Hopeaa & burgundia

02.09.2017

Mä en ehkä nyt jaksa fiilistellä mitään pimeneviä syysiltoja vielä, kun toivon että nämä lämpimät säät jatkuisivat mahdollisimman pitkään ja pääsisi vähällä pukemisella lasten kanssa ulkoilemaan. Mutta syksyn värit on kyllä ehdottomasti mun mieleen, ja kesäpukeutumisen jälkeen on ihanaa pukea ylle vähän tummempaa ja murrettuja värejä. Syksyn muoti inspiroi mua aina ehkä kaikkein eniten, ja mun mielestä alkusyksystä on jotenkin kaikkein helpointa pukeutua kivasti. Silloin vaatekappaleita voi laittaa päälle jo vähän enemmän, ja rakastan kaikkia ihania neuleita ja muita syksy- ja talvivaatteita.

Viininpunainen on yksi mun lempiväreistä, mutta en vaan osaa käyttää sitä keväällä tai kovin kesällä, loppukesä menee kun silloin on jo vähän syksyviboja. Syksyyn ja talveen viininpunainen, tai hienommalta nimeltään burgundi, on täydellinen. Voisin pukeutua pelkkään viininpunaiseen, mustaan ja harmaaseen aina elokuusta maaliskuuhun, hah.

Ostin Tukholmassa Mall of Scandinaviasta tämän ihanan viininpunaisen puuvillaneuleen, joka on mun mielestä juuri sopiva ”päällysvaate” näille +15-+17 asteen keleille. Ei liian kuuma, eikä liian kylmä. Takissa mulle tulee hiki vielä, mutta ohuemmassa yläosassa kylmä. Tämä on siis neuleiden kulta-aikaa. Pian neuleetkin saa jo peitellä takin alle, niin pakko ottaa kaikki irti tästä ajasta kun ne vielä riittävät yksinään.

Puin pitkästä aikaa jalkaani myös pillifarkut, sillä halusin korostaa kenkiä ja neuletta. Pillit on jotenkin huomaamattomamammat  (vitsi mikä sana muuten, ”huomaamattomammat” voin vaan kuvitella miltä kuulostaa jonkun korvaan joka ei puhu suomea) ja helpommin asuun sulautuvat, kuin näyttävämmät ja leveämmät housut. Mustat pillit on edelleen sellainen vaatekaapin iisi kulmakivi, vaikka tällä hetkellä äitifarkut ja culottesit trendikkäämpiä vaihtoehtoja ovatkin. Iskeekö teille vielä pillit, vai joko olette siirtyneet eteenpäin pilliaikakaudelta kokonaan?

Mä olen menossa ensi viikolla pitkästä aikaa kampaajalle, mikä on kiva! Mun tukka on ihan ylikasvanut ja kulahtanut, ja multa on lähtenyt ainakin sata kiloa tukkaa viime aikoina, kiitos hormonien. Nyt on menossa just se vaihe vauvavuodesta, kun hiukset uusiutuvat ja ohimoilla alkaa paistaa kaljut läikät. Been there done that, mutta aina tulee yhtä jäätävänä yllärinä se kun harjaan alkaa tarttua hillittömiä hiustuppoja. Onneksi tämä on ohimenevää, ja eiköhän uusi raikas väri ja skarpimpi leikkaus pelasta tämänkin tilanteen.

Neule Gina Tricot / Farkut Gina Tricot / Laukku Coach / Kengät Flattered Norma* (saatu) /

Meillä on tänään leffailta Oton ja Oton siskon kanssa, aiotaan vuokrata Fast & Furious 8! Ihanaa lauantai-iltaa kaikille <3


20 Responses to “Hopeaa & burgundia”

 1. J sanoo:

  Mä käytän edelleen pelkkiä pillifarkkuja silloin kun farkkuja käytän (-: en vaan osaa käyttää näitä uusia trendifarkkuja.
  Tää sun asu on todella kiva ja voisin kuvitella myös itselleni vastaavanlaisen!
  Mukavaa syksyn alkua (-:

 2. Sini sanoo:

  Kaunis asu! Ja ai että mä voisin varastaa noi sun jalat 😀 niin pitkät ja hoikat!

  Jännä juttu muuten toi kun aina puhutaan raskauden jälkeen tosta hiuksien lähdöstä. Mulla kasvoi raskausaikana mun jo muutenkin paksu ja pitkä tukka entisestään ja synnytyksen jälkeen odotin ja odotin että josko näitä vähän tippuis kun on niin kamalan paksu, ja vieläkin odotan ja poika jo 1v, joten ehkä sitä ei sitten tapahdukkaan.

  • Iina Hyttinen sanoo:

   Voi kiitos ihan hurjan paljon <3 🙂 Nää jalat on ihan kivat, mutta raskausaikana mua ahdisti mun lyhyt selkä, kun oli niin vähän tilaa mahalle kasvaa, silloin olis pitkästä selästä ollut enemmän hyötyä kun jaloista!! 😀

   Ja voi sinä onnekas, ehkä sulla ei tosiaan tapahdu sitä enää jos poika on jo 1v! 🙂 Wau!! 🙂 Ihanaa syksyä sinne<3

 3. Iina sanoo:

  No HOT!!! Kengät on aika villi kortti, mutta toimii kyllä hyvin kokonaisuuden kanssa!
  Mun täytyis kans hankkia mustat pillifarkut mutta en oo löytänyt niitä ”oikeita.” Haluisin että olisivat pehmeää ja joustavaa matskua.
  Ja varustettu korkealla vyötäröllä 😉
  Leffasta kuulen myös mielelläni kommentit!

