieno ilma lenkin ajan. Melkein heti kun tultiin sisälle alkoi ihan hurja ukkonen, eli aika hyvä ajoitus. Emmis lähti siitä lenkin jälkeen sitten kotiin, ja me ollaan oltu nyt Novan kanssa ihan kahdestaan. Pian tytöt tulevat kotiin ja ajattelin että piipahdetaan tässä vielä leikkipuistossa illan päälle. Tosi kiva viikonloppu ollut kyllä näinkin, on vaan ollut jotenkin hassua olla Novan kanssa kahdestaan kotona, kun täällä on ollut niin rauhallista. Mutta joo, nyt luvassa siis arkikuvia heinäkuulta.

1. Esikoinen uimassa pelkkarit päällä meressä mökillä / 2. Nova leikki smurffilla ja me muut pelattiin Aliasta / 3. Keskimmäinen syöttää alpakkaa Mathildedalissa / 4. Ihana pieni kaunokainen <3

1. Ihana pikkuruinen unikekoseni / 2. Tytöt uima-altaassa, oltiin juuri saavuttu mökille ja he olivat aivan into piukassa / 3. Selfie uinnin jälkeen Oton kanssa, Nova ei käynyt vielä uimassa / 4. Mun tyypit, näillä kahdella on mielettömän lämmin sisarussuhde <3

1. Esikoisen lemppari kesäherkut eli herneet / 2. Parasta kun Nova katsoo omaa kuvaa puhelimen näytöltä ja menee sitten mun hiuksiin piiloon, ja sitten kurkkaa uudestaan / 3. Petri’s Chocolate Room Mathildedalissa / 4. Novakin pääsee jo keinumaan leikkipuistossa, kun isosiskot ottavat mukaan verkkokeinuun

1. Ihana auringonlasku mökkimaisemassa / 2. Kauneussalonkileikkejä, tuli niin hienot meikit kuulkaa meille kaikille / 3. Avokadopastaa arkiruoaksi ystäväperheen kanssa / 4. Ihana ilopilleri leikkimatolla, tältä meillä näyttää aina aamuisin

1. Tytöt kuivaharjoittelivat veneilyä ilmasohvan avulla mökillä / 2. Ihana ilopilleri syöttötuolissa, hän odotti innolla mitä sormiruokaa saa maisteltavaksi / 3. Isompien siskojen muoviastiat on ihan parhaita leluja / 4. Mä rakastan sitä kun tää tyyppi nukahtaa mun syliin ja tuhisee siinä niin <3

1. Vedin ekan kerran mun personal trainerin tekemän treeniohjelman läpi, ja oli niin hyvä fiilis! / 2. Pikkupupu Parikoissaan on niin suloinen, ne olivat kyllä ihan paras ostos, ei käytännöllisyyden takia tosiaankaan mutta aina niitä katsoessa tulee hymy huulille / 3. Höpötyshetki isin kanssa <3 / 4. Hän kuulemma näytti ihan eskarilaiselta harmaissa housuissaan. Ei nyt ehkä ihan vielä, mutta on meidän keskimmäisestäkin tullut muka niin iso tyttö jo<3

Musta on niin hauskaa tehdä näitä arkikuvakatsauksia aina välillä, koska näitä on mahtavaa selata myöhemmin kun näkee sellaisen tsekkauksen vähän pidempään ajanjaksoon aina kerralla. Unohtamatta tietenkään sitä, että näissä on niitä spontaaneja ihania hetkiä, jotka olen ikuistanut ihan vaan ikuistamisen ilosta, ilman sen suurempaa ja syvempää käyttötarkoitusta. Tärkeitä, rakkaita muistoja.

Ihanaa sunnuntai-iltaa kaikille <3


2 Responses to “Arkikuvia heinäkuulta”

  1. Avatar Ratas sanoo:

    Ei liity niinkään postaukseen, mutta minkä ikäisiä tytöt oli kun luovuitte tuplarattaista? :)
    Olisi myös hauska saada postaus, missä arvostelisit tämän http://butimahumannotasandwich.indiedays.com/2012/01/07/asiaa-rattaista/ postauksen rattaat nyt vuonna 2017

  2. Nämä on kyllä todella symppiksiä postauksia. Tykkään todella paljon. Melkein vähän harmittaa, ettei tällainen postausmalli sovi omaan blogiin. :)
    Mun puhelin täyttyi E:n vauva-aikana nimen omaan tuollaisista nukkumiskuvista, kun sillä hetkellä harvoin oli ihan kameraa lähellä ja pieni oli niin suloinen nukkuessaan huulet supussa. <3 Tiedät varmasti mitä tarkoitan.

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.