  • Nimetön sanoo:

   Ootko kokeillut dr denimejä? Niissä on juuri nuo kaikki ominaisuudet, joita luettelit. Ainoa miinus, jonka oman vuosien käytön jälkeen voin todeta niissä on se, että väri kuluu melko nooeasti. Tämän pystyy kuitenkin korjaamaan mustalla tekstiilivärillä, saa ihan perus isommista kaupoista ainakin ja maksaa n. 8e. Suosittelen kokeilemaan! 🙂

  • Nimetön sanoo:

   Niin ja se unohtui vielä mainita, että malli, jota olen noista käyttänyt on plenty. 🙂

  • Ella sanoo:

   Mä suosittelen noita Ginan Molly nimisiä farkkuja. Ihanan korkee vyötärö ja joustaa hulluna. Hinta laatu suhteeltaan parhaat farkut mihin oon ikinä törmänny! 🙂

  • Iina Hyttinen sanoo:

   Nää on super ihanat nää kengät musta, ja metallit on nyt tosi hot! 😀 Mulla on Ginan Mollyt ja Alexit, Dr. Denimit on kyllä myös hyviä, Plentyt ja Lexyt! 🙂 Kiitos ihana Iina-kaimani <3 Ja kiitos myös muille farkkuvinkeistä!

 4. Alina sanoo:

  Vaikka en itse hirmu värikkäästi pukeudukaan, mua alkaa syksyn tullen ärsyttämään vaatteiden värien tummuus! Ymmärrän toki toisaalta sen pointin miksi syksyllä/talvella tummemmat sävyt ehkä enemmän houkuttelee. Mutta. Kun syksyllä ja talvella on niin pimeää ja ankeaa niin eikös silloin pukeutumisessa pitäisi käyttää piristäviä värejä? 😀 Toki jokaisella on oma tyylinsä jne, mutta hirveästi häiritsee tällainen värien kiertokulku. Hyvältä tosin näyttää viininpunainen ja vahvasti sen itsekin syksyyn miellä, mutta noi kengät on kyllä ihanat!

  • Iina Hyttinen sanoo:

   Haha no oot kyllä aivan oikeassa!! 😀 Mulla on yksi haavevaate tälle syksylle jonka aion hommata, ja se ainakin tuo kyllä väriä maisemaan! 😀 Mutta siis ehdottomasti, pimeällä tarvittaisiin enemmän väriä ja äksöniä, en tiedä miksi itselläkin silti silmä hakeutuu melkein väkisin niihin tummiin sävyihin silti. Pitääpä kyseenalaistaa omaa logiikkaa ja ottaa tavoitteeksi näkyä kauas myös talvella ;)! Ihanaa syksyä sinne <3 Ja kiitos paljon!!

 5. Nimetön sanoo:

  Taas jäänyt vähän toi kommentteihin vastailu.. 🙁

 6. Mä olen niin vannoutunut pillifarkkujen käyttäjä ettei tosikaan. Ahdistus iskee, jos jalkaan tulee mitään vähänkään leveämpää. Kai se on tämä ruumiinrakennekin, että sitä ei halua vaatteilla leventää yhtään enempää. 🙂
  Tämä on sinänsä hauskaa, sillä teini-iässä vannoin leveälahkeisten hippifarkkujen nimeen ja muistan eräänkin tappelun/väittelyn äidin kanssa, kun hän pakotti jalkaani mustat pillit. Olin koulussa nii-in nolona niiden kanssa. :’D

  • Iina Hyttinen sanoo:

   Pillit on kyllä tosi imartelevat ja kivat! 🙂 Nää on näitä mieltymysjuttuja, 15 vuoden päästä taas ihmetellään jotain eri mallia, ja joku ihan uusi juttu on super trendi mitä ei nyt olisi voinut kuvitellakaan 😀

 7. Fanni sanoo:

  Aah Burgund on niin nami väri syksylle! Itse aion täydentää vaatekaappia syksyn tullen oversize-neuleilla, jotka tietty puetaan pillifarkkujen kanssa.
  Lähden muutaman viikon päästä lapsivapaalle reissulle New Yorkiin ja shoppailumahdollisuudet jo kutkuttelee mielessä!

  Mukavaa syksyä teidän poppoolle!

  • Iina Hyttinen sanoo:

   Se on niin täydellinen <3 Ja oi että, mäkin tarttisin sellaisen jättineuleen <3

   Mukavaa syksyä sinnekin ja ihan mieletöntä NYCin reissua, wautsi!! 🙂

 8. Suski sanoo:

  Heippa! Mulla on sama tilanne, lapsi syntynyt keväällä ja nyt lähtee hiuksia kilokaupalla ja ohimot ihanasti paistaa.. Olisko sulla halua tehdä vaikkapa postaus siitä kuinka laitat hiuksia tällä hetkellä kun on hormonien takia ohuempi/erilaisempi tukka. Itsellä vaikea keksiä kivoja kampauksia, sellaisia jotka peittävät ohimot esimerkiksi. 😉 Kiitos kivasta blogista!

  • Iina Hyttinen sanoo:

   Heippa! Tsemppiä, kauheaa tämä hiustenlähtö! 🙁 Voisin koittaa tehdä, mut suurimmaksi osaksi pidän kyllä vaan auki ja keskijakauksella nii jää ohimot piiloon! 😀 Kiitos sinulle j ihanaa syksyä<3

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